תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי מירק עכשיו ואני לא יודע איך להשתמש עם התוכנה הזאת גם להורדת דברים ולא רק לצ'אט אז אם מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות אז שיכתוב בבקשה
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שנותנת אימייל לפי אייפי תודה אם אפשר תנו לינק..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שיש אפשרות להשתייך לקהילה בפרד. איך עושים את זה? האם זה כדאי? (מה זה נותן?) איזה קהילות מומלצות? האם ניתן "להתחבר" לכולן? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כשאני צורב VCD בNERO אני לא מצליח לעשות שהמסך ישמר בגודל המקורי או לפחות שאני אראה אותו ב-16:9 איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה שהנגן פלאש לא מוציא סאונד כל השאר עובד מעולה מה שניסיתי זה לנגן פלאשים דרך הקוויקטיים ואז יש סאונד אבל אני לא יודע איך לגרום לו להיות הברירת מחדל של אקספלורר לא אכפת לי אם תעזרו לי לפתור את זה דרך פלאש או דרך קוויקטיים זה מעצבן שאני צריך להוריד להארד-דיסק בשביל לשמוע פלאשים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הבנתי שכשמחפשים קבצים להורדה בפרד, עדיף לעשות את זה דרך אתרי חיפוש. איזה אתרי חיפוש טובים יש לכך? מחיפושים ברשת הגעתי לאתרים לא באנגלית או לא ברורים בכלל...
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התקנתי דיסק ישן על גבי מחשב חדש חלק מקובצי הוורד XP לא ניתנים לגישה מתקבלת הודעת שגיאה "למשתמש אין זכויות גישה" מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל סרט שאני מנסה לראות מופיע בהבהובים יש סאונד אבל הווידאו מהבהב,נראה לי שכל הקודקים מותקנים אצלי אך עדיין לא הגעתי לפיתרון. צריך עזרה תודה.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
החיבור שלי הוא חיבור מהיר דרך כבלים אף פעם לא מתנתק לי אבל ברגע שאני מפעיל את ה outlook ובודק עם יש דואר החיבור מתנתק לי עם משהוא יוכל לפתור את הבעיה אני יודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמעבירה קול דרך הרשת כמו NETMETING רק בלי תמונה השמוש העיקרי של התוכנה הוא לדבר עם חברים (יותר מ2 בו זמנית) בזמן משחקי רשת מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל אחת שתתמוך בכל סוגי הפורמטים.
-
- 23 תגובות
- 5k צפיות
-
-
איך סורקים פאבים של FTP? אני רוצה לחפש קבצים מאוד נדירים, ואני יודע שאפשר לסרוק דרך הדוס תווך מסויים של איי.פי של פאבים.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש באמולטור ePSXe האמולטור מצויין אבל אפשר לשחק בו רק לשתי שחקנים 1.האם אתם מכירים אמולטור אחר שאפשר לשחק בו עם ארבעה שחקנים? 2. האם אתם מכירים אמולטור יותר טוב מה ePSXe? תודה. בן-אור
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כשאני מפעיל איזה סרטון באינטרנט מבלי להוריד אותו אל המחשב שלי, הוא זז נורא לאט: לא רואי תמונה רצה, אפילו לא זוחלת , הזמן של הסרטון ממשיך להתקדם אבל אני רואה פריימים בודדים במשהו כמו 10 שניות... בקיצור זה ממש מקרטע ואי אפשר לראות סירטונים...... :-\ איך פותרים את זה?? ??? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכלה להחזיר תקיה\קבצים שנמחקו עקב פורמט ( דוס ). ההארדיסק הוא מסוג Seagate Barracude IV 60GB והמערכת קבצים היא ntfs. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שכרגע האיציק עובד בשיטת שמירת ה-db שלי אצלם בשרת אך שמתי לב שכאשר אני מעדכן למישהו מספר פלאפון (בכדי לשלוח לו הודעות sms) המספר לא נשמר במאגר וכל פעם שאני מפרמט או מסיר את התוכנה ומתקין אח"כ זה לא נשמר. יש דרך לגרום לו לשמור את המספרים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סרט בקובץ mpg, אבל כשאני מנסה להפעיל אותו במדיה פלייר, וגם בתוכנות נוספות אחרות, הסרט פשוט לא עולה, לפעמים יש הודעת שגיאה, ולפעמים הסרט עובד אבל רק עם סאונד ובלי תמונה. ניסיתי את כל הפרוצדורות של המקודדים, ושל כל התוכנות אבל סרט לא ראיתי עדיין. אם יש לכם פיתרון או עצה, בבקשה תעזרו לי כי זה חשוב לי ביותר. בתודה, דודי.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
יש תוכנה שהופכת דיויקס לוי סי די אבל מהירה ? והכי חשוב שלא תהיה nero
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה דקות התקנתי את ה- widows XP Home edition מחדש (אחרי פירמוט), ועכשיו אני לא מצליח להתקין את Mozilla, שעבדה לפני הפירמוט. תוכנית ההתקנה נתקעת בשלב "Currently installing Mozilla XCOM ". מתקבלת הודעת שגיאה כזו: Error occurred during installation - Mozilla XCOM: - 204 NO_INSTALL_SCRIPT ניסיתי גם 1.3 וגם 1.2.1, אבל הבעיה עומדת בעינה. למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, עדי.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק Freelancer- אני לא שומע את רוב הדיבורים. מצאתי באיזה פורום נושא שיש שם פיתרון לבעיה. לינק: http://www.lancersreactor.com/t/forum/topic.asp?whichpage=5&pagesize=20&forum_title=Freelancer+Technical+Issues&topic_title=&forum_id=20&topic_id=7003 הגעתי לסעיף 4. ואין לי "Fraunhoffer MPEG Layer ..." אלא "Fraunhoffer MP3 Codec" ואני לא יודע אם זה במקום, אולי זה אמור להיות. צאיך למחוק את הקודק הזה, אז חשבתי שאולי אין לי אותו ואני לא צריך למחוק פשוט. חשבתי להתקדם בלי לעשות את זה. אבל אין לי מושג מה לעשות בסעיף 8 ואיך נכנסים ב- XP לווינדווס אקספלורר בסעיף שבע. תודה רבה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
nero 5 5 10 15 easy cd creator 6 חשוב שיהיה נוח לשימוש ויהיה אפשר לצרוב את כל סוגי הIMAGE
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתוכל לחסום תוכנות שאני יבחר לחסום ותמנע מהם גישה לאינטרנט, אבל לא תוכנה כמו FireWall, אני לא רוצה גם הגנה מפני פורצים אלא רק לחסום תוכנה מסוימת. תודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול להפוך את הכונן שלי מ-FAT 32 ל-NTFS בלי לאתחל את המערכת? אם כן אז איזה תוכנה אני צריך?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה שכאשר אני מרנדר אנימצייה שיצרתי לקובץ avi אז אז זה פשוט לא עושה כלום זה פוצח לי חלון שנראה כילו רק בגודל גלילה שפשוט לא עושה כלום! מה היא הבעיה? מותקנים לי כל הקודקים! ועוד משהו כאשר אני מרנדר לקובץ mov זה פועל טוב! אמרו לי שזה בעיה באקס.פי האם זה נכון? האם עדיף לחזור ל-2000 או שיש דרך לתיקון?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-