תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מאז שהפיירפוקס עדכן את עצמו כל פעם שאני יוצא ממנו ונכנס מחדש כל הההתחברויות לאתרים נעלמות לי ואני צריך להתחבר מחדש.. כאילו הוא לא שומר קוקיז.. בדקתי בהגדרות ומסומן לשמור קוקיז עד שהם פגים.. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה להוריד את קצב ה- kbps בקבציי Mp3 על מנת שישקלו פחות בשביל הפלאפון מכירים תוכנה כזאת? תגיבו
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
מופיע לי משולש אזהרה אדום מהבהב ב taskbar ליד השעון. ואז sytem alert ואומר שוינדוס גילה וירוס במחשב ?? זה בכלל מהוינדוס ??? אחרי כמה זמן אני מקבל הודעהmalware alert , שבטוח לא קשורה לוינדוס, ושואלת "גולה וירוס,האם להתקין את כל תוכנות ההגנה" בחלון רשום גם את שם הוירוס Adware.W32.ExpDwnldr לא משנה מה לוחצים, פתאןם מןפעים לי 3 איקונים לתוכנות "נגד וירוסים" סקרתי עם ה ad הוא מצא כמה דברים רציניים, הסיר אותם, עשיתי RESET שוב זה חזר ה Nod 32 לא מוצא כלום. המחשב כל הזמן מנסה להכנס לכל מני אתרים מריץ עכשיו spysweeper לא עזר, מצא משהו הסיר, אחרי ריסט הוא חוזר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איני מצליח להיפתר מקספרסקי הזה אני רוצה להחליף אנטיווירוס כי יש לי בעיות עם קספרסקי, אבל כשאני עושה לו uninstall אז הוא בכלל לא נחמק ועובד כרגיל נראה לי שזו בעיה מוכרת לאנטיווירוס הזה. יש אולי איזה דבר שמוחק אותו מהמחשב (כמו שיש לנורטון)?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח להתחבר לאף סרבר של אימיול כאשר בסרבר ליסט הוא לא נותן לי שום פרטים על הסרבר חוץ ממספר אי.פי וכשאני מנסה להתחבר לסרבר כלשהו הוא נותן לי את ההודעה הזאת 12/8/2003 8:01:18 PM: (66.111.61.10:4661) appears to be dead.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של גיגהבייט את הדרייבר ללוח הנ"ל. אבל בהתקנה , כתוב שהדרייבר מיועד לצ'יפ סט X38 ו X48 . כאשר הצ'יפ סט שלי הוא P35 . מה עליי לעשות, להתקין בכל זאת?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
התקנתי את Mozilla Thunderbird 1.06. הגדרתי חשבון Gmail אחד, אבל לא מצאתי שדה שבו ניתן לכתוב את ה-Password של החשבון. שאלה נוספת: אני רוצה שכל קבצי הדואר של Thunderbird יישמרו בתיקייה "D:\My Settings\My Email Files\Thunderbird". מה צריך להגדיר? האם התיקיות והקבצים של כל חשבון דואר נשמרים תחת תיקייה שונה ("Accont 1", "Account 2")? מה ההבדל בין Local directory בהגדרות של Server Settings ל-Local directory בהגדרות של Local Folders? מה זה Local Folders?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתקליט קול מקליפ של שמונה שניות באינטרנט,ותוכנה שתמיר שתמיר mpeg לפורמט יותר איכותי. ובאותו נושא: האם יש פורמט יותר יאוכתי מmpeg מבחינת קול? שלא יתפוס לי 500 מגה בייט על הכונן?. והאם אתה מכרים תוכנה שיכולה לוודא ששני קבצים זהים אחד לשני (קבצי קול או וידיאו). אלו שאלות קשות אך אני אשמח אם תענו לי עליהן. נ.ב. כל אלה למטרות חוקיות (באמת).
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://www.x-panded.com/pixeldam/pixelmoon.html פשוט מדהים! והנה עבודה קשורה לנושא http://www.deviantart.com/view/21271446/ פיקסל פיקסל הם מציירים את זה מטורף...אבל מדהים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בדפדפן של אקספלורר גרסה 8. עמלתי זמן רב על סידור המועדפים שלי בתיקיות משנה, לפי נושאים. כעת אני רוצה לייצא אותם לדיסק חיצוני, למקרה של נפילת מערכת ההפעלה שתאלץ אותי לבצע שחזור (כפי שקרה לי לפני יומיים) השאלה, האם מבנה התיקיות של המועדפים יישמר, לאחר שאנסה לייבא למצב התקין? במילים אחרות, האם לא אצטרך לבצע מחדש את סידור המועדפים בתיקיות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני צופה באחד מהסרטים שיש לי על המחשב יש תקיעות כול שנייה איך אני פותר את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני שומע שירים ופתאום אני שומע שיורד העוצמה ואז פתאום אני לא שומע כלום.. אני נכנס למיקסר הזה של הווינדוס ואני מעלה את העוצמה הראשית שוב למעלה והיא יורדת לי למטה שוב.. ככה כל הזמן זה פשוט משגעה אותי גם במחשב הישן זה קרה לי..אין לי מושג מזה..באמת שאין לי מושג.. בקשה תעזרו לי.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה התקנתי כמה חבילות קודקים, כשכל אחת לא הצליחה לפתור לי את הבעיה כשרץ סרט, ( לא משנה איזה פורמט ) רואים אותו באופן פגום, וכשאותו הסרט רץ בשני נגנים שונים, באחד פגום ובשני רואים טוב. אין לי מושג מה הבעיה, התקנתי כמה וכמה חבילות קודקים ואף אחת לא עזרה גם ללא שום קודק הבעיה קיימת. עזרה! תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי מחשב חדש לאבא של אישתי עם וינדוס 7. תוכנת חשבשבת לא נתמכת על שום דבר מעבר לוינדוס XP. הרמתי לו מכונה וירטואלית עם XP והתוכנה עולה אבל עדיין יש כל מני בעיות תאימות (הגדרת מדפסת וכו'). אשמח לקבל המלצה לתוכנה להוצאת חשבוניות אשר תהווה תחליף לחשבשבת. תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה אני קצת צפופ במס' השירים שנכנסים לי בטלפון (500 על המחשב ואני רוצה להעביר את כולם, חבל) ואז ראיתי שהוא גם יודע לנגן AAC ישר זינקתי על המציאה הורדתי את התוכנה של נוקיה אז מה גיליתי שאני צריך לצרוב דיסק עם השירים שאני רוצה להעביר (ועוד לWAV לא דיסק של MP3) כדי שהתוכנה של נוקיה תוכל לעשות לי AAC אז אנשים בבקשה אם אתה מכירים תוכנה שהופכת MP3 לAAC בלי לצרוב אותם אז בבקשה תכתבו בתודה עידו עריכת המודר: סימני השאלה בכותרת היו מיותרים בהחלט. קרא את חוק הפורום בנוגע לכותרות ענייניות ואסתטיות.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! זה ימים שאיני מצליחה להתחבר לרשת קדמילה באימיול. מקווה שמי מכם יוכל לסייע. תודה, אוקי.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
(אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים , פשוט לא ידעתי עם כאן או בתמיכה תכנית..., מקווה שהניחוש הצליח.. :-\...) אז ככה, היום שלחו לי לאי סי קיו את הקישור הבא: h*ttp://fun.traferreg.com/IM/whlea.exe (ממש לא ממולץ לכם לפתוח-שמתי כוכבתי אחרי h , כדי שלא ילחצו בטעות...) ובכל מקרה עשיתי את הדבר הכי טיפשי והרדתי את זה, פשוט זה מישהי שאני מכיר אז חשבתי...בכל מקרה לעולם על תעשו את זה.. הורדתי את הקובץ , ובתיקיה שהורדתי היה קובץ exe בשם it, אני כמובן חשדתי , ועשיתי סריקה של האנטי ווירוס-avast. והוא אמר שזה אחלה קובץ ואני יכול לפתוח.. ופתחתי.. לכאורה אני לא רואה שום דבר שנפתח , אבל מצד שני גם שום דבר שקורה, מלבד זה שאני לא מצליח לפתוח עוד את האי סי קיו... אחרי חיפוש קצר , או בעצם די …
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני משתמש ב Microsoft outlook 2007 בעבר היתה לי אפשרות לראות תצוגה מקדימה של תמונות במקום לפתוח אחת אחת, ועכשיו כאשר אני מנסה להשתמש באפשרות אני מקבל הודעה "אין אפשרות להציג תצוגה מקדימה של קובץ מכיוון שלא מותקן סוקר עבורו" איך אני מתגבר על הדבר הזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עדיף שהתוכנה תהיה חינם פשוט המחשב שלי בזמן האחרון נתקע בלי סיבה ואמרו לי שיתכן והמעבד חם ולכן לפני שאני קונה מאוורר חדש אני רוצה לודאות שזה נכון
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על ההתקן אבטחה החדש הזה? האם הוא עושה את העבודה ? האם הוא עדיף על פני תוכנות? http://www.yoggie.com/
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שאפשר לחפש מילים בתוך טקסט בעברית בקבצי PDF כיום אני משתמש ב תוכנה הנקראת PDF-XChange תוכנה קלה מהירה ומצויינת אך כתפור החיפוש עובד רק באנגלית יש אלטרנטיבה טובה ומהירה שתומכת ?
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי , אני משתמש בגוגל כרום לפני יום התחיל בעיה בפייסבוק כאשר אני מפעיל סרטונים שהעלו לוול אני לא יכול יותר לשלוט בהם לא לעשות pause play לא לשלוט בעוצמת ווליום , בעצם עד שאני לא עושה ריפרש לדף אי אפשר להפסיק את הניגון .. הבעיה מתרחשת רק בכרום .. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
כול סרט שאני מנסה לחלץ ( סרט שמחולק בערך ל 30 קבצי RAR) הוא אומר שיש בעיה ואין בעיה או פגם בחלקים כי תמיד הוא אומר חלק אחר ניסתי היום לחלץ 10 דקות אני מנסה שוב ושוב עד שזה נתן לי ואז רציתי לחלץ סרט אחר לא הצלחתי אפילו אחרי חצי שעה איך אפשר לפתור תבעיה הזאת? וזה לא שהקבצים פגומים זה הוינראר מפגר(_) יש דרך אחרת להוציא תקובץ מהקובץ RAR?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן אהלן!..יש ברשותי מחשב נייד של HP בעל כרטיס גרפי GeForce 8400 .אמרתי לעצמי למה לא לשדרג קצת דרייברים. ולשים משחק סבבה. מה שקרה התקנתי ווינדוס וויסטה מקורי הורדתי דרייבים ובהתקנה הוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין לי על הגרסה של ה 32 ביט כי אין לי 32 ביט. זה מה שהדרייבר אמרץ יש מצב שלניידים יש דרייברים שונים? ואני צריך להוריד ממקום אחר?
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
מחפש תוכנה נורמלית בלי מיליון דברים בשביל להקטין תמונות לגודל הרצוי נניח תמונה ב-1600X1200 להקטין אותה ישר ל100X80 או משהו כזה (אני יודע שהתמונה לא תראה נורמלי ללא היחס המקורי) לא כמו בצייר שהקטנת התמונה זה לפי אחוזים. עדיף שהתוכנה תהיה חינמת ושיהיה אפשר לשמור על האיכות המקורית,לא כמו בצייר שאני פותחjpg מקטין או עורך משהו ואז שומר כ-jpg והאיכות נהרסת.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-