עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sahargt,

מחפש אתרים של הורדות לתוכנית בביטרונט

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by EvaNesCenCe,

אני לא יודע מה קרה למחשב שלי בזמן האחרון ולא מצאתי ממש מידע ברשת לגבי הבעיה הזאת אבל מה שכן זה מפחיד פתאום ככה המנהל משימות התמלא ביותר מידי משימות של Iexplore וזה דפדפן שאני אפילו לא משתמש בו יש למישו תשובה לגבי זה? הנה תמונה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by eranmor,

יש לי שתי מחיצות נפרדות מאותו HD אני רוצה לקצץ קצת בנפח המחיצה שעליה מותקנת המערכת ולהעביר אותו למחיצה השניה אך המחשב רושם לי הודעת שגיאה כזאת: 2003 ERROR או משהו כזה... למה דבר כזה יכול לקרות ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  4. שלום רב. התוכלו בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה שמגבילה את הגישה לאתרי סקס אלימות וכדומה? ותוכנת Fire Wall טובה שתחליף את ה Fire Wall של XP SP2? תודה מראש L.A

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  5. תודה

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by שלוימי,

שלום! איך אני יודע מה המפרט של המחשב שלי? ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום יש לי בעיה שמשגעת אותי הרבה פעמים כשאני משתמש בביט טורנט אחרי חצי שעה המהירות מתחילה לצנוח עד לרגע שבו החיבור פשוט מתנתק! החיבור לספקית האינטרנט,אני מתכוון! התקשרתי לספקית ואין להם שמץ של מושג מה גורם לזה,עשיתי מיליון סריקות וירוסים וADWARE ולא עזר כלום יש למישהו מושג מה קורה כאן? האם אצטרך לפרמט? אני פשוט משתגע! עיזרו לי! :s05:

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  8. בלילה עבדתי על דבר חדש ipod slider וזה מה שיצא אשמח לתגובות... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  9. שלום אני משתמש ב-Microsoft Virtual PC 2007 SP1, והורדתי Virtual Machine מוכן, של Windows XP SP3, מהעמוד הבא באתר של מיקרוסופט: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=21EABB90-958F-4B64-B5F1-73D0A413C8EF&displaylang=en (ה-VM האחרון ברשימה שם) (עדכון, ה-URL החדש לכך הוא: http://modern.IE) אני עכשיו מריץ את ה-VM הזה, ומנסה לחבר אותו לאינטרנט, ואני לא מצליח. התקנתי כמובן את ה-"Virtual Machine Additions" על ה-VM הזה, וזה לא מתחבר לאינטרנט. הלכתי ל-Network Connections, וניסיתי לעשות Repair על החיבור. התוצאה שקיבלתי היא: למישהו יש רעיון איך אני יכול להשיג אינטרנט בתוך ה-Virtual Machine? תודה card

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  10. מופיעה לי הודעה של ALERT כל פעם שאני פותח את הפיירפוקס. (תמונה מצורפת) יש לי מספיק מקום פנוי בדיסק הקשיח.. אני לא יכול להוריד כלום דרך הפיירפורקס , לא יכול לחפש במנועי חיפוש ואף לא לשלוח הודעות בפורום. הדבר היחיד שאני כן יכול לעשות זה לפתוח פרופיל חדש ( RUN -> firefox.exe -p ) אבל כל פעם שאני נכנס עוד פעם הפרופיל שפתחתי אינו קיים אחרי סגירת הFIREFOX. בפרופיל החדש הוא כמובן עושה לי אותו חדש חדש ללא מועדפים , היסטוריה וכו'. מישהו אולי יודע מה הבעיה? תודה. טל. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  11. לאחר התקנת כרטיס המסך הנ"ל ותוכנת ה- Catalyst האחרונה מהאתר של ATI יש לי התקן PCI לא מזוהה ללא Driver במנהל ההתקנים. האם למישהו יש רעיון איזה התקן זה ומהיכן ניתן למצוא דרייבר?חלונות XP לא מוצא את הדרייבר המתאים.

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by SPONER,

אני משתמש בכרום ויש לי 4 דפים (50 טאבים) הכרום לאחרונה התחיל להחסיר לי טאבים בכל פעם שאני סוגר אותו . שמתי לב לזה רק לפני כמה ימים . בפעם האחרונה לפני שסגרתי את כרום , שמרתי עם תוסף את כל הטאבים . (51) פתחתי עכשיו את כרום ויש לי 34 טאבים . ככה התוסף כותב , אך הבחנתי מיד שחסרים לי טאבים. תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Nero Exp'6 לא מצ ליחה , מכניס את הדיסק של הדי וי די , והוא כותב עדיין שיש לי על הדיסק 700 מגה. מכירים תוכנה?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by BrAvE_HeArT,

התוכנה לא רוצה להתחבר לשרת של kazaa ואני לא יודע למה כשאני מפעיל את התוכנה זה כותב לי connecting וזה לא מצליח להתחבר ??? יש למישהו הצעות???

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by Culandur,

אני מחפש תוכנה שתחליף רקעים מתוך תקיה נתון (לא WEBSHOTS וכאלה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by 114508534,

היום קיבלתי את נורטון וניסיתי להתקין אותו . לפני ההתקנה הייתה פעולה של סריקת ווירוסים וזה מצא לי מלאה קבצים נגועים אז זה שאל עם לנסות לתקן אותם ולחצתי כן ואז זה כתב שאי אפשר לתקן אותם ושאל עם למחוק אז הבעיה היא שאלו קבצי מערכת ועם אני אמחק אותם העם המחשב יעבוד אחר כך????????????????????????????

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by foxil821,

אני מחפש תוכנה שאוכל לקבוע איזה רמת קול, בשביל למנוע צלילים חזקיים פתאומיים או להגביר את צלילים חלשיים. הצלילים שמגיעים מאתרי וידאו, תכנים פלאש, משחקים בתוך מחשב וכו' מחשב שלי הוא XP. תודה רבה על תשובה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  18. Started by fog87,

יש לי 2 בעיות: 1. האקספלורר לא עובד משום מה (לא מציג כלום כשאני פותח אותו ואחרי זמן ארוך מציג הודעת שגיאה) 2. ב-firefox אני לא יכול לראות בצורה טובה חלונות שמותאמים לאקספלורר. אשמח אם תוכלו לפתור לי לפחות אחת מהבעיות.

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by Swed,

התוספת של IE TAB לא עובדת לי לא יודע למה... אני עם גרסה 2.0.0.14 ולא יודע למה זה לא עובד אשמח אם תכלו לעזור

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by sharki2,

תראו, מאז שעשיתי פירמוט, אני לא מצליח למצוא את הדרייבר של הקול שלי. יש לי כרטיס קול מובנה, הלוח אם שלי הוא של אינטל והסוג הוא: D845GRG. בבקשה, מי שיכול למצוא לי דרייבר בשביל זה אני מאוד מאוד אודה לו...

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  21. Started by mazoneli,

משום מה בחלון המרכזי של ה WINAMP (MAIN WINDOW) הוא לא מגיב ללחצני המקלדת א"א ךהעביר שירים לעצור או להתחיל נגינה, ניסיתי הסרה והתקנה מחדש ולא עזר, יש למישהו רעיון ?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by dvirf1,

היי, עברתי ל windows 8, ואני רוצה להתקין קודקים בשביל לצפות בקבצי ה mkv. דרישות: מהירות, יכולת לקרוא קבצי תרגום ולשנות את הסנכרון בין התרגום לוידאו במקרה של דיליי

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  23. כשאני מפעיל אזרוס ביטורנט או ליונטוורק ביטורנט התוכנות האלה אחרי כמה זמן מתחילות לקחת 100 אחוז מהמשאבים מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני צריך תוכנה בישביל סורק mustek 1200 ub שאני יוכל ליסרוק תמונות (לא דרייבר ) ..........

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.