תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ליפני שלוש ימים רציתי להיתחבר ל FTP של אתרי,שם הוא מאוכסן,פתאום הופיע לי ההודעה הבאה: WinSock 2.0 Connecting to ftp.members.lycos.co.uk Connected to ftp.members.lycos.co.uk Port 21 220 ftp-uk.tmm.lyceu.net FTP server ready USER simon110583 331 Password required for simon110583. PASS (hidden) 230 Welcome to Tripod UK. SYST 215 UNIX Type: L8 REST 100 350 Restarting at 100. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer REST 0 350 Restarting at 0. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer PWD 257 "/" is current directory. TYPE A 200 Type set to A PORT 192,168,0,64,4,196 200 PORT command successful LIST 425 Unable to build data connection: Connection refused 421 No Transfer …
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני כבר יותר משבוע מחפש את הגרסה הזאת בכל מקום אפשרי גוגל ,קאזה,פורומים , מיול עצמו ועוד עוד ולא מצאתי את הגרסה הזאת שמעתי שהיא הכי מהירה ולכן אני כל כך רוצה אותה אז אם מישהו יכול להביא לי לינק ישיר או לשלוח לי את זה ב icq cceav תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך להוריד קודק AC3 אבל אין לי מושג מה זה או מאיפה להוריד את זה אז אם משיהו יכול לשלוח לינק אני יודה לו מאוד
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אפשר לתת לי בבקשה את כל סוגי הקודקים עלמנת שאוכל לצפות בכל הסרטים ב כ ל הפורמטים שיש?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כבר המון זמן ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות עד לגירסה 6 כשמהבעיה האחרונה פשוט יצאתי דפוק !! לפני יומיים איבדתי את החיבור לאינטרנט (מהיר בכבלים) במחשב הראשי שלי עם חלונות 2000 עכשיו אני גולש מה לפטופ .(אם אותו חיבור) פשוט מאוד עידכנתי את התוכנה יש לה UPDATE כמו לכל אנטי וירוס מצוי - הרצתי סריקה להורדת SPYWARE ולחצתי NEXT וכאן והלאה איבדתי את הקישור לאינטרנט !! כל מה שעשיתי כולל שיחזור הרגיסטרי 6 ימים אחורה אגב מה שהחזיר גם דריברים של הכרטיס מסך לקודמים לא עזר!! זו לא הפעם הראשונה שזה קורה לי , בפעם הראשונה לא יחסתי לזה חשיבות אבל עכשיו אני יהיה ממש זהיר ? בפעם הראשונה זה היה במחשב בעבודה שם התוכנה פגעה ב תוכנת ה FTP החינמית תוך שהיא נותנת הודעת שגיעה שחסרים…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את כל המצרכים הדרושים, חוץ מהידע. כונן די וי די, סרט די וי די, צורב, דיסקים ריקים והרבה מאוד מקום פנוי על הקשיח. איזה תוכנות עליי להוריד? עשיתי חיפוש, והבנתי שעליי להוריד את התוכנה DVD2SVCD, וכך עשיתי. אך לצערי, אני מקבל הודעת שגיעה שאומרת כי המקודד של Cinema Craft לא נמצא. מה עליי לעשות? בתודה, --Vega.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
היתה פעם כתובת של אתר (שראיתי דרך call for help) ושם אפשר לחפש אפקטים קוליים. יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני נוהג לקחת סרטי DivX ולהוציא מהם קטעים שאהבתי ע"י התוכנה Virtual Dub, אתמול ניסיתי לעשות זאת על סרט בפורמט XViD וכשטענתי אותו לתוכנה קיבלית הודעת שגיאה שאין לי Decompressor מתאים כדי לפתוח את הסרט או משהו כזה. ודווקא אפשר לראות את הסרט בלי בעיות... רק ב-Virtual Dub אני לא מצליח לפתוח אותו. איך אני יכול לפתוח אותו בתוכנה זו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות בקשר לבעיה המעצבנת הזאת? האם ישנו איזה פיתרון? אני חייב לציין שיש לי במחשב כל מיני מקודדים למיניהם אבל יש סרטים עם ווליום נמוך.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? מדובר שהמסמך מספיק גדול כדי להכנס, ואני משתמש בגרסא 11 PC. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לפני לא הרבה זמן קראתי שניתן להסיר את הפרסומות מהתוכנה אשמח לקבל עזרה .
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במידה ויש לי כרטיס קול שיכול לעבד לפחות 96kHz/24bit איך אני יכול לשמוע על המחשב דיסקים של DVD-Audio? אני יודע שרוב תוכנות הדי.וי.די הפופולאריות לא תומכות בתקן הזה (למשל PowerDVD), ואני לא יודע אם זה בגלל החומרה הנוכחית שלי (SB-LIVE) או בגלל שאין תמיכה בתוכנה עצמה. האם יש תוכנה שיודעת לנגן DVD-Audio? (אני בינתיים שמעתי ש-SoundBlaster Audigy2 בא עם תוכנה שיודעת לנגן את הפורמט הזה)
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנות כמו אייסיקיו אני מקבל את ההודעה הבאה: microsoft visual c++ runtime library runtime error! program:E:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination מה לעזאזל זה אומר ואיך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, רציתי להוריד את התוכנה Diskeeper וראיתי שישנם שלושה גרסאות שונות להורדה (כתובות בכותרת), רציתי לדעת מה ההבדלים בים הגרסאות השונות וכמו כן מהם ההבדלים בין גרסאות Corporate, Pro וכו' של WindowsXP אם ישנו אתר שמסביר את ההבדלים בין הגרסאות השונות אשמח לקבל קישור. אם תוכלו להסביר לי כאן - אדרבה. תודה ויום טוב, אורן.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
אני ניכנס ל FTP שם את השם שם את הסיסמא ואת הכתובת וזה לא מיתחבר לי זה כותב את הדבר הבא: [21:58:18] Connecting to ftp.members.lycos.co.uk [21:58:18] Connected to ftp.members.lycos.co.uk Port 21 [21:58:20] 220 ftp-uk.tmm.lyceu.net FTP server ready [21:58:20] USER simon110583 [21:58:21] 331 Password required for simon110583. [21:58:21] PASS (hidden) [21:58:21] 530 Access denied. [21:58:21] Connection failed [21:58:21] Delaying for 1 seconds before reconnect attempt #1 [21:58:22] Connecting to ftp.members.lycos.co.uk #1 [21:58:22] Connected to ftp.members.lycos.co.uk Port 21 [21:58:24] 220 ftp-uk.tmm.lyceu.net FTP server ready [21:58:24] USER simon110583 [21:58:25] 331 Passwo…
-
שלום לכולם ! אני משתמש בתוכנת הצריבה - nero 5 ואני רוצה לפני הצריבה לעשות טסט. אך בכרטיסייה - burn האפשרות - simulation באפור כך שאני לא יכול לבחור אותה.למה ? עוד שאלה קטנה - ניסיתי לצרוב דיסק אודיו של 79.58 שניות , אך הצריבה לא הצליחה. הדיסק הוא של 80 דקות . למה ?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה שעשיתי uninstall לחלק מההתקנה ולכן אצטרך להתקין מחדש. אני לא עשיתי כלום יותר חשוב מזה, כאשר אני נכנס כאדמיניסטרטור לlocal security policy אני מקבל הודעה הבאה: Windows cannot open the local policy database. Access to database has been denied יש לי win2k עם sp2
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
באפשרויות > מעבד - המהירות של המעבד צריכה להיות המהירות הנוכחית (כלומר אחרי אוברקלוק) או המהירות המקורית של המעבד ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה - אני משתמשת בתוכנת Symantec Anti Virus. התוכנה מודיעה לי כל הזמן שיש לי וירוס במערכת - W32.HLLW.Lovegate .G@mm, אבל מעבר ל"בידוד" הוירוס על מנת שלא יתפשט לאחרים התוכנה מודיעה לי כי אין באפשרותה למחוק את הוירוס. נכנסתי לאתר החברה והורדתי תוכנה שנקראת FixGate שאמורה לטפל ספציפית בסוג זה של וירוסים. אולם בהרצת התוכנה היא מודיעה לי שאינה מוצאת שום וירוס כזה במערכת. כמו כן כשאני מריצה באופן יזום את ה-Anti virus הרגיל הוא מודיע לי שהוא לא מוצא שום וירוס במערכת, אבל כשהוא רץ ברקע אני מקבלת הודעות על הוירוס. בנוסף באתר החברה מצאתי הוראות כיצד להיכנס ל-regedit ומה למחוק שם על מנת למחוק את הוירוס באופן ידני - אולם, שום קובץ של הוירוס לא קיים במקומות שנשלחתי…
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, כולכם בוודאי מכירים את התופעה המאוד מעצבנת של עניים אדומות בתמונות. ברור, לכל מצלמה דיגיטלית עכשיו יש אפשרות לתמונה בלי האדום הרצחני הזה, אבל הבעיה שעד שזה ראסמי מצלם לוקח יותר מידי זמן, ולרוב אנחנו מצלמים רק את הילדים הקטנים במשפחה... וכמובן ילדים קטנים רצים מהר. בכל מקרה, אני יודע שב-ACDsee יש אפשרות להסתיר עניים אדומות, אבל אני צריך תוכנה חינימית שעושה רק את זה או אולי זה כלול בפיצ'רים שלה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את הווינדוס מדיה פלייר בעיברית וכל הזמן שאני שומע בו שירים הוא תוקע לי את המחשב(דרך אגב יש לי XP PRO),הגירסה שהתקנתי היא לווינדוס שלי. אני גם לא רואה את התוכנה בהסרה\הוספה. יש לציין שכשאני שומע שירים בוויאמפ אז הכל בסדר. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת סריקה שתתאים לכל סורק ויש לה תפריטים בעברית?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-