תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום עד לפני כמה זמן כאשר היתי נכנס לתיבות דואר שונות או פורומים, פיירפוקס היה מופיע פס למעלה שבו כתוב אם לזכור את הססמא או לא כרגע או אל תשאל יותר. משהו שישב על המחשב לחץ על אל תשאל יותר. ומאז הוא לא שואל יותר אם לשמור ססמאות. השאלה שלי היא כיצד ניתן להחזיר את המצב שישאל אותי שוב אם לשמור או לא. חיפשתי בכל ההגדרות ולא מצאת איך.... אני מאמין שזה נמצא בתוך About Config אולי יש אחד שיודע איך לתקן את המצב?? אני אודה לו FireFlash
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
זה קרה פתאום, בHD אחת במחיצה אחת מהHD השני (F ו D) נעלמו כל הקבצים, בסוף התברר שהם בלתי נראים. עכשיו יש את כל השגיאות האלה של הHD. בדקתי והקבצים בסדר כשאני פותח אותם אין שגיאות. עכשיו יצאה שגיאה של RAM, שהשימוש שלו גבוהה מדי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, עברתי לתוכנת Thunderbird של מוזילה לצורך האימייל. גם בגרסה העברית וגם באנגלית - אם אני מקבל אימייל של טקסט בעברית - הוא מייושר לשמאל. איך אני מיישר את הטקסט לימין? דבר נוסף - כשאני עושה FORWARD לאימייל, זה מוסיף לי בתחילת כל שורה חדשה מין סימן כזה: > . איך מבטלים את זה? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כיצד אפשר ליצור חבילה של תוספי פיירפוקס מאלו הקיימים אצלי
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איך אני יכול לזהות וירוסים דרך המייל? הכוונה לפני שאני פותח את המייל.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שאין באפשרותי לראות קטעי וידאו במוזילה, מה צריך להתקין בשביל לראות?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
נגיד יש לי מספר תיקיות ואני רוצה לקבץ כל אחת בנפרד יש דרך לעשות את זה בפעולה אחת ? כלומר להגדיר לו שיקבץ את תיקייה מס 1 ואחרי שהוא מסיים שיעבור ל2 וככה הלאה ? במקום להיות צמוד למחשב ולחכות שהוא יסיים ואז להפעיל אותו על תיקייה חדשה...?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
עשיתי עידכון לדפדפן כמו שהמליץ לי החלון שנפתח לי ועכשיו יש לי פיירפוקס 5 וIDM יותר לא עובד יחד איתו .... משהו יכול לעזור ? איך מחזירים את הIDM כדי שיוריד לי מסודר גם מהדפדפן המחודש הזה?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פרמטתי את המחשב ועברתי מווינדוס XP לווינדוס 7. מהירות האינטרנט שלי היא 10Mbps, לפני הפרמוט הורדתי בקצבים שתואמים למהירות שלי, עכשיו בווינדוס 7 מהירות ההורדה מתחילה מגבוהה ומהר מאוד צונחת. מבדיקות מהירות אני מקבל שהמהירות היא 2.5Mbps כרגע. הבעיה היא רק במחשב ספציפי בבית שלי שמחובר ישירות לנתב האלחוטי ולא בתשתית או אצל הספקית. כרטיס הרשת שלי הוא Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC ומעודכן ל 23/7/2009. מותקן אצלי קספרסקי מהרגע הראשון של הפרמוט והרצתי windows update, בנוסף, עשיתי בדיקה עם NetLimiter שאין איזו תכנה שאוכלת לי את רוחב הפס ואכן אין.. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אולי הכרטיס לא מותאם לווינדוס 7? יכול להיות שמשהו בהגדרות ש…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה המצב ?? תראו יש לי בעיה שלא הייתה לי באקספלורר , נגיד באתר MAKO כשאני מפעיל סרטון , סדרה או לא חשוב מה אני לא יכול להעביר קדימה/אחורה , או להנמיך / להגביר תקול למה ??? איך מסדרים את זה ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
הווינדוס שלי פשוט פגום ויש לי המון המון קראשים במשחקים שאין לאפחד אחר חוץ מימני השאלה היא כזאת איך אני מגבה כל כך הרבה קבצים?! במשקל כל כך גדול
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים יקרים !!! צריך עזרה בפונקציית if באקסל איך לכתוב בפונקצייה if את הפקודה הבאה: אם הציון בין 80-90 יכתב טוב מאד? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה בטח חרוש, אבל בכל מקרה אני מרגיש שיאן לי ברירה .. גם CHROME וגם FIREFOX עושים לי בעיות עם טעינה, פשוט לא עולים, רק אחרי כמה פעמים שביטלתי את היישום דרך Task Manager.. Internet Explorer לא בא בחשבון. אז אני מחפש דפדפן אולי פחות מוכר, אבל גם טוב .. יש אחד כזה ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוג העכבר wireless intelmouse explorer אני עובד היום עם מערכת הפעלה של וינדוס 7 64 ביט והצלחתי למצא עד עכשיו דרייבר שמתאים רק ל XP.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את כל רכיבי המערכת שלי חוץ מהכרטיס מסך שאני מעדכן תמיד. האם יש איזה תוכנה או משהו באתר של msi שהוא יכו להוריד לי את כל הדריברים/עדכונים אוטומתית? זה טוב לעדכן את ה-BIOS? אם כן מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון והוראות התקנה. מישהו יכול לתת לי את כל הדריברים החדשים שאני צריך לעדכן ללוח אם ולמעבד. (ראיתי באתר של msi כמה דריברים למעבדים של Intel. ומה זה הטכנולוגיה של Intel שנקראת "intel Smart response" שהיא מגבירה את המהירות של המחשב. האם אני יכול להפעיל אותה איך שהוא על המחשב שלי? אם כן מישהו יכול להגיד לי איך מפרט: Intel CORE I5 NVIDIA GEFORCE 240 MSI P55-GD65 JETRAM TRANSCEND 2GB DDR3 1333MHz 320GB תודה לעוזרים מנהלים עם זה לא המקום אז בבקשה להעביר
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
התקנתי אתמול אנטי וירוס Norton Endpoint Protection הוא כל הזמן מדווח לי שסורקים לי את המחשב מאיזשהוא IP. הוספתי קובץ מצורף של צילום מסך של הלוג שלו, כל ההתקפות מגיעות מאותו IP בצורה די רצופה מאז שהתקנתי את האנטיוירוס (הן כנראה היו שם גם לפני) בכל Port Scan נסרקים 5 פורטים UDP שונים ואח"כ התוכנה חוסמת את התקשורת ל-10 דקות. וחוזר חלילה. א. האם זה צריך להדאיג אותי? ב. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? ג. האם יכול להיות שזה קשור לאחת התוכנות שעובדות ברקע למרות שהוא כל פעם סורק פורט שונה (עובדות כרגע סקייפ ודרופבוקס) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי כעשרת אלפים תמונות מבולגנות עם שמות שונים, ההייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שתוכל לקחת את אותם עשרת אלפים תמונות שנמצאות בתוך תיקיה אחת ועוד עשרות תיקיות(באותה תיקיה) , ותוכל ליצור תייקייה ייחודית לכל גלריה עפ"י תאריך השינוי שנעשה בה? כלומר תאריך שינוי - הכוונה לתאריך שבו בעצם התמונות הורדו , ולודגמה 20 תמונות שהשתנו בתאריך 31/12/10 בשעה 14:53, ייכנסו לתיקייה יחודית משלה יחד עם כל התמונות. וכן הלאה עם 60 תמונות אחרות שהשתנו ב1/1/2001 בשעה 18:12 ייכנסו לתיקיה נפרדת. *חשוב שהיא תדע ליצור את התיקיות לפי השעה שבא השתנה פעם אחרונה הקובץ, ולא רק את התאריך, משום שיש המון תמונות שהשתנו ונוצרו באותו יום, אבל לא מדובר באותם גלריות
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה התחילה בעיה שבסרטים מיוטיוב (וגם VIMEO אני חושב) יש מלא כתמים ולא רואים כלום.. מצורפת תמונה. יש לציין שבMEGA VIDEO זה לא ככה. יש רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית, לשניהם יש WORD 2002. באחד מהמחשבים יצרתי אוסף פקודות מאקרו שאני משתמש בהן באופן קבוע במהלך עבודתי. השאלה שלי היא, איך ניתן להעביר את פקודות המאקרו ממחשב אחד לשני בלי להתחיל לעשות את כל הפקודות מחדש? האם קיים קובץ בתוך התיקיות של ה-WORD שאפשר פשוט לעשות לו העתק-הדבק? אולי איזו דרך אחרת שלא חשבתי עליה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי את הלוח-אם gigabyte ga-ma790gpt-ud3h . עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי לו את הדרייברים של ה-chipset, שהורדתי מהאתר של gigabyte. נכנסתי למנהל ההתקנים, לרשימה של 'בקרי ATA/ATAPI של IDE' , בכדי לבדוק שאכן הותקנו הדרייברים של ה-chipset. אך משום מה הדרייברים שם מופיעים כ-standard. איך אני מעדכן את הדרייברים של ה-chipset?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מסתבר שה"ווינדוס הפגום" זה לא תקלה בווינדוס אלה סוס טוראני שרוצח לי את הארדיסק אני חושב שיש גם עוד כמה חברה שיצטרפו אליו אני לא יכול להפעיל שום דבר מבלי שזה יקרוס ועכשיו אני לא יכול להפעיל כלל את הWINDOWS(אני כרגע במצב בטוח עם רשת) מה לעשות במצב הזה?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את ברירת המחדל ככה שלחיצה על הכפתור הימני ובחירה בOPEN CONTAINING FOLDER תפתח לי את התיקייה במנהל קבצים אחר(TOTAL COMMANDER לדוגמא) ולה בFILE EXPLORE של הWIN. האם זה אפשרי בכלל?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לא מבין למה זה, אם אני סוגר אותו כולם נעלמים אבל אפילו כשכמה טאבים בודדים פתוחים המון פרוססים נפתחים ותופסים המון זיכרון http://imageshack.us/photo/my-images/849/unledqnw.png/
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי וידאו שאני רוצה לחבר לקובץ אחד, אבל הזמן בחלק מהם לא מסונכרן. לדוגמא כשמפעילים קובץ לא מסונכרן אז כשהוא מתחיל התוכנה (מדייה פלייר לדוגמא) מראה שהוא מתחיל מזמן 27:30 במקום 00:00 . כאילו שנוספו לקובץ 27:30 דקות. בגלל זה אי אפשר לפתוח את הקבצים הלא מסונכרנים בתוכנת עריכת וידאו ואי אפשר לערוך אותם... (מתקבלת הודעת שגיאה). למישהו יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-