עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iyehuda,

יש לי XP עם 256 DDR התקנתי תוכנה RAMBUSTER שמתאימה ל XP גירסה 1.6 במצב שאין שום תוכנה ברקע : תוכנה של ה XP מדווחת שאני משתמש ב 178M וה RAMBUSTER מדווח שאני משתמש ב 141M כשאני מריץ את תוכנת PHOTO EXPRESS 4 : תוכנה של ה XP מדווחת שאני משתמש ב 248M וה RAMBUSTER מדווח שאני משתמש ב 182M דרך אגב ב RAMBUSTER ה CPU USED תמיד על 0% כאילו שהמעבד אף פעם לא מתאמץ על איזה תוכנה אני יכול יותר לסמוך ? ( או יש המלצה על תוכנה אחרת ? )

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. זב norton internet security אם מישהו לא זיהה! בבקשה עזרה!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  3. מחפש את התוכנה הכי טובה לפעולה שציינתי. יש לי בעיה,אני מנסה להתקין משחק,ומשום מה המחשב טוען שהמשחק מותקן כבר והוא לא נותן לי להתקין אותו. (המשחק היה פעם מותקן על המחשב,וכנראה הוא הוסר לא נכון..) ניסיתי לחפש כל רשומה(ידנית) ברגי'סטרי על המשחק ולמחוק,לא עזר,כנ"ל ספריות שלו על הכונן הקשיח,גם לא עזר. בבקשה,המליצו לי על תוכנה לניקוי רגי'סטרי הכי טובה שאתם מכירים. (אני בטוח שהבעיה שוכנת לה אי שם ברגי'סטרי) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  4. אני צורב קיליפים שאני מוריד kazaa ושאני מפעיל את הדיסק ב דיוידי זה קופץ כאילו הדיסק דפוק. אני צורב אם NERO ישר לפורמט VCD אני לא ממש יודע איך עובדים אם זה אז בבקשה כול מי שיכול לתת לי מידע על VCD וSVCD זה מאוד יעזור לי ובאיזה תוכנות להישתמש. תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  5. יש לי בעיה בתוכנה שכאשר אני רוצה לפתוח קובץ מסוים (שזה סרט/סרטון כמובן) אז היא לא מזהה לי את רובם. כשאני לוחץ על Open Video File אז נפתח לי כמובן החלון של בחירת הקובץ. לצורך העניין (וזה ככה בדיוק) יש לי בתיקיה מסוימת 13 קבצי וידאו, אז בתוכנה כשאני נכנס לתיקיה הזאת אז היא מזהה לי רק 7 קבצים!! אבל כשאני עושה לה All Files אז היא מזהה את כל הקבצים כמובן, וכשאני פותח את הקובץ שאני רוצה לדחוס אז התוכנה רושמת לי את מה שאתם רואים בתמונה! נ.ב הקובץ שפתחתי הוא קובץ שהתוכנה כביכול לא זיהתה ב All usable types!!! מה אני עושה?? :'(

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by alexrta,

או קיי עוד שעה באים עליי לראות סרט שהוא ב-VCD צרבתי אותו דרך NERO אבל NERO לא צורב לי טוב סרטי VCD אז בבקשה אתם יכולים להביא לי תוכנת צריבה טוה שהיא לא NERO שאפשר לצרוב שם VCD זה דחוף בבקשה!!!! תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  7. יש לי סרטון שאני לא שומע בו סאונד, בדקתי עם G-Spot והיא אומרת שזה המקודד: dvi_adpcm (0x0011) Intel Corporation ושאין לי אותו. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מקום להורדה. אשמח אם תוכלו לתת לי קישור להורדת המקודד או אם מישהו יכול לשלוח לי אותו או להעלות אותו לכאן (לא אמור לשקול הרבה). תודה רבה וערב שקט.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  8. שלום, כפי שחלקכם ודאי יודעים - ב-ID3v2 של שירים, ניתן להכניס תמונה ואפילו את ה-BPM של השיר. רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לבדוק ולהראות לי מה ה-BPM של השירים שלי כדי שאוכל לעדכן את ה-ID3v2 של השירים. והאם יש תוכנה שתוכל: גם לבדוק מה ה-BPM של השירים, וגם לעדכן אוטומטית את ה-ID3v2 של השירים. תודה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by omri_ro,

יש לי שני מחשבים ברשת, אחד עם 2000 ואחד עם XP מהמחשב עם הXP אני מצליח להכנס ל200 אבל ההפך אני לא מצליח, הוא דורש שאני יכניס סיסמא למרות שבXP לא מוגדרת שום סיסמא... מה עושים?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  10. בחלון הצריבה יש את האינדקטור שמעל לאינדיקטור הצריבה ובאותו גודל, ומה מתחת לאינדיקטור הצריבה יש עוד אינדיקטור קטן שקשור לBUFFER. למה משמש כל אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by Wizard Of Oz,

אני משתמש ב-IMESH וכול כמה שעות הוא מתנתק ואני צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר מחדש כדי להפעיל את התוכנה.... מישהו יכול לעזור לי בבעיה?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  12. אני מחפש תוכנת עריכה מקצועית שתוכל לאפשר לי למחוק חלק מסויים מכל השורות בקובץ טקסט, שאני אכניס לתוכנה מספר תווים והיא תמחק את כל מה שכתוב לפניהם ו/או אחריהם. דוגמא: אם יש לי שורות כאלה בתוך קובץ טקסט: csjkhue45caljk=PE=pogonara vsdiuyfuej37=PE=aspiouii kjlasiljpio890789=PE=uvivufioyuio אז שאני אוכל להכניס לתוכנה את: =PE= והיא תמחק את כל מה שכתוב לפני זה... ומה שישאר לי זה: =PE=pogonara =PE=aspiouii =PE=uvivufioyuio אני מקווה שאני מספיק ברור ושאכן יש תוכנה כזו. תודה רבה על העזרה ויום טוב, אורן.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by the one 64,

חברה למי יש את התוכנה שפורצת סיסמאות של ה zip או rar

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  14. Started by mrraz,

??

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by maverick,

יש לי בעיה עם התוכנה הזו כי, משום מה, היא חוסמת לי את רדיו וואלה. אני מקבל את החלון של הרדיו אבל לא שומע כלום. רק כאשר אני עושה disable אני שומע משהו. יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  16. Started by iakovl,

אני צריך לדעת אם MotherBoard Monitor תעבוד על לוח MSI MS-6198

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by gshhar,

הורדתי היום את האנטי וירוס שלי ואת הפיירוואל ופתאום הופיעה לי התוכנה הזאת,מאיפה היא באה? (זו גם תוכנה שמגנה) איך שמחקתי את התוכנות הנ"ל עשיתי ריסטרט ואז היא הופיעה.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  18. אפילו סרטון של חצי דקה בfraps לוקח 140 מגה!!! וגם זה לא מצלם את כול המסך אלה רק 80% ממנו בערך איך אפשר להוריד את משקל הקובץ? (גם אם זה להפוך את הקובץ לפורמט אחר,או לקודד אותו בdivx? ואם כן אז איך מקודדים?) ואיך אפשר לעשות ככה שfraps יצלם את כל המסך? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כמו שאתם רואים בכותרת אני מחפש את התוכנה הזאת מיכוון שפרצו לי אז כל מי שיכול לעזור כאן בפורום סבבה, וכל מי שחושב שמה שיש לו להגיד לא חוקי כאן בפורום אז שישלח לי הודעה פרטית. תודה מראש!!!

• 14 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by Wizard Of Oz,

היום גיליתי שיש לי ווירוס (w32.hllp.handy) הרצתי בדיקת ווירוסים במחשב והתגלה הווירוס ושמתי אותו בהסגר (יש לי NAV 2003) עבדתי לפי ההוראות באתר של נורטון הקובץ לא מופיע לי במחשב אבל עדיין יש לי את ההודעה שיש לי את הוירוס ומופיע לי בהודעה את מיקום הקובץ אבל הוא כבר לא מופיע במחשב...הרצתי בדיקה בשנית ולא נמצאו ווירוסים ועדיין ההודעה מופיעה....מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by zzroni,

שלום. כתבתי טור ארוך של שמות אנשים בקובץ word .לדוגמא : משה חיים יהודה יעקב איציק האם יש דרך לסדר אותם לפי האלף בית ? או שאצטרך לרשום הכל מהתחלה ?

• 2 תגובות
    • 13.4k צפיות
  22. Started by 3gh,

יש לי בעיה, מחקתי את אנריל 2 לא מזמן , בעיקרון הוא נמחק אבל אני עדיין רואה אותו ברשימת התוכניות שלי אבל אני לא יכול לשחק בו כי כאילו מחקתי אותו. עכשיו אני רוצה להתקין אותו עוד פעם ואני לא יכול, יש לכם מושג מה אני צריך לעשות? אני כבר מחקתי אותו מהרגג'סטי ואני עדיין לא יכול לשחק בו, אולי אתם מכירים תוכנה מיוחדת שמוחקת קבצים שנתקעו ברג'סטי?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. אני משתמש במחשב נייד, ולעיתים קרובות חורי האוורור נסתמים (שמיכה/רגל/וכו'). בתודה, --Vega.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  24. Started by Roei,

ובכן זה מה שקורה לי : אני שומע שיר..אחרי שהשיר נגמר ועובר לשיר אחר ה Volume במחשב יורד כמעט עד למטה ככה שכל פעם ששיר נגמר אני צריך להעלות את ה Volume למעלה חזרה...מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים