עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי קובץ חשוב על איזה תקליטור שצרבתי פעם. כשאני מנסה לפתוח אותו (או אפילו לעשות PROPERTIES עליו) האקספלורר נתקע, אותו דבר עם כל תוכנה אחרת (התוכנה נתקעת) וכשאני מנסה להעתיק מהCMD זה אומר לי (אחרי המון זמן) שאין מערכת קבצים שזוהתה :-\. כשאני סתם נכנס לדיסק רואים את הקובץ. אני מחפש תוכנה או דרך לשחזר את הקובץ, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  2. Started by TimTam,

שלום, בשלב מסוים, אינני יודע מדוע, הופך ה-OUTLOOK לאיטי מאוד, האם יודעים אתם מדוע?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  3. Started by mr_m,

את הוירוס מסוג KWBOT אני לא מצליח להסיר, אני מקבל הודעת שגיאה בעת הפעלת חלונות XP כי קובץ בשם CMD32.EXE לא נמצא. את הבעיה לא הצלחתי לפתור באמצעות נורטון, מבקש את חוות דעתכם המקצועית!!!!!!! :

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  4. שלום רב. יש לי כרטיס מסך ASUS 7100 ואני רואה את המסך של המחשב על הטלויזיה אבל עלי להוזיז את העכבר לכיון שאליו אני רוצה שמהסך יזוז ז"א שהתצוגה בטלויזיה היא יותר מדי גולה בשבילה, ואני משתמש בתוכנה של NVIEW שמגיע עם הדרייברים של הכרטיס , והשתמשתי עם TVTOOL אבל זה ממש לא עזר גם שם יש את אותה הבעיה אז מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה אני ממש נואש!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by domuzy,

איך אני מגדיר ב OFFICE 2000 (עברית) שיסומנו לי גם שגיאות כתיב ולשון באנגלית (קווים גליים באדום וירוק)? ניסיתי ב"אפשרויות" להכנס ל"בדיקת דקדוק" אבל זה לא מאפשר גישה לשם (מין אפור כזה). איזו דרך יש לגרום לגלים להופיע??? נ.ב- בעברית האדום מופיע והירוק לGRAMMER לא מופיע.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by DoctorBurp,

מישהוא מכיר תוכנה בעזרתה ניתן לסרטט מיקרו מעגלים? לדוגמה, סרטוט המייצג כיצד מעבד 8086 מחובר אל הזיכרון (כולל סרטוטי הנועלים ורגליהם, וכן קווי ה BUS).

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  7. :AR15: :asthanos: :bash: :asthanos: :AR15: :saint: :smoke:

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  8. שלום לכולם! רציתי לדעת מה הדרך הטובה והאיכותית ביותר, אם אני רוצה לצרוב דיסק שלם של מוזיקה? האם ע"י cdcopy ב- nero (שעושה אימג' להרדדיסק ואז צורב) או שיש דרך יותר טובה ואיכותית ע"י תוכנות אחרות שאתם מכירים? תודה, אופיר.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by ISmile4U,

יש לי בעיה עם Microsoft Media PLayer 9 התוכנה מותקנת אצלי במחשב הבעיה היא שכל שיר שאני מנגן :smilyDJ: בה היא מעיטה את הקצב שלו ואז הוא מתנגן איטי יותר ובהתחלתו ובספו של השיר יש עיווטים שלא נדבר עם אני מריץ קדימה את השיר. ???מישהו נתקל בבעיה הזאת? יודע איך אפשר לפתוא אותה? ???אגב יש דרך להסיר את ה Media Player 9? אודה לעזרתכם בנידון.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by Or ei,

אני צריך תוכנה לצפייה\ותפיסה של ווידאו(TV TUNER) התוכנה של לידטק לא עובדת לי מסיבה לא מובנת (מסרבת לפעול גם אחרי מחיקה והתקנה וגם פרמוט) כרגע יש לי את התוכנה של ATI מהMMC8.1 מעולה אבל אין אפשרות לשלוט עלייה עם שלט.. אני צריך גם תוכנה להקלטה עם מיקרופון שנותנת אפשרות לאפקטים ותוכנה לDJ בסגנון traktor רק שתומכות בעיברית

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by alexrta,

או קיי אז ככה אני גולש במירק באיזה חדר משוחח עם האנשים כשפתאום אחד האופים ביקש ממני את האיי פי שלי בתמורה לזה שאני יקבל אופ... לא הייתי דפוק ולא נתתי לו את האיי פי, פתאום הבן ז*נה (סליחה על השפה אני עצבני!!) מתחיל להביא עליי פרטים מי הספק שלי איזה חיבור יש לי והדבר הבא שקורה זה שהמחשב משתגע כל מני הודעות שגיעה מטומטמות מופיעות ואז הופיעה הודעה שסופרת זמן לאחור עד שהמחשב מתכבה באותו הרגע עשיתי ריסט... עכשיו עם מישהו בבקשה יכול להביא לי תוכנת פייראוול חינמית בבקשה אני צריך את זה דחוף!!! תודה מראש נ.ב אפשר דרך התוכנה לזהות איי פי כדאי להיתלונן לספק שלו?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  12. Started by Mortar,

How/Where do i run Mov files?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  13. אני מחפש דחוף תוכנה שמאפשרת לצפות במה שמחובר ליציאת ה video in בכרטיס מסך שלי זאת שאני יכול לראות בחלון קטן או להגדיל לחלון גדול וכ"ד. בכרטיס הקודם שלי את ati multimedia center ועכשיו בכרטיס החדש שלי אין לי תוכנה כזאת והישנה של הכרטיס הקודם לא עובדת לי עם הכרטיס החדש (redeaon 9200vivo 128mb ddr). אודה לעזרתם בנידון.

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by mistuki,

איזו תוכנה מומלצת להוריד ולהתקין במחשב? רצויי שתכסה את כל הפורמטים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אממ... הכל עבד ממש מצויין עד שפתאום ולא זוכר איך אני קולט X על האייקון בTASKBAR ואי אפשר להעביר את הAUTO PROTECT לENABLED. אז נכנסתי להגדרות בשביל לסדר, סימנתית לחצתי OK וזה מה שקיבלתי : יש לכם מושג איך מסדרים ?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by Shadowman,

ניסיתי לישלוח לחבר שלי קובץ באיציק אבל אי אפשר.... אני כיביתי את האנטי וירוס וגם הוא...!!!! בכל מקרה ניראה לי שהבעיה אצלו... כי לאנשים אחרים אני מצליח לישלוח!!!! השאלה שלי למה אליוי אני לא מצליח מה הבעיה אצלו????

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by tovtov,

אני מתבייש לשאול....... יש לי קובץ ISO , מה עושים איתו ? כלומר איך צורבים אותו ב NERO כדי שיהפוך ל CD פועל תודה מראש, יוסי

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. המידע היה בהרדיסק שלי לפני שנה בערך ומאז פירמטתי פעם אחת... (פירמוט פשוט של הדוס לא פירמוט גריסה) יש מצב שאני מחזיר אותו ? ואם כן ע"י איזה תוכנה ?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by ORrrr,

מה ההדבל בין Professional 2003 to the regular 2003 ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, יש לי כמה שאלות: 1. אני עובדת עם התוכנה NOAds - אבל הבעייה איתה שכל הזמן צריך להגדיר לה לאיזה pop ups לא לתת לעלות. אין איזו תוכנה שפשוט מזהה אוטומטית חלונות קופצים? 2. האם "חובה" לכל משתמש (פס רחב) להשתמש ב-fire wall או שאם אני עובדת עם NAV ו-spy sweeper זה מספיק? 3. האם ניתן להוריד את תוכנת הצריבה Nero חינם? ניסיתי להוריד אותה בכמה גירסאות אבל תמיד הורדתי trial version שפג תוקפו אחרי שבועיים. תודה מראש, הדר

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by al_lot,

אני מנסה להוריד קבצים בMIRC מXDCC BOT ומהירות שלי היא מקסמיום 4K בעוד שחבר שלי מוריד ב 40K מאותו XDCC BOT לי יש ADSL 512K לו יש כבלים 750K בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  22. Started by N.S,

מה לעשות ?זה מוריד לי רק בערך על 20 וכשאני מתחבר זה כותב שיש לי lowID

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  23. אני חושב שמיציתי את עצמי בכותרת אבל בכל מקרה אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה שיכולה להמיר mp3 ל wav ולהפך ובאותה הזדמנות מהו הפורמט היותר איכותי mp3 או wav תודה :saint:

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. אחר הצהריים טובים, רציתי לדעת איך אני יכול לנגן ב MEDIA PLAYER קטע וידאו ולהוסיף לו קובץ SUB כך שלסרט יהיה תרגום. הפעולה אמורה להתבצע ללא איחוד של קטע הוידאו עם קטע הטקסט.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by SuB,

formt c: זה רגיל, אבל יש תוספת שמוסיפים כדי לעשות פורמט מהיר שלא מסיר שכבה מן ההארד דיסק כמו שהבנתי, אז מישהו יכול לכתוב לי אותה עם התוספת? תודה!

• 8 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים