תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. כשאני מדליק את המחשב מופיעה רשימה של שתי מערכות הפעלה(שתיהן xp) ועלי לבחור אחת מהן כדי שהמחשב יעלה.. האם יש לי שתי מערכות הפעלה או שזה משהו אחר? אני חושב שהמחשב קצת איטי בגלל זה... שאלה נוספת- כשקונים מערכת הפעלה ביתית, האם אפשר להתקין אותה על שני המחשבים שברשותי? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות/תוסף שאיתו אפשר ליצוא URL ALLIAS כמו שיש בAVANT? הכוונה פשוט לקיצורים שאפשר להכניס לשורת הכתובת והתוכנה תשלים את האתר. כלומר אם ארשום את הקיצור GG אגיע לwww.google.com. יש לי כמות גדולה של תמונות שברצוני להבהיר, מלשון בהיר. אני יודע שזה אפשרי עם פוטושופ, אבל זה מעיק להבהיר כל תמונה בנפרד וגם הקבצים יוצאים פי 3 מגודלים המקורי, לכן אני שואל האם יש תוכנת עריכה קלה ופשוטה שאפשר לערוך בה כמות גדולה של תמונות במקביל?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. כשאני מגדיר גובה עמודה, עדיין הסמן נמצא בתחתית התא ולא נותן לי לכתוב מלמעלה עד למטה בתוך התא. מה עושים? 2. איך אני יוצר קוים שתוחמים את התאים, כדאי שכשאדפיס את זה זה יראה כמו רשת?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
משתמש ב-FF3 1. אין לי אפשרות לצפות בוידיאו דרך אתר המציג וידיאו כמו באתרי חדשות. האם יש תוסף מיוחד שיאפשר לי זאת? 2.איך מגבים את כל הדברים החשובים ב-FF? (כולל מועדפים, סיסמאות, הגדרות, עידכונים, תוספות/הרחבות שכבר הותקנו) אני רוצה לפרמט. =========== איך מגבים הודעות באווטלוק אקספרס? אני מקבל רק שתי אפשרויות, גיבוי למיקרוסופט אווטלוק ואו אקסצ'יינג'.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שני דברים שמפריעים לי ואני לא יודע איך לשנות אותם: 1) השירים לא מתנגנים לפי הסדר שאני שם אותם, הוינאמפ מנגן אותם לפי סדר אקראי....ואני רוצה שיתנגנו לפי הסדר. 2) בערך 5 שניות לפני סוף השיר שמתנגן כבר מתחיל השיר השני....אני רוצה שהשיר יסתיים לגמרי ואז זה ינגן את השיר הבא אחריו. איך אני עושה את זה? חיפשתי באפשרויות וכל מה ששיניתי לא השפיע...תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
1. קורה לי לפעמיים שאני נכנס לאתר ויש אפשרות לצפות בסרטון או לשמוע שיר אבל זה רוצה שאני יוריד אותו למחשב שלי (אני משתמש דרך תוכנת הורדה) אבל אני לא חושב שזה קשור לזה נכון? 2. איך לפתוח טאב חדש בדפדפן?
-
היי לאחרונה נתקלתי בשתי בעיות בתוכנת האימיול 1. שמתי לב לאחרונה שיש לי הרבה ניתוקים מהאימיול האינטרנט פועל ללא בעיה אבל התוכנה מודיעה אחת לכמה דקות שההתחברות עבדה ומשום מה גם האיי סי קיו מתנתק באותה תכיפות הבנתי שיש קשר בינהם יש לי נורטון אנטי וירוס וזון אלארם גירסה 4.5 יכול להיות שהזון אלארם עושה בעיות עם האימיול ובעיקר איך פותרים את זה כך שלא האימיול יתנתק ולא האיי סיקיו (דרך אגב הם גם מתחברים כל פעם מחדש אבל זה עדיין מציק) 2. יצא לי להוריד כמה פעמים סרטים דרך האתר של lionnetwork סרטים והכל נראה סבבה אבל שאני בא לראות אותם לא משנה באיזו תוכנה מדיה פלייר mv2player או bsplayer הוא נותן הודעת שגיאה ושואל האם אני רוצה לעשות DEBUG או לשלוח את ההודעה שגיאה למיקרוסופט או שלא…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את הדפדפן פיירפוקס לאחר התנסות בכמה דפדפנים (ניידים), ויש לי שתי שאלות. 1. אני חווה לעיתים די קרובות חוסר סכרון בין הקול והתמונה במדייה זורמת, וגם יש קטיעות קטנות בסרטון לא מוצג בצורה חלקה. זה קורה גם אם טענתי את בסרטון במלואו. ברצוני לציין שאני גולש במהירות 20 מגה כך שלא צריכה להיות בעייה, האם יש פתרון לבעייה ?. 2. שאני מוריד קובץ נפתח לי חלון ההורדה ומיד הקובץ מתחיל בתהליך ההורדה, מסתבר שהדפדפן פותח לי תיקיית הורדות ב D ולא נותן לי אפשרות לבחור לאן להוריד את הקובץ. שלא כמו באקספלורר שפותח לי בראוזר עם אפשרות להוריד את הקובץ לאן שאבחר. האם יש פתרון גם לכך . אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום רב, בהמלצת הפורום הזה אני משתמש בתוכנה Ad-Aware 2008 (רכשתי רישיון) וכעת יש לי שתי שאלות: 1.האם יש צורך לשדרג לגרסה 2009, או שהתוכנה ממשיכה לעשות את העבודה ללא צורך בשדרוג? 2.אחת לשבוע אני נוהג לבצע סריקה מלאה. עם סיום התהליך,בכל פעם מתקבלת בדיוק אותה תוצאה (תמונה מצורפת). האם זה נראה תקין, כשכל פעם מתקבלת בדיוק אותה תוצאה, כשבעצם שום "מזיק" לא מתגלה? לשם השוואה, תוכנת "ספייבוט" מגלה בכל סריקה שביעית לפחות 10 בעיות הדורשות תיקון. תודה רבה ושבוע טוב! [br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 19:01:12 משום מה יש בעיה בהצגת התמונה.למה זה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1. אם יש לי מעבד x64 אבל הwindows שלי הוא עבור x32 כדאי לי להוריד את הגירסה שתתמוך ב-x64? 2. האם התוכנה הזו מוחקת גם תוכנות מושתלות?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
נכון כשמקבלים תוצאות של חיפוש אז חלק מהתוצאות מופיעות בצבע כחול וחלק בשחור, מה זה אומר? שאלה שניה כשאני מוריד סדרות כמו אבודים או נמלטים תמיד אני מוריד כמה קבצים שונים כי חלק נפתחים וחלק לא זה בעיה של מקודדים? (יש לי את ה- KLITE) ואם כן איזה חביל מקודדים מומלצת תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
איך בודקים באקספלורר החדש היסטוריה? איך ניתן לחסום אתרים באקספלורר? יש לי אח בן אלף שכל הזמן נכנס לאתרים מפוקפקים ומתקין לי ווירוסים על המחשב
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
1) כשאני פותח את רשימת ה- bookmarks, בוחר אחד ואז לוחץ open in a new tab, כל הרשימה נסגרת לי. יש דרך שהיא תשאר פתוחה? 2) ניסיתי להשתמש בתוסף GMail Manager, אבל בגלל שאני משתמש ב- master password, כל פעם שאני פותח את פיירפוקס, הוא מבקש ססמא לג'ימייל. בכלל, יש איזושהי דרך לבטל את בקשת ה- master password בכל פעם שהשלמת ססמאות אוטומטית נדרשת? תודה
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1. אני מעוניין להכניס BookMark לקובץ PDF מסויים יש לי תוכנה שעושה זאת אבל היא אינה תומכת בהוספת סימניות בעברית - pdfedit995 היא מראה במקום עברית סימני שאלה.. מישהו מכיר תוכנה שעושה את העבודה? 2. יש לי חבר שכרגע נמצא באמריקה ובמחשב שלו [מערכת: Windows Media Center] לא מותקן עברית כשפת כתיבה. אין לי אפשרות לשלוח לו דיסק של Windows Media Center או שהוא ימצא איפה שהוא באינטרנט את הדיסק.. ככה שאני מנסה למצוא את החבילה להתקנת השפה העברית במחשב - רק שהוא יוכל לכתוב בעברית לא שהתצוגה תיהיה בעברית, אני די זקוק לזה במהירות האפשרית! השאלה הראשונה יותר דחופה.. זה לעבודה שאני צריך להגיש תודה!
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות דיי טיפשיות אבל לא הצלחתי להבין אותן.. 1. איך מתזמנים video effect? שיהיה מתי שאני רוצה ולא כל הtrack.. 2. איך מוסיפים מעברים? תודה!! מצטער על הבורות..
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
1.אני ממש חדש ולא מבין בתוכנה ואני לא יודע אבל איכשהוא נעלם לי הסרגל כלים של צד ימין בדף - זה שנותן לפתוח layers והחלק שמעליו. [photoshop cs2] ..איך אני מחזיר אותו ? 2.אם יש לכם אתר אחד או שניים טוב וברור למדריכים בפוטושופ ,זה יהיה נחמד מאוד אם תביאו לינק. זהו תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: קודם כל, טכנאי אחד שפרמט לי את המחשב עשה לי קובץ GHOST בעזרת התוכנה הזו של נורטון, כדי שאם יהיו בעיות אני יוכל לשחזר למצב הקודם. ועכשיו אני רוצה לשחזר בעזרת הקובץ הזה, אבל אני לא יודע באיזו גרסה הוא השתמש, אז אני יכול לשחזר את הקובץ הזה עם גרסה אחרת? זה לא משנה? וגם אם מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזו, אם אני רוצה לשחזר למשל רק את כונן C (הכונן עם הוינדוס) הבנתי שזה די קל ועוד משהו- מה ההבדל בדיוק בין וינדוס XP פרופיישונל לבייתי? והאם שווה עכשיו להתקין וינדוס 64 ביט, או ויסטה, אם אני הולך לפרמט? כאילו לא יהיו עם זה בעיות תמיכה מצד התוכנות וכאלה? (אולי זה קצת קשור לפורום וינדוס, אבל אם כבר פתחתי נושא...)
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
תסתכלו על התמונה שצירפתי. דבר ראשון, הייתה לי בעיה עם ההתקנה של הכרטיס קול, בסופו של דבר הצלחתי, אבל מה שקורה עכשיו, זה שכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הזו. ההודעה שלמטה - מופיעה מידי פעם, כל איזה 5 דקות ~~~. מישהו מה זה? ואיך מעיפים את זה? דבר שני... במחשב הזה משתמשים כמה אנשים. הגדרתי את עצמי כאדמיניסטרייטור. אני רוצה להגדיר את המשתמשים הנוספים כך שהם יוכלו לעשות הכל חוץ מלהגיע לקבצים שלי לעשות שינויים קריטיים במחשב ולהתקין דברים. התקנתי משתמשים נוספים כבר.... רק שהם לא יכולים להתחבר לאינטרנט ואין להם גישה לשום מהתוכנות שהתקנתי (מסנג'ר וכ"ו). תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
התוכנות Jdownloader ו FreeRapid החליטו פתאום שהם לא רוצות להפתח לי ואני לא יודע למה, ניסיתי לעשות הפעלה מחדש לתת להם אישורים מיוחדים באנטי - וירוס (AVG פרימיום) ,כמובן למחוק אותם והתקין שוב וזה לא עוזר בבקשה עזרה :-\
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התוכנות Jdownloader ו FreeRapid החליטו פתאום שהם לא רוצות להפתח לי ואני לא יודע למה, ניסיתי לעשות הפעלה מחדש לתת להם אישורים מיוחדים באנטי - וירוס (AVG פרימיום) ,כמובן למחוק אותם והתקין שוב וזה לא עוזר בבקשה עזרה :-\
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב-FLASH אני לא מצליחה להעלים את העיגול הכפול כדי שיצא בסוף מין טבעת ואני לא מצליחה גם עם אפקט ה - MASK משהו מוכן לעזור ? הוספתי גם תמונה http://img433.imageshack.us/img433/968/gfvo0.jpg
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הכנתי שתיי חתימות, אני צריך עזרה בלבחור: 1) 2) מה יותר יפה!??! :s05:
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי סרט AVI,וקובץ SRT של תירגום,אשר מסונכרן עם הסרט... איך אני "שותל" את התירגום בסרט?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה\תוכנות אני מבצע את זה???? יש לי סרט ב AVI\XVID איך אני שותל לו תרגום קבוע????? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-