עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

מדוע כאשר אני צורב קבצי Divx (אחדים שתופסים כדיסק שלם..) התוצאה היא דיסק שאינו ניתן לקריאה גם לא בצורב וגם לא בסידירום?! אתמול חבר בא עלי עם מדיות של Memorex רב פעמיות של 650 מגה וכשניסיתי לצרוב לו אוסף של Mp3z לנגן ה RIO Volt שלו התוצאה היתה זהה. דיסק שפשוט בלתי ניתן לקריאה! המצב כ"כ עגום עד כדי כך שלא ניתן למחוק אפילו את המדיה הפגומה! אני משתגע מהבעיה הזאת? צריבות עם CloneCD ו CdrWin יוצאות בסדר! האם מישהו נתקל באותה הבעיה?... אגב הדגם שרשום בטופיק משמע Yamaha 24x8x8 IDE והבעיה התרחשה גם עם הגירסאות הקודמות של הנרו. תודה!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

ניתן להוריד אותו מ : ftp://ftp.nero.com ftp://ftp2.nero.com etc.... במקרה ואחד תפוס, יש מישניים...

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by Bingo,

אז ככה יש לי נרו 6 אני מנסה לצרוב סרט ששוקל 705MB לתוך דיסק עם נפח 900MB כשאני לוחץ על BURN זה מוציא לי הודעה שאין מספיק מקום בדיסק מה לעשות ??? ובקשר לאוברבורן עשיתי עד 100 דקות גבול...וזה לא עוזר...

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by compman112,

מה יותר כדאי מומלץ מכל הבחינות... תודה

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  5. שלום יש לי שני דיסקים תוכנה שהוא FAT32 נתונים שהם NTFS התוכנות של עריכת הוידאו עובדות מצוין מ FAT32 על נתונים ב- NTFS אבל NERO לא מוכן לצרוב קבצים גדולים מ-2G למרות שהנתונים ב- NTFS כיצד להתגבר על זה? תודה, יהודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yefet,

להורדה ftp://ftp2.jp.nero.com/nero6601.exe

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by davidcohen,

שלום, יש לי NERO 6 אבל אי אפשר לצרוב בו קבצי MDF רציתי לדעת אם בNERO 7 אפשר לצרוב קבצי MDF תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by davidcohen,

שלום!!! התקנתי NERO 7 וכל הסמלים של הקבצים השתנו... אבל גם שאני עושה יפתח את הקובץ עם התוכנה הראשונית שהייתה לי לדוג': WinMediaPlayer, המחשב פותח איתה אבל הסמל של הנרו נשאר ... איך אני יכול להחזיר את הסמלים לכמו שהם היו קודם? תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. איזה גירסא/מהדורה טובה יותר ? 1 - Premium Edition 2 - Ultra Edition ואם מישהו יוכל להסביר לי מההבדלים ביניהם אני גם אשמח..

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by asdasdasd,

ב 6 היה ב FILE - BURN IMAGE ב7 אין שום אפשרו ת ל "BURN IMAGE CD" איך צורבים כ IMAGE ? תודה.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  11. הצריבה עצמה נעשית ללא בעיות וללא שגיעות, אך כאשר אני שם את הדיסק במערכת, על הצג הכל ניראה תקין, הזמן מתחיל רגיל וכו', רק מה - אין צליל... אציין כי הבעיה קיימת רק כאשר אני צורב CD רגיל ולא MP3. מדובר בנרו 7 Essentials.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by rk666,

מקור נרו 7 בגרסת הפרמיום הודלף לרשת, זאת למרות תאריך יציאה רשמי של ה 13 לאוקטובר, התוכנה שוקלת 560 מגה... לא סביר בעליל לתוכנת צריבה, מה דעתכם על המשקל האדיר של התוכנה, האם לדעתכם תוכנת צריבה כל שהיא "שווה" כל כך הרבה מקום? **נא לא להפיץ פה WAREZ**

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by vid170,

כאשר אני מנסה לצרוב DVD+ RW אני מקבל הודאת שגיאה (צירפתי JPG) , ניסיתי עם מס' דיסקים וכן DVD- RW מעולם לא עשה בעיות [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 732 צפיות
  14. y0.. פתאום שמתי לב שהנירו 7 (רגיל, אקספרס, whatever) מסרב לקבל קבצים עם שמות בעברית.. בעיה.. עשיתי קצת חיפושים, הפתרון הכי "יצירתי" אעלק היה לשנות את הגדרות התוכנה לעברית.. כמובן שזה לא עזר, גם לא אחרי ריסט.. מישהו יודע על פיתרון אמיתי לבעיה? או שאני אנסה לחזור לגירסה 6.. :-\ או ש-better yet, מישהו מכיר תוכנה טובה יותר ליצירת CD-MP3? כזאת שתאפשר לי לקבוע דרכה את סדר השירים (פשוט ע"י הוספה של index לשמות הקבצים (001, 002, 003), אני לא מבין למה אף תוכנת צריבה לא טורחת להוסיף את האפשרות הבסיסית והחשובה הזו) בדיסק.. יש לי utility קטנה בשם MPU (ר"ת של Music Playlist Utility) שעושה בדיוק את זה, אבל היא עושה את זה בצורה עקומה לגמרי.. היא לא קשורה לצריבה בפועל, אלא רק משנה את שמו…

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by icebreak,

לא משעמם ל AHEAD האלו להוציא כל חצי שנה גרסא חדשה וכל יומיים REVISION חדש ?!?!? http://ww2.nero.com/enu/FAQs_Nero_7_Ultra_Edition_Upgrade.html#1

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by ben_amitai,

שלום, לאחרונה הנרו 7 עושה לי בעיות מעצבנות וזה לא פעם ראשונה אני צריך תוכנה אחרת לצריבה יש לכם המלצות? חוץ מנרו6....

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by factor,

אני רוצה להכין audio cd עם קבצי מוזיקה של mp3 אבל בנרו יש לי אפשרות לבחור רק קבצי cda / .m3u. כדי להכין audio cd וזה רושם שצריך איזשהו פלאג אין בשביל להכין דיסק כזה עם קבצי mp3 יש למישהו את הפלאג אין? או שיכול להגיד לי דרך אחרת להכין audio cd עם קבצי mp3 ???

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by DarkIDevil,

אז ככה, אני מתקין את הנרו (עם סיריאל תקין), עושה את הריסטר שהוא מבקש בסיום ההתקנה מפעיל את ה-StartSmart, הכל טוב. ואז אני יוצא מה-StartSmart ורוצה להכנס שוב הוא מציג לי את זה: בבקשה פתרון! תודה!

19. Started by oded6188,

יש לי בעיה והיא שאני יכול להתקין תוכנות רק בכונן C. אם אני רוצה להתקין תוכנה בכונן אחר (D למשל) ההתקנה תיכשל (תיתקע, תיסגר בפתאומיות וכו') התחלתי להסיר תוכנות כדי לראות מה הגורם לבעיה, וברגע שהסרתי את הנרו אז הכל הסתדר. חשוב לציין שהתופעה קיימת ב 2 מחשבים שונים שיש לי בבית ומותקנת עליהם נרו 8. מישהו יודע על איזשהי פונקציה בנרו שאני צריך לבטל?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by Ashand,

שלום כאשר אני מנסה להתקין NERO אני מקבל את השגיאה הבאה: CANNOT UPDATE MSI ENGINE PLEASE UPDATE MANUALLY מה זה MSI ? יש לי לוח אם של ASUS בכלל... יש למישהו פיתרון? ניסיתי כמה פעמים וגם ריסטרטים ובלי הצלחה....

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by Saliman,

שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה מטרידה: Nero 8 / 9, פשוט החליטה להתעלם מקיומו של הצורב שלי. הצורב עדיין מזוהה ע"י ווינדוס וכל תוכנות הצריבה האחרות, אבל נרו פשוט מתכחשת אליו. החשד העיקרי שלי הוא שזה קשור איכשהו ל- Nero BurnRight, אבל כל הנסיונות שלי לתת לעצמי גישה בתור האדמין של המערכת (עד כמה שזה נשמע אירוני...) עלו בתוהו... מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by TimTam,

טוב אז הוא: PLEXTOR 4824A לא רוצה לצרוב דיסק של 90 דקות עם תכנת NERO, האם יש לבצע הליך כלשהו?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by Aqualiz3r,

שלום לכולם לפני כשבועיים קניתי את הצורב הזה שבכותרת וניסיתי לצרוב סרטים מAVI לDVD ודבר ראשון כל העיניין של הצריבה והConvertation/Decoding מAVI לDVD לוקח שעתיים+ וכשאני מנגן את הסרט בדי וי די פלייר יש הרבה לאגים והסרט גם נעצר לבסוף ונתקע...אני משתמש ב שNero 6.6 וניסיתי לפרמט ועדיין לא עזר ואני ממש מאוכזב כי כל סרט יש בו לאגים ותקיעות וניסיתי לצרוב כבר 12 סרטים וכולם ככה...הרסתי 12 דיסקים ואני נאוכזב שבזבזתי כסף על הצורב הזה והוא עושה כאלה דברים...אם מישהו פה יודע במה מדובר ויודע איך לפתור את הבעיה אני יהיה מאוד שמח אבל מאודדד! נ.ב אני משתמש בנרו גם לצריבה וגם להפיכה מAVI לDVD.ניסיתי גם אחרת כלומר הפכתי מAVI לDVD בתוכנות אחרות וצרבתי עפ נרו ןעדיין אותו הדבר...גם הפירמוט ל…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gshhar,

אני מוריד עטיפה של דיסק (אני מתכוון לעטיפה העגולה) ואיך שאני מצרף אותה התוכנה הנ"ל לפני ההדפסה היא יוצרת לי קווים כאלו,מין גבולות אבל הבעיה היא שאם אני חותך את הדוגמא ומדביק על הדיסק אז הגבולות האלו (הקווים המקויקוים) הם לא תמיד הקו שאני חותך אלא נשארים על הדיסק גם לאחר ההדבקה,איך אני יכול בתוכנה שהם לא יופיעו ? (צירפתי דוגמא כי נראה לי שההסבר שלי לא ממש נח). אגב אני מתכוון לקוים החיצוניים ביותר כי השאר לא ממש מפריעים לי. http://img95.imageshack.us/my.php?image=123wj4.jpg

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by CashMAn,

אהלן כולם יש לי צורב DVD ואני רוצה לעשות צריבה לדיסק משחק מדיסק לדיסק איך אני עושה את זה מבלי שיהיה לי עוד כונן..?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים