עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Potter,

שלום לחברי הפורום, מהי התוכנה הממולצת לסריקה? כלומר לניהול סריקות, כל המסמכים, וכו'....

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  2. קיצר פירמטתי לחבר שלי את המחשב, ואין לו את הדיסק של הלוח אם . קיצר הורדתי לו CPU-Z וזה מה שכתוב בלשונית mainboard: manufactur ECS model L7VMM3 CHIPSET VIA KM400 SOUTHVRIDGE VIA VT8235 SENSOR ITE IT8705 אני לא מבין מה הדגם של הלוח אם. מישהו יכול לעזור לי במציאת דרייבר לכ"ק ללוח הזה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  3. תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by kobi_af,

שלום יש לי icq 5.1 בעברית ופתאום אני לא מצליח לשלוח קישורים לחברים באייסקיו הם אומרים שהם לא רואים קישור וזה קרה לאחרונה תמיד הצלחתי עם הגירסה הזאת לשלוח יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by BetZeFer,

http://img227.imageshack.us/img227/8767/15001500148815131501gl3.jpg אם מישהו מכיר את השם של התוכנה הזאת עם האייקונים זה יעזור לי ,תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. שלום! אני משתמש בIE ויש לי בעיה בהצגת תמונה מסוימת או טקטס.. קחו לדוגמא את האתר הזה: http://cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Youngest/Soldiers/Sales/sodiers9.htm אתם רואים שבצד (מתחת לספרה 9) יש ארבע נקודות..אז אני רואה אותן ואחריהן צריך להופיע טקטס שאומר מה המבצע ואת הטקסט הזה אני לא רואה. מה אני צריך להתקין בשביל לראות את זה? תודה לכל מי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  7. יש לי את הלוח ABIT IS7-E ואני רוצה להוריד את הדריבר הכי חדש שלו מאיפה אני יכול להוריד אותו וגם את של הכרטיס הקול?? תודה מראש :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  8. Started by Omerole,

אני לא כ"כ מבין בזה ואשמח עם מישהו יוכל להגיד לי מה אפשר להעיף תודה מראש http://www.rar.co.il/files/eMule-1135895457.txt

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by OmriF,

שלום,אני משתמש בדפדפן IE המובנה, אך לאחרונה, לאחר מחיקת וירוס מהמחשב, הIE הפסיק לפעול כראוי. קבצי Java לא מוצגים לי,Java Script לא פועל(סמיילים,תתי תפריטים אינם נפתחים), אתר העדכונים של WINWOS מראה רק מסך לבן. לדוג': פרסומות כמו שיש פה בעמוד למעלה, אינן מוצגות. אפילו להוריד Fire Fox מהאתר Mozila.org.il אנני יכול. אנא עזרו לי לפתור זאת, ובדרך, בבקשה, הביאו לי לינק ישר להורדת Fire Fox. בתודה, עומרי.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  10. 1.30 לא רואה אפשרות של החבאת האייקון שב TASKBAR יש אפשרות להחביא בדרך אחרת ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  11. מה הקטע שלהם למה יש כמה דפדפנים שלמעשה כולם מתבססים על אותו מנוע ויחסית דומים בתכונות שהם מציעים אני לדוגמא ניסיתי היום את FLOCK ולפני כמה זמן את SEAMONKEY ועוד כל מיני וכולם פחות או יותר דומים ואפילו בFLOCK העברתי את הפרופיל שלי מFIREFOX ובאתר של התוספים שלו ראיתי בדיוק את אותם תוספים אז מה בדיוק הקטע שלהם...

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מחשב נייד של LG ויש במחשב כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON X300 ואני לא מוצא לכרטיס הזה דרייבר מתאים... ניסיתי כבר באתר של היצרן פה https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 וגם פה... https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 ושום דבר לא עזר... אם למישהו יש פיתרון אשמח מאוד

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by moris,

שלום! אני מנסה בתוכנת פינקל סטודיו 9 ללכוד חומר דיגיטלי ממצלמת וידאו של סמסונג. אני צופה בוידאו והוא עם רקע ירוק. יכול להיות בגלל שהמצלמה היא NTSC והכרטיס לכידה הוא PAL? (כשקניתי את הכרטיס לכידה,קיבלתי אותו עם שלושה דיסקים : 1 זו התוכנה עצמה. 1 כתוב עליו PAL 1 כתוב עליו NTSC יועיל לפי דעתכם אם אתקין את דיסק ה-NTSC אע"פ שהכרטיס עצמו PAL) המון תודה!

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by Guy King,

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. הורדתי דיסק מאימיול של ריי צ'ארלס ("האלבום המלא - חלק ראשון") באורך של כ-75 דקות. צרבתי אותו על דיסק ושהכנסתי אותו למערכת שלי התברר שיש לי רק קטע אחד באורך של 75 דקות. כל שלוש-ארבע דקות נגמר שיר אחד ומתחיל הבא אחריו כמובן, אבל בשביל לעבור למשל לשיר מספר 8 אני צריך לחכות חצי שעה בגלל שיש לי רק טראק אחד. אז איך אני מפריד את הטראקים המחוברים בסידק לשירים נפרדים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  15. שלום! לא סתם פתחתי את הנושא הזה , אני רואה שמציעים פה אנטיוירוסים בהודעות האחרונות אבל יש לי שאלה שלא הצלחתי לענות עליה בעצמי לפי מה שראיתי יש לי 2 אפשרויות : 1. להתקין NOD32 גירסה 2.7 + COMODO 2. להתקין את Kaspersky Internet Security 7 על איזה אפשרות ללכת ?! ולמה?! תודה

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by risbo,

יש לי קובץ של עבודה בפלאש ובין היתר ראיתי שם בסימבולים אחד שנקרא tree והשני tree movement עכשיו שאני לוחץ על השני אני רואה בתצוגה המקדימה של הסימבולים למעלה בצד ימין שאפשר לעשות play וזה זז שמתי לב שזה רק התנועה אם אני מוחק את tree ז זה זז אבל בלי התמונה.... אני יודע איך עושים את התנועה שהיא תזוז והשאלה שלי היא איך אני שם את התנועה בסימבול... תודה לעוזרים! risbo

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  17. לחברי הפורום שלום. נכנסתי לאתר של zonelabs ע"מ להוריד חוקית את zonealarm הפשוטה, שניתנת לציבור באופן חינאמי. הורדתי והתקנתי את התוכנית, לאחר ההתקנה התוכנה עשתה ריסט למחשב ולאחר מכן שהמחשב עלה התחילו התופעות המוזרות! בעת הlogin למשתמש שלי המסך נדלק ונכבה כ2~3 פעמים. במיוחד כאשר ניסתי לסגור את הTRAY של quicktime המחשב נתקע וכיבה את המסך והדליק אותו שוב. אחרי כך התחיל לעשות לי עיוותים על המסך, כל מיני פיקסלים שחורים (והם לא שרופים, כי refresh "מחק" אותם) וכל מיני מריחות על המסך. לאחר כמה שניות נכבה המסך ולא חזר להדלק שוב, כמו כן שמעתי שהארד דיסק הפסיק לעבוד (היה רעש שהוא נכבה) עשיתי ריסט ושמעתי את הארד דיסק נדלק, וכך ידעתי בוודאות שהארד דיסק הפסיק לפעול ומיד עלתה מערכת ההפעל…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  18. כמובן שאישרתי בפיירוואל כל חלון שקפץ לי בנוגע לאימיול, וגם בהגדרות של התוכנה בדקתי שכל ארבעת ה-Vים בשורה של האימיול מסומנים ולמרות זאת אני מקבל שני חצים צהובים (LOWID באימיול ו-"מאחורי פיירוואל" בקדמילה). מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by charm,

שלום רציתי לדעת כיצד ניתן להוריד קריצות לתוכנת המסנגר שלי כי אייוקנים לא בעיה להוסיף אבל קריצות כן וראיתי שלאחרים יש עוד קריצות בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  20. יש לי בעיה ב Norton Internet Security 2005 לפעמים קורה ואני שם לב שבProcesses יש לי קובץ בשם ccProxy.exe שלוקח לי ברקע 50 אחוז מהמשאבים של המעבד סתם ככה.... זה לא כל הזמן ככה זה לא קבוע זה לפעמים.... הקובץ הזה הוא שייך לסדרה של Processes שהNorton Internet Security 2005 מפעיל ברקע אבל אף אחד מהקבצים האחרים לא לוקח לי שום משאב רק הקובץ הזה... אא וכשהקובץ לוקח לי את ה 50 אחוז האלה אז יש ירידה משמעותית ב FPS שלי במשחקים וירידה משמעותית במהירות האינטרנט ובכלל בביצועים הכלליים של המחשב מן הסתם.... אני לא יודע למה אבל זה מה שקורה וזה מה שהקובץ הזה עושה השאלה שלי האם לעוד מישו פה זה קרה או אם מישו יודע מה לעשות איך לתקן... אם אתם יודעים אולי על תוכנות פיירוול+אנטי וירוס טובות יות…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by omri_ro,

איך מנטרלים את זה? אני לא מוצא בשום מקום את האופציה הזו. טוב לי עם הגרסה שיש לי ואין לי שום בעיה וכל פעם קופצת לי ההודעה המרגיזה שלהם ואין לי שום כוונה לעדכן(גם לו בחינם!). תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  22. שלום לכולם. אני מחפש תוכנה\דרייבר או כל דרך אחרת שתוכל לעשות boost לעוצמת כניסת המיקרופון, בנוסף לboost שבוצע דרך ה"Volume Control". אני בעיקר מחפש פיתרון שיעבוד עם המסנג'ר אך במידה והוא לא קיים אשמח גם לפתרון לתוכנות אחרות (Skype ?). בתודה מראש, מייק.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by ayalonet,

יש לי פיירול black ice והורדתי מסנג'ר 8 (בטא) וזה כותב לי שגיאה 80048820 ושהפיירול חוסם את המסנג'ר. איך משנים את ההגדרות ב-black ice כדי שזה לא יחסום את המסנג'ר? וגם כשלא היה לי את ה black ice הייתה לי אותה בעיה עם מסנג'ר 7.5 ומעלה. איך אני מתקנת את זה?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. Started by No_Man,

יש לי על המחשב HD SATA 2 של 250 GB. . . גיביתי את ה-HD השן שלי (כי לקחו לי אותו), סך כל הגיבוי הוא 57GB . . . ואני שומר אותו בכונן D (ה-Windows מותקן בכונן C). רציתי עכשיו לעשות איזה איחוי קטן לכונן D (ששטחו 116 GB) וראיתי שהרוב שם זה . . . אדום. עשיתי איחוי פעם אחרי פעם אבל האדום עדיין נשאר. מה מומלץ לעשות ? יש תוכנת איחוי חיצונית שתוכל לעשות עם זה משהו משמעותי ? זה ישפיע על המהירות של ה-HD שלי ? אם אני יצור כונן חדש וישחזר את כל הגיבוי לשם האיחוי יראה תוצאה טובה יותר (איחוי של הכונן החדש כאילו). - אין אפשרות למחוק אותו כי אני משתמש בכל מה שנמצא עלי. . . תודה. . .

• 1 תגובה
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים