עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא יודע למי זה רלוונטי אבל חיפשתי פלאג-אין שיתן לי לשלוט על הוינאמפ עם השלטים הסטנדרטים של המדיה סנטר ומסתבר שיש כבר אפשרות כזאת בהגדרות התוכנה. מצורף סקרין שוט. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. האם יש אופצייה של שליטה על המחשב דרך שלט כרטיס הטלוויזיה? ברשותי כרטיס של Leadtek פשוט. האם יש תוכנה מיוחדת, שמיועדת לשם מטרה זו? תודה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  3. Started by shibie,

היי חברה, מישהו מכיר תוכנה או דרך כלשהי שאני יוכל לשלוט במהירות המאוורר שעל הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by barlevi321,

שלום לכם. רציתי לדעת אם יש איזה שהוא תוכנה ב win xp pro שאני יכול לשלוט על מחשב מרוחק ( למשל חבר שלי). אם יש איך אני מתפעל אותה? ואם יש בכלל תוכנה שאני יכול להוריד והיא עושה את אותה העבודה. בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by ronen_z90,

שלום, רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שנותנת לי לשלוט על מחשבים המחוברים לרשת אחת(חדר ובו 16 מחשבים) ונותנת לי אפשרות לכבות מחשבים בבת אחת ממחשב מרכזי השולט על כולם או שניתן לפתוח בכל המחשבים תוכנה מסויימת שמותקנת בכולם... תודה לעוזרים

6. ניסיתי לאחרונה מספר תוכנות שייעודן ביצוע RIP של וידאו מתקליטורי DVD (האחרונה שבהן היתה זו של xilisoft). כל אחת מהן יצרה לי קובץ וידאו שעבר קידוד אוטומאטי לפורמטים כמו MPEG4, DIVX ועוד. איזו תוכנת RIP יכולה לבצע את הפעולה הזו ללא כל קידוד, כלומר ליצור קבצי AVI גלמיים לחלוטין ובאיכות הגבוהה ביותר (ובמידת האפשר גם במהירות גבוהה)? על מה אתם ממליצים (ואל תשלחו אותי לחיפוש. את זה כבר עשיתי.)? תודה.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by Cahiml,

אני משתמש ב AutoIT לכתיבת תסריטי בדיקות. השפה היא דמויית VB למי שמכיר. אין בעיה לשלוף את מספר הגרסה של קובץ exe. לא הצלחתי למצוא דרך לשלוף את מספר ה BUILD של הגרסה. במאפייני הקובץ (exe) הוא מוצג כ Assembly version. מישהו יודע איך לשוף את הנתון הזה ? בדוגמה המצורפת, גרסת ה BUILD היא 1.12.4887.25588 תודה לסייענים...

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by benjamin_har,

שלום, צרבתי דיסק תמונות, ועל הצריבה הראשונה הוספתי צריבה נוספת(multisession disk), ובעקבותיה כאילו נמחקו התמונות הראשונות מהדיסק (הדיסק איננו CD RW). ממבט על המאפיינים של הדיסק כאילו קיימים בו 389 MB במקום הקיבולת שלו (700MB). אודה לכל עצה איך אני יכול להיות נגיש ל- session הראשון שנצרב. בן

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by hananmori12,

שלום, אחי נכנס מהמחשב שלי לפני כמה ימים מהאקספלורר לפייסבוק, והוא צריך לשלוף משם את הסיסמא כי הוא לא זוכר אותה, איך אני יכול למצוא אותה? ההיסטוריה שם שמורה ל20 יום, תודה.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  10. מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת?? אני צריך את השם דחוף!!!!! תודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by שגיב,

שלום יש מין תוכנה כזות שצורבים אותה על דיסק והיא מדמה יוסר במחשב ובעזרת אפשר לשנות סיסמאות ולעשות עוד כמה פעולות אני יסתמשתי בה כבר אבל שככתי את שמה מי שהבין בבקשה להזכיר לי תודה רבה מראש!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  12. שלום כשאני פותח תיקייה בשולחן עבודה בשם חדשים ואני שם בה קבצים מה שזה לא יהיה ואני נכנס אליה אח"כ מופיע לי חלון של שגיאה ואז אני עושה אל תשלח דו"ח שגיאה..אם אני פותח תיקייה בכל שם אחר אז זה לא קורה.. מדובר בWIN XP למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה ?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  13. שלום. יש לי כרגע דיסק קשיח אחד שמחולק ל 2, על המחיצה האחת מותקן לי ה Windows ותוכנות ומשחקים ועל המחיצה השנייה יש לי את ה My Documents, ככה הטכנאי עשה. אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף - השאלה שלי היא כזו: שחכתי את שם התוכנה שאיתה עושים מחיצות או להפך - מבטלים מחיצות (משהו עם Magic) האם מישהו יוכל להסביר לי בצורה דיי טובה האם ניתן לאחד את שתי המחיצות שוב לדיסק קשיח אחד שעליו יהיה ה Windows והתוכנות והמשחקים והדיסק קשיח החדש יהיה ל My Documents? אני מאוד מקווה שהנושא קשור לפה תודה רבה מראש על העזרה

14. רשימת המשתמשים הייתה לפי שמות שאני בחרתי, אחרי התקנת Messenger Plus . ואחרי שידרוג המסנג'ר מגרסא 7.5 ל LIVE שמות המשתמשים ברשימה שלי חזרו לשמות הרגילים שנקבעו ע"י המשתמש עצמו. איך אני יכול (אם בכלל) להחזיר את שמות המשתמשים כמו שאני קבעתי ? חוץ מלשנות אותם ידנית מחדש. גם ה Messenger וגם ה Messenger Plus שודרגו ביחד אחד אחרי השני.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  15. לאחר שאני צורבת שירים באמצעות NERO CD AUDIO שמות השירים שהיו במחשב נהפכים ל-רצועה 1 רצועה 2 כאשר אני מנגנת את ה-CD באמצעות Windows Media Player CD שצרבתי בעבר מראים את שמות השירים כשורה ב- Media Player כך שהנגן בסדר ובעבר הצריבה לא שינתה את השמות. יש לי תוכנה בשם CDex כאשר אני מעבירה באמצעותה למחשב שיר מה-CD הצרוב (רצועה 1) מקבלים את שם השיר הנכון דבר נוסף כאשר שם השיר באנגלית לאחר הצריבה מתקבל שם אחר לגמרי. הגירסה של הנרו היא 6.6.0.14 הFONT ב-CONFIGURE הוא TAHOMA. &PT.NORMAL ב-DATABASE מסומן (READ SERVER (HTTP תודה מראש

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  16. יש לי שני מחשבים עם חלונות 10, שאני מנסה לפתוח בהם קובץ ZIP שכווץ במחשב מסויים עם חלונות 11 (אם זה משנה), שמות הספריות והקבצים שהיו בעברית יוצאים בג'יבריש. בתצוגה המקדימה של הקובץ בממשק של ג'ימייל, הכל מופיע תקין. יש איזה קידוד שאני צריך להתקין? או תוכנה אחרת (זה קורה גם בחילוץ המובנה של וינדוז וגם דרך 7ZIP)

17. Started by roivago,

המדייה פלייר מציג לי חלק מהשירים שבעברית בג'יבריש אבל לא את כולם. מה אפשר לעשות, זה בעיה ממש מעצבנת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. גרסה 1.2 של התוכנה הפופולרית זמינה להורדה, לחצו כאן ונעבור לעידכונים: We are proud to announce that Spybot-S&D 1.2 is ready for the public! Over the past two month, we've been working hard to add some nice new features as well as to make the whole thing easier for newbies. Here's a short list of the most important changes: Introduced Easy mode for newbies, Advanced mode for pros Improved detections to avoid false positives (MD5 checksums) Improved detection mechanisms for morphing files (dynamic checksums) Added new Immunize section as a preventive measure against spyware Improved help (including description of each page, quick help & help buttons on each pa…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by orelzion,

שלום! קורה לי לפעמים שאני צריך לפרמט את המחשב, ואז אני צריך להתקין את כל התוכנות מחדש. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לשמור את כל התוספים והthemes עם קובץ ההתקנה של פיירפוקס, כלומר שכשאתקין אותו בפעם הבאה הוא כבא יתקין את כל התוספים אוטומטית?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. שלום לכולם, אני עובד עם Windows XP SP3 יש לי לוח אם של GIGABYTE ועליו REALTEK ALC883 אני מצליח לשמוע 5.1 דרך כל התוכנות (winamp, wmp, VLC player,last.fm player, וכו') אך כאשר גולש באתרים דרך כל דפדפן, פירפוקס, אקספלורר וכו' אני שומע אך ורק סטריאו. אני מבין שזה אמור להיות תקין, והסאונד המגיע הוא סטריאו, אבל אפילו תוכנה פשוטה כמו הנגן של לאסט מנגנת בסראונד. מישהו יודע איך לגרום לדפדפן לעשות זאת גם כן? אני מניח שזה עובר קודקים כלשיהם או משהו כזה..

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  21. כאשר אני שומע מוזיקה במחשב (לא חייב מוזיקה אפילו סרט) יש רעש מתכתי כזה כמו של מחט על הפטיפון , הדבר קורה רק כאשר המחשב כביכול "מתאמץ" - למשל בעת פתיחת דף חדש בדפדפן , חיפוש וניווט בספריית השירים באייטיונס. אני חייב לציין שאין קשר לתוכנה ספציפית - בכל התוכנות שיכולות להשמיע סאונד יש את הבעיה הזו, כלומר אפילו שאני רואה סרט אני שומע את הרעש הזה אם אני מחפש משהו במחשב.. ניסיתי להחליף דרייברים , לשמוע עם אוזניות , להסיר את הדרייבר של REALTEK ולנסות את המובנה של ווינדוס אבל שום דבר לא עוזר.. אשמח לפתרון לבעיה מכיוון שאני דיי אובד עצות בעניין הזה, וזה ממש מציק לשמוע ככה מוזיקה עם הרעש הזה. תודה רבה. :-\

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היייי רציתי לדעת אם אפשר לעשות ברשת שנגיד הווינאמפ המחשב שלי פועל אז את מה שאני שומע פה ישמעו על המחשב של אח שלי.....? צריך סוג כול שהוא של STREAMING אבל יותר מזה אני לא יודע

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. האם כרטיס קול איכותי יכול לשפר במידה משמעותית את איכות השמיעה של רדיו דרך האינטרנט? האם ישנם כרטיסי קול מיוחדים לעניין זה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. שלום רב אני רוצה לצרוב תוכן של מייל על מחשב שישנו ברשותי התוכנה שיש לי היא אווטלוק אקספרס ואני לא יודע כיצד להוריד את כל המידע השמור במייל לקבצים ואח"כ לצרוב אותם אשמח מאוד לעזרה תודה ברק

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by round one,

באיזה אופיס אני יכול לשמור קבצים כPDF? ב2003 בוודאות אין אפשרות, אולי צריך להוסיף איזה קובץ? יש ב2007? ב2010? אולי אתם מכירים דרך אחרת? אשמח לעזרה...

• 4 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים