עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moshebe,

שלום אני מבקש עזרה בהכנסת התרגום לסרט כשהצלחתי להכניס את התרגום הוא לא מתאים לסרט(הדיבור מגיע לפני התרגום) בתוכנה של הכנסת התרגום הוא רושם את מהירות התמונה ואני לא יודע מה המהירות בבקשה תעזרו לי לדעת איך יודעים את המהירות של התמונה

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  2. Started by Miyota,

הי. יש לי כמה סרטים בקידוד של Xvid.Divx. ושאני מנסה לראות אותם אין לי Sound. התקנתי את הCodec של Xvid וDivx וגם את הAc3. עכשיו לחלק המוזר: אם אני משתמש בתוכנה כמו BsPlay או בנגן של הDivx יש לי Sound בשני הפורמטים. ושאני מנסה להפעיל את Windows MP הוא רושם למטה שהוא מחפש Codec ולא מוצא אותו. והוא נותן לי להיכנס לאתר הזה. ואם תיראו האתר הזה ממש אבל ממש לא עוזר. ניסתי לרשום את זה בGoogle ולא נתן לי תוצאות שיכולות לעזור לי. ניכנסתי לSub Center והורדתי את כל הCodec שלהם והתקנתי וכלום. ניכנתי לאתר של Windows MP9 והורדתי משם את כל הCodec של תמונה וקול. ועדיין כלום. אני כבר לא יודע מה לעשות.. איך זה שבBsplay וRadLight ובנגן של Divx זה עובד חלק אבל בMp בעיה עם הCodec. הMp9 הוא בגיר…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  3. שלום, היום ניסיתי לצפות בסרט בעזרת ה-Tv out שלי(מה- GeForce4), את הסרט נגנתי - Windows Media Player(הישן והטוב) אבל על הטלוייזיה ראו את החלון של הסרט שחור ובמחשב ראו, אני זוכר שכאשר ניסיתי עם Windvd ראיתי כמו שצריך ועם PowerDVD ראיתי שחור אצלי במחשב וטוב בטלוייזיה. מישהו יודע אם אפשר לתקן את זה כדי שאני אראה את הסרט גם בטלוייזיה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by Sma1,

שלום, יש לי בעיה, אני מנסה לפצל סרטבפורמט AVI לשני חלקים קטנים יותר בעזרת VIRTUAL DUB, אבל משום מה אני לא מצליח. אשמח לקבל המלצות על תוכנות אחרות...

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  5. היי, לפני מספר ימים, תוכנת הנורטון ה"אהובה" עלי הודיעה לי שיש לי וירוס בכונן C: בקובץ בשם EXPLORER.EXE. עכשיו, הנורטון אומר לי שאי אפשר למחוק את הקובץ בגלל שהכניסה לא אושרה. הוירוס הוא W32.SPYBOT.WORM. בכל דרך שהיא לא הצלחתי למחוק את הקובץ, גם עם תוכנת של ACE UTIL שטוענת שהיא יכולה למחוק קבצים לצמיתות אבל גם התוכנה מחזירה פלט שאין גישה לקובץ... ניסיתי את האתר של סימנטק, אתרים שסורקים אוןליין וכלום! :'( מישהו יודע מה לעשות בנוגע לזה?!

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  6. רצוי שתהיה כזאת שניתן לראות את הטמפרטורה באופן קבוע על הדסקטופ

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  7. כמו שבאקספלורר הולכים ל tools internt options clear history תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by Shlomi32,

אני צקיך את DEAMON TOOLS.... מחפש כבר כמה שעות ולא מוצא... איפה אפשר להוריד את זה? תעזרו לי בבקשה..

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by -=ory=-,

בדר"כ שאני מוריד סרטים אז הקובץ יותר גדול מ-700 mb ואני רוצה להכניס את זה לדיסק, ואני לא מוצא הרבה סרטים באיכות טובה עם שני חלקים. אז אם יש מישהו שיודע אם יש תוכנה כזאת שמפצלת קובץ וידאו לשני חלקים?!? בבקשה תענו גם אם אין, אני רוצה לדעת!!! תודה... :-\

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by hidday,

במ.הפעלה XP בהורדת קליפ וידאו ב אין תמונה אלא צבעים (הסאונד נשמע) האם יש לשנות הגדרות? ב-windows media player ואם כן איך ומה, תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  11. איך אני עושה את זה? אין לי כח להוסיף אחד אחד....

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by slider,

1. עם ICQ הבעיה היא כזאת - לאחר שהסרתי את system mechanic, הופתעתי לגלות שכאשר אני מתחבר לICQ, כל המשתמשים נראים לי offline וגם אני נראה להם offline למרות שאצלי אני רואה שאני online ואני אף יכול לדבר עם משתמשים אחרים. 2. עם ה messenger הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות שיחת voice/video . אני יכול לשמוע ולראות את מי שאני מדבר איתו, אבל הוא לא יכול לראות/לשמוע אותי למרות שיש לי מיקרופון ומצלמה פועלים. תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  13. היי, יש לי ICQ LITE ושאני מנסה להתחבר למספר ICQ שלי התוכנה פשוט יוצאת החוצה... לכל מספר אחר היא מצליחה להתחבר אבל לשלי לא.... ב-ICQ PRO זה גם לא מצליח להתחבר אבל התוכנה נשארת פתוחה... אין לי בעיה להעביר את כל המספרים שיש שם למספר חדש אבל כבר התרגלתי למספר הזה {אני איתו כבר איזה שנתיים...} וכולם יודעים שאני במספר הזה ולהתחיל לשלוח הודעות לכולם שאני במספר חדש זו בעיה... אז תודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  14. אני זוכר שקיים דבר כזה, אז אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום המתאים.. תודה!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by waizman,

אני רוצה לעשות Ghost לכונן שלי כדי שאני לא יצטרך להתקין כל פעם ת'דברים מחדש אחרי פורמט. התקנתי את נורטון גוסט 2003 ועשיתי Backup. עלה לי התפריט של הדוס, ושמתי דיסק בכונן כדי שיצרוב אליו את ה image. אחרי דקות הוא נתקע. ניסיתי דיסק מחברה אחרת - אותו הדבר. מה אני עושה לא בסדר...? זה הרס לי כבר 5 דיסקים... תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by jossi_t,

אני אמור לקנות רישיון ל MS-Office Proffesional (כי אני צריך את ה - Access ) חשבתי לקנות או להשיג את ה - StarOffice במקום. אבל, יש לי מס' שאלות: א) האם היא תומכת ב - Windows XP ? ב) האם היא תומכת בכתיבה בעברית ? ג) איך היא יחסית ל - MS -Office מבחינת נוחות למשתמש? עד כמה קל להסתגל אליה ? ד) האם ניתן לייבא קבצי DB מ - MS -Access ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. Started by itaysk,

אני רוצה לפרמט ואני צריך לשמור את כל המכתבים שלי

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by zzroni,

שלום. יש לי win xp עם netmeeting 3 . אני לא מצליח להתחבר לשרת microsoft internet directory . הוא כותב לי שהשרת לא נימצא. למה ? יש לי גם מצלמת רשת. אני רואה את עצמי , אבל איך עושים שמישהו אחר יראה אותי ? כשאני כותב מספר ip הוא כותב לי שהמחשב לא נמצא. בקיצור ,יש למישהו סבלנות בשבילי להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזאת ? בתודה מראש. רוני.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  19. Started by sxs,

איזה אנטי ווירוס הכי טוב מבחינת הגנה רצופה, קבלת עידכונים ושלא יהיה כבד מידי... תודה

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by ebrami,

בעיה קשה! בבקשה תעזרו לי! האייסיקיו שלי, 76686968, מספר קליט וטוב שמאוד אהבתי, נמחק מהרשת לא לא מהמחשב שלי, מהרשת בכלל, תעשו חיפוש אצלכם, לא תמצאו אותו. אין לי מושג איך היה לי את האייסיקיו הזה אצל כמה חברים אבל אף אחד מהם לא היה מוחק לי אותו ככה, וגם אם הוא רוצה הוא לא יכול כי הייתי משתמש ברמת אבטחה גבוהה. בנוסף אף אחד גם לא פרץ לי למחשב. מישהו יודע מה אפשר לעשות?!? פניתי לתמיכה טכנית של האייסיקיו שלחתי להם כבר 3 אימיילים והם לא ענו לי... למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by moris,

היי! אני מחפש שתי תוכנות אשמח אם תסייעו לי למצוא אותם: 1)ליצור מוזיקת טראנס. 2)תוכנה לעשיית פלייבקים להוריד את הקול של הזמר ולהשאיר רק את המנגינה . תודה!

• 7 תגובות
    • 6.2k צפיות
  22. Started by Sma1,

שלום, שידרגתי את תוכנת ה NERO 5 שלי ל NERO 6, אבל לא שמתי לב למשהו מיוחד ???, חוץ מהשינוי הקטן שהם עשו לממשק. אם מישהו יודע באיזה צורה הגרסה החדשה משופרת ביחס לגרסה הקודמת, מוזמן להשמיע את דבריו...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הדבר הזה ccPxySvc.exe הופך את חיי לסיוט, הוא משתמש ברוב כוח העיבוד שלי כל הזמן 50-70 אחוז ודופק את המהירות של כל היישומים שלי, עיזרו לי להיפטר או להבין למה החיים שלי כרגע בזבל.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by .AloN,

אני מעוניין להוריד את ה- bitrate לסרט SVCD על מנת להוריד מגודלו. מישהו יודע איך ? 10x

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by moris,

היי! אני משתמש בתוכנת טריליאן ואיני יודע כיצד לשלוח עימה קבצים לכל מי שיכול לסייע לי בזה אודה לו מאוד! גירסא-v10 תודה!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים