תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בעייה בכתיבה בעברית באתרים כשאני כותב בעברית אז זה נכתב בכתב מוזר ( צרפתי תמונה בה רואים איך זה נראה) גם באתר הזה יש לי את אותה בעייה (אבל זה ככה בכל אתר). אתם בטח שואלים איך זה שאני כותב בעברית...? אז מה שאני עושה זה כותב ב word ומעתיק לכאן. מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעייה תודה מראש יגאל [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה חברי המטומטמם שלח לי קובץ כזה ופתחתי אותו ויש לי בעיות במחשב המחשב נתקע ונגיד שאני נכנס למשחקים וממזער אותם אז הסימן של העכבר נהיה שקוף ושאני עושה ריסט זה מסתדר.מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, הרבה המליצו על התוכנה הזאת לצורך המרת פורמטים ולפי מה שהבנתי הגירסה החינמית אמורה לעשות זאת. התקנתי ואין לי אפשרות להמיר מ FLAC ל MP3. התוכנה דורשת REGISTRATION . גם ראיתי שה MP3 לא חופשי או חינמי והוא ל 30 יום בלבד. מישהו מכיר במה מדובר? מישהו יכול להנחות אותי?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שבת שלום הייתה לי פעם תוכנה שנתנה פרטים על סרט,ובין היתר איך הוא מקודד מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ברח לי השם שלה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ברשותי מס' סרטים שאני מעוניין להפוך ל-SVCD לכן אני רוצה לחלק אותם ל 2 בכדי שיכנסו ל 2 CD'S איזה תוכנה הכי מומלצת? והאם יש תוכנה שעושה את 2 הפעולות (מחלקת ל 2 ומקודדת לפורמט SVCD) ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכתוביות ב 23.976 משהו כזה והסרט ב 25, אני משתמש ב subtitle workshop, לא הולך אני מכניס את זמן הכתובית הראשונה והאחרונה (באסה עכשיו אני יודע מה סוף), בכל אופן זה כדיין לא עובד מה עושים (אני יורד שניה למנגל,מקווה שתהיה תשובה עד שאני חוזר)
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הבעיה ב 2 מחשבים 1. בדסק טופ הFF קרס לפתע, היה מעודכן ורק לאחר הסרה מוחלטת וניקוי ב REGEDIT (שיניתי את תיקית ה FF ב C לשיחזור בהמשך ומחקתי את הכפילויות שהיו שם) התקנתי שוב ושיחזרתי את הבוקמרק מהקובץ בהצלחה. אבל איך אני משחזר את הטאבים? יש לי שם הרבה דברים חשובים. כ 60 טאבים + 2. בלפטופ לפני יומיים קרס לי ה FF ומיד אחריו הכרום בלי שהתקנתי משהוא או פלאג אין או תוסף. פשוט הודעת קריסה ותנסה במצב בטוח וכלום. את הכרום הצלחתי להתקין שוב אבל רק בגירסת ה 64BIT שיחזרתי את הבוקמרק. וכ 30 טאבים צרכים שיחזור. ואת ה FF לאחר התקנה מחדש מקבל מסך לבן, ולמעלה רשום נוט ריספונדינג. יציאה רק Ctrl+alt+del ושם מופיע ש FF אינו מגיב. אין לי כוח לצלול ולנקות שוב את ה regedit גם כאן יש איזה 40 טא…
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
התוכנה אמורה לבטל את הCD'S אני לא יודע בדיוק למה. אני מנסה להפעיל **משהו** דרכה ואני פשוט לא יודע איך. ד"א התוכנה חוקית 100%.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני צריך עזרה ממישהו שיודע איך אני מתקין /מגדיר/מחבר R DISK נוסף למחשב... (כבר חיברתי בעבר אבל משהו קרה ועכשיו יש לי רק WIN 98 כי הXP היה שם...) תודה רבה E.T.L (מצפה לתגובה כמה שיותר מהר....)
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק מקורי של קספרסקי 2009 התקנתי עכשיו ווינדוז 7 ניסיתי להתקין את קספרסקי אבל אני מקבל כל הזמן הודעה שאחד הקבצים נחסם כי הוא לא מתאים לווינדוז 7 incompability חיפשתי באתר של קספרסקי אבל לא מצאתי שום דבר רק שאפשר לקנות אחד חדש שעובד על ווינדוז 7 מישהו יודע מה עושים? או יודע איך אני יכול לסדר את זה מבלי לקנות חדש?? טיינקס!
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח של ג'יגהבייט - התקנתי את התוכנה של הלוח EasyTune5 ופשוט אי אפשר ללחוץ על חלק מהאפשרויות כמו PC HEALTH ו SMART FAN. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וניסיתי לעדכן גירסה ושום דבר לא עוזר. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להסרה מלאה של כל הדרייברים אבל ממש הכל. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה החדשה של התוכנה ועכשיו בכל הכפתורים בכל התפריטים מופיעים סימני שאלה במקום טקסט... גם אחרי הסרה והתקנה מחודשת של גרסה זאת וגם של גרסאות אחרות זה קורה. יש לציין שבעבר זה היה בסדר. מה קרה פתאום? אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או דרך ליצור תיקייה שתהיה משותפת לשני מחשבים או יותר בתוך הרשת הביתית שלי. ככה שהמידע באותה תיקייה יהיה בכל אחד מהמחשבים (למקרה שאחד מהם יקרוס) ובנוסף שיהיה כל הזמן סמכרון בינהם (מבלי שאני יצטרך לעשות את זה ידני) יש למישהו המלצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
יש תוכנה שמגבירים במחשב נייד את עוצמת הקול רואים קווים על המסך מישהו יודע איך קוראים לזה לינק ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש שתי תוכנות הראשונה, תוכנה להקלטת סאונד למחשב באיכות שאני קובעה מכניסת מיקרופון שבכרטיס סאונד. התוכנה השנייה, תוכנה להמראה של קבצי PDF לקבתי DOC, שהתוכנה תוכל להמיר גם קבצי PDF שהם סרוקים. בתודה מראש, עמיר
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתקין איזה סקין של ויסטה או MAC אך הבעיה היא שהשפה במחשב שלי היא עברית ורוב הסקינים הם באנגלית. האם למישהו יש משהו להציע? נ.ב מזמן חיפשתי תוכנה שעושה את החלונות ב-3d כמו בויסטה וראיתי את התוכנה פעם בנענע הורדות אך אני לא מוצא אותה עכשיו,אוליי למישהו יש שם של התוכנה ו\או קישור הורדה? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
התערבב לי מלא באלגן בסרגל המהיר אבל בטונות איך אני מוחק את זה ???.... את האיקונים שיש בסרגל
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אם הנגן הראשי שלכם מופיע בסקר אין צורך להגיב אם לא, פרטו בהודעה.
-
- 26 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לאחר שאני מעלה את מהירות הבאס ב-7MHZ ברצוני לבצע בדיקה קטנה שאמרו לי שניתן לבצע ע"י 3DMARK, איך קוראים לבדיקה המהירה הזאת בתוכנה הנ"ל? ולאחר שאני מעלה קרוב ל-20MHZ בבאס, אני רוצה להפעיל בדיקה ארוכה בלילה, שאמרו לי שבעזרת PRIME 95 ניתן לבצע אותה, איך מריצים בדיקה שכזאת? האם אפשר להריץ בדיקות דומות בתוכנה sandra? אם כן איך הם נקראות (כל אחת מהן) בתוכנה SANDRA? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה לתיקון הארד דיסק, אין העדפה מסויימת רק שתהיה אמינה תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה שאם אני מכניס את הדיסק DVD שצרבתי עם סרטים... היא תיתן לי לתכנן במחשב כזה תפריט פתיחה שאני יכול לבחור איזה סרט אני רוצה לראות ממה שצרבתי... ואני יכול לכתוב ולעשות כל מיני שטויות... מקווה שהבנתם... תודה!!
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שמאפשרת גיבוי מלא ל-HDD כגון NORTON GHOST הבעייה שלי אם NORTON GHOST זה שאני צריך להתקין אותה על המחשב שאותו אני רוצה לגבות לפני הגיבוי. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? כמו כן אם אני טועה בקשר לאופן השימוש ב-NORTON GHOST נא להגיד לי תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום תוכנה אחת: תוכנה למצלמת אינטרנט: שאפשר לצם וידאו וסתם תמונות.. תוכנה שניה: תוכנה שממירה קובץ DIVX לIFO או BUF.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-