עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by NAND,

מה ההגדרות האופטימליות ביוטורנט עבור בעלי מהירות גלישה של 100 מגה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by magus972,

יש לי את הכרטיס קול CREATIVE AUDIGY GAMER כשמתקינים את הדריבים של הכרטיס קול הוא מוסיף תוכנה מעצבנת שעולה עם הוינדוס ועושה מנגינה ממש מעצבנת בכל פעם מחדש עכשיו ... (דרך אגב אני עובד עם WIN XP) כשאני נכנס לMSCONFIG זאת התוכנה היחידה שעולות עם הWINDOWS ומשויכות לCREATIVE: ADGJDET היא אומרת למישהו משהו ? אני לא רוצה להוריד אותה ואחר כך לגלות שהכרטיס קול לא עובד הקיצר רעיונות למישהו איך אני מעיף את המנגינה המעצבנת ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by gal10_private,

שלום לכולם! אני סטודנט עם לא מעט קלסרים שאני ממלא עם הזמן. הייתי רוצה לעבור לשימוש מלא במחשב בלבד. יש ברשותי לוח כתיבה שאיתו אני כותב היום ישירות אל המחשב אל תוכנת WORD . אני רוצה לסרוק את כל הקלסרים שלי ולהעביר אותם אל הוורד כדי שאוכל להמשיך לכתוב באותו הקובץ. הבעיה שלי היא שאני יכול לסרוק בקבצי בתמונה למיניהם, אבל אני לא ידוע איך אפשר להעביר אותם אל תוך הוורד מבלי לאבד מאיכות התמונה. ניסיתי העתק הדבק ולפרוש את התמונה על כל הדף, זה ממש לא טוב. בנוסף, יש לי לא מעט קלסרים כך שאני רוצה למצוא שיטה שתהיה יעילה וזריזה שבה אוכל להעביר את הסריקות ישירות אל הוורד. אני פתוח להצעות ואם יש תוכנה שאיתה יותר כדאי להחליף את הקלסרים אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by nadav275,

שלום החלטנו להפיק סרט לבת-מצווה של אחותי... עכשיו המידע שהצטבר- הוא מכמה פורמטים- החל מסרטי וידאו אנלוגיים (אחחח נוסטלגיה, שנות ה-90 המאושרות ) ועד סרטי mini-dv דיגיטליים. כמו כן אנחנו רוצים לשלב בסרט תמונות דיגיטליות. אני מעוניין לבצע את העריכה באמצעות מחשב, והכרטיס מסך שבו אשתמש- x800xt pe VIVO תומך כפי שניתן להבין גם בכניסת וידאו. איך אני עושה את זה? ובאיזה תוכנה מומלץ להשתמש? (חשוב שתהיה נוחה לשימוש, ושאפשר ללמוד את הבסיס שלה בקלות יחסית... המסיבה בעוד כ-3 שבועות) תודות לעוזרים נדב

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by yoavsc,

שלום, יש לנו בבית שני מחשבים, שניהם צריכים אנטיוירוס (אחד מריץ AVG חינמי והשני נורטון שפג רשיון העדכון שלנו עכשיו). רציתי לדעת אם יש אנטיוירוסים מסחריים שרשיון ההתקנה שלהם הוא ליותר ממחשב אחד, או שאין ברירה אלא לקנות בנפרד עבור כל מחשב?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. השתמשתי בתוכנה המקוללת הנ"ל speedypc pro ולאחר ההפעלה מחדש ראיתי שפיירפוקס "נקי" לחלוטין. אין היסטוריה, אין מועדפים, אין סיסמאות שמורות באתרים וכו'. הכל נמחק? נעלם? אכלתי אותה ביג טיים? או שיש דרך לשחזר את זה? היו לי כל כך הרבה פייבוריטס וטאבים חשובים ): תודה רבה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Peri228,

עברתי על עשרת העמודים האחרונים , וגם ביצעתי שלל חיפושים , ועדיין לא מצאתי תשובה מפורטת לבעיה הזו -איך אני ממיר קבצי AVI ל DVD , יוצר להם תפריט נורמלי וצורב אותם כך שאני אוכל לצפות בהם ב DVD בסלון ? מהמסע שלי בארכיון של הזון (ומשיטוט נוסף באתרים כמו DigitalFaq ו Doom9 ), הבנתי שאני יכול לבחור בדרך הפשוטה (והפחות איכותית), ולהשתמש בתוכנה שתעשה לי את כל העבודה - ההמרה , יצירת התפריט והצריבה . אבל , מה אם אני מעוניין בקצת איכות? ראיתי איזכור ל CCE בתור תוכנת קידוד מוצלחת , אבל הקובץ הראשון שניסיתי להמיר (כל ההגדרות דיפולט), שקל 350 מגה והפך ל 1.6 ג'יגה . בנפח הזה , אני בקושי מכניס 700 מגה לדיסק DVD .. איך אני שומר על איכות , ובכל זאת מצליח להכניס מספר שעות מכובד לדיסק שלי? וב…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני נכנס לשרת razorback 2.0 עושה חיפוש ובתוצאה זה רושם לי Your client is too old. Please upgrade to last version ! שאני נכנס לשרת אחר , למשל razorback2.4 אז זה מוצא לי תוצאות והכל טוב ויפה מה אני עושה ?? *אל תגידו לי לעדכן גרסא כי הגרסאות החדשות של התוכנה דפוקה * אל תגידו לי להיות בשרת אחר כי ה razorback 2.0 משתף כמעט פי 3 קבצים תודה רבה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה במחשב, הקול והוידאו לא מסונכרנים אצלי כמעט אף פעם, ניסיתי גם להתקין את חבילת הקודקים של k-lite וניסיתי גם את חבילות אחרות. ניסיתי לאפס הגדרות בקודקים, גם לא עבד... אם אני מנסה להריץ את הסרטים דרך VLC זה עובד (מכיוןן שהוא משתמש בקודקים משלו), אבל בכל נגן אחר זה לא... הבעיה שאני רוצה להמיר סרטים לאייפוד שלי, ושזה יוצא לא מסונכרן שם... למישהו יש רעיון? עריכה - הבעיה היא כנראה או בffdshow או בAC3filter. בדקתי בGSPOT איזה קודקים בשימוש בסרט שלא עבד טוב

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by 1900GT,

שלום, האם אפשר לשחזר לאחר פירמוט מלא או חלקי (פירמוט שבוטל באמצע) ואם כן איך? וכשאין ווינדוס מותקן כלומר עם BOOT CD.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by daniel_18,

שלום, IE8 עולה עם הווינדוס אחרי ריסטרט על CPU גבוה (50% בערך) ולא יורד, בדקתי עם עוד שני מחשבים ושם האקספלורר לא מופיע בTASK MANAGER. לא הייתה לי את הבעיה הזאת עם הIE7. יש לי XP PRO SP3. לא נראה לי שזה וירוס או משהו בסגנון - עכשיו אני מריץ סריקה מלאה של המקאפי, אם אני אסיר את האקספלורר 8 ואחזיר את ה-7 הבעיה תיפתר או שיש פיתרון אחר? תודה לעוזרים! נ.ב עליתי על הבעיה הזאת בגלל שהGTA IV לפעמים מאחר/נתקע.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, אני מחפש תוכנה כמו סקייפ שתאפשר לי להתקשר לפלאפונים בארץ דרך האינטרנט בתשלום כמובן כיום סקייפ מאוד לא משתלם והתעריפים שלהם לדקת שיחה לפלאפונים בארץ יותר יקרים ממה שעולה לי להתקשר מהפלאפון שלי האם משיהו מכיר אלטרנטיבה כזו לסקייפ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by zzrxox,

בעבר השתמשתי בשיטה פשוטה לסנכרן כתוביות ב - VLC כשהן לא היו מסונכרנות היטב עם הסרט עצמו, העניין הוא ששכחתי איך מבצעים זאת, מישהו יכול לרענן את זיכרוני? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום, הפילו עלי עבודה כזאת ואני מחפש את התוכנה הכי טובה לזה... בנתיים יש לי את זה סוני ואגס 10 וגוגל פיקסה, האם יש תוכנות יותר טובות או נוחות?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by KeepOuT,

אני יודע שישנם תוכנות כופר שתוך x זמן הקבצים שהיו על המחשב נמחקים. ההשערה שלי זה אם אני מנתק את הכונן קשיח שהקבצים בו הוצפנו ושם אותו בצד ללא שימוש עד שיצא דרך לשחרר את הקבצים שהוצפנו. ברגע שאני אחזיר את הכונן למחשב הקבצים יימחקו? מפני שהתוכנה הקציבה שתוך x זמן הקבצים יימחקו לצמיתות.

16. Started by dog,

מקוה שפניתי בפורום הנכון, האם מישהו יודע איך משנים פונטים באאוטלוק ?, לא של המייל שנכתב אלא של כל המסביב. המחשב היה בתיקון וחזר עם שינוי שאני לא אוהב, הטכנאי "הציע " לי לברר עם מי שמכיר טוב אופיס. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי התנתקתי (בשעה טובה) מהשרות של נטויז'ן. בתיבת המייל שהיתה בשימושי ישנם כ-800 מיילים שהייתי רוצה אם ניתן, להעביר לכתובת מייל אחרת ע"מ לשמור אותם. נטויז'ן כמובן לא מוכנים לעשות את השרות הזה. האם ישנה דרך כלשהי להעביר את המיילים הללו לכתובת אחרת? להעביר אותם ידנית אחד אחד - זה לא מעשי.

18. Started by michalk1212,

אהלן.. אני חדשה כאן.. יש מצב שמישו מסביר מההתחלה וקצת מופרט איך אפשר להוריד סרט ממאקו. (ואם דרך מגה-וידאו, אז כיצד..) תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Necessary_Evil,

מישהו הוריד? התקין? שווה משהו? או עדיף להשאר עם 2000?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ben672,

הסיפור התחיל לפני כמה ימים,שה-MP עובד רגיל במערכת הפעלה אבל בצפייה באונליין זה עושה טוען ולא קורה כלום מדובר במערכת הפעלה7. האם מישהו כבר ניתקל בזה בעבר? אשמח לשמוע את העיצות שלכם תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. http://www.microsoft.com/israel/windows/antivirus-partners/windows-7.aspx ומה אתם אומרים על microsoft securty essentials אני אהבתי אותו

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי, אני משתמש קבוע בדפדפן כרום. לאחרונה ישנן בעיות בצפייה באתר YouTube,אשר דורשות ממני כל פעם לאפס את הגדרות הדפדפן,על מנת להיות מסוגל לצפות בסירטונים. נשמע לכם מוכר?! בעיה זו קוראת לסירוגין,לפתע פתאום - מבלי,שאני נוגע באף הגדרה מהגדרות הדפדפן.! לאחר,שבעיה זו קוראת (והיא לא מפסיקה להתרחש),אני מאפס את הגדרות הדפדפן וזה מסתדר.! מה הפיתרון לבעיה זו,ומהם הגורמים לה?,האם זו בעיית גירסא של דפדפן הכרום (מותקנת אצלי:הגירסא הכי עדכנית של כרום),ואם לא - אז איך ניתן לסדרה ולתקן את המצב,כך שהכל יפעל באופן תקין?! אם בעייה זו מוכרת לכם,והיא קוראת אך ורק בגירסא הכי עדכנית של כרום - אנא המליצו לי על גירסא יציבה של כרום בבקשה. תודה רבה מאוד מראש ושבת שלום .

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by pure perfection,

מה המצב ?? כשאני מדפיס משהו ב WORD ועושה מסגרת לעמוד ומדפיס המסגרה מלמטה נקטעת , איך אפשר לסדר את זה ?? אני מדפיס על דפי A4 . תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ^Daemon^,

שלום לכולם, הכותרת מדברת בפני עצמה. נשבר לי מ-Nero. לא רואה סיבה להתקין אותה שוב על המחשב החדש. אומנם אני יכול להתקין רק את ה-Burning Rom בלי כל שאר התוספות המיותרות. אבל זו כבר הזדמנות להתקדם הלאה לכלים יותר חביבים שלא דורשים לפרוץ אותם רק בישביל לצרוב דיסק. אני מחפש תוכנת צריבה פשוטה ונוחה, יכולה להיות גם קוד פתוח ועדיף חינמית. מכיוון שיש כל כך הרבה בשוק, אני אשמח אם זו תהיה תוכנה פופולרית עם שוק משתמשים גדול. ישנה אפשרות נוספת והיא לצרוב עם תוכנת הצריבה של Win7, אבל היא פשוטה מדי לטעמי, וחסרה לי אופציה אחת חשובה והיא המרה של mp3 ל-CDA בזמן הצריבה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. על המחשב שלי יש 4 תוכנות של Symantec: אנטי וירוס, Norton Utilities, Norton Internet Security, Symantec Ghost ו -Norton CleanSweep. היום כשניסיתי לבצע LiveUpdate של התוכנות הופיע לי ברשימת התוכנות לעדכון רק Ghost ו - LiveReg - כתוכנות של Symantec שנמצאות על המחשב שלי. גם העדכון בוצע רק לתוכנות אלו. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים