עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום חברים, אני מעוניין לחזור שוב לעבוד בשרטוט 3D אחרי הרבה זמן שלא נגעתי בנושא ורציתי לדעת איזו תוכנה "נחשבת" כיום בתחום כמו שפוטושופ היא התוכנה לעריכת תמונות. בעבר שירטטתי בsolid edge ו- skech up ומאז עברו קצת מים מים בנהר ואשמח להיתעדכן. מלבד זאת אני רוצה פה ושם לשחרר חלק מהחלקים ליצור פיזי במחרטה/ הדפסה תלת מימדית (דבר ממש מעניין!)/ CNC וכו'.. אני כרגע מחפש תוכנה שתהיה יחסית ידידותית למשתמש, פשוטה ונוחה שלא אאלץ לחפש כפתור לעשיית EDGE או קיטום או משהו אחר במשך שעה מרוב כפתורים מבלבלים. שמעתי על SolidWorks, pro engineer והתוכנות שדיברתי עליהם מעלה ואז יצאתי עוד יותר מבולבל בנוגע להיצע השוק. אשמח קצת לסידור חוט המחשבה ולדעת קצת יותר על כל תוכנה, מה עדיף לשימוש היו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by AK,

אתם מכירים איזשהו תוכנה שמפעילה Password על קבצים או תיקיות כך שרק מי שהגדיר את ה Password יוכל להכנס אליהם?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. במחשב נייד טושיבה A3000 היתה ויסטה ופירמטתי והתקנתי XP. מאז העליה מאוד איטית וזה היה אפילו עוד לפני התקנת דרייברים. הבנתי שהדבר קרה בגלל שנאלצתי בביוס לשנות ממצב AHCI למצב COMPITIBLE. איך אני מתקן את המצב ? אני מבין שיש דרייבר אבל איפה אני מוצא אותו ואיך מתקינים אותו לביוס? תודה רבה לכם.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Gasi,

האם יש איזושהיא דרך לקבל את הסריאל של ההתקנה של הWINDOWS דרך התיקייה עצמה? איבדתי את הסריאל של ההתקנה ואני צריך לפרמט אבל אין לי את הקוד תודה על העזרה אם אפשר שיהיה סריאל דרך תיקיית WINDOWS ולא כל מיני תוכנות תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by noodle,

שלום רב, אני מחפש תוכנה טובה לנעילת תיקיות. ראיתי שיש מגוון תוכנות בחיפוש בגוגל אני מחפש המלצה כלשהי על תוכנה שמישהו משתמש בה, אשמח אם לתוכנה תהיה אפשרות להציג הודעות ועוד לגבי התיקיות הנעולות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. רציתי לשאול אם מישהו מכם פעם נתקל באתר שאפשר למצוא שם דרייברים מלאים להורדה של כל סוגי לוחות האם?? או רק אסוס לפחות אני מתכוון להורדות שמכילות את כל הצ'יפ סט וכו'(אודיו וידאו אינטרנט וכדומה) ואם לא נתקלתם באתר כזה אודה לכם אם תעזרו לי לחפש את הדרייברים ללוח: ASUS P5AD2-E תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש למישהו המלצה לתוכנה טובה שיכולה לעשות זאת בקלות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, בטעות עשיתי 'יבא' לכל המועדפים והכרטיסיות מפיירפוקס לאינטרנט אקספלורר. איך אני מסיר את הכל בחזרה שיהיה חדש ונקי? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. ^ שלום. חרשתי את הרשת ולא מצאתי. עכשיו תורכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by roee01,

שלום לכולם! אני מקווה שזה המקום הנכון לפתוח נושא זה. יש לי בקרוב ראיון עבודה לחברה מאוד גדולה ואמרו לי ששואלים שאלות על תוכנת wireshark. השאלה שלי אם מישהו מכיר את התוכנה הזו? האם יש למישהו מדריך מסודר להביא לי על התוכנה הזו? איזה דגשים אני צריך לדעת על התוכנה הזו? תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני מחפש תוכנה פשוטה וקלה לשימוש שמאפשרת למשתמש ממוצע ללא יכולות גרפיקאיות ליצור מצגות בקלות ובמהירות, באמצעות כלים מובנים. בעיקרון, אני רוצה ליצור מצגת קצרה (כמה עמודים בודדים) ורבת רושם בסגנון של קרדיטים בתחילת סרט קולנוע עם מוסיקה, סאונדים ואפקטים דרמטיים. המצגת יכולה להיות בפורמט של קובץ פאור פוינט, קובץ פלאש או קובץ וידאו. אין לי ידע בגרפיקה, ולכן אני צריך שהתוכנה תהיה מאוד פשוטה לשימוש (לדוגמה: Drag&Drop). אשמח לקבל הצעות!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי התנתקתי (בשעה טובה) מהשרות של נטויז'ן. בתיבת המייל שהיתה בשימושי ישנם כ-800 מיילים שהייתי רוצה אם ניתן, להעביר לכתובת מייל אחרת ע"מ לשמור אותם. נטויז'ן כמובן לא מוכנים לעשות את השרות הזה. האם ישנה דרך כלשהי להעביר את המיילים הללו לכתובת אחרת? להעביר אותם ידנית אחד אחד - זה לא מעשי.

13. Started by dor18,

עד אתמול התוכנה עבדה כמו שצריך , היום משום מה בא לה להפסיק לעבוד והיא עושה לי תשגיאה שבתמונה שצירפתי. עכשיו אין לי מושג מה נדפק איתה לא נגעתי בכלום, ניסיתי הכל ואני כבר לא יודע מה לעשות .... אשמח אם תוכלו לעזור =) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by M-a-T-a-N,

אני צריך עזרה לעשות משהו תראו תתמונה: http://img513.imageshack.us/img513/2396/bscap000np6.jpg בצד שמאל למעלה כתוב COMPACT איך עושים דבר כזה!? בבקשה חייב מדריך דחוף יש לי סרט ואני רוצה לרשום את השם שלי עם איזה תוכנות יש ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by oded6188,

אני לא מצליח לצפות ב CastUp בצורה נורמלית, תמיד יש בעיות... שלחתי כבר מספר מיילים לתמיכה שלהם... ובינתיים לא פתרו לי את הבעיה מדובר במחשב עם IE7 ומדיה פלייר 9, כמובן שיש לי גם את הקודקים של K-lite. כשאני מנסה להעביר ל Full Screen אז האקספלורר מתרסק לפעמים (אחרי מאמץ רב), אני מצליח להיכנס לפול סקרין... אבל אם אני יצא ויכנס אליו שוב, אז התמונה תעלם, ואני אשאר רק עם סאונד לפעמים, בלי קשר ל full screen, אין תמונה או סאונד. בעיה נורא מוזרה ניסיתי לאפס את ההגדרות של המדיה פלייר, אבל זה לא עזר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by AmitDanan,

רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שבודקת שהספק כשיר מבחינת חלוקת חשמל וכדומה תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by malcolmx9,

יש לי שתי תקיות שבהם בערך כ-100 סמיילים שונים בפורמט .GIF אני יודע איך להוסיף למסנג'ר בכל פעם פרצוף אחד. אבל בגלל שיש לי 100 סמיילים זה ייקח לי המון זמן, אז רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת בה אני אוכל להוסיף את כל הסמיילים למסנג'ר בבת אחת? עריכה: תקיון, כ-400 סמיילים :-X

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אתחיל בזה שאומר שהגעתי לתוכנה הזו בעקבות בעיה טורדנית שהייתה לי עם זלילת זיכרון שהייתה לי מצד VISTA 64 ..עד כדי מצב שמתוך 4 ג'יגה זיכרון שיש לי, 2 ואפילו 2.5 היו מנוצלים ע''י המערכת עצמה כCACHE וביחד עם הזיכרון שהיה מנוצל ע''י תוכנות וכל השאר ..זה הגיע לניצול של 3.0+ ג'יגה זיכרון (וזה לא ששחקתי איזה משחק כבד או שהשתמשתי בפוטושופ או כל תוכנה גרפית כבדה אחרת ) דבר שיצר לי בעיות כמו... דיליי בהקלדה במקלדת האלחוטית, קיטועים בניגון אודיו בפורמט FLAC ועוד כמה בעיות מציקות וכל זה בגלל ביזבוז משאבי זיכרון מצד המערכת . אז אחרי חפירה קלה ושלילת בעיה בתוכנות/דרייברים/הזיכרון הפיזי עצמו - מצאתי את התוכנה החמודה והקסומה CleanMEM שמה שהיא עושה זה לנקות מהזיכרון כל מה שלא נמצא בשימוש …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by ari,

האם התוכנות האלו אכן עוזרות יש לכם אולי המלצה על תוכנה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Haflo,

למדתי היום טריק מחשבים מדהים. כפי שאתם יודעים, אם/כאשר וירוס מסוג תולעת נכנס לכם למחשב, הוא פונה ישירות לפנקס הכתובות של תוכנת הדוא"ל (דואר אלקטרוני - אימייל) שלכם ושולח עצמו לכל מי שנמצא ברשימה, וכך הוא פוגע גם בכל חבריכם ומכריכם המופיעים ברשימתכם. הפעולה היא פשוטה ביותר: ראשית, פתחו את רשימת הכתובות שלכם ולחצו על הכפתור בעזרתו אתם מכניסים כתובת אימייל חדשה. בחלון בו אתם רוצים לרשום את שמו הפרטי של החבר החדש, הקלידו 000! (סימן קריאה ואחריו 3 אפסים). בחלון מתחת, בו אתם אמורים להקליד את כתובת האימייל של אותו חבר חדש, הקלידו WormAlert (ישנן תוכנות אשר ללא הסימן @, אינן מאפשרות לכן להזין את הכתובת החדשה. במקרה זה, הקלידו WormAlert@w) ולאחר מכן השלימו את הפעולה של הכנסת הכתוב…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מאז שהתקנתי VISTA, הWINAMP מציגה לי שמות של שירים בעברית בג'יבריש באנגלית הכל מוצג נורמלי תמונה מצורפת למישהו הפתרונים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. החלפתי מחשב לא מזמן (לאחר התייעצות כאן). המעבד הוא i7 950 הלוח הוא Gigabyte GA-X58A-UD5 6 גיגה זכרון. כרטיס מסך GT220 1gb. במחשב הקודם שהיה בן 6 שנים ביצעתי לכידה ממצלמת וידאו דיגיטלית באמצעות Firewire. במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. התופעות האלו לא קרו במחשב הישן. איפה יכולה להיות הבעיה? אותן תוכנות, אותו ציוד ורק מחשב שונה...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by castroman,

שלום רב! הורדתי קובץ עם סיומת eps, אם איך תוכנה אני יכול לפתוח אותו??? תודה מראש!!! :

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. בטעות מחקתי את הדואל.. גם מפריטים שנמחקו אני רואה באינטרנט שבגימייל עצמו יש הכל. יש דרך לגרום לאוטלוק למשוך מחדש את הדואל מהגימייל ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by יוספי,

מחפש תוכנה שאוכל לשלוח דרכה HTTP GET או POST אחרי שאני מתחבר לאתר הזה לדוגמא אני הרי מקבל TOKEN כלשהו אני רוצה להזין אותו בתוכנה ושאוכל כאילו דרך התוכנה לפרסם פוסט באתר רק דוגמא יש כאלה ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.