עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by magus972,

יש לי את הכרטיס קול CREATIVE AUDIGY GAMER כשמתקינים את הדריבים של הכרטיס קול הוא מוסיף תוכנה מעצבנת שעולה עם הוינדוס ועושה מנגינה ממש מעצבנת בכל פעם מחדש עכשיו ... (דרך אגב אני עובד עם WIN XP) כשאני נכנס לMSCONFIG זאת התוכנה היחידה שעולות עם הWINDOWS ומשויכות לCREATIVE: ADGJDET היא אומרת למישהו משהו ? אני לא רוצה להוריד אותה ואחר כך לגלות שהכרטיס קול לא עובד הקיצר רעיונות למישהו איך אני מעיף את המנגינה המעצבנת ?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, יש ברשותי מחשב די ישן לפני 3 שנים מבוסס AGP (אינטל 2.4 פרספוקט), ומסך מחשב עוד יותר ישן לפני 6 שנים של פילפס 17'. רכשתי לפני 4 חודשים x1950pro, התקנתי את הדריורים והכול היה בסדרר ורץ מצויין עד עכשיו. אולם עכשיו יש בעייה כלשהיא, (סגרתי 21 ואין לי מושג מה אח שלי עשה למחשב), הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, ולאחר השלב של הלוגו של XP שנטען, המסך לפתע מתכבה, מופיעה לי ההודעה - 126k/240 hz frequency is out of range, לאחר כמה שניות מופיע לי מסך כחול עם ati2dvag. עכשיו, אני פשוט מפעיל שוב את המחשב, עושה last known good... והמחשב עולה, אך עם הדריור תצוגת הברירת מחדל של וינדוס. נסיתי הלוך ושוב למחוק ולהתקין את הדריור, אך הבעייה חוזרת על עצמה, הדריור מותקן, אני מבצע רי…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by itsik2525,

מישהו מכיר את האמיול הזה?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by pure perfection,

מה המצב ?? כשאני מדפיס משהו ב WORD ועושה מסגרת לעמוד ומדפיס המסגרה מלמטה נקטעת , איך אפשר לסדר את זה ?? אני מדפיס על דפי A4 . תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. מאז שהתקנתי VISTA, הWINAMP מציגה לי שמות של שירים בעברית בג'יבריש באנגלית הכל מוצג נורמלי תמונה מצורפת למישהו הפתרונים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום! לא מזמן התחלתי להתקל בבעיות של מחסור זיכרון קשה. יש ברשותי WIN7, אנטיוירוס NOD32 מעודכן. כמו שניתן לראות בסקרין המצורף הגורם למחסור לא ניראה. על המחשב יש רק יוזר אחד. סריקה מקיפה עם האנטיווירוס העלתה חרס [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by NAND,

מה ההגדרות האופטימליות ביוטורנט עבור בעלי מהירות גלישה של 100 מגה?

8. אחותי רוצה ללמוד פוטושופ, יש איזה ספר מומלץ או אתר טוב בעברית בשבילה?? היא מתחילה אז לא משהו מתקדם מידי. תודה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by roee01,

שלום לכולם! אני מקווה שזה המקום הנכון לפתוח נושא זה. יש לי בקרוב ראיון עבודה לחברה מאוד גדולה ואמרו לי ששואלים שאלות על תוכנת wireshark. השאלה שלי אם מישהו מכיר את התוכנה הזו? האם יש למישהו מדריך מסודר להביא לי על התוכנה הזו? איזה דגשים אני צריך לדעת על התוכנה הזו? תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by KeepOuT,

אני יודע שישנם תוכנות כופר שתוך x זמן הקבצים שהיו על המחשב נמחקים. ההשערה שלי זה אם אני מנתק את הכונן קשיח שהקבצים בו הוצפנו ושם אותו בצד ללא שימוש עד שיצא דרך לשחרר את הקבצים שהוצפנו. ברגע שאני אחזיר את הכונן למחשב הקבצים יימחקו? מפני שהתוכנה הקציבה שתוך x זמן הקבצים יימחקו לצמיתות.

11. היי כולם , מחפש תוכנה קלה והכי פשוטה וחינמית כדי שאוכל לחתוך קטעים משיר במפי3 לקטעים קצרים יותר לפי הזמן בשיר שאני צריך... אשמח אם תוכלו לתת לי קישור ישיר להורדה ושם תוכנה, בתודה מראש HIGHLANDER

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by shlomi8,

יש תוכנה כזאת שאני יכול לשמוע בא תחנות רדיו של ישראל...כמו באוטו...?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אז ככה, רציתי לשמוע ממכם עצות מקוריות, איך לסדר את השירים שיש לי במחשב...? יש לי בערך 130 אלבומים במחשב (כל אלבום נגיד 20 שירים), איך אני מסדר אותם בצורה הכי טובה ככה שאני אמצא את הקובץ ביעילות מקסימלית. הסגנון הוא ישראלי, דאנסים, MTV וקצת טראנסים... עמחה בקיצור ;D בנוסף לזה יש לי באוטו רדיו דיסק תומך MP3\WMA אני רוצה לצרוב את זה גם לאוטו (חצי לפחות)... כנל פה, אני מחפש ממכם עצות איך לצרוב את כל השירים האלה. יש לי שאלה דומה לזה עם תוכנות וכו', אני יפתח טרד אחר עוד כמה ימים.... תודה רבה! יניב

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. Started by בזיק,

הסיפור הוא שיש מחשבים במקום ציבורי שהותקנו ללא הגנות. עכשיו הם מלאים בכל מיני רוגלות ושאר כולרות. אחראית המקום שאלה אם אני יכול לעשות משהו. כדי לטפל בזה צריך סיסמת administrator שאותה אין לה. אז איך אפשר לגלות את הסיסמא?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by iz,

שאני מפעיל את הכרום אני מקבל את ההודעה הבאה : http://imageshack.us/photo/my-images/641/21495738.png/ והכרום עובד ממש לאט, לא הגלישה עצמה אלא כל כפתור שאני לוחץ עליו לוקח לו זמן להפתח

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by tommyb,

רציתי לדעת בבקשה מי יכול להגיד לי בבקשה מה צריך להוריד\להתקין כדי לראות את הסרטונים שמופיעים ברשת בעיקר אלו שבאתר ynet תודה רבה ויום טוב

17. שלום, אני מחפש תוכנה כמו סקייפ שתאפשר לי להתקשר לפלאפונים בארץ דרך האינטרנט בתשלום כמובן כיום סקייפ מאוד לא משתלם והתעריפים שלהם לדקת שיחה לפלאפונים בארץ יותר יקרים ממה שעולה לי להתקשר מהפלאפון שלי האם משיהו מכיר אלטרנטיבה כזו לסקייפ? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום אני לא יודע לאיפה זה שייך אבל הכי נראה לי לפה.. עשיתי פירמוט למחשב של חבר מהעבודה את אומרת רק את המחיצה בה היה מותקן הוינדוס(XP) והתקנתי לו שוב WIN XP כרגע למשל כל סרט שאני יריץ יעבוד במדיה פלייר אבל אני לא שומע כלום . אני מבין שחסר כנראה קודקים(אע"פ שהסרטים עובדים בלי זה)או שבעצם חסרים הדריברים של הכרטיס קול...(יש על הלוגו של הרמקול למטה ליד השעון X ולא ניתן להגביה את העוצמה)אז מה ניתן לעשות כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by esaly,

היי, אני בשלבי התאמה של הפיירפוקס לכרום, פשוט נמאס מהצריכת משאבים המוגזמת של השועל. כמה שאלות: 1. לא מצאתי דרך ליצור מצב כשפותחים טאב חדש יפתח לי העמוד בית שלי ולא הSPEED DIAL של גוגל. 2. בנוסף, האם יש דרך לסגור טאבים עם דאבל קליק ולא עם הX שעל הטאב? בדומה לTAB MIX PLUS? 3. האם יש CURRENCY CONVERTER טוב שמתאים לישראל? חיפשתי פתרונות ברשת ולא ממש מצאתי פתרונות... המון תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Raanan30,

היי. לבן שלי יש מחשב בחדר בו הוא גולש באינטרנט בזמנו הפנוי. בשביל למנוע ממנו גישה לאתרים עם תוכן לא ראוי שמתי לו שירות חסימה של בזק בינלאומי (i-Keeper אם אני לא טועה). מעבר לחסימה זו, ברצוני לראות מדי פעם את המסך שלו, ללא ידיעתו. ידוע לי שבעזרת תוכנות דוגמת RADMIN אפשרי לעשות, הבעיה היא - שהילד חכם ואני מעוניין שהוא לא יראה שהתקנתי לו על המחשב את הקליינט שמאפשר לי גישה לצפות במה שהוא עושה. האם ישנה תוכנה אחרת שמאפשרת אותו דבר רק עם אפשרות שלא יראו את התוכנה בצד המשתמש השני? ואם לא, האם ישנה אפשרות "להסתיר" את התוכנה ממנו על המחשב? תודה רבה ושבוע טוב

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by amit_R,

ניסיון ראשון שלי עם עזרה קצת ממדריכים:] (ששמרתי לא עשיתי גיבוי לקובץ שאפשר יהיה לארוך ולשנות אחרי זה שמרתי ישר כתמונה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. הכותרת פשוט אומרת הכל : כיצד אני יכול לכווץ ב - Winrar ולהגן על הקבצים בעזרת סיסמא ? כלומר לנעול את הכיווץ. תודה רבה מראש לעוזרים, The Wizard

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני מחפש תוכנה המאפשרת לנהל מלאי (של ספרים) והזמנות כאשר את ההזמנות אפשר לסדר לפי ספקים. התוכנה מיועדת בנוסף לתוכנת ניהול בתשלום שיש ברשותי שהפונקציה הזו מאוד מסורבלת בה. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. אני קם בבוקר ואני רואה את ההודעה הזאת. כל פעם שאני לוחץ ok אז הוא נותן שם של קובץ אחר שנגועה עם סיומת eml אין לי מושג איך נדבקתי אבל אין לי מושג מה לעשות. בעעע

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. היי התנתקתי (בשעה טובה) מהשרות של נטויז'ן. בתיבת המייל שהיתה בשימושי ישנם כ-800 מיילים שהייתי רוצה אם ניתן, להעביר לכתובת מייל אחרת ע"מ לשמור אותם. נטויז'ן כמובן לא מוכנים לעשות את השרות הזה. האם ישנה דרך כלשהי להעביר את המיילים הללו לכתובת אחרת? להעביר אותם ידנית אחד אחד - זה לא מעשי.

דיונים חדשים בפורומים