תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי...אני רוצה לקנות אנטי וירוס למחשב וראיתי שחברת allnet מציעה את האנטי וירוס של bitdefender. שאלתי : האם הוא באמת טוב כפי שאומרים והאם אתם מכירים?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כלומר ליצור סרט ממה שהמצלמה מקלטיה כמו שעושה מצלמת ווידאו או כל הסרטונים שרצים ביו טיוב
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי VISTA, הWINAMP מציגה לי שמות של שירים בעברית בג'יבריש באנגלית הכל מוצג נורמלי תמונה מצורפת למישהו הפתרונים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתחפש לי מילים בקבצי וורד, שיהיה מצב של : מילה AND מילה AND מילה ובנוסף OR מילה OR מילה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני אשמח מאד תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למדתי היום טריק מחשבים מדהים. כפי שאתם יודעים, אם/כאשר וירוס מסוג תולעת נכנס לכם למחשב, הוא פונה ישירות לפנקס הכתובות של תוכנת הדוא"ל (דואר אלקטרוני - אימייל) שלכם ושולח עצמו לכל מי שנמצא ברשימה, וכך הוא פוגע גם בכל חבריכם ומכריכם המופיעים ברשימתכם. הפעולה היא פשוטה ביותר: ראשית, פתחו את רשימת הכתובות שלכם ולחצו על הכפתור בעזרתו אתם מכניסים כתובת אימייל חדשה. בחלון בו אתם רוצים לרשום את שמו הפרטי של החבר החדש, הקלידו 000! (סימן קריאה ואחריו 3 אפסים). בחלון מתחת, בו אתם אמורים להקליד את כתובת האימייל של אותו חבר חדש, הקלידו WormAlert (ישנן תוכנות אשר ללא הסימן @, אינן מאפשרות לכן להזין את הכתובת החדשה. במקרה זה, הקלידו WormAlert@w) ולאחר מכן השלימו את הפעולה של הכנסת הכתוב…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי את הוינדווס לייב הזה והמחשב אומר לי שאינו יכול להפעיל אותו.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בטעות עשיתי 'יבא' לכל המועדפים והכרטיסיות מפיירפוקס לאינטרנט אקספלורר. איך אני מסיר את הכל בחזרה שיהיה חדש ונקי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה וקלה לשימוש שמאפשרת למשתמש ממוצע ללא יכולות גרפיקאיות ליצור מצגות בקלות ובמהירות, באמצעות כלים מובנים. בעיקרון, אני רוצה ליצור מצגת קצרה (כמה עמודים בודדים) ורבת רושם בסגנון של קרדיטים בתחילת סרט קולנוע עם מוסיקה, סאונדים ואפקטים דרמטיים. המצגת יכולה להיות בפורמט של קובץ פאור פוינט, קובץ פלאש או קובץ וידאו. אין לי ידע בגרפיקה, ולכן אני צריך שהתוכנה תהיה מאוד פשוטה לשימוש (לדוגמה: Drag&Drop). אשמח לקבל הצעות!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
USB 2.0 איפה אני מוצא ל-WINXP?דרייבר+תוכנה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי WINDOWS 7, ולפני שבועיים התקנתי את הדפדפן המצויין של גוגל כרום. הוא עבד סבבה עד עכשיו, עד שיום בהיר אחד ללא כל שינוי במחשב כשהפעלתי את הדפדפן קיבלתי את ההודעה "אוי לא! GOOGLE CHROME קרס. להפעיל מחדש?" וגם כשאני לוחץ שיפתח מחדש הוא לא פותח.. חשבתי שזה סתם בעיה קטנה אז הסרתי את הדפדפן, הפעלתי מחדש את המחשב ואז התקנתי מחדש את הדפדפן.. אבל אותה הודעה! ע"פ המלצה של גוגל כיביתי את האנטי וירוס (Norton 360) כדי לבדוק האם הוא מתנגש - אך זה עדיין לא עובד. (גם הפקודה "הפעל כמנהל" לא מועילה) עשיתי סריקת וירוסים מלאה למחשב ולא שינה כלום. עשיתי גם סריקה במצב בטוח עם התוכנה SUPERAntiSpyware ולא עזר. עכשיו המצב הוא שהדפדפן בכלל לא עולה.. קודם הוא עלה ונתן את ההודעה, עכשיו …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי סרט שצילמתי במצלמה וידיאו .וברצוני לעשות אפקטים בסרט. (לדוגמה: הכנסת כיתוב רץ ,בסרט עצמו ) ועד כל מיני דברים חמודים שאפשר לעשות ? הכנסת מוסיקה שאני רוצה לסרט . שאלתי היא : איך עושים את זה ? איזה תוכנה ? אם יש מדריך ? או אולי אתר טוב בעיברית ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב החלטתי להתחיל לגבות מאחותי כסף על המחשב שלה ;D אז אני צריך איזה תוכנת קפה אינטרנט חינמית... ואל תדאגו לאחותי...(יש לה כסף..)חחח לא סתם עכשיו באמת- אני מחפש בנרות תוכנת אינטרנט קפה חינמית ולא מצאתי עדיין משהוא טוב (הכל מוגבל למספר מחשבים או משהוא בסגנון...) תגידו יש מצב שיש תוכנה כזאת בעברית?? ועוד שאלה אחרונה- הפורום מפתחים פה הוא בסדר כאילו- יש מצב עוזרים לי לפתח אחת בVB??
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי avi\divx למטרה אחת: יש לי קובץ של סדרת טלויזיה ואני צריך "לחתוך מזה" רק את הפתיח של הסידרה,רק את ההתחלה,אני רוצה קובץ נפרד שיהיה רק ההתחלה של הסידרה,יש למישהו מושג עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה אבל הבעיה היא שישורך לצרוב את מה שהורדתי לסידי אבל אין לי צורב באם יש תוכנה שמאפשרת את התקנת התוכנה מבלי לצרוב אותה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב בפשטות אני מחפש דרייבר להתקן מצלמת הרשת הזאת לחלונות XP וכן מן הסתם שהפכתי כל אבל וכל מה שמצאתי לא הביא לי התקן פועל ומזוהה כראוי כל מה שאני צריך זה את הקובץ הפשוט הזה להוסיף בהוספת חומרה ולגמור עניין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים מחקתי תיקיה , ואחרי שמחקתי אותה נזכרתי שיש לי שם קבצים ממש חשובים. התיקיה הייתה גדולה בגודל של 7GB בערך ולכן היא גם נמחקה לצמיתות. האם יש דרך או תוכנה להציל את הקבצים? או שעליי לפנות לאיש מקצוע? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, פתאום התחילו לי בעיות בניגון וידיאו.. לא התקנתי או הסרתי שום נגן/קודק או תוכנה כלשהי (גם לא קשורות). בxbmc פתאום התחלתי לקבל מסך יכול - סידרתי את זה כשהלכתי להגדרות וביטלתי hardware accelaration של dvxa2...אבל הוידיאו לא חלק והשגיאה יכולה להגיעה 30-40% (הפרטים שרואים כשלוחצים O) מוזר שפתאום זה בעייתי. במדיה פלייר כל קובץ MPG מציג מסך שחור ורק סאונד. יוטיוב התחיל גם להציג מסך ירוק וזה מסתדר כשאני מבטל את הhardware accelaration אבל ככה הסרטונים מקרטעים כשאני עובר למסך מלא. בכלליות אני שומע את המאווררים של הכרטיס מסך עוברים ל"הילוך גבוה" הרבה מאוד פעמים מהרגיל ולאורך זמן ניסיתי להתקין מחדש קודקים ודרייברים וזה לא מסתדר... יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. Windows Update התריע לי היום על עדכונים חדשים שזמינים, וכאשר בדקתי, הופיע העדכון Service Pack 2 for Microsoft Office 2010 (KB2687455) 32-Bit Edition, שזה למעשה שדרוג האופיס שברשותי מ-SP1 ל-SP2. כמו כן הופיע גם עדכון לערכת השפה העברית שלו (KB2687449). בסיום התקנת העדכונים לאופיס, לתדהמתי הרבה, Windows Update רשם שעל מנת להשלים את ההתקנה, יש להפעיל מחדש את המחשב, למרות שאופיס זה לא Windows, אינטרנט אקספלורר (חלק ממערכת ההפעלה), או אנטי וירוס, ואופיס אינו חלק מ-Windows. אופיס זו חבילת ישומים משרדיים בסך הכל. גם מעולם לא נתקלתי בתופעה שעדכון לאופיס דרש הפעלה מחדש של המחשב שלי. מה הסיבה לכך שזה קרה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ה64 סיביות ידוע שהוא מתאים לשרתים הייתי רוצה לדעת אם הוא יעבוד כווינדוס 'רגיל' כלומר משחקים יעבדו עליו וכול זה ....
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האאוטלוק במחשב הביתי מסתנכרן עם שלושה אימיילים שונים (חשבון Gmail, Zahav.net.il, BGUMail). אני רוצה להגדיר את אותם החשבונות בדיוק על המחשב הנייד שלי. העניין הוא שאני רוצה שאם אני פותח את האאוטלוק במחשב הנייד ומקבל אימייל, שאני אקבל אותו אח"כ גם במחשב הביתי, וההפך. שיהיה מעין "שיתוף"תיבת הדואר הנכנס. שמה שאני מקבל פה יופיע גם שם, ומה שאני מוחק שם נמחק גם פה. אני בטוח שיש אפשרות כזו לסנכרן בין אאוטלוקים במחשבים שונים שמוגדרים על אותם החשבונות, אבל אני לא מצליח לעשות את זה. מישהו יכול במקרה לעזור לי עם זה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כי שמעתי שכבר יש מובנה, ואם אין צורך להתקין האם צריך לאפשר\להפעיל אותו ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול עוד הכל היה בסדר. היום, כל דפדפן שאני פותח מציג את האתר הזה. נו, אמרתי לעצמי, נלך לדף של "הסר תוכניות" בלוח הבקרה ונסיר אותו. אבל יש בעיה קטנה, הוא לא שם.... אגב, מיותר להגיד שלא הורדתי שום דבר?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה מי יכול להגיד לי בבקשה מה צריך להוריד\להתקין כדי לראות את הסרטונים שמופיעים ברשת בעיקר אלו שבאתר ynet תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אם כן אני אשמח לשם/לינק.תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-