תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מה המצב ?? כשאני מדפיס משהו ב WORD ועושה מסגרת לעמוד ומדפיס המסגרה מלמטה נקטעת , איך אפשר לסדר את זה ?? אני מדפיס על דפי A4 . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי סרט DVD של 10 דקות בערך, אני רוצה להמיר אותו לקובץ, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי הורדתי מהאתר מאקו כתבה בעזרת התוכנה Orbit . סיומת הקובץ הייתה wmv בגודל של 17.7MB ואי אפשר היה להעביר אחורה וקדימה בסרטון. המרתי אותו בערזת התוכנה X video converter לקובץ בעל סיומת avi והכל עובד בסדר גמור. הבעיה היחידה היא שהקובץ avi הוא בגודל של 2.17GB . איך אני מסדר פה את העיניינים למשהו יותר ריאלי ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני קם בבוקר ואני רואה את ההודעה הזאת. כל פעם שאני לוחץ ok אז הוא נותן שם של קובץ אחר שנגועה עם סיומת eml אין לי מושג איך נדבקתי אבל אין לי מושג מה לעשות. בעעע
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה ההגדרות האופטימליות ביוטורנט עבור בעלי מהירות גלישה של 100 מגה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אנשים שאני מעמיס קצת על המחשב אז ה CPU הוא 90-100 אחוז !! אני משתגע המחשב לא זז ואני מעמיס קצת ממש לא הרבה יעני שתי אקספלוררים מדיה פלייר וזהו !! מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני מפעיל את הכרום אני מקבל את ההודעה הבאה : http://imageshack.us/photo/my-images/641/21495738.png/ והכרום עובד ממש לאט, לא הגלישה עצמה אלא כל כפתור שאני לוחץ עליו לוקח לו זמן להפתח
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי בחדשות שיצאו עידכונים ללוחות של ASUS CUVx4-E....... המ..... בדיוק הכרטיס שלי.......!!!! אבל... מה זה הE המזד** הזה!!! איך אני אדע שיש/אין לי אותו כדי שאוכל לעדכן/להתעצבן ??? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת השתלטות ללא התקנה - בדקתי כבר את האפשרויות: RADMIN logmein vnc dameware pcaw מה שאני מחפש זה תוכנה קטנה (עדיף חינמית) שמאפשרת השתלטות מרחוק בזמן השמשתמש פעיל ורואה מה שאני עושה התוכנה צריכה להיות מורצת על ידי המשתמש אבל שלא תתקין כלום - כמו PORTABLE APP כל טוב, גבריאל
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזו תוכנה עושה המרה מהסרטים שבמחשב לDVD בצורה מהירה ואיכותית ושיהיה אפשרות לראות בטלביזיה על כל המסך בלי פסים שחורים..... אני מתכוון לטלביזיה רגילה לא LCD תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! לא מזמן התחלתי להתקל בבעיות של מחסור זיכרון קשה. יש ברשותי WIN7, אנטיוירוס NOD32 מעודכן. כמו שניתן לראות בסקרין המצורף הגורם למחסור לא ניראה. על המחשב יש רק יוזר אחד. סריקה מקיפה עם האנטיווירוס העלתה חרס [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לנו בבית שני מחשבים, שניהם צריכים אנטיוירוס (אחד מריץ AVG חינמי והשני נורטון שפג רשיון העדכון שלנו עכשיו). רציתי לדעת אם יש אנטיוירוסים מסחריים שרשיון ההתקנה שלהם הוא ליותר ממחשב אחד, או שאין ברירה אלא לקנות בנפרד עבור כל מחשב?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה מי יכול להגיד לי בבקשה מה צריך להוריד\להתקין כדי לראות את הסרטונים שמופיעים ברשת בעיקר אלו שבאתר ynet תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום החלטנו להפיק סרט לבת-מצווה של אחותי... עכשיו המידע שהצטבר- הוא מכמה פורמטים- החל מסרטי וידאו אנלוגיים (אחחח נוסטלגיה, שנות ה-90 המאושרות ) ועד סרטי mini-dv דיגיטליים. כמו כן אנחנו רוצים לשלב בסרט תמונות דיגיטליות. אני מעוניין לבצע את העריכה באמצעות מחשב, והכרטיס מסך שבו אשתמש- x800xt pe VIVO תומך כפי שניתן להבין גם בכניסת וידאו. איך אני עושה את זה? ובאיזה תוכנה מומלץ להשתמש? (חשוב שתהיה נוחה לשימוש, ושאפשר ללמוד את הבסיס שלה בקלות יחסית... המסיבה בעוד כ-3 שבועות) תודות לעוזרים נדב
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי avi\divx למטרה אחת: יש לי קובץ של סדרת טלויזיה ואני צריך "לחתוך מזה" רק את הפתיח של הסידרה,רק את ההתחלה,אני רוצה קובץ נפרד שיהיה רק ההתחלה של הסידרה,יש למישהו מושג עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
עברתי על עשרת העמודים האחרונים , וגם ביצעתי שלל חיפושים , ועדיין לא מצאתי תשובה מפורטת לבעיה הזו -איך אני ממיר קבצי AVI ל DVD , יוצר להם תפריט נורמלי וצורב אותם כך שאני אוכל לצפות בהם ב DVD בסלון ? מהמסע שלי בארכיון של הזון (ומשיטוט נוסף באתרים כמו DigitalFaq ו Doom9 ), הבנתי שאני יכול לבחור בדרך הפשוטה (והפחות איכותית), ולהשתמש בתוכנה שתעשה לי את כל העבודה - ההמרה , יצירת התפריט והצריבה . אבל , מה אם אני מעוניין בקצת איכות? ראיתי איזכור ל CCE בתור תוכנת קידוד מוצלחת , אבל הקובץ הראשון שניסיתי להמיר (כל ההגדרות דיפולט), שקל 350 מגה והפך ל 1.6 ג'יגה . בנפח הזה , אני בקושי מכניס 700 מגה לדיסק DVD .. איך אני שומר על איכות , ובכל זאת מצליח להכניס מספר שעות מכובד לדיסק שלי? וב…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם למישהו יש IE8 נייד? אני מחפש בגוגל כבר כמה שעות וכל מה שאני מוצא זה גרסא אחת ברוסית והשאר שהם באנגלית מלאות בוירוסים ושטויות למישהו יש לינק להורדה נורמלית? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזה קודים אני צריך להשתמש כדי להעלות תמונות לפורומים שונים התמונה הספציפית שאני רוצה להעלות היא הסוג GIF הנה מה שאני רוצה להעלות אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי התנתקתי (בשעה טובה) מהשרות של נטויז'ן. בתיבת המייל שהיתה בשימושי ישנם כ-800 מיילים שהייתי רוצה אם ניתן, להעביר לכתובת מייל אחרת ע"מ לשמור אותם. נטויז'ן כמובן לא מוכנים לעשות את השרות הזה. האם ישנה דרך כלשהי להעביר את המיילים הללו לכתובת אחרת? להעביר אותם ידנית אחד אחד - זה לא מעשי.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה כמו סקייפ שתאפשר לי להתקשר לפלאפונים בארץ דרך האינטרנט בתשלום כמובן כיום סקייפ מאוד לא משתלם והתעריפים שלהם לדקת שיחה לפלאפונים בארץ יותר יקרים ממה שעולה לי להתקשר מהפלאפון שלי האם משיהו מכיר אלטרנטיבה כזו לסקייפ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה המאפשרת לנהל מלאי (של ספרים) והזמנות כאשר את ההזמנות אפשר לסדר לפי ספקים. התוכנה מיועדת בנוסף לתוכנת ניהול בתשלום שיש ברשותי שהפונקציה הזו מאוד מסורבלת בה. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
איך מאחדים שני קבצי כתוביות? יש לי שני קבצים לסרט ואני רוצה להפעיל אותם קקובץ (srt/sub) אחד. יש תוכנה כלשהי שעושה את זה?
-
רציתי לדעת אם יש כבר קובץ מוכן שאני יכול להכניס ללוח שנה שלי. עשיתי חיפוש בגוגל וגם פה אבל לא מצאתי תוצאות מתאימות כל כך. תודה לעונים, עידו.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-