תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש תונה להסרה והוספה מהתפריט הימני של העבר ??? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לאחר התקנה של אקספלורר 9 במערכת חלונות 7. לאחר התקנה השתנה לי צורת החלונית של ההורדה אם לפני כן הייתי רגיל לראות חלונית אפורה גדולה ובה אפשרויות בחירה לאן הקובץ מיועד עכשיו אני מקבל חלונית קטנה צהובה כתומה בתחתית המסך עם אפשרויות מאוד מצומצמות של בחירה האם יש דרך לשנות ולהחזיר למראה הרגיל והמוכר
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ועכשיו כשאני מכניס משהו בשדה של הכתובת מתבצע חיפש ב Google ולא ב: I FEEL LUCKY של Google. אני רוצה להוסיף Bookmark ל I Fell Lucky של Google עם Key word כל שבכל פעם שאני אכתוב בשדב הכתובת את ה Keyword+ מילה אני אקבל אוטומטית את התוצאה הראשונה של I fell locky. מה "הקוד" (Location) שאני צריך להוסיך בשביל ה Bookmark הזה...
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש קובץ שמריצים ומשנה את מספר החיבורים שחצי פתוחים בוינדוס ל10000. תמיד השתמשתי בזה והאימיול היה טס. עכשיו השתמתי. כיביתי והדלקתי והוא לא מתחבר יותר... איך אני מחזיר את זה למצב הקודם? כמה חיבורים אמורים להיות במצב נורמאלי?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם, העליתי לערוץ CG-Lion את חלקו הראשון של השיעור השלישי למתחילים. השיעור עוסק בדיגום מבוסס עקומות וצורות. השיעור בונה על ידע השיעורים הקודמים בקורס, אורך השיעור כשעתיים וחצי והוא מכיל 19 סרטונים. מפאת היקפו הגדול של השיעור, הפרויקט המעשי יופיע בסדרה נפרדת שתעלה בהמשך. קישור לערוץ: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/p תהנו, יהיו עוד הרבה שיעורים בהמשך : )
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלק השני של השיעור השלישי בהדמיה ואנימציה למתחילים - autodesk 3ds max עלה לערוץ ביוטיוב, זהו פרוייקט מעשי בטכניקה של דיגום מבוסס צורות (עקומות בזייה). הכוונה ל lathe, loft, bevel, וכל החברים שלהם. קישור: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/c/0BB0B3C0699695DD/0/EFKWnVFTuCQ השיעור באורך של 3 שעות, כולל 24 סרטונים, ובונה על ידע השיעורים הקודמים בסדרה. תהנו, עודד
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז כחה.... 1. אני הולך לפרמט את המחב שלי ואני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה .... שיעבדו הרבה זמן ביחד.(כמה שאפר..) איזה ?????????????????????????????????????? 2. אני רוצה לעשות image שכל פעם שהם יעצבנו אותי אני ידחוף אותו תimage חזרה למחשב.... איך ???? ואם אפשר לעשות את זה עם כל התוכנות כבר מותקנות help!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי . את כונן C דאגתי לגבות , אבל מי חשב על הכוננים האחרים ? נמחק הרגיסטרי , גם של התוכנות שנמצאות בכוננים האחרים. מחפש תוכנה שתסרוק כונן שלם , תשאל אם לעדכן את ערכי הרגיסטרי , ותעשה זאת אם אאשר לה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה... מישהו יכול להסביר לי איך למשל אני מעתיק חלק בתמונה ומעביר אותו למקום אחר בתמונה או בתמונה חדשה ??? אני מתכוון לעשות שיפוץ לתמונה מישהו יכול להסביר או לתת איזשהו מדריך ....תודה
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן, אני מעונין להכניס את התמונה הבאה לסוג של קולאג' שאני מכין. התמונה צולמה (לא על ידי) דרך זכוכית מלוכלכת מאוד של חלון אחורי באוטו ולכן הרכבים בה נראים מאוד עמומים ומטושטשים. ביצאתי מעט חידודים וליטושים מסויימים אך עדיין יחסית לשאר הפריטים שנגזרו מתמונות איכותיות הם נראים בעיתיים. אודה אם מישהו יוכל להמליץ לי על דרכים לשפץ את התמונה *** יש לציין שבסופו של דבר כל החלק השל קבוצת הרכבים יודפס כחלק של 8X8 סנטימטר ככה שהגרעיניות לא כ"כ משמעותית תודה מקור שיפוץ וגזירה ראשוניים
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
במסגרת עבודתי הנוכחית אני עובד עם Adobe Premiere דיי הרבה בעיקר לצורך עריכה בסיסית של קבצי וידאו ואנקוד מחדש לצרכים שונים. לאחרונה תהיתי האם החלפת המעבד הנוכחי שלי (E6320 @ 2.8) בE8400 אשר יומהר למהירות של 3.4-3.6ghz (במידה והמעבד יהיה בעל פוטנציאל המהרה) או ל- Q9300 שגם כן יומהר במידה מסוימת תניב שיפור משמעותי במהירות הקידוד. מבחינתי שיפור של 30% ומעלה יצדיק את ההשקעה. שאלה נוספת שהייתה לי בנושא היה אילו הגדרות ב- Adobe Media Encoder משפיעות בצורה המשמעותית ביותר על מהירות האנקוד. בד"כ אני משתמש ב-H.264 ברזולוציה של 320x240 (הרזולוציה בהחלט גדולה מספיק לצורך המטרה שלי) וב-Bitrate של 5000kbps בשביל הוידאו וב-Linear PCM, 44khz, 16bit בשביל האודיו והמרה של קובץ mpeg4 באורך …
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
DiskTrix Ultimate Defrag http://www.disktrix.com/features.php (הגיע הזמן לשתף) _ אני משתמשת בתוכנה הזו מעל 3 שנים והיא היהלום שבכתר בכל מה שנוגע לתחזוקת המחשב שלי. ווואאוווו...... ! אתם לא מסוגלים להבין מה התוכנה הזו עושה לקשיח! (המפרט שלי בחתימה) לאחר איחוי אני מחלצת קובץ של 2GB במספר שניות בודדות (אתם לא תאמינו!) אז מה עושה התוכנה הזו? היא לוקחת את המידע על הקשיח.. ולא רק מאחה אותו! היא מסדרת אותו באופן כזה, שכשתרצו להשתמש במידע הזה, ראש קריאת המידע לא יצטרך להמתין ולקפוץ למקום הרצוי, אלא המידע מסודר באופן כזה, כשהוא נגיש לקריאה באופן רציף! ולא רק זה, יש לתוכנה הזו פיצ'רים מדהימים, יש לכם אפשרות לסדר את הקשיח לפי הצרכים שלכם (לפי דפוסות העבודה היומיומית), כך שח…
-
- 32 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שיפור ביצועים בוינדוס ויסטה - טוויקינג אני לא הולך להמליץ (ולא מעוניין בהמלצות) על תוכנות שעושות את הטוויקינג בעצמן ולא מראות למשתמש מה בדיוק השתנה. כל האתרים שיוזכרו כאן מכילים טיפים והסברים כיצד לבצע את השינוי ומה בדיוק הוא עושה - חשוב שתפעילו שיקול דעת אם זה נכון בשבילכם לבטל את הפיצ'ר או לא. SpeedyVista.com, אתר המרכז מספר טוויקים, הסברים על הסרביסים (מה ניתן לבטל ולמה) וממשק דיי נוח ליצירת קובץ reg לכיבוי והפעלה של רכיבי מערכת לפי בחירתכם: האתר השני שאני אמליץ עליו הוא בהחלט אחד האתרים שאני הכי אוהב ונעזר בהם, petri.co.il של דניאל פטרי. יש שם הסבר קצר ודיי מקיף על הפיצ'רים העיקריים שבאמת עושים את ההבדל בשימוש בוינדוס ויסטה: http://www.petri.co.il/tweaking_window_vis…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מחפש עצות לכיצד לשפר את הביצועים במערכת עם 256 RAM בלבד שמריצה XP. אשמח גם לשמוע על תוכנות tweakאו כאלה שגם מנקות זבל מהרגיסטרי וכו'. אודה גם אם מישהו יוכל להגיד לי מה המצב המיטבי של הPAGE FILE במקרה כזה. להגדיל... להקטין? כרגע הוא עומד על 672MB. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המלל בשורת ההתחל וגם בטקסטים באינטרנט, מופיע בצורה שבורה כזאת_(ללא anti aliasing) וזה קצת מפריע לי. יש לציין שאני עובד על כרטיס מסך ג'יפורס 2 והתקנתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של NVIDIA, לפני הפירמוט עבדתי כרגיל עם אותה המערכת על אותו המחשב ולא נתקלתי בבעיה הזאת.אם למישהו יש פתרון הוא יתקבל בברכה. תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב אז זאת העבודה אתם מוזמנים להעלות גם עבודות כאלה שלכם אם יש לכם.. ואם יש לכם תמונות של המכוניות שלכם ואתם רוצים שאני יעשה משהו תביאו תתמונה ואני ינסה.. זאת גירסה בלי אפקט הרוח..
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום מה קורה? אוקי אז ככה יש לי איזה עבודה לעשות ואני סרקתי כמה תמונות עכשיו יש לי תמונות סרוקות מלפני 50-60 שנה ורציתי לדעת אם ישנה אפשרות לחדש את התמונה או להוריד את הצבע הצהבהב? וכן מישהו שלח לי תמונות סרוקות אבל לא יודע אולי זה הסורק אבל התמונות במקום להיות בגודל רגיל הם בגודל של אייקון של תוכנה(קצת יותר) ישנה דרך להגדיל בלי לפגוע באכות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מצלם דיי הרבה בעזרת הפלאפון (בעיקר מכוניות) והתמונות יוצאות לא משהו מבחינת צבעים בעיקר וכל תמונה שאני מצלם אני מכניס ל-Photoshop ועושה Auto Levels/Auto Contrast/Auto Colors (מה שהכי מתאים ומשפר את אותה תמונה) אבל בכל זאת הייתי רוצה לשפר יותר את התמונה - איך אני עושה זאת? מישהו יכול להסביר לי בעזרת איזה כלי או אפשרות אני יכול לשפר את התמונה בעיקר בקטע של הצבעים ואיך בדיוק עושים את זה, לא רק להגיד לי באיזה כלי להשתמש. אני מכיר את Photoshop ולא צריך להסביר לי דברים פשוטים (יחסית) אבל לא מתמצא בכל הכלים והאפשרויות בו. תודה. *תמונה לדוגמה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חשבון אימייל POP3 של ספקית אינטרנט. יש לי 3 מחשבים ברשת ביתית ואני רוצה שכולם יוכלו להוריד אימייל מאותו החשבון. חשבתי להשאיר עותק על השרת אבל זה לא עוזר לי. כיצד ניתן לעשות זאת? (מה צריך בשביל כזה דבר, ואיזו גרסה של אאוטלוק ממולצת - אני יכל להיות גמיש). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית, אחד שלי p4, והשני של שאר המשפחה p3. ברשותי אינטרנט 750 אשר מחובר אצל המחשב שלי, ודרך כבל רשת המחשב השני בבית מתחבר אלי ולאינטרנט. אני משתמש בתכנה : zonealarm firewall , ולפני שפירמטתי את המחשב, זה עבד ככה שגם עם הfirewall עובד החשב השני נכנס לאינטרנט כרגיל. אך עכשיו התקנתי הכל מחדש ואני לא זוכר אילו הגדרות צריך לשנות בשביל לאפשר זאת, אם הfirewall פועל עכשיו המחשב השני לא נכנס לאינטרנט, וברגע שאני מכבה אותו הוא כן... מה אתם אומרים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי בתוכנה הרשמית של ביטורנט (mainline). עכשיו עברתי ל utorrent איך אני יכול לשתף את הקבצים שכבר הורדו קודם?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשתף לו"ז בין שני מחשבים שמותקן עליהם אאוטלוק XP ומחוברים שניהם הן ברשת פנימית והן לאינטרנט. אני מחפש שיטה יעילה ונוחה לעשות זאת. אני יודע שאפשר להגדיר שיתופים אם התיבת דואר נמצאת על שרת אקסצ'ינג', אבל זה לא המצב כאן מכייון שאין להם שרת. מישהו מכיר דרך לעשות את השיתוף הזה ככה ששני אנשים יכולים לעבוד על אותו לו"ז באאוטלוק בשני מחשבים שונים ? אולי מישהו כבר נתקל בבעיה וכבר מצא איזשהו פתרון יצירתי ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי יש לי שני מחשבים בבית ורשת האינטרנט מחוברת דרך ראוטר לשני המחשבים אני רוצה "לשתף" כונן מסויים ממחשב אחד לשני, כלומר, שאני יוכל להכנס ולהעביר קבצים ממחשב אחד לכונן המחשב השני על ידי העתקה והדבקה אשמח אם תגידו לי איך עושים את זה תודה לכל המשיבים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ידוע לי שקיימת האפשרות לשתף מוזיקה בסקייפ, כלומר ברגע שאני משמיע אצלי במחשב שיר מסוים אזי גם בן שיחתי ישמע אתה המוזיקה כאילו זה מתנגן אצלו במחשב (אין הכוונה שהמוזיקה תגיע אליו דרך המיקרופון שלי). איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-