עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by גליטו,

האם שאני צורב כדאי להשים verify כדי שיבדוק את זה שוב או שזה סתם מיותר ? תודה רבה מראש

2. Started by lielmar1,

שלום לכולם !! יש לי cubase sx 2 ואני לא יודע לעשות בו כלום אני רוצה בעיקר לעשות מקצבים ולהקלליט את עצמי וכל מיני שטויות ואפקטים אם תוכלו להביא לי מדריך או משהוא שיעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  3. אני צריך דרייבר לכרטיס קול ניכנסתי לבדוק איזה כרטיס קול יש לי ולא היה רשום לי שם כלום יש למישהוא יכול לעזור לי תגידו לי אם יש עוד דרכים לבדוק מה הוא הכרטיס קול שלי (אה וניכנסתי לDXDIAG) ניכנסתי גם ל EVERST וגם שם לא הופיע לי כלם

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  4. הצעות יתקבלו בברכה

5. Started by NoLogo,

שלום! יש לי כמה שאלות בקשר לתוכנה הזאת..יש לציין שאני לא מבין כלום בזה.. מהם ההגדרות המומלצות לתוכנה? מהחיפוש בתוכנה..[הקבצים להורדה] באמת עובדים אחרי זה? איזה תוכנה יותר מומלצת,אזראוס או ביטקומנט? תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. Started by Shay17,

איך אפשר לשמור סרטון פלאש מאתר ?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  7. Started by ThaPhoeniX,

יש לי את הבטא האחרון של MSN Messenger 7 ובחלון כאשר מפיעלים את התוכנה מופיעים 2 משתמשים, אחד שאני משתמש ואחד שלא, השאלה היא איך אני מוחק משתמש מהרשימה הזאת? ניסיתי לחפש קובץ או איזה נתון ברגיסטרי ששומר מידע על המשתמשים הרשומים במחשב ולא מצאתי, למישהו יש מושג? ??? (אני מדבר על ה PASSPORTS שמוגדרים לא על המשתמשים שאיתם אני מתקשר)

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by man,

קודם כול, אני מקווה שאני בפורום הנכון. הבעייה: היה לי פירפוקס 0.9 התקנתי את 1.0pr הכול טוב ויפה רק בתוך הדפדפן (בחלקו התחתון )מ ופיעה ההודעה.. (ראו למטה) נסיתי להוhריד את הפלאג אין ולשנות לtheme המקורי וכלום. אני רוצה להסיר ולהתקין מחדש אבל לא יודע איפה נשמר הbookmarks (יש לי שם אתרים חשובים שאני לא זוכר בע"פ) או לחלופין מישהו יודע מה מקור הבעייה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by rooten,

יש לי את התוסף של ה-Adblock, ויש אתרים מסוימים שבגלל התוסף הזה הם לא עובדים לי טוב, ובדפדפנים אחרים האתרים האלה עובדים סבבה, כמו למשל האתר של ספורט5 שעכשיו שינו אותו. אז השאלה שלי היא אם אני יכול לבטל באתרים מסוימים את התוסף הזה?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  10. Started by swisaavi,

הורדתי את הביוס הזה ללוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2842 הגירסה האחרונה: f10g זה עשה לי חילוץ לקבצים והראה לי 3 קבצים שכל אחד מהם זה לא ההתקנה עצמה.. נכנסתי אליהם ואף אחד מהם לא מתקין. איך אני מעדכן את הביוס שלי? עריכה: הצלחתי לעדכן דרך התוכנה @bios באתר של גיגהבייט. אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by charm,

שלום רציתי לדעת כיצד ניתן להוריד קריצות לתוכנת המסנגר שלי כי אייוקנים לא בעיה להוסיף אבל קריצות כן וראיתי שלאחרים יש עוד קריצות בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. שלום. אני רוצה לעצב אתר שרוב הסיכויים שיהיה דף אחד (אינדקס) הבנתי שכדי שהאתר יעלה מהר עדיף לשים רקע בצבע ולא תמונה, ופשוט להוסיף לוגו, אבל לאיזה גודל לעצב? אם אני פותח חלון חדש בפוטושופ ואני רוצה לדמות אותו בתור הדף אינטרנט, באיזה גודל עלי לבחור? תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. אני צריך תוכנה שיכולה להקליט קבצי מוזיקה! ויכולה להשמיע קטע מוקלט תוך כדי הקלטה נוספת ותחבר את שני הקטעים.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  15. ניסיתי להכנס לאתר שלהם ולא הסתדרתי עם זה. האם תוכלו בבקשה לתת לי קישור ישיר להורדת עידכון לדרייבים ATI למסך ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by glassmoon,

הי התחלתי להשתמש במוזילה לפניי כמה שבועות ויש לי כמה שאלות: 1. איך שומרים קבוצת טאבים שייפתחו כולם ביחד עם אתרים קבועים? (בדפדפן אחר יש את זה) 2. מישהו מכיר איזה plug-in שעושה חיפוש אוטומטי באיזה מילון אנגלי-אנגלי (גם אנגלי-עברי טוב אבל לא נראה לי שיש)? 3. כל פעם שאני נכנס לאתר אני צריך לשנות מחדש את הגודל של הפונטים, וזה לא נשמר בפעם הבאה שאני נכנס לאתר. 4. HWZONE לא עולה לי במוזילה, רק בIE. אז זהו בינתיים.. תודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש מדריך אייך להשתמש בתוכנה הזאת FreeRAM XP Pro ממליץ לכולם על התוכנה הזאת מי שירצה לינק שידבר איתי בפרטי

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by musari,

תוכנה שכל מה שמקלידים במיקלדת שומרת אותה בסתר כקובץ טקסט כולל סיסמאות? יש משו כזה?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  19. מישהו מכיר תוכנה חינמית (עדיפות לקוד פתוח) שממירה קבצי PPT לDVD? תודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by DarkX,

אהלן אנשים! מקווה שתוכלו לעזור לי..היום המחשב שלי פתאום החליט לפעול ל-א-ט-! כשאני פותח את ה-Task Manager, אני שם לב שכל התוכנות לוקחות ממש אבל ממש הרבה זיכרון. לדוגמא: Icq-50mb Internet Explorer - 75Mb!(אם אני פותח 2 חלונות זה מגיע ל100+) כל הפרוססים שבד"כ רצים על מגה..2..עכשיו על 5-8מגה לא ידוע מה לעשות...הנורטון אנטי וירוס לא מוצא כלום, Ad-Aware גם לא מוצא כלום. לא הפעלתי כלום/לא קיבלתי שום הודעת שגיעה זה פתאום התחיל ללא הודעה מוקדמת. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או אפילו קצת חוט בבקשה תעזרו לי.. (לפרמט זה לא חוכמה) תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  21. איפה אני נכנס לאפשרויות כדי לבטל עידכונים?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  22. Started by topgun,

בזמן האחרון שמתי לב למין תופעה מוזרה... בכל תוכנה שאני פותח, ואני מעביר את העכבר על הטולבר העליון (איפה שבד"כ נמצאים ה-FILE, EDIT וכו'), הלחצנים משנים את הרקע שלהם מהאפור הסטנדרטי למין לבן כזה... צירפתי תמונה להבהרה... הקטע המוזר הוא - זה לא קורה בתוכנות של מיקרוסופט! אופיס, IE, אאוטלוק, "המחשב שלי" ושות' - בכל אלה אין את הבעיה הזו. מישהו נתקל בזה ויודע איך לסדר את הבעיה? או לפחות מה גורם לה? תודה מראש... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by ac1240,

לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא אז פתחתי אותו כאן מקווה שזה בסדר יש לי סרט(קובץ AVI) והתמונה בפנים הפוכה איך אני הופך אותה שוב ?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. Started by eli_kats,

היום אני עשיתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה והכנתי בה הכל לIMAGE של GHOST עשיתי את ה IMAGE ישירות לדיסק באמצעות GHOST 2005 V.9 עשיתי ריסטארט והכנסתי BOOT GHOST שהיה ברשותי בגירסא 8.2 ...הBOOT לא זיהה את הקובץ..אבל זיהה את הכונן הCDROM חפשתי בתוכנה אם יש שם אשרות להכין BOOT אבל לא מצאתי האם יש פה למישהו מושג איך אני יוכל לעלות את הIMAGE מהדיסק אם GHOST BOOT מתאים בגירסא?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. הנה העלתי תמונה ..... עדכנתי גם לגרסא אחרונה ושוב אותה בעיה ...מישהו נתקל ? אגב ניסיתי גם להסיר פייר וול גם לא עזר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים