תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
http://applian.com/flvplayer/?src=VideoDownloadPlay חוץ מהתוכנה המצעבנת הזאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הסיום של הקובץ זה RM REALMEDIA אני לא מוצא בשום מקום תוכנה שמפצלת מקבצי RM ..... (כמו ש VIRTUAL DAB עושה מקבצי MPG WMV.......) מישהו ??...
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מחפש אנטי וירוס שיצרוך כמה שפחות זיכרון NORTON פשוט כבדה כל כך התקנתי את AVG והוא לוקח כמעט 70 מגה בזיכרון יש איזה אנטי וירוס שהוא גם יעיל וטוב וגם תופס מעט זיכרון תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
יש לי אוסף גדול של קלטות אודיו ואני מעוניין להעביר ולשמור את תוכנן במחשב בפורמט MP3. יש לי כבלים מתאימים להעברה ואני מחפש שני דברים : 1. תוכנה חינמית להעברה ולשמירה במחשב 2. תוכנה שיכולה לזהות האם כרטיס הקול מקבל את האות או שהוא פגום תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי כולם. יש לי בעיה בתוכנה של ווינראר. לא משנה איזה תוכנה או קובץ כלשהו או לאמשנה מה אני מוריד (קבצים של ווינראר שזה part1 והלאה) - תמיד אבל תמיד יהיו כמה קבצים שכשאני אחלץ יהיה רשום "paced data CRC faild" ("סכום ספירת הנתונים נכשל" משהו כזה בעברית). תמיד אבל תמיד. ורק אחרי שאני מוריד כמה פעמים מחדש את הקובץ זה עובד (וגם זה לפעמים לא). אני יודע שהבעיה היא במחשב ולא בקבצים כי זה קורה תמיד! בכל קבוצת הורדות שאני מוריד. נניח קבוצה של 7 חלקים שמרכיבים תוכנה שאני מוריד, אז לפחות שני חלקים לא יעבדו. אני מתחנן לעזרה! בתודה מראש, אבי המיואש...
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ב IE יש לי בעיה תחת Tools אמור להיות לחצן שנקרא manage add-ons ולחלופין בחלק מהדפדפנים הלחצן הזה נמצא ב tools > internet options > programs אבל אצלי הלחצן הזה לא קיים. יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות כדי להיכנס בכל מקרה לאופציה הזו ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לחדירת וירוסים, רוגולות וטרוינים למחשב דרך תוכנת eMule , ע"י הורדת תמונות או סרטים למחשב ?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלשום שמתי לב שהאימיול לא מוריד ולא מעלה כלל קבצים למרות שהוא מראה שהוא מחובר עם HighID לא התיחסתי לתופעה עד להיום . היום כשפתחתי את האימיול קבלתי הודעה שלא ניתן להתחבר לשרתים ( ונסיתי כמה ) כנראה בגלל בעיה בחיבור לאינטרנט . האינטרנט עובד מעולה גם תוכנות שיתוף אחרות עובדות מצויין כגון : קאזה וכו'... רק עם האמיול אני לא מצליח ,תמיד אותה בעיה :"בעיה בחיבור לאינטרנט ". אציין מס' דברים : ניתקתי את הפיירוול, נסיתי להתקין גירסאות שונותשל אימיול בצעתי ריסט למודם ולמחשב בדקתי הגדרות TCP ,יש לי SP2 אך הוא מוגדר כמו שצריך (בטלתי אותו גם ) . התקנית את ה sp2 patch אני משתף כ 300 קבצים ומס' הקליינטים שלי בסביבות 85000 . אציין גם שהכל עבד יפה עד לפני יומיים. בדקתי בשאלות בפורום אך לא …
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מוריד הרבה סרטים מהאימיול עם סיומת WMV. האם ניתן להפעיל כאלה שצרכים רישיון?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר סרט לKSVCD/SVCD...ואני נתקל בהודעת שגיאה שלמטה. אני משתמש בוירטואל דאב 1.6.4 ביילד 23147... עכשיו אני שם פילטרים של (טקסט ושוליים שחורים) אני הולך בעקבות המדריך הזה: http://members.lycos.co.uk/aviv85/Guides/Avi2SVCD.htm מה הבעיה? בהתחלה הוא עושה לי הודעת VBR.. עם האודיו אני עושה ככה...שומר אותו...ואז הופך אותו דרך Nero WaveEditor (בהתחלה הוא תופס איזה 100 ומשהו מגה...ואחרי הוייבאדיטור הוא תופס באיזור ה700).. מה אני עושה לא נכון? למה זה לא עובד לי? בעבר זה עבד..! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מתכוון כשמקליקים על קישור לתמונה והתמונה גדולה מדי, אז היא מופיעה בהתאם לגודל החלון ואז יש צורך להקליק עליה שוב כדי שתיפתח לגודל המקורי. איך משנים בפיירפוקס שהתמונות יוצגו בגודל מקורי?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Age of empiers וכשאני רוצה להתקין אותו הוא תוקע לי את המחשב ומופיע חלון קטן:
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
המקרה : שימוש בפורמט SVCD ב DVDLAB PRO ע"מ להכניס מס' דיסקים לדיסק די וי די אחד הבעיה : בזמן ששמים את קובץ ה MPEG אתה נדרש להפוך את הווידאו והסאונד ל 2 סטרימים נפרדים והסאונד חייב באיכות של 48K בקובץ MPA בזמן שנותנים לו את ה Audio Transcode שיהפוך אותו (את ה Sream )ל 48K הוא נתקע באמצע ונותן את הבעיה הזאת : Transcodetest MFC Application error חיפוש בגוגל לא מניב תוצאות עם פתרונות אז אני שואל כאן תודה... אגב הסאונד במקור לא פגום בדקתי מס' פעמים עם קבצים אחרים .... ולא עובד חשבתי אולי על תוכנה שתמיר לי בנפרד אם מישהו יודע אולי איך ניתן להמיר רצף סאונד של SVCD ל 48K ?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הבעיייה היא כזאת, יש לי מסנג'ר ומספר מחשבים בבית שלפעמים אני מתחבר דרכם למסנג'ר, בגרסא האחרונה הוא לוקח את התמונה לפי ה-LIVEID ומשנה אוטומאט לא משנה איזה מחשב אני מתחבר לאותה תמונה ולאותו כיתוב תחתון. איך אני יכול לבטל את השינוי האוטומאטי ככה שבכל מחשב יהיה התמונה משלו ? נשמע קטנוני אבל זה מאד מעצבן...
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
http://img146.imageshack.us/my.php?image=weqeq0.jpg תמונה תראה את השיגאה הכי טוב שאפשר , ממה היא יכולה להיווצר .
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
צריך תוכנה שבעזרתה אני אוכל לחתוך קטעים מסויימים מקבצי ווידאו ולשלב אותם, אולי טיפה אפקטים. בבקשה משהו פשוט וקל. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אנשים אפשר המלצה לאנטי ווירוס טוב וחזק במחיר סביר? תודה אריאל
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי לא יודע מה הבעיה העברתי את הRSS שהיו לי מן המחשב הקודם. ומשום מה הOUTLOOK לא מסנכרן אותם! כלומר אני לא מקבל חדשים כשאני לוחץ F9, הוא מעדכן תיבת הדואר שלי, אבל ממש לא מעדכן את הRSS (אין לי בחלון כמו RSS SYNCH כזה שהיה לי במחשב הקודם) אבל אני כן רואה התייקיות של RSS שיש לי וכו'. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן אותה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בהתחברות לתוכנה,כל פעם שאני לוחץ על רשימת השרתים...ראו תמונה: מקווה שתעזרו לי , אסף.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי קובץ וידאו עם סיומת mov, אני מעוניין לגזור את הסאונד שבקובץ ולהמירו לmp3. אפשרי? אם כן עם איזה תוכנה עושים זאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום רב , אני משתמש כבר זמן רב בתוכנת ה ABC ומה שקורה הוא שאם אני לא מגביל את ה DOWNLOAD אז היא פשוט משתגעת ומורידה במלוא ה BANDWICH אך עם זאת, היא כל כמה שניות מקבלת שגיאה:" 7/4/2006 19:38:06 - piece XX failed hash check, re-downloading it" לכן מה שקורה שהיא עובדת בצורה מאוד סיזיפית כי האחוז שהסתיים כל הזמן עולה ויורד. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה? זה לא קורה בכל קובץ אבל מדי פעם זה קורה. הרצתי חיפוש בגוגל וכל מה שמצאתי זה שכולם סובלים מהבעיה הזאת(לא רק משתמשי ABC). מעצבן תודה מראש לעוזרים)
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
היי, פרמטתי את כונן C ותוך כדי מחקתי גיבויים של הפלאפון של אחותי שתוקן אתמול ונמחק ממנו כל המידע והוא ממש חשוב לה. אני יודע שאפשרי בהחלט למצוא את אותם קבצים אבודים אך אני לא מכיר תכנה לכך. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מחפש תוכנה מספיק חזקה שיודעת להשוות בין שני PDFים (דיי גדולים - 600-1000 עמודים) כולל טקסט וטבלאות, אם היא יודעת לזהות גם IMAGEים שנוספו הוסרו הוזזו זה יהיה בכלל מעולה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן, צהריים טובים יש לאמא שלי חברה, ואמא שלי נידבה אותי ללמד אותה כל מני דברים על המחשב שלה, ותוך כדי גם להתקין לה על המחשב אנטי וירוס וכאלה. אז חוץ מתוכנה סגנון Space Monger בשביל לבדוק מה סותם לה את C, אני רוצה להביא איתי גם תוכנת אנטי וירוס כזאת, שתסרוק את המחשב לפני שהיא מתקינה את עצמה. אני רוצה את זה מכיוון שהיא אמרה שעבר זמן מה מאז שפירמטו לה את המחשב, ואולי בזמן הזה המחשב שלה נדבק בוירוס שמונע התקנה של אנטי וירוסים. יש כזה חינמי שאני יכול להוריד, לצרוב ולהביא איתי אליה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-