תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש תוכנה ומדריך להוספת OFFICE לדיסק ההתקנה של XP שבעצם שאני מתקין את הXP הOFFICE כבר יותקן אוטומטית עם הXP תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה מה זה אומר באייסייקיו שמחפשים יש את פרח אדום וירוק וגם לבן מה זה אומר לבן?? ואך אני יכול את אייסייקיו קודם שלי ??? פשוט כל פרטים נמחקו לי שם ואין לא ידוע אך אני יכול לחזיר את אייסייקיו
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליצור תוכנה שתפקידה יהיה לעבור בדפי ג'וואה ולהפעיל אותם (ללחוץ על כפתורים ולהשתמש בתוצאה ) דפי הג'וואה הם קבועים כלומר אותם דפים כל הזמן עם תוצאות אחרות ואפשר להזיז אותם קדימה ואחורה. רציתי לדעת איזה כלים אני צריך על מנת לממש. (אני יודע כל מיני שפות ). תודה לעונים ולקוראים.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ליויסטה אולטימט מותקן עם בעיה בניגון סרטונים בוואלה ווינט וכאלה אחרי בדיקות רבות כנראה שהבעיה היא התקנה לא מכוונת של המערכת במקום להתקין WMP11 32 ביט זה התקין בטעות 64 ביט נו מיקרוסופט............. רציתי לדעת האם ישנו איזה פלאג אין לאקפלורר שיכול לנגן במקום ה WMP את תכני הוידאו???
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיכולה להקטין תמונות אנימציה דינאמיות או להגדיל מבלי לפגוע באנימציה ללא קשר לפגיעה בגרפיקה ! ההיתמקדות רק לגבי ההקטנה או הגדלה תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה... http://img30.echo.cx/my.php?image=10ex.jpg (תראו ברקע הרצתי איזה בדיקה של סימנטק וזה עשה לי את זה אבל יש עוד כמה תוכנות או משו אחר שאני מפעיל וזה פתאום קופץ לי ויוצא לי).. אף אחד לא ניתקל בבעיה הזאת בבקשה אני חייב עזרהה...
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אחרי שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בווינדוס הוא מגיע למסך שכתוב בו שומר הגדרות ואז נתקע. אשמח אם מישהו יוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי את הגירסה 7 של המסינג'ר ורציתי לדעת איך מקטינים את חלון ההתכתבות כך שלא תתפוס לי מקום רב בשולחן העבודה ( כמו בגירסה הישנה יותר נפתחה חלונית קטנה לצורך התכתבות).
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מה זה driver-level fan control? האם זה שליטה על כמה יסתובב המאורר?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם....אני רושם את ההודעה הזאת גם בבעיות בתוכנה או חיפוש תוכנה וגם בחומרה כי אני לא יודע מה הבעיה ואיפה היא ...אז שינסו לעזור לי בשני המקומות כי לא כולם נכנסים להכול ...אז אני מצטער מראש...ובבקשה אל תחסמו את זה ...תודה קניתי מחשב לפני 3 חודשים בערך ויש לי איתו כמה בעיות... יש למישהו איזה תוכנה או איזה אפשרות לבדוק אם כול החלקים של המחשב שקבלתי תקינים ? כי אולי קבלתי חלקים פגומים או משהו כי מהתחלה זה לא עבד כמו שצריך וחלק כמו שמחשב חדש אמור לעבוד ... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הסיום של הקובץ זה RM REALMEDIA אני לא מוצא בשום מקום תוכנה שמפצלת מקבצי RM ..... (כמו ש VIRTUAL DAB עושה מקבצי MPG WMV.......) מישהו ??...
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי אוסף גדול של קלטות אודיו ואני מעוניין להעביר ולשמור את תוכנן במחשב בפורמט MP3. יש לי כבלים מתאימים להעברה ואני מחפש שני דברים : 1. תוכנה חינמית להעברה ולשמירה במחשב 2. תוכנה שיכולה לזהות האם כרטיס הקול מקבל את האות או שהוא פגום תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני לא מוצא רשימה של התוכנות עם החוקים שלהם..
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני רואה את הוידיאו אבל רק בארבע צבעים בערך קצת קשה להסביר את זה אבל איזה דרייבר עדכון תוכנה או קודק אני צריך בשביל זה? זה קורה בכל פעם שאני מנסה לצפות בקטע וידאו ברשת. כשאני מוריד וצופה דרך הWMP זה בסדר. ולא נתקלתי בשום סרט שלא עלה לי רגיל מהמחשב שלי.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני עושה עכשיו עבודה ויש דבר שמאוד מטריד אותי, ובקיצור השאלה שלי היא: איך אני גורם לכך שלחיצה על ה-ALT לא תסמן לי את לחצן ה-File למעלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
לילה טוב, לאחרונה קניתי מחשב חדש משום מה בימים האחרונים יש לי כל הזמן מסך כחול מערכת הפעלה VISTA אם זה משנה הנה מה שמופיע לי Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 873215B2 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini120207-02.dmp C:\Users\Royi\AppData\Local\Temp\WER-52915-0.sysdata.xml C:\Users\Royi\AppData\Local\Temp\WERE4E1.tmp.version.txt Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0…
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לך המלצה על חומש אש פשוטה לי הרבה סיבוחים וזה ? משהו פשוט ומומלץץץ עם יש בעברית זה יהיה טובבב אפשר להוריד תחומת אש של ווינדוס בעברית ? למה זה בעברית ........
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
מרחבא משום מה הפיירפוקס החליט לנתק אותי מהפרופיל הראשי שלי (שיש לי בו מועדפים, היסטוריה וכו'..) ופתח לי פרופיל חדש נקי לגמרי. יש למשהו מושג איך משחזרים את הפרופיל הישן?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
כשאני נכנס לעמוד ב-IE בו יש סרטון במספר פורמטים - אני לא מצליח להפעיל את הסרטונים בפורמט המותאם ל-MEDIA PLAYER. אני מועבר לדף ה-STREAMING אבל שם מופיע ה-MP, למטה כתוב READY וכלום לא קורה. אין בעיה עם פורמטים של RP או QT. יש לכם רעיון מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש מין רעש בזמן צפייה בסרטים , רעש חלש כזה שעובד ברקע בלי סוף , למישהו יש פיתרון לזה ?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה הבודקת העתקות בין שני קבצים או יותר ב C# או JAVA
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום אנשים במקביל למודם ADSL יש לי גם מודם אנלוגי PCI V.92 ESS סטדרטי העובד עם דריייבר של XP PRO SP2 (לפי המלצןת חומרה של עדכוני מייקרוסופט). המודם עובד ללא בעיה אבל.. בהגדרות המודם יש מקום לפקודות מיוחדות כמו השתקת המודם. למעשה כל שיחה נכנסת לפקס משמיעה צליל של טלפון מהמחשב! בשימוש כרטיס הקול שמחובר למערכת כך גם שליחה של פקס משמיעה את הצלילים של הפקס וזה כמובן מפריע. מזמן כשהמודמים האנאלוגים האלו היוו כלי גלישהמקובל באינטרנט מישהו מהתמיכה הטכנית נתן לי קוד שרושמים אותו בכרטיסית הגדרות המודם אלא שאני לא מצליח לאתר את הפקודה הזו ואף נציג טכני כיום לא בקיא בענין זו היתה פקודה פשוטה כמו M-0 אבל זה לא עובד. האם במקרה מישהו מתמצא??? תודה הכותר של כרטיסיית הדרייבר תחתיו אמורה ל…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לעשות CREENSHOTS אבל וידאו ולא תמונות בודדות. (אני צריך אותה למשחק FLIGHT SIMULATOR X על מסך מלא) ישלי את ASUS GAMER OSD אבל אני לא יודע איך להפעיל אותה אפשר עזרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נתקלתי בבעיה של התקנת SYSTEM MECHANIC PRO 7. כשהתקנתי אותו, אז רציתי לבדוק אם הקוד מהגרסה 6 יעבוד. לצערי הוא לא עבד, וגם התוכנה לא עובדת. כשאני מנסה להתקין אותה, אז כבר על ההתחלה מופיע לי שהקוד הוא לא נכון ויש לי אפשרות או להכניס חדש (התקף) או לצאת מההתקנה. וזה לא נותן לי אפילו להתקין אותה כגרסה זמנית. אחרי שפרמטתי את ה-C והתקנתי מחדש את ה-WIN XP PRO זה לא עזר. כלומר ברגע שאני נכנס לקובץ התקנה ומנסה להתקין את התוכנה, שוב מופיע לי את אותה ההודעה. איך אני יכול למצוא איפה נמצא הREGESTRY שלה או מה שזה לא יהיה, בשביל להסיר ולהתקין את התוכנה לפחות כגרסה זמנית?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-