תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לשאול כבר ב3 האתרים הכי גדולים לשיתוף קבצים בארץ.. המחשב עשה הפעלה מחדש ואחרי זה הדלקתי את האימיול וראיתי שנעלמו בערך 6 קבצים ונישארו רק 2 יש אפשרות להחזיר אותם? נ.ב יש לי בתיקיה של האימיול כ 30 סרטים כי אין לי מקום בכוננים האחרים... עשיתי את סעיף 5 במדריך הזה וזה לא עזר http://www.geocities.com/slava_907/index.html תודה רבה לעוזרים ואני משתמש באימיול של אל*קומפ תודה :'(
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום! אני ממש חייב את העזרה שלכם! כתבתי עבודה כלשהי ב-word ובטעות נסגר לי הקובץ מבלי ששמרתי....רציתי לדעת אם יש דרך...כל דרך שאני אוכל לשחזר את הקובץ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
המקרה : שימוש בפורמט SVCD ב DVDLAB PRO ע"מ להכניס מס' דיסקים לדיסק די וי די אחד הבעיה : בזמן ששמים את קובץ ה MPEG אתה נדרש להפוך את הווידאו והסאונד ל 2 סטרימים נפרדים והסאונד חייב באיכות של 48K בקובץ MPA בזמן שנותנים לו את ה Audio Transcode שיהפוך אותו (את ה Sream )ל 48K הוא נתקע באמצע ונותן את הבעיה הזאת : Transcodetest MFC Application error חיפוש בגוגל לא מניב תוצאות עם פתרונות אז אני שואל כאן תודה... אגב הסאונד במקור לא פגום בדקתי מס' פעמים עם קבצים אחרים .... ולא עובד חשבתי אולי על תוכנה שתמיר לי בנפרד אם מישהו יודע אולי איך ניתן להמיר רצף סאונד של SVCD ל 48K ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הבעיייה היא כזאת, יש לי מסנג'ר ומספר מחשבים בבית שלפעמים אני מתחבר דרכם למסנג'ר, בגרסא האחרונה הוא לוקח את התמונה לפי ה-LIVEID ומשנה אוטומאט לא משנה איזה מחשב אני מתחבר לאותה תמונה ולאותו כיתוב תחתון. איך אני יכול לבטל את השינוי האוטומאטי ככה שבכל מחשב יהיה התמונה משלו ? נשמע קטנוני אבל זה מאד מעצבן...
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
DivX Play היא רק תוכנת נגן או שיש בה גם מקודדים?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
כל פעם כשאני אפילו מסמן קובץ מסוג MPG, זה כותב לי: Explorer.exe has generated errors and will be closed by Windows וכו'... (כמובן שהקובץ לא מתנגן בסוף) איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי P3 עם WIN98SE ועם GEFORCE NVIDIA 200MX SDRAM כשאני מתקין את הדרייברים שלו מהדיסק אז הכל תקין אך כשאני מתקין מחדש או משדרג את הדריברים שלו מהאתר של NVIDIA אז תמיד יש לי הודעת שגיאה בעת כניסת המחשב מחדש לוינדוס: error loading nvcpl.dll אז אמנם הקובת היה חסר אך חילצתי אותו מקבצי ההתקנה ושמתי אותו שם, אך ההודעה חוזרת על עצמה!! מדוע? (למרות זאת כרטיס המסך עובד מעולה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כשאני כותב דואר בתוכנת outlook express ,ברירת המחדל לגודל הפונט היא 12. אני יכול לבחור בגודל אחר,אך ברגע שאני מתחיל לכתוב,הגודל משתנה בחזרה ל-12. את צבע הפונט,למשל,אין לי בעיה לשנות.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי, משום מה לא משנה לכמה האבים אני מתחבר, כשאני אחפש משהו זה לא יימצא לי כלום (וזה לא בגלל מילות החיפוש, ניסיתי גם לשים דברים שאין סיכוי שלא יימצאו). זה לא תמיד היה לי ככה, רק בחודשים האחרונים (נזכרתי בזה עכשיו כי זה נוח שיש את סבבהדיסי אם אני רוצה להוריד איזה שיר ספיציפי ולא אלבום שלם). מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אני יכול לצרוב קובץ WMP כך שאוכל לראות אותו בדי וי די? אני זוכר שפעם צרבתי עם ECDC קובץ AVI ויכלתי לראות אותו בדי וי די. איך אני יכול לעשות את זה עם קובץ WMP? אני חייב צורב די וי די לכך? תודה...
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שאני פותח את המחשב היא ישר נפתחת עם הודעת שגיאה. ניסיתי לעשות הרבה דברים אבל שום דבר לא עזר.. *מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני עובד על איזה פרוייקט כבר שבועיים, ועכשיו איך שסיימתי אותו התחלתי לקבל דליפת זיכרון (הזיכרון שבו התוכנה משתמשת גדל כל הזמן בקצב מהיר מאוד עד שהיא קורסת). בהתחלה התוכנה פשוט סגרה את עצמה בזמן העריכה בלי הודעה ובלי כלום. אחרי התקנה מחדש ברינדור קיבלתי שגיאה "Not Enough Memory" ועכשיו התוכנה קורסת (סוגרת את עצמה) בזמן הרינדור ואני מקבל הודעת שגיאה של הווינדווס ("האם ברצונך לשלוח דוח שגיאות.."). זה קורה בכל הפרוייקטים שלי (לא רק המסוים הזה), וגם אם אני יוצר פרוייקט חדש זה קורה.. אני עובד על מחשב חדש עם Intel Q6600 ו2GB RAM. הבעיה הזו לא קרתה לי אף פעם במחשב הקודם שלי (אותה התקנה של פרמיר) שהיה חלש בהרבה (פנטיום 4 עם 1GB RAM). כבר ניסיתי להתקין מחדש, לעשות Repair, ולשחזר את…
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
פתחתי פורטים מסויימים בשביל ביטורנט\ ודאגתי לאשר אותם גם בפיירוול (אני משתמש בפיירוול של windows). ולמרות זאת, אחרי שנכנסתי לאחד מהאתרים שבודקים אם הפורטים פתוחים או סגורים, הוא הראה לי שהפורטים סגורים. מה לעשות? אולי זאת בעיה בפיירוול? או אולי ב-windows? או אולי אני עושה משהו לא נכון?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הורדתי מהמחשב את הויסטה כי הוא התחיל לעשות לי בעיות עם המקוריות . שמתי במקומו את הXP SP2 הרגיל פרופשונל .. עכשיו התקנתי הכל והכל טוב ויפפה חוץ מדבר אחד . אני לא מצליח להתקין את הדריבר של הכרטיס קול . הלוח הוא M2N-E למישהו יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
גם בגרסה של Outlook 2003-2000 ניתן לעשות אישור על EMAIL ברגע שהצד השני פותח את ה EMAIL אני מקבל כלו אישור מישהו זוכר איך עושים את זה כי אני עשיתי את זה אולי לפני 5 שנים
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום. משום מה כל סרטוני הוידאו שבאתר ואללה לא נראים אצלי טוב...(בצבא סגול בעיקר ומטושטש) התקנתי את חבילת המקודדים K-LITE 3.5.7 ולא עוזר כמו כן ניסתי חבילות מקודדים אחרות ולא עוזר שאר האתרים עד כה לא נתקלתי בכל בעיה....כגון YOUTUBE....
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח. ברשותי Walkman (כן, אני יודע שזה ישן.) , וקטלת שאני רוצה להקליט את תוכנה אל המחשב בכדי להעביר את התוכן לנגן הMP3 שלי (iAudio G3). רציתי לדעת באיזו דרך מבצעים את פעולה זו? אם זה לא מתאים לפורום זה אז תעבירו בבקשה, תודה. שבוע טוב וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ניסיתי הכל... להתקין מחדש... פשוט שום דבר לא מעיף את זה... הנה תמונה: אני מדבר על גירסה 2003 של האופיס (הכי חדשה שיצאה) תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה זה זמן מה ללכוד וידאו מ-URL-ים וללא הצלחה. ניסיתי בעבר את ה-HIDOWNLOAD ועכשיו אני מנסה עם WM RECOEDER. נראה כאילו הן מנסות להוריד אבל הן לא. עכשיו, למשל, ה-WM RECORDER נשאר על Receiving HTTP... בשורת ה-URL, אחרי שלחצתי RECORD . אודה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הצבעים משתגעים, מה שלא קורה כשרואים את הסרט בmedia player classic. צירפתי תמונה שתראו על מה אני מדבר... אם זה לא ברור, יש גם וידאו: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
ב task manager מה המשמעות של ה image name שנקרא system (בלי exe) והוא יושב כמובן תחת system ב user name? באופן מוזר, כשאני משאיר את המחשב דלוק יותר מיום אחד רצוף, הusage עולה ומה שמשפיע זה בעיקר קפיצות וחוסר יציבות של הsystem הזה.. זה גורם לכך שאני אפילו לא יכול להריץ קבצי מוסיקה בלי שהם יתקעו כל הזמן..חוץ מאימיול אני לא מריץ ישומים רציניים. המעבד הוא e6600 ו2G זכרון תודה!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בצרות בשבוע האחרון המחשב שלי האט בצורה משמעותית, אבל הסימפטום הכי ברור לבעיה הלא מזוהה הזו הן קפיצות באודיו, גם בניגון קבצי mp3 וגם בניגון סרטי HD, במגוון תוכנות, כולל AIMP2, MV2player, VLC ועוד. אני לא יודע מה, אבל משהו לא בסדר. כמו שאפשר לראות מהמפרט (בפרופיל) המחשב בין חצי שנה בערך ואין סיבה שיעבוד לאט. דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שכשהיוטורנט פועל הבעיות מחמירות. הסרתי והתקנתי אותו אבל אני מעריך שהוא פשוט דורש משאבים ולכן מחריף את הבעיה, שקיימת גם בלעדיו. כדאי אולי גם לציין שהייתה לי בעיה של מסכים כחולים כל יום יומיים עד שעברתי מהכרטיס רשת של הלוח אם לאחד חיצוני. מן הסתם הלוח אם יוחלף אבל אני לא יכול להיפרד מהמחשב שלי כרגע בשביל למסור אותו למעבדה בגלל צרכי…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שיהיו לה אופציות רבות וממשק נוח . לשימוש ביתי
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח לארגן את הקבצים ולהעאלות את הטבלאות, AokHost תומך MySQL וJSF אז פשוט הוא נראה לי מתאים, אבל בבקשה אם מישהו יודע איך לארגן את הקבצים ככה שהם ירוצו, ויודע איך להעלות את הdb שיעזור בבקשה או ייתן טיפ נ.ב אני מקווה שזה המקום המתאים
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-