תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
האלן נכנסתי לביוס.הגדרתי שיעלה מ ה CD הכנסתי דיסק ואז הוא רושם"לחץ על כל כפתור לעלות מ הדסיק" אני לוחץ והווינדוס עולה רגיל. אני חושב שזה בגלל שהמקלדת לא מגיבה במצב הזה.(אין אור במקלדת)מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חלופית ל-netlimiter,יש תוכנות דומות שיכולות להגביל אפלווד של תוכנה מסוימת כאשר היא פועלת?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך ובאיזה תוכנה אני יכול להגדיל כתוביות... הבעיה שנתקלתי בה היא שכאשר אני צורב קובץ צפייה מסויים ועל אותו הדיסק שם קובץ כתוביות (SRT) וכמובן משנה את השמות שלהם ככה שיהיה להם שם זהה אני נתקל בכך שהDVD מציג את הכתוביות ממש בקטן ובכתב לא ברור.. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצרוב משהו ויש לי בעייה קטנה. יש לי דיסקים של 700 מגה ואני צריך לצרוב שתי קבצים,אחד 659 מגה שאין בעייה והשני 730 ואני לא רוצה לעשות אובר בורן. אני יודע שאני יכול לפצל את הקובץ ואני חושב שיש אפשרות דרך ווינראר מישהו יכול להגיד לי איפה זה? דרך אגב זה שתי קבצי ראר שצריך לאחד אותם מחכה לתשובה בתודה,איתי
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
איך הפיירוול ב- KASPERSKY INTERNET SECURITY 6.0 ביחס ל-ZONE ALARM לדוגמא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי אני רוצה להמיר כמה קבצי בו זמנית AVI לMPG ואח"כ לצרוב אותם,ניסיתי לעשות את זה עם נרו אבל הוא לא נותן לי בגלל שהגודל לאחר ההמרה הוא 2 ג'יגה ואז זה כבר דיסק רגיל. משהו מכיר תוכנה שעושה את זה או שאולי אפשר לעשות את זה עם נרו? תודה AIC
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ספיידרוור, כדי למצוא בעלי מקצוע בתחום מסוים- להבנתי יש תוכנות שמפעילים אותן והן מחפשות במנועי חיפוש כתובות דוא"ל שקשורות להגדרה שנותנים להן. א. האם יש בעיה חוקית עם תוכנות כאלו? ב. אילו תוכנות מומלצות לעבודה- מבחינת האמינות ואיכות המיילים שהיא מוציאה? אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
האייסיקיו לא מתחבר לי בכלל הפרח זז והוא רק על מצב של "מתחבר" ככה גם המירנדה... וניסיתי להשתמש עם מספר אייסיקיו וקוד של חבר... המסנג'ר מתחבר יופי... אבל מה הבעיה באייסיקיו? גם לכם קורה ?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קיים דבר כזה? תוכנת מאמן-כושר-אישית
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
צריך עזרה-יש לי סידרה שאני רוצה לצרוב כנסו בבקשה יש לי את הסידרה הקוסם מארץ אוץ ואני רוצה לצרוב את זה לדי וי די שאני יוכל לראות ושהמכשיר יוכל לזהות את זה כי בעבר צרבתי וזה לא זהה אולי יש דרך אחרת בנירו לצרוב את כול הפרקים האלה ולראות זה 52 פרקים ישמח עם תוכלו להגיד לי מה לעשות בכבוד רב eliran23
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס אימל שקבלתי אבל רוצה למחוק קודם כל חלק מהתוכן לפני שאני מדפיסה האם זה ניתן לעשות? גם מהאוטלוק אקספרסס וגם מיאהו??? תודה
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע אם ניתן ואם כן איך - ליצור מצב שבחלון/שורת הכתובות של גוגל כרום ייפחת חלון נגלל (כמו בקספלורר, למשל)המאפשר לראות (ולחזור) לכתובות שכבר נכנסתי אליהן? תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה אופציה יש לבחור בהגדרות ה Tabs עלמנת שהטאבים שאני פותח לא יעלו על הטאב שנוכחי שאני עובד עליו אלא יפתחו ברקע?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור לICQ 5 אך לפני כן לעשות הסרת התקנה לICQ הנוכחי, כמובן שיש לי חשש לאיבוד ההיסטוריה ורציתי לדעת איך ניתן למחוק את הICQ הנוכחי ולגבות את ההיסטוריה ואח"כ לשחזרה להתקנה החדשה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני לוחץ על הלחצן שפותח את הדפדפן ואין שום תגובה האקספלורר לא נפתח... אין לי מושג ממה נובעת הבעיה. לעומת זאת הפיירפוקס פועל בצורה טובה ללא שום בעיה. למישהו יש רעיון איך אני מחזיר לעצמי את האקספלורר? :-[
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הנה תמונה כדי שתבינו יותר: הבעיה היא לא תקלה טכנית, היא פשוט בעיה קטנה אבל מאוד מאוד מעצבנת. אני פותח את ה-ICQ, אבל החלון של ה-ICQ עולה כחלון מאוד קטן. זה לא בעיה להגדיל אותו, אבל אחרי כמה פעמים של פתיחת החלון והגדלתו זה נהיה ממש ממש אבל ממש מעצבן. אז יש לכם מושג איך אני עושה שכשאני לוחץ על האיקון החלון של ה-ICQ יעלה כשהוא יותר גדול?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
שלום חברים. יש לי מספר שאלות בעניין (נרו 6 ומעלה): 1. איזה סוגים של אפשרות צריבה על גבי דיסקים DVD יש בנרו ומה המטרה של כל אחד מהם? 2. אם ברצוני להמיר DIVX לDVD וגם לצרוב האם ישנה אפשרות או פלאגין לביצוע פעולה זו בנרו במקום בתוכנה חיצונית? או צריך תוכנה nero vision express? 3. צרבתי קבצי DATA על דיסק DVD בנפח 3.5 ג'יגה, לאחר הצריבה שאני מכניס את הדיסק לכונן הווינדוס מתנהג כאילו שהדיסק ריק מתוכן, כשאני מעלה את הדיסק בנרו הנרו רואה את הקבצים על הדיסק. מה לעשות כדי שווינדוס גם יוכל לקרוא את הדיסק?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן, לאבא שלי יש בעיה קטנה ב OutlooK ורציתי שתעזור בקשה.. אחד ממגוון האפשרויות ב Outlook זה ה Address Book שמצוי בו, עכשיו אבא שלי שמר רשימה גדולה של אנשי קשר והוא מעוניין לשמור אותה ע"י צריבת הקבצים בדיסק. הבעיה היא שהוא לא יודע איפה נמצאים הקבצים של ה Address Book ב Outlook , כדי שיוכל להפעיל אחר כך את התוכנה יחד עם כל אנשי הקשר. אני יודה מאוד לעוזרים, ממני, DrowNz.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איפה אני נכנס לאפשרויות כדי לבטל עידכונים?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי GHOST גרסה 10 השאלה שלי אם יש אפשרות לגבות את הכונן הקשיח לתמונה ב DVD? ואני רק צריך לגבות את המערכת הבסיסית בלי כל התוספת שהתקנתי ,רק WIN XP +דרביירים. ואם יש אפשרות ליצור דיסק אתחול עם הGHOST החדש? כמו שהיה אפשר בגרסאות יותר ישנות. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי מודם פנימי GlobespanVirata ADSL שהביאו לי מזמן מבזק. עכשיו כשהתקנתי ויסטה 64 המודם לא רוצה לעבוד. בדיסק ההתקנה יש רק דרייברים לXP וגרסאות יותר ישנות. יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני קניתי אתמול עכבר +מקלדת של LOGITECH ב550 שקל ... אני רציתי לשחק בCRYSIS והגלגלת לא פועלת במשחק כאילו המשחק לא מזהה אותה ... בכללי הגלגלת פועלת אני משתמש בא באינטרנט וגם המשחק בסדר אני שיחקתי עם עכבר אחר וזה בסדר ... אני חיפשתי באפשרויות של העכבר ואני לא רואה שיש שם משהו שמסדר את זה ... מישהו יודע איך לסדר את זה ?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך תוכנה (ורצוי חינמית כגון avg בקשר לאנטיוירוסים) אשר תתחבר לי לאוטלוק ותנקה לי את הספאמים שאני מקבל מדובר ב20 הודעות ליום. אשמח לקבל תגובות תודה רבה מראש לכל הקוראים והפותרים ליאור
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שאני מנסה לקודד ולהעביר את הפריימים דרך וירטואל דאב.... את השגיאה שבתמונה... ויש שם גם משהו לא ברור עם וירטואל דאב מסומן בירוק אין שגיאת VBR [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-