תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני מחפש איי סי קיו שמתאים לוויסטה... מצאתי רק לXP.. אם אפשר קישור זה יהיה טוב.. תודה רבה לכם אריאל
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
חברה משמום מה בזמן האחרון בלי סיבה כל כמה שעות קופץ לי החלון הזה וסוגר לי את השאל של הוינדוס... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יצא ICQ 6, ההתנקנה שלו לוקחות שעות, חשבתי אולי האיסיקיו הזה יעמיס בצורה דרסטית על המחשב, האם עדיף להשאר עם 5.1? או לעבור לחדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (אם קיימת כזאת) שבעזרתה אוכל לעקוב אחרי הפעילות של תוכנה אחרת במחשב שלי (לאיזה קבצים היא ניגשת? איפה היא כותבת מידע? וכו') מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לעשות CREENSHOTS אבל וידאו ולא תמונות בודדות. (אני צריך אותה למשחק FLIGHT SIMULATOR X על מסך מלא) ישלי את ASUS GAMER OSD אבל אני לא יודע איך להפעיל אותה אפשר עזרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה GoogleDesktopIndex מנסה לצאת החוצה לאינטרנט יש לציין שלא לחצתי ולא הפעלתי אותו באותו רגע פשוט החליט על דעת עצמו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אהלן שאלו אותי היום איך משנים את זמן TIME OUT של האקספלורר....... אני אסביר: אם טוענים אתר כבד אז אחרי כמה זמן האקספלורר מתייאש ומציג TIME OUT 505........... איך משנים שהTIME OUT יהיה אחרי שעתיים שלוש? פשוט בן דוד שלי משדרג אתר והוא צריך להאריך את הTIME OUT של האקספלורר שלו.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
DivX Play היא רק תוכנת נגן או שיש בה גם מקודדים?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
כל פעם כשאני אפילו מסמן קובץ מסוג MPG, זה כותב לי: Explorer.exe has generated errors and will be closed by Windows וכו'... (כמובן שהקובץ לא מתנגן בסוף) איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
צריך תוכנה שבעזרתה אני אוכל לחתוך קטעים מסויימים מקבצי ווידאו ולשלב אותם, אולי טיפה אפקטים. בבקשה משהו פשוט וקל. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח לכול התותחי תוכנות פה...מצטער על ההודעה החופרת אבל מקווה שיהיה לכם זמן לקרוא וכח.... ;D יש לי בבית 2 מחשבים צמודים שאחד מחובר לרמקולים מעפנים והשני מחובר למערכת טובה עכשיו לפעמים המחשב עם המערכת תפוס (אח שלי משחק או משהו ואי אפשר להפעיל שירים ) אז אני רוצה לעשות עם תוכנת שידור שמתי שאני רוצה שאני מפעיל את הWinamp במחשב שמחובר למערכת ואז אני משדר לו שירים מהמחשב השני חשוב לי שזה יהיה פשוט כמו winamp שבמחשב עם המערכת אני רק אפעיל את הווינאמפ כמו ששומעים רדיו ובמחשב השני אני אפעיל רשימת שירים או שיר נפרד בתוכנה מסויימת...אם אפשר דרך הWinamp לשדר באיזשהי דרך זה יהיה מצויין ד"א זה רק ברשת שלי לשדר ככה שתוכנה שיכולה לשדר באיכות טובה שזה ישמע כאילו זה במחשב עצמו ול…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אנשים אפשר המלצה לאנטי ווירוס טוב וחזק במחיר סביר? תודה אריאל
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי לא יודע מה הבעיה העברתי את הRSS שהיו לי מן המחשב הקודם. ומשום מה הOUTLOOK לא מסנכרן אותם! כלומר אני לא מקבל חדשים כשאני לוחץ F9, הוא מעדכן תיבת הדואר שלי, אבל ממש לא מעדכן את הRSS (אין לי בחלון כמו RSS SYNCH כזה שהיה לי במחשב הקודם) אבל אני כן רואה התייקיות של RSS שיש לי וכו'. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן אותה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם ישנה גירסה של התוכנה שהממשק שלה באנגלית ולא באיטלקית או ווטאבר? התוכנה עושה את העבודה אבל מרגיז שהשפה לא מובנת. אולי כדאי לקחת קורס באיטלקית...?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ברשותי DVD מקורי ואני רוצה להוציא ולהמיר ממנו שני 'פרקים'. (לDIVX או XVID, לא אכפת לי) יש איזה תוכנה שעושה את זה? יש המון תוכנות שסתם הופכות את כל הדיסק ל.AVI אבל אני צריך רק את שני הפרקים האלה. עריכה: חחח, מצאתי במקרה http://www.aheaddvd.com/index.htm
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם ישנה דרך להפוך את הנגן לנגן ברירת המחדל כאשר אני צופה בקטעי וידאו באינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי בעיה קלה ואני זקוק לעזרתכם. התבקשתי לעזור למישהו שרכש מחשב נייד, עליו התקינו לו אוטומטית חלונות ויסטה עם הגנה של NORTON. התקנתי על המחשב את התכונה REVO להסרת תוכנות ( עליה הומלץ בידיעות אחרונות בשבוע שעבר ). הסרתי את האנטי וירוס. לאחר מכן רציתי להסיר את שאר החלקים, קרי, Norton Ptotection Center ו - Internet Security. ההסרה לא הצליחה, בטענה שיש להסיר רק דרך ה - Setup של התוכנה. הלכתי ל - Control Panel וניסיתי משם, זה גם לא הצליח, עם הודעת שגיאה דומה. הפעלתי את ההסרה של נורטון עצמו, אבל שם היה כתוב שתוקף הרישון הזמני פג ולכן אי אפשר לבצע UnInstall. מכך יוצא שחלונות לא מצליח להסיר את NORTON כי רק ה - Setup של נורטן יכול, והוא עצמו פג תוקף. אני לא מצליח להיפתר מהתוכנה. …
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לידי קובץ Access די פשוט עם שאלה, שלא ידעתי לפתור. יש לי טבלה ראשית לתוכה המשתמש מכניס נתונים (פרטים דמוגרפיים בעיקר) על כל רשומה. בשדות טקסט כמו "עיר" ו-"לאום", הטבלה מקושרת לטבלאות עזר, אשר מכילות את כל הערכים האפשריים. כאשר המשתמש מגיע לשדה הנ"ל עם הסמן, מוגדר כי מעבר לאפשרות ההקלדה החופשית, תפתח גם list עם הערכים לבחירה. השאלה היא, כיצד ניתן לגרום לכך שכאשר המשתמש מתחיל להקליד את הערך, השדה יתמלא אוטומטית בהמשך הערך המלא, לאחר שיש התאמה אחד לאחד. ממש כמו ה- auto complete ב- Excell, שעובד אוטומטית כברירת מחדל, במידה ויש ערך דומה באותו הטור בו אתה כותב (לדוגמא, אם כותבים "Isr" מצופה שהשדה יתמלא בערך "Israel"). בתודה מראש, RBH
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן, צהריים טובים יש לאמא שלי חברה, ואמא שלי נידבה אותי ללמד אותה כל מני דברים על המחשב שלה, ותוך כדי גם להתקין לה על המחשב אנטי וירוס וכאלה. אז חוץ מתוכנה סגנון Space Monger בשביל לבדוק מה סותם לה את C, אני רוצה להביא איתי גם תוכנת אנטי וירוס כזאת, שתסרוק את המחשב לפני שהיא מתקינה את עצמה. אני רוצה את זה מכיוון שהיא אמרה שעבר זמן מה מאז שפירמטו לה את המחשב, ואולי בזמן הזה המחשב שלה נדבק בוירוס שמונע התקנה של אנטי וירוסים. יש כזה חינמי שאני יכול להוריד, לצרוב ולהביא איתי אליה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול להביא לי מדריך על איך להשתמש בה? היא מסובכת כזאת וה-THEME שמקבלים שמתקינים אותה דיי מעפאן איך מחליפים?והאם יש אתרים כאלה של THEMES לאסטון כמו שיש לסטייל XP? ואם מישהו יכול להביא בבקשה קישור טוב להורדה : תודה לכל העוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתשלוט על עוצמת הווליום שלי ותתאים אותו אוטומטית. כלומר כאשר אני שומע שיר והווליום נקבע לעוצמה מסויימת, אז כאשר מגיע חלק רועש בשיר אני רוצה שהוא ינמיך לבד את העוצמה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על תוכנה לארגון גדול שתוכל למנוע ממשתמשים למלא את \:C בשטויות ואז ה-WINDOWS שלהם נעשה איטי יותר. מה שקורה זה שמשתמשים שומרים קבצים גדולים על C ואחר כך מתפלאים למה המחשב שלהם בקושי זז, מה שאני צריך זו תוכנה שתמנע מהם לשמור קבצים גדולים או קבצים מסויימים על DRIVE C. WINXP, WIN 2000, WIN98 תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטונים ב-sport5 אז אין קול בכלל מה הבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס קובץ AC-3 של 5.1 והוא בא לפתוח הוא נותן לי הודעת שגיאה ונסגר בקיצור אני צריך איזה דרך שיתן תמיכה ב5.1
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-