תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אחרי כמה שבועות שיש לי את KASPERSKY החדש בלי בעיות, פתאום אני נכנס לעמוד הבית שלי בגוגל והופ תראו מה הוא מציג לי: רק כשאני סוגר את האנטי וירוס אפשר להכנס שוב. לא הבנתי למה זה עושה את זה, אין שום PARENTAL CONTROL בקספרסקי אנטי וירוס ולא יודע למה הוא פתאום פתאום חוסם לי את גוגל, עד עכשיו הכל היה בסדר. למישהו יש מושג ? אם לא, איך BitDefender ? אני יכול להשיג רשיון במחיר ממש טוב בשבילו.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
סרט מחדש מאיכות Divx לאיכות Divx יותר נמוכה.
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה ומדריך להוספת OFFICE לדיסק ההתקנה של XP שבעצם שאני מתקין את הXP הOFFICE כבר יותקן אוטומטית עם הXP תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
האתר הראשי שלה נפל ואני לא מוצא אותה באף מקום.. אם למישהו יש קישור להורדה אני אשמח מאוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
חברה שמעתי שיש מדריך טבו לבטטורנט שמקפיץ תמהירות ל100-200 בבקשה תביאו לי חברה..!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שמבצעת תהליך ארוך מאוד שלוקח מספר ימים ותופס את רוב כח המעבד, כך שאם אני צריך את המחשב לצרכים אחרים, אני חייב לבטל את כל התהליך (אין בתהליך אפשרות ול "Pause/Resume" לצערי). האם ניתן (אולי בעזרת תוכנה) להקפיא חלון/תוכנה כלשהי כפי ש"מצב שינה" של XP עושה, אבל רק לחלון ספציפי?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס USB הנ"ל.. דרך התוכנה שבאה איתו אני מצליח לקלוט בלי בעיה.. אבל אני פשוט לא מצליח להגדיר אותו במדיה סנטר! הכוונה היא שפשוט רשום לי LOSS OF SIGNAL מתי שאני מנסה לצפות דרכו. יש למישהו פה את הכרטיס הנ"ל ויוכל לעזור לי לגרום למדיה סנטר לפעול איתו?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק(DVD) מקורי של Microsoft Office. ואני רוצה לגבות אותו. אני לא מצליח לצרוב אותו כנראה בגלל ההגנה.... איך אעשה זאת? יש תוכנה חזקה שיודעת לעקוף את זה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
נכון תמיד שולחים הודעות אז כל פעם שאני משחק זה מוציא אותי מהמשחק איך אני יכול לבטל שישלחו לי הודעות
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ליפני כשבועה התקנתי את Winxp SP2 החדש... וצצה לי בעיה עם האקספלורר : למשל אני לא יכול לגלוש ב Gamer.co.il אני רואה את דף הבית אבל כשאני נכנס ללינק אני רואה את הרקע הסגול בילבד... למשל גם הלינקים בוואלה WOW לא פועלים ובוד כמה אתרים... . יש לכם מושג מה הבעיה.. שמתי לב שזה קורא באתרים שבנויים PHP או משהו דומה.. בכל מקרה מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
האם אפשר להעיף את הקישורים למעלה בפיירפוקס? אני לא רוצה שהם יהיו שם...זה שפשרי?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן, לאבא שלי יש בעיה קטנה ב OutlooK ורציתי שתעזור בקשה.. אחד ממגוון האפשרויות ב Outlook זה ה Address Book שמצוי בו, עכשיו אבא שלי שמר רשימה גדולה של אנשי קשר והוא מעוניין לשמור אותה ע"י צריבת הקבצים בדיסק. הבעיה היא שהוא לא יודע איפה נמצאים הקבצים של ה Address Book ב Outlook , כדי שיוכל להפעיל אחר כך את התוכנה יחד עם כל אנשי הקשר. אני יודה מאוד לעוזרים, ממני, DrowNz.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה באינטרנט יש לי בעייה, טוב אז ככה נגיד שאני ניכנס לאיזה שהוא אתר אז החלון של אינטרנט שלי באופן אוטומטי יוצאי משהו :-\ יכול לעזר לי בקשר לזה ? תודה מראש לעוזרים..!
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לפני כ4 חודשים קניתי מחשב חדש(מזל טוב לי) והתקנתי עליו ווינדוס 7 X64 רק ששמרתי את הכרטיס קול שלי מהמחשב הקודם sb0060 של קריאייטיב ואין לו דרייברים לווינדוס 7 מה עושים? יש לו רק עד XP אני צריך אותו בשביל היציאות שיש לו כי אין היום יציאות MIDI בלוחות הכל היום מחברים בUSB ואני צריך מידי וממש לא בא לי לקנות ממשק MIDI-USB זה עולה איזה 200 ש"ח לפחות... עוד דרייבר שאני לא מוצא קיים רק לגרסת 32 ביט זה של הלוח ציור שלי trust tb4200 יש לו דרייברים של ויסטה 64X אבל לא עובד אני מנסה עכשיו את של ה 32 ביט ווינדוס 7 ונראה מה קורה...
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה שכול פעם שאני מדבר בטלפון דבר המחשב (דרך הבלו טוות') תפסיק את הווינאמפ אבל רק במיקרים של שיחה ולא של העברת נתונים (הדרייברים של הבלו טוות' יודעים להבדיל בין שיחה להעברת קבצים)
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן אנשים! מקווה שתוכלו לעזור לי..היום המחשב שלי פתאום החליט לפעול ל-א-ט-! כשאני פותח את ה-Task Manager, אני שם לב שכל התוכנות לוקחות ממש אבל ממש הרבה זיכרון. לדוגמא: Icq-50mb Internet Explorer - 75Mb!(אם אני פותח 2 חלונות זה מגיע ל100+) כל הפרוססים שבד"כ רצים על מגה..2..עכשיו על 5-8מגה לא ידוע מה לעשות...הנורטון אנטי וירוס לא מוצא כלום, Ad-Aware גם לא מוצא כלום. לא הפעלתי כלום/לא קיבלתי שום הודעת שגיעה זה פתאום התחיל ללא הודעה מוקדמת. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או אפילו קצת חוט בבקשה תעזרו לי.. (לפרמט זה לא חוכמה) תודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולכם התחלתי להתעניין בתלת מימד ואמרו לי שהתוכנה הזו טובה מאוד הייתי מאוד רוצה מדריכים עלייה כמו הכרת התפריטים יצרית כל מני דברים וכד' אם תוכלו לתת לי בבקשה מדריכים בעברית אם לא אז אסתפק באנגלית אבל שיהיו תמונות תודה לכם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי Norton System Works 2005 , עכשיו כשאני פותח את ה NMain.exe , כלומר לוחץ על האייקון של האנטיוירוס, אז הוא לא פותח לי את החלון הראשי. כשלוחצים Ctrl Alt Delete , אז אפשר לראות את NMain פועל ב99% ולא קורה כלום... וגם אי אפשר לסגור אותו עם שום דבר... רק רסט או לוג אוף... למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הסיום של הקובץ זה RM REALMEDIA אני לא מוצא בשום מקום תוכנה שמפצלת מקבצי RM ..... (כמו ש VIRTUAL DAB עושה מקבצי MPG WMV.......) מישהו ??...
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום! לפני כשלושה ימים פירמטתי את המחשב שלי עקב תקלה,לאחר הפירמוט המידע בתיקיה D נשמרה כראוי,כמו שרציתי אך כל פעם שאני פותח את התיקיה מופיע לי ישר חיפוש,הכוונה שנפתח לי בצד חלון חיפוש ולא מראה לי את התכנים הרצויים(התיקיות). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE מדגם 6600GT עכשיו השאלה היא מאיפה עדיף להוריד את דרייבר מNVIDIA.COM או מהאתר של GIGABYTE ?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל הוא כל הזמן חוזר לאותו דף בית (משהו של microsoft) עם יש אזו תוכנה או משהו שיכול לעזור אני ישמח בתודה itsik
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לילה טוב, לאחרונה קניתי מחשב חדש משום מה בימים האחרונים יש לי כל הזמן מסך כחול מערכת הפעלה VISTA אם זה משנה הנה מה שמופיע לי Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 873215B2 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini120207-02.dmp C:\Users\Royi\AppData\Local\Temp\WER-52915-0.sysdata.xml C:\Users\Royi\AppData\Local\Temp\WERE4E1.tmp.version.txt Read our privacy statement: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי firefox מסוג 3.0 ואני רוצה לעבור ל3.5 איך אני יכול לשמור את המועדפים + הגדרות + סיסמאות וכולי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-