עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by abnatan,

ברשותי מדפסת HP DeskJet 840C (דגם ישן, אבל עדיין עובד לא רע) לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה-כשאני שולח להדפסה טקסט שחור מוורד המדפסת מוציאה דף, אבל אין עליו שום טקסט (דף ריק) לעומת זאת, בהדפסה מהדפדפן או מפוטושופ אין שום בעיה, וזה יוצא כרגיל עשיתי נסיון ובדקתי אם יש בעיה כללית בהדפסה מוורד, אבל מסתבר שאם אני צובע את הטקסט בכחול או אדום רואים אותו בהדפסה עוד מישהו נתקל בתופעה כזאת? ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים, אך הדבר לא הועיל אודה למי שיוכל לסייע לי בפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by KFIRSH26,

חברים יש לי מחשב INTEL CELERON 2.66 עם זכרון 512MB יש בעיה בכל פעם שאני מדליק את המחשב לוקח משהו כמו דקה מרגע העלאת הWIN עד הרגע שבו אני יכול להכנס לתיקיות בנחשב שלי או סתם ליצור התקשרות ראשונית לאינטרנט האם למישהו יש מושג מה הסיבה לכך כי אין עומס של תוכנות על המחשב שלי בציפייה לתשובה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  3. Started by roslan88,

שלום לחברי הפורום, השתמשתי עד היום עם התוכנה NETLIMITER v2.0.10.1 והכל היה תקין עד שיום אחד התוכנה הוציא לי הודעה שיש לי TRIAL ואי אפשר להמשיך להשתמש, התקנתי מחשב וזה המשיך. הסרתי את התוכנה והתקנתי את הגרסה היותר ישנה .v2.0.7 עם קראק. הכל היה טוב שהמחשב החליט שבא לו להתכבות כל כמה זמן. בעזרת התוכנה windbg של מייקרוסופט גיליתי שהבעיה בnltdi.sys שזה בעצם אזשהו דרייבר של התוכנה. שתי שאלות: 1.מה אפשר לעשות כדי להשתמש עם התוכנה ? 2. איזה תחליף יש לתוכנה (המטרה היא להגביל העלאת/הורדת מהירות באינטרנט)

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  4. Started by compman112,

אוקיי, קודם אXP שלי בעברית, הFF באנגלית, באתרים מסוימים: 1. המספרים הפוכים, לדומגא: במקום 10, זה 01, במקופ 45, זה 54. 2. ההורדה איטית נהיית 3. הרבה אתרים אני צריך ללכת להגדרות ולרעננן לעברית את הדף, כי הוא נטען בג'בריש. 4. אני צריך המלצות לתוספים שימושיים, כי עברתי על הדיון של "התוספים שלכם", התקנתי כמה, והם ממש האייטו לי את המחשב. אני צריך ממש תוספים טובים. תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  5. שיהיו לה אופציות רבות וממשק נוח . לשימוש ביתי

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by boss,

אני מנסה להתקין תוכנה נירו חדש ..היה לי נירו 7.0.1.2...לא עובד לעדכן ישן לחדש..אז מחקתי תוכנה ישן..אח"כ אני התקן תוכנה חדש..לא עובד כל זמן הודעה מעצבן אותי תמונה הנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by le011,

היי אני משתמש בתוכנה מזה יום אחד.כל אתר שאני פותח או בעצם כל דף אינטרנט מופיע שהNOD מוריד קבצים מכל אתר/ דף שניפתח. האם ככה צריך להיות?האם זה לא ממלא את הדיסק הקשיח?האם יש צורך בכך או אפשר לבטל זאת?וכיצד? תודה

8. Started by a_beilis,

איך אני פותח פורטים לאימיול ולicq בקספרסקי? יש לי ראוטר של msi והפורטים פתוחים בו...

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by LeftRight,

ראיתי אצל מישהו באייטונס כשהוא לוחץ על שם השיר זה מעדן לו אותו לפי המידע שבאייטונס סטור או משהו כזה.. איך אני מפעיל את האפשרות הזו?

10. Started by -AKEL-,

אני הבנתי שאני צריך עידכון אבל אני לא מוצא להוריד אותו באתר של Nvidia ועוד משהו קטן... צריך דעה על הכרטיס שלי... אולי יהיה שווה לי לקנות כרטיס חדש

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  11. שלום חברים, התקנתי את הקודקים של KLITE CODECS 2.71 וכשאני פותח סרט ופותח אותו על מסך מלא הסרט מתחיל להיות מוקרן במהירות מדיי פעם ולא ניתן להחזיר את הסקט למצב הנורמלי בלי ריסט למחשב. אני לא יודע ממה נובעת הבעייה הזו,אני תמיד השתמשתי בקודקים האלו. בבקשה תעזרו לי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  12. פעם הביאו לי אתר או תוכנה, אני לא זוכר בידיוק לבדיקת דרישות המערכת של משחקי מחשב, כלומר האם המחשב שלי מתאים לדרישות של איזה משחק מסוים מישהו זוכר שיכול להביא לי קישור לאתר/תוכנה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by kampana123,

יש לי תוכנה שמבצעת תהליך ארוך מאוד שלוקח מספר ימים ותופס את רוב כח המעבד, כך שאם אני צריך את המחשב לצרכים אחרים, אני חייב לבטל את כל התהליך (אין בתהליך אפשרות ול "Pause/Resume" לצערי). האם ניתן (אולי בעזרת תוכנה) להקפיא חלון/תוכנה כלשהי כפי ש"מצב שינה" של XP עושה, אבל רק לחלון ספציפי?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  14. תוכנה שעורכת קבצי MP3 כולל חיתוכים של חלק מהשיר והמרות של סטיראו/מונו ו KBPS תודה.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by talisman,

האם היא טובה מספיק?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by omershak,

אחרי שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בווינדוס הוא מגיע למסך שכתוב בו שומר הגדרות ואז נתקע. אשמח אם מישהו יוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by ofer_shm,

הורדתי את הסרט הבא: Troy.DVDRip.XviD-DoNE.01.avi עכשיו....שום נגן לא מנגן את הקובץ הזה רק הנגן של nero show time אני רואה את התמונה אבל בלי קול והרדתי כל המקודדים ואת כל נגני ה- XVID למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  18. נכון תמיד שולחים הודעות אז כל פעם שאני משחק זה מוציא אותי מהמשחק איך אני יכול לבטל שישלחו לי הודעות

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by rotman,

שלום , ה IE7 שלי לא מראה פלאש , התקנתי את התוכנה מחדש מהאתר של adobe ולמרות זאת , עדיין הוא לא מראה פלאש. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by The Dom,

קיבלתי אותו יחד עם ה X-FI אני יודע שזה דמו אבל בטוח יש שם מקום ליצירת הביט עצמו ... ואני לא מוצא אותו! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by A-L-o-n,

שלום, רציתי להתקין משחק, הרצתי את ההתקנה ולהפתעתי הרבה ראיתי שהוא כבר הרבה זמן לא עולה באחוזים, ניסיתי להזיז את העכבר והוא תקוע ולא זז! פשוט קפוא? מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר להתגבר עליה? עשיתי פירמוט ולא עזר... יכול להיות וירוס או משהו שדבוק ואם כן איך מסירים אותו?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה באינטרנט יש לי בעייה, טוב אז ככה נגיד שאני ניכנס לאיזה שהוא אתר אז החלון של אינטרנט שלי באופן אוטומטי יוצאי משהו :-\ יכול לעזר לי בקשר לזה ? תודה מראש לעוזרים..!

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  23. קודם כול המחשב הזה הוא נייד LENOVO V100 ואני חושבב שהבעיה היא בFINGERPRINT SENSOR עכשיו אני לא רוצה את ה FINGERPRINT SENSOR אני רוצה לבאל את הכניסה ב FINGERTYPE SENSOR מה אני צריך לעשות ? ואיך מבטלים את FINGERPRINT SENSOR כי זה מעצבן . אנ AUTHENTEC FINGERPRINT DEVICE שמתי אותו על AUTOMATIC וגם את MASTER PASSWORD AUTHENTICATION שמתי על AUTOMATIC . ונכנס לוינדוס אחרי 10- 15 דקות אז אני רוצה לבטל את כל אלה שאכנס בלי ה AUTHENTEC FINGERPRINT DEVICE וגם MASTER PASSWORD AUTHENTICATION

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by gt2,

לפני כ4 חודשים קניתי מחשב חדש(מזל טוב לי) והתקנתי עליו ווינדוס 7 X64 רק ששמרתי את הכרטיס קול שלי מהמחשב הקודם sb0060 של קריאייטיב ואין לו דרייברים לווינדוס 7 מה עושים? יש לו רק עד XP אני צריך אותו בשביל היציאות שיש לו כי אין היום יציאות MIDI בלוחות הכל היום מחברים בUSB ואני צריך מידי וממש לא בא לי לקנות ממשק MIDI-USB זה עולה איזה 200 ש"ח לפחות... עוד דרייבר שאני לא מוצא קיים רק לגרסת 32 ביט זה של הלוח ציור שלי trust tb4200 יש לו דרייברים של ויסטה 64X אבל לא עובד אני מנסה עכשיו את של ה 32 ביט ווינדוס 7 ונראה מה קורה...

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  25. הקושי הוא שאני הורדתי את התוכנה הגדרתי את כל ההגדרות בלי שום בעיות ונכסתי אליה עכשיו אני לא יודע איפה צריך לחפש קבצים כדי להוריד אותם יש את כפתור הfind אני לא חוץ עליו רושם את שם הקובץ לוחץ על אישור הוא נעלם לי ולא קורה כלום ואני גם רואה שכל הממשק מסובך ולא נוח לתפעול אז עיזרו לי בבקשה עם התוכנה הזאת ותגידו לי בבקשה איך מחפשים ומורידים קבצים בתוכנה הזאת ובכלל תנו לי מדריך לתפעול התוכנה הזאת כי זאת פעם הראשונה שהורדתי אותה תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים