תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום. כאשר אני נכנס למאיפניים בשולחן העבודה לתצוגה יש לי שם לשונית שמראה לי את איכות הצבע למשל יש לי 256צבעים 16BIT ו24BIT ו 32BIT משהו כזה עכשיו רציתי לדעת איך אני בדיוק מחשב כמה צבעים זה BIT אחד למשל כמה צבעים זה 32BIT... מה זה גם BIT? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל אוטוקאד על ויסטה מישהו נתקל בבעיה הזו? אגב זו גירסה 2005 [br]פורסם בתאריך: 11.06.2007 בשעה 16:20:37 אוקיי בדקתיואכן הגירסה שעובדת בויסטה היא 2007 עם חבילת עידכון 2\ או 2008 אכלתי אותה עם הויסטה הזה-אוי אוי אוי חוזרים לXP
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני יודע שלא נהוג לבקש ץץץ אבל אני מאוד מתקשה למצוא את הפילטר ואודה למי שיוכל לכוון אותי
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
צריך תוכנה שמראה תתמפרטורות של הכרטיס מסך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
איך אני יודע מה למחוק מהייג'קדיס? בכללי.. צודההה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אוף התקלות לא מפסיקות לרדוף אחריי. יש אתרים מסויימים שכאשר אני מקליד את הקישור שלהם ולוחץ אנטר במקום להיכנס לאתר הרצוי הוא פותח לי חיפוש בגוגל.. מישהו יודע למה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
טוב אז הורדתי אלבום, עכשיו יש בעיה חילצתי הכל טוב ויפה יש לי רק קובץ אחץ שמשמיע את כל השירים זה רצועה אחת שעליה יש אתה כל השירים עכשיו מה שאני שואל זה אם יש איזושהי תוכנה שאני יכול להפריד את הרצועות (שירים) תודה. הבנתי שבנרו יש אפשרות שזה בעת הצריבה חותך את השירים כאילו שהוא יודע מתי שיר מסתיים ואז הוא חותך אותו מכירים משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לאבא שלי תוכנית לבית ואני צריך לשנות את הרקע ללבן בשביל שיהיה אפשר להדפיס עכשיו אני לא מוצא בתוכנה הזאת שום דבר שמראה איך צובעים את הרקע... תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הבעיייה היא כזאת, יש לי מסנג'ר ומספר מחשבים בבית שלפעמים אני מתחבר דרכם למסנג'ר, בגרסא האחרונה הוא לוקח את התמונה לפי ה-LIVEID ומשנה אוטומאט לא משנה איזה מחשב אני מתחבר לאותה תמונה ולאותו כיתוב תחתון. איך אני יכול לבטל את השינוי האוטומאטי ככה שבכל מחשב יהיה התמונה משלו ? נשמע קטנוני אבל זה מאד מעצבן...
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני משתמש ב Windows Xp 64-bit Pro ובקיצור אני מעוניין להתקין Windows Vista beta2 עכשיו יש לי שני מחיצות בויינדאוס ורציתי ליצור מחיצה חדשה כדי שאני יוכל להתקין את הויסטה ... הבעייה היא שהתוכנה PartitionMagic 8.0 לא עובדת טוב ב XP64 ואין אפשרות ליצור את המחיצה .. למישהו יש רעיונות איך אני יוכל ליצור מחיצה לא דרך Partitionmagic ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של חבילת פונטים חינם? אני מחפש חבילה ולא להוריד אחד אחד.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הלוח של ASUS P5GC-MX הגעתי לדף הורדות אבל לא ראיתי שם דרייוור ל SATA אשמח לעזרה תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי קובץ אודיו באורך של כשולש וחצי קדות ואני צריך רק את ה2 דקות הראשונות שלו. אני צריך תוכנה שתיהיה מסוגלת לחתוך את הקובץ הזה מתי שאני אומר לה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של lg מדגם nz4 עכשיו המחשב זז נורא לאט והוא אחרי פרמוט וכשאני נכנס למנהל התקנים אז יש לי סמין שאלה על יד בקר מסך כאילו זה לא מזהה את זה ובגלל זה המחשב זז ממש לאט לוקח לו מלא זמן לעשות כל פעולה והמחשב אחרי פרמוט... לפי דעתי זה בגלל שאין דרייבירים למסך.. בבקשה ממכם אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה מאוד אשמח... כשחיפשתי דרייברים בגוגל הגעתי לאתרים בערבית..אז איך אני יכול למצוא פתרון לבעיה שלי... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
או קיי חברה זה אולי לא הפורום הנכון אבל אני חייב עזרה ראיתי איזה קובץ וידאו במחשב של מישהו שאני לא מכיר זה סרטון של אולי 5 דקות על אנשים שקופצים במים ממש כמו דולפינים משהו פשוט מדהים מה לא ניסיתי לחפש הכל ולא העליתי כלום בחכתי 8) מי שיודע במה מדובר ואיפה אפשר להוריד את זה אני אשמח לעזרה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני עובד על איזה פרוייקט כבר שבועיים, ועכשיו איך שסיימתי אותו התחלתי לקבל דליפת זיכרון (הזיכרון שבו התוכנה משתמשת גדל כל הזמן בקצב מהיר מאוד עד שהיא קורסת). בהתחלה התוכנה פשוט סגרה את עצמה בזמן העריכה בלי הודעה ובלי כלום. אחרי התקנה מחדש ברינדור קיבלתי שגיאה "Not Enough Memory" ועכשיו התוכנה קורסת (סוגרת את עצמה) בזמן הרינדור ואני מקבל הודעת שגיאה של הווינדווס ("האם ברצונך לשלוח דוח שגיאות.."). זה קורה בכל הפרוייקטים שלי (לא רק המסוים הזה), וגם אם אני יוצר פרוייקט חדש זה קורה.. אני עובד על מחשב חדש עם Intel Q6600 ו2GB RAM. הבעיה הזו לא קרתה לי אף פעם במחשב הקודם שלי (אותה התקנה של פרמיר) שהיה חלש בהרבה (פנטיום 4 עם 1GB RAM). כבר ניסיתי להתקין מחדש, לעשות Repair, ולשחזר את…
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
התקנתי את אימיול הגירסה האחרונה במחשב חדש047a למרות שהגדרתי לפי ההנחיות קבצים יורדים במהירות צב בשינה ...לדוגמא, שיר יכול לקחת ימים ושבועות למרות שיש אותו לעשרות משתמשים הפירוול של זום אלרם פתוח לאימייול , הפיירוול של הווינדוס מנוטרל ההגדרות לפורטים הן לפי ההמלצות במדריכים השונים 4662 4672 ניסיתי גם לנטרל את הזוןאלרם וגם לא השפיע אני מוריד ממקורות מרובי משתמשים לכאורה הכל תקין אני משתף קבצים אני מוגדר כ"מזהה גבוה" למרות הנאמר בהמשך להלן ההודעת שגיאה המתקבלת שאני עושה "בדוק פורטים" תוצאות עם פרטים: בדיקת חיבור פורט TCP נכשלה. לא היה אפשרי ליצור חיבור TCP לאימיול שלך. שרתים לא יוכלו להתחבר אלייך, מה שיגרום לך לקבל מזהה נמוך. הדבר מעניק לך מס' חסרונות. מאוד מומלץ לטפל בבעי…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול להביא לי מדריך על איך להשתמש בה? היא מסובכת כזאת וה-THEME שמקבלים שמתקינים אותה דיי מעפאן איך מחליפים?והאם יש אתרים כאלה של THEMES לאסטון כמו שיש לסטייל XP? ואם מישהו יכול להביא בבקשה קישור טוב להורדה : תודה לכל העוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתשלוט על עוצמת הווליום שלי ותתאים אותו אוטומטית. כלומר כאשר אני שומע שיר והווליום נקבע לעוצמה מסויימת, אז כאשר מגיע חלק רועש בשיר אני רוצה שהוא ינמיך לבד את העוצמה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הורדתי מהמחשב את הויסטה כי הוא התחיל לעשות לי בעיות עם המקוריות . שמתי במקומו את הXP SP2 הרגיל פרופשונל .. עכשיו התקנתי הכל והכל טוב ויפפה חוץ מדבר אחד . אני לא מצליח להתקין את הדריבר של הכרטיס קול . הלוח הוא M2N-E למישהו יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על תוכנה לארגון גדול שתוכל למנוע ממשתמשים למלא את \:C בשטויות ואז ה-WINDOWS שלהם נעשה איטי יותר. מה שקורה זה שמשתמשים שומרים קבצים גדולים על C ואחר כך מתפלאים למה המחשב שלהם בקושי זז, מה שאני צריך זו תוכנה שתמנע מהם לשמור קבצים גדולים או קבצים מסויימים על DRIVE C. WINXP, WIN 2000, WIN98 תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הצבעים משתגעים, מה שלא קורה כשרואים את הסרט בmedia player classic. צירפתי תמונה שתראו על מה אני מדבר... אם זה לא ברור, יש גם וידאו: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי ATITool ה-overdrive ב-catalyst ננעל אני לוחץ על האייקון של המנעול והוא לא נפתח http://img55.imageshack.us/img55/1845/overdrivesc4.jpg
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי למצוא עדכון לביוס של הלוח P5Q - הדגם.. עכשיו אני יודע שזה פשוט, אבל פשוט הם עשו מלא שינויים בתפריטים באתר שאני חושש בטעות להוריד עדכון לא נכון ולהשביט את הלוח.. אז בבקשה מי שיכול לעזור לי למצוא עדכון אחרון ללוח, תודה...
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרון, כאשר אני נכנס לחשבון שלי בגימייל דרך הממשק הוובי ומשיב לדואר אני מקבל את התגובה שלי ב ThunderBird לתיבת הדואר הנכנס כאילו זה מייל ששלחתי לעצמי, זאת אומרת, אם YY שלח ל XX דואר, אני נכנס לממשק הוובי של גוגל ומשיב לYY לכתובת שלו, כאשר אני בודק הודעות חדשות ב ThunderBird בחשבון של XX אני מקבל את ההודעה ששלחתי ל YY עם שם השולח XX.. קצת סיבכתי אבל יש למישהו מושג על מה אני מדבר?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-