עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by a_beilis,

איך אני פותח פורטים לאימיול ולicq בקספרסקי? יש לי ראוטר של msi והפורטים פתוחים בו...

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by eladbu,

אני מעוניין בתוכנה ששומרת לי על הסדר של האייקונים בדסקטופ! ועדיף שתהיה קטנה ככל האפשר !

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by firemebad,

אהלן אני מחפש תוכנה טובה שבודקת את תקינותם של המועדפים ,מסמנת איזה ליניקים שבורים ומוחקת אותם,וגם עדיף שתוכל לגבות אותם ,ושתהיה מהימנה. ניסתי כבר איזו תוכנה אבל לא אהבתי את חוסר המיהמנות שלה,היא סימנה לי קישורים כלא תקינים שנתגלו כתקינים בבדיקה ידנית. עדיף שתהיה תוכנה חינמית ,אבל גם אם אין אשמח לשמוע על תוכנות טובות בתשלום. אז בעצם זהו.. יש לכם להציע תוכנה כזו ?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by alm80,

יש לי נייד של HP דגם dv6186, שעבד מצויין ללא דופי, אך בזמן האחרון יש לי בעיה ב-Skype - לא שומעים אותי (אני משתמש במיקרופון מובנה של הנייד). ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות גם בחלונות וגם בתוכנה עצמה. אני תמיד מקבל הודעה "Skype can not hear your voice" או משהו בסגנון. ניסיתי לעשות בדיקת חומרה ואני רואה שמיקרופון פעיל. אפילו הצלחתי להקליט את עצמי ולהשמיע את הקטע ואני שומע את עצמי מצויין, רק ב-Skype יש את הבעיה המוזרה הזאת. אפילו התקנתי את Skype מחדש אך זה לא עזר. במעבדת HP החליפו את המיקרופון הפנימי וגם זה לא הועיל. אודה על העזרה, ממש אין לי כבר רעיונות...

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by bm1125,

הורדתי all seeing eye ואחרי שהורדתי לחצתי Install ויקבלתי את השגיאה הזאת: Can't write file. Disk full ? הדיסק - לא מלא! אולי זה בגלל שיש לי ויסטה ? תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  6. יש לי בעיה עם הפלאש פלייר כבר כמה ימים. לא מזמן שאלו אותי אם אני רוצה לעדכן ואמרתי לא כי לא היה לי כוח. זה נדנד כמה פעמים וכל פעם אמרתי לא עד שזה נפסק. לפני בערך 3 ימים רציתי לראות סרטונים מכל מיני סוגים והיה כתוב לי שאני צריך לעדכן את הפלאש ונתנו קישור. והנה הבעיה: אחרי שעשיתי את העדכון ניסיתי עוד פעם להכנס לסרטון הרצוי אבל זה בכל זאת אמר לי שאני צריך לעדכן. עשיתי כמה פעמים ריסט וניסיתי כמה פעמים לעדכן אבל זה לא מעדכן. מה שבאמת מפריע לי זה שזה אומר שהעדכון עבר בהצלחה ואני יכול המשיך לצפות בסרטונים הרצויים אבל בפועל זה לא קורה. למישהו יש רעיון? (לא מאוד קריטי כי גם ככה ביום ראשון יש לי מחשב חדש אבל בכל זאת... ויכול להיות שהנוכחי עובר לאח שלי ואנלא רוצה שהוא ידפק.)

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by gt2,

לפני כ4 חודשים קניתי מחשב חדש(מזל טוב לי) והתקנתי עליו ווינדוס 7 X64 רק ששמרתי את הכרטיס קול שלי מהמחשב הקודם sb0060 של קריאייטיב ואין לו דרייברים לווינדוס 7 מה עושים? יש לו רק עד XP אני צריך אותו בשביל היציאות שיש לו כי אין היום יציאות MIDI בלוחות הכל היום מחברים בUSB ואני צריך מידי וממש לא בא לי לקנות ממשק MIDI-USB זה עולה איזה 200 ש"ח לפחות... עוד דרייבר שאני לא מוצא קיים רק לגרסת 32 ביט זה של הלוח ציור שלי trust tb4200 יש לו דרייברים של ויסטה 64X אבל לא עובד אני מנסה עכשיו את של ה 32 ביט ווינדוס 7 ונראה מה קורה...

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  8. הורדתי מין סרט , אך עכשיו אני נכנס אליו , אני רואה את הסרט , אך לא שומע , כאילו אין לי כרטיס קול. אבל יש לי , שירים עובד וכו'. עכשיו לפני זמן קצר היה לי את אותה בעיה , ואמרו לי להוריד מין תוכנה שתתקן לי את זה, אני אשמח אם מישהו יביא לי קישור להורדה, תודה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. Started by avihneo,

קודקים לפורמט AVI ... תודה לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  10. Started by DarkX,

אהלן אנשים! מקווה שתוכלו לעזור לי..היום המחשב שלי פתאום החליט לפעול ל-א-ט-! כשאני פותח את ה-Task Manager, אני שם לב שכל התוכנות לוקחות ממש אבל ממש הרבה זיכרון. לדוגמא: Icq-50mb Internet Explorer - 75Mb!(אם אני פותח 2 חלונות זה מגיע ל100+) כל הפרוססים שבד"כ רצים על מגה..2..עכשיו על 5-8מגה לא ידוע מה לעשות...הנורטון אנטי וירוס לא מוצא כלום, Ad-Aware גם לא מוצא כלום. לא הפעלתי כלום/לא קיבלתי שום הודעת שגיעה זה פתאום התחיל ללא הודעה מוקדמת. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או אפילו קצת חוט בבקשה תעזרו לי.. (לפרמט זה לא חוכמה) תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by dvvon,

תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  12. חיפשתי באתר של אנבידיה, ולא מצאתי לשפה העברית... תודה מראש. עריכה: מצאתי.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by Refaelo,

שלום לכולם מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש (radeon x2900 pro ) ה-3D MARK לא עולה , יש לי 3DMARK מקורי שקיבלתי עם לוח האם . מישהו יודע אם יש פתרון לבעיה הזאת תודה

14. Started by uzis-1,

מעוניין בהמלצה לאנטי וירוס + הגנות לויסטה הום פרמיום +אופיס 2007 , נורטון 2007 תוקע את האאוטלוק

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  15. אני רוצה לצרוב דיסק של תמונות שכשאני שם אותו בסידירום הוא יעלה עם מוסיקה שאני יוכל ליבחור ויהיה תפריט לתמונות שאני ישים בו אבל למחשב, מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by גליטו,

שלום לכולם....אני רושם את ההודעה הזאת גם בבעיות בתוכנה או חיפוש תוכנה וגם בחומרה כי אני לא יודע מה הבעיה ואיפה היא ...אז שינסו לעזור לי בשני המקומות כי לא כולם נכנסים להכול ...אז אני מצטער מראש...ובבקשה אל תחסמו את זה ...תודה קניתי מחשב לפני 3 חודשים בערך ויש לי איתו כמה בעיות... יש למישהו איזה תוכנה או איזה אפשרות לבדוק אם כול החלקים של המחשב שקבלתי תקינים ? כי אולי קבלתי חלקים פגומים או משהו כי מהתחלה זה לא עבד כמו שצריך וחלק כמו שמחשב חדש אמור לעבוד ... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by amisha,

אני כותב משהו והוספתי תוכן עיניינים . בנוסף את הנושאים שאני מסמן להם את הרמות הם ממוספרים אוטומטית ע"י התוכנה , כשאני מעדכן את התוכן עיניינים אני מקבל רווח עצבני בין המספור לכותרת שאמורה להוית צמודה למספר . מה עושים נגד ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. האם קיים אימיול רגיל רק עם התוספת של Webcache?? או שאני יכול להוסיף את זה איכשהו לבד?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by esharone,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה פנדה אינטרנט סקיורטי והיא עובדת טוב אבל יש לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל את ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה בגלל התוכנה ואז התוכנה עולה והכל בסדר צרפתי תמונה של ההודעת שגיאה מישהו יודע מה לעשות? באתר של פנדה לא מצאתי פיתרון

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by yahalom,

איך אני פותח את חלון האנימציה Adobe ImageReady CS2

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  21. אני מחפש אנטי וירוס שיצרוך כמה שפחות זיכרון NORTON פשוט כבדה כל כך התקנתי את AVG והוא לוקח כמעט 70 מגה בזיכרון יש איזה אנטי וירוס שהוא גם יעיל וטוב וגם תופס מעט זיכרון תודה רבה על העזרה

22. Started by big foot,

שלום התקנתי WINFAX אבל הפסקתי את ההתקנה כי היא ניתקעה וכשהסקתי אותה מהוספה\הסרה הוא אומר שהוא לא מצליח להסיר אותה וגם מחק את האייקון שלה משם כשאני מנסה להתקין אותה מחדש הוא אומר שיש לי אותה כבר מותקנת ולכן לא ממשיך בהתקנה מה אני צריך לעשות ???

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by RazKaziRo,

יש לי את הגירסא העדכנית של ווינאמפ הבעיה היא כזאת אני שומע שירים יוצא מהתוכנה ואז חוזר אליה אבל רשימת ההשמעה לא נשמרת יעני אני צריך לגרור תשירים מהתחלה וזה מבעס למה הם לא נשמרים ככה היה לי בווינאמפים הקודמים הייתי סוגר ואז פותח והשירים היו נשארים ברשימת השמעה למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by SuBeX,

לאחרונה (כחודש בערך) שמתי לב ע"י שימוש בפקודת NETSTAT שיש לי המון חיבורים במצב ESTABLISHED וזה ניכר גם בירידת פינגים עצבנית במשחק באטלפילד. החיבורים נפתחים ללא שום התערבות מצידי, כלומר, לפעמים אני לא מפעיל כלום חוץ מלהתחבר לאינטרנט וברגע אחד כולם מופיעים ונשארים להרבה זמן. ברגע שכל החיבורים עברו למצב WAIT אז הפינגים יורדים למספרים סבירים ביותר ואפשר לשחק, אבל זה לוקח הרבה זמן וגם אני לא כ"כ אוהב את העובדה שהמחשב שלי מתחבר לאינטרנט כ"כ הרבה מבלי שיהיה לי מושג למה זה קשור... (למרות שזה בכל מקרה קורה.... ). ניסיתי לנקות את המחשב עם כל תוכנה אפשרית מכל מיני טרוינים וADAWARES אבל שום דבר לא עובד. ייתכן שזאת תוכנה שהתקנתי לאחרונה, אבל אין לי מושג איזה.... איזה תוכנה מאפשר…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by ATL321,

חיברתי את הדל דרך החיבורים שלו כטלויזיה,האם יש תוכנה שיכולה להקליט את מה שאני רואה?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים