עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oded6188,

מאז שהתקנתי Internet Explorer 7 הבעיה הזאת התחילה: כל פעם שאני צופה בוידאו דרך Internet Explorer, אז הקובץ הזה (dxva_sig) מופיע לי על שולחן העבודה... חשוב לציין שלפני השידרוג ל Internet Explorer 7 הכל היה בסדר...

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  2. מישהו יודע אולי מה שמן? ומה יותר טובה ואיזה יתרונות

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

אני צריך 2 תוכנות... תוכנה אחת שתהיה דומה ל EWB (להדמיה של מעגלים אלקטרונים וכדו') רצוי שתהיה בחינם לא חובה בכלל..... ותוכנה אחת להורדה של הפס קול בלבד של סירטונים מYOUTUBE....

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  4. אהלן. יש לי spybot- S&D ויש לו את ה TeaTimer.exe שהוא קבוע תופס לי 88,696k זיכרון, שזה המון. זה אמור להיות ככה? תודה..

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by RBH,

שלום, קיבלתי לידי קובץ Access די פשוט עם שאלה, שלא ידעתי לפתור. יש לי טבלה ראשית לתוכה המשתמש מכניס נתונים (פרטים דמוגרפיים בעיקר) על כל רשומה. בשדות טקסט כמו "עיר" ו-"לאום", הטבלה מקושרת לטבלאות עזר, אשר מכילות את כל הערכים האפשריים. כאשר המשתמש מגיע לשדה הנ"ל עם הסמן, מוגדר כי מעבר לאפשרות ההקלדה החופשית, תפתח גם list עם הערכים לבחירה. השאלה היא, כיצד ניתן לגרום לכך שכאשר המשתמש מתחיל להקליד את הערך, השדה יתמלא אוטומטית בהמשך הערך המלא, לאחר שיש התאמה אחד לאחד. ממש כמו ה- auto complete ב- Excell, שעובד אוטומטית כברירת מחדל, במידה ויש ערך דומה באותו הטור בו אתה כותב (לדוגמא, אם כותבים "Isr" מצופה שהשדה יתמלא בערך "Israel"). בתודה מראש, RBH

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. אז ככה..בזמן האחרון הצורב שלי התחיל לעשות בעיות..הוא עושה את כל תהליך הצריבה כמו שצריך, אבל כשאני מנסה להפעיל את הדיסק הוא כאילו עדיין ריק.. חיברתי צורב אחר והבעיה עדיין ממשיכה.. אני צריך להתקין איזשהו דרייבר או לעדכן משהו? או שהבעיה היא משהו אחר לגמרי? תודה מראש על העזרה.. <סליחה אם זה לא בפורום הקשור, אני פשוט לא ממש יודע לאן לשייך את הנושא>

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

אבא שלי עבד על המחשב פתאום הסרגל של : קובץ, תצוגה, עזרה.... נעלם לו... איך אני מחזיר אותו? wait for comment men

8. עדיף חינמית

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. שלתוכנה תיהיה אפשרות לקבוע את גוד הקובץ או את ה bitrate כמו שאפשר בתוכנה TMPGEnc רק שהיא תוכנה איטית לוקח לי בה פי 3 יותר זמן להעביר סרט אז אם מישהו מכיר תוכנה כזו אני אודה לו אם יספר לי עלייה .

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by Rhx,

שלום ברצוני לצרוב סרט כדי להפעיל אותו על די וי די , מכיוון שאין לי צורב די וי די אז אין אופציות אבל שמעתי שיש אפשרות בנרו של VIDEO CD שזה קובץ MPEG זה יכול להיות ?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by NIRAN,

איך אני צורב דיסק 900MB אני מנסה ונרו אומר לי שאין מספיק מקום כי הדיסק בוא רק 700 MB ובעצם הוא 900MB אני משתמש בנרו 6

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by ^-Stinger-^,

יש לי בעיה מעניינת עם ZoneAlarm Pro גרסה 6.1.737 ... אחרי ההתקנה נעלמו לי חלק מהאייקונים ב- Tray למשל האנטי וירוס של Kaspersky ו- Ad-Watch ולפעמים גם אחרים. בנוסף לפעמים גם האייקון של ZoneAlarm Pro בעצמו לא מופיע למרות שהוא וכל התוכנות האחרות רצות ב- startup (לפי Task Manager) כלומר יש תוכנות אבל אין אייקונים. גם אם אני לא מריץ את ZoneAlarm ב- startup זה קורה. זה הפסיק לקרות רק כשהסרתי את ZoneAlarm. אני משתמש ב- Windows XP SP2. למישהו יש רעיון? אשמח לתגובות מכל סוג (כולל להחליף firewall ) תודה רבה, אורי.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  13. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

מאז גירסת 2009 אי אפשר להתקין את הישנות יותר כמו 8.5 ו8 גם אם משתמשים בקובץ התקנה שלהן, זה מתקין את המסנג'ר החדש יש דרך לעקוף את זה ? אני מעוניינת בגירסת 8.5 בעברית

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by crazydiamond,

התקנתי מחדש את חלונות XP עם אופיס 2003 והתקנתי גם norton internet security 2004, את קובץ ה PST העברתי מההתקנה הקודמת של ה WIN ל התקנה הנוכחית והכל עובד בסדר. כשהתקנתי את נורטון, תוכנת ה ANTI SPAM לא זיהתה את רשימת הכתובות שלי ולכן לא יכלה לייבא אותן אליה כדי שיהיו כתובות מהימנות ושהדוא"ל מהכתובות לא יועבר ל"דואר זבל", ניסיתי יבוא של הכתובות אך גם זה לא עבד. איך גורמים לתוכנה לזהות את ספר הכתובות שלי? ד"א ב WINDOWS ADRESS BOOK הכתובות אינן מופיעות והתוכנה לא יכולה לייבא את הכתובות מתוך ה OUTLOOK. כאשר התקנתי מחדש את NIS התוכנה ביצעה את ההגדרות המתאימות, כאשר הגיע שלב התקנת ה ANTI SPAM התוכנה ניסתה לדלות את רשימת הכתובות אשר קיימת ב OUTLOOK ולא הצליחה, דבר זה הכרחי מכיוון…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  15. שלום, משום מה הפיירפוקס התחיל "לשכוח" את הטאבים שהיו פתוחים כאשר סגרתי אותו. ניסיתי לסדר את זה דרך ה TOOLS->OPTIONS_>MAIN ושם זה עדיין מראה SHOW MY TABS AND WINDOWS FROM LAST TIME. מה ניתן לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by nimrodim,

מחפש תוכנת ניטור ללוח DFI של טמפרטורה ומתחים בסגנון MBM. רצוי שהתוכנה (אבל לא חייב) תשב ב TASKBAR כמו MBM. הצעות בבקשה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  17. Started by mccartney,

היי! יש לי P-4 2.4 GHz, 768MB. יש לי XP ו-Windows Server 2003. לאחרונה מתבצע restart בין שניות לדקות מהרגע שמע' ההפעלה עולה, וכשבטלתי את האפשרות של restart on failure הופיע מסך כחול עם התקלות 0xA ו-0x8e. אני מצרף קובץ minidump של אחת התקלות. מישהו יוכל לעזור לפענח את הקובץ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  18. יש לי רשימת שירים ענקית במדיה פלייר שהשירים מפוזרים במחשב. מה הדרך המהירה ביותר להעביר את כל השירים לאיזה תיקייה במחשב.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by sofix4,

הצבעים משתגעים, מה שלא קורה כשרואים את הסרט בmedia player classic. צירפתי תמונה שתראו על מה אני מדבר... אם זה לא ברור, יש גם וידאו: [attachment deleted by admin]

20. Started by madnaor,

אתמול שיטטתי לי באינטרנט עד ששמתי לב שהסמן של זון אלארם שלי כבר לא מופיע אני בא להפעילו והוא נותן לי שגיאה שזה קובץ שלא מתאים לWIN32 (אחרי שהתוכנה עובדת אצלי במחשב למעלה משנה) אני מנסה להפעיל תוכנות אחרות והם נותנות לי אותה שגיאה. ניסיתי להפעיל מצב בטוח והוא רושם שקובץ 323BUS משהו כזה.... חסר. מה עושים?!, זה נורא מפחיד תודה רבה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by א אוהל,

אני צריך תוכנה שתוריד ללי לפי הסדר כל מיני דברים מהרפידשר כי למשל יש 20 חלקים אין לי כוח להתחיל להוריד חלק חלק זה מבאססססס אש!!! תודה לעוזרים בייוש

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by slrr,

היה לי IE7 עכשיו יש לי IE8 והוא פשוט יותר איטי איך זה יכול להיות??

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. יש לי נייד חדש והסמל של הסוללה בשולחן העבודה מראה רק אחוזים איך אני יכול לקבל גם זמן נותר???????????????

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by V6RaZR,

אהלן חברה, יש לי ZIP נעול שאני חייב לפתוח שכחתי תסיסמה וזה משהו ממש חשוב, יש איזה תוכנה שעושה את זה או דרך? תודה!!

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19432 בקיצור יש ווירוס חדש בשם 'Romario-A' תזהרו

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים