תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישו יכול להשיג לי את התוכנה שאני פותח 2 איסיקיו בו זמנית? תודהה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מישהו ניתקל בבעיה הזאת? הוא עבד לי כמו שצריך ופתאום הוא מודיע לי את ההודעה הזאת. ניסיתי לפעול כמו שהוא אומר אבל זאת לא הבעיה. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, התקנתי בסוף השבוע האחרון את Zonealarm אצלי במחשב. שאלה קטנה, האם יש דרך לשנות את מראה התוכנה ? אני יודע שזה דבר ממש מינורי אבל הגרפיקה בתוך התוכנה נראית כמו של 256 צבעים.. זה רק אצלי או שזו הגדרה של התוכנה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום. משום מה כל סרטוני הוידאו שבאתר ואללה לא נראים אצלי טוב...(בצבא סגול בעיקר ומטושטש) התקנתי את חבילת המקודדים K-LITE 3.5.7 ולא עוזר כמו כן ניסתי חבילות מקודדים אחרות ולא עוזר שאר האתרים עד כה לא נתקלתי בכל בעיה....כגון YOUTUBE....
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
מה זה קובץ ולמה הוא שייך ccapp כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא אומר לי שהוא מכבה אותו
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
לאחר שטענתי לתוכנה מספר דיסקים עם קבצי MP3 ושמרתי את הקטלוג התחלתי לקבל המון הודעות שגיאה מעצבנות כאלה שתקעו את התוכנה. האם מישהו שמשתמש בתוכנה בגירסא הזו ונתקל בבעיה הזו? אם יש לכם המלצה לתוכנה אחרת טובה יותר שתומכת בעברית אני אני שמח לשמוע. תודה :bunny:
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם.! היום הורדתי את אייסיקיו 6 ולפני זה היה לי אייסקיו 5.1 ומזמן הורדתי את התוכנה שפותחת לך יותר מאייסיקיו אחד ושהורדתי את אייסיקו 6 אני לא יכול לפתוח יותר מאייסיקו אחד..! איך אני מסדר את זה..? תודה לעוזרים..! NiMrOdS
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
בצעתי לבחן כרטיס מסך אחרי כמה דקות נתקע ומופיע הודעה שגיאה מה בעיה? אני כבר עשיתי לעדכן דרייבר ATI 6.4 כרטיס מסך ati x1600pro 256mb AGP בבקשה עזרה אני לא מוצא בעיות מחשב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי SP2 על הWinXP שיש על המחשב השלי, לאחר ההתקנה האימיול נחסם ולא רוצה להתחבר, ביטלתי את הפיירוול של הווינדאוס ושל האנטי וירוס והוא עדיין לא מתחבר. איך אני מסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
היי! יש לי P-4 2.4 GHz, 768MB. יש לי XP ו-Windows Server 2003. לאחרונה מתבצע restart בין שניות לדקות מהרגע שמע' ההפעלה עולה, וכשבטלתי את האפשרות של restart on failure הופיע מסך כחול עם התקלות 0xA ו-0x8e. אני מצרף קובץ minidump של אחת התקלות. מישהו יוכל לעזור לפענח את הקובץ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אינני יודע אם יש אפשרות כזאת בכלל יש לי חשבון דואר בwalla.com תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הלוח אם הוא gigabyte p965 ds3 v3 ניסיתי להתקין המון דרייברים אבל אפחד לא עזר... אםםם רעיונות? ד"א בדקתי עם ultimate and home edition
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין תוכנה נירו חדש ..היה לי נירו 7.0.1.2...לא עובד לעדכן ישן לחדש..אז מחקתי תוכנה ישן..אח"כ אני התקן תוכנה חדש..לא עובד כל זמן הודעה מעצבן אותי תמונה הנה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי אנשים !טוב הורדתי את ה MSN לפני כמה ימים והוא פשוט מעצבן :\ כל פעם שאני מתחבר אחרי שניה הוא יוצא לי וכותב לי "החיבור שלך לשירות NETMESSENGER . אבד . מתחבר מחדש בעוד ..." אחרי חצי דקה הוא שוב מתחבר ושוב יוצא מאותו סיבה ?! מה אני עושה אם זה ??:\
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
בעדיפות לאחת שמאפשרת להגדיר את הטמפ' פרטנית לכל רכיב בנפרד תודה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי יוטורנט 1.6.1 . מתי שאני פותח את הutorrent זה מוריד סבבה יחסית... אחרי בערך שעה וחצי-שעתיים ככה שהתוכנה פועלת רצוף כל ההורדות מפסיקות להוריד. (גם download וגם upload על 0.0 Kb/s) וזה ממש מעצבן שכל הזמן צריך לסגור לכמה זמן את התוכנה ולהפעיל אותה מחדש בשביל שתמשיך להוריד. אם זה חשוב יש לי אינטרנט ברשת אלחוטית (יש ראוטר ומודם) במהירות 2.5MB (וגם הפיירול של הוינדווס מבוטל). תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מהו התהליך של הוספת אקציי'נג 2003 שיש בו שרת 1 ומהו התצורה הכי טובה שמותקן על השרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הורדתי מדריך וידיאו בשביל להתקין משהו ושאני פותח את הוידיאו אז רואים הפוך ושאני פותח אני פתחתי את זה במדיה פליר
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
1. כיצד ניתן להחזיר את הסרגל הראשי שבד"כ קיים File,Edit,View וכו' ? 2. כיצד ניתן לראות את ה Tabs למרות שהאופציה מסומנת ?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
האם ניתן לקחת קובץ JPEG (אנימציה) להפוך אותו לGIF ועדיין לשמור אותו בתנועה! נסיון שלי להפוך אותו בACDSEE הניב תמונה קפואה!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד משהו מופיעה לי התמונה שצירפתי מישהו יכול לעזור לי איך אני יוכל להוריד כי הדבר הזה לא מאפשר לי להוריד. תודה רבה... נ.ב: גם הפלאש לא עובד לי בקיצור התוכנות לא עובדות לי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי תופעה מוזרה , אני מנסה לראות היסטוריה ושום דבר לא מופיע , אם אני עושה חיפוש בהיסטוריה זה מוצא לי כל מה שזה אמור למצוא. ניסיתי את כל הסינונים והדבר היחיד שמראה לי תוצאות זה ה by most visited. מישהו מכיר את התופעה? מישהו יודע איך אני פותר אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי את התוסף של ה-Adblock, ויש אתרים מסוימים שבגלל התוסף הזה הם לא עובדים לי טוב, ובדפדפנים אחרים האתרים האלה עובדים סבבה, כמו למשל האתר של ספורט5 שעכשיו שינו אותו. אז השאלה שלי היא אם אני יכול לבטל באתרים מסוימים את התוסף הזה?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
ואם לא, אז ממליצה מה להוריד, או אפילו נותנת לינקים... ניסיתי אחד כזה, אבל הוא דורש הרשמה של 30$ לחודש.... מישהו מכיר? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-