עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום יש לי 2 מסכים LCD נפרדים בגודל 19 אינץ'.זה אומר שאני רואה מסך יותר רחב. זה בשביל משחקים אני רואה בגדול רחב. אבל יש לי בעיה אני מקבל מחברים אימיילים קבצי PowerPoint ואני מפעיל קובץ תצוגה ורואה תצוגה מלאה ויש באמצע בין מסכים תמונה חצי. איך אני מפעיל ב- PowerPoint 2003 שיתן לי תמונה תצוגה רק מסך אחת מלא באמצע ולא בשתי מסכים מלאים תמונות חצויים? צריך להיות אופצייה שינויי גודל תצוגה בתוך הגדרות PowerPoint 2003.אני לא מוצא.ולא יודע. מישהו יודע איך עושים? בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  2. כותרת, ועוד שאלה, האם ישנה אפשרות לשלוט על כל מאורר בנפרד? כי לפי המדריך באתר הוא מגדיר אצלי ש fan1 = מאוורר של המעבד fan 2= שאר המאווררים במארז

3. Started by er0101,

מעולה http://fernandoacorreia.wordpress.com/2008/09/05/delicious-in-google-chrome/

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  4. בעיה מוזרה מאוד שקרתה לי אחרי שהתקנתי Windows live messenger 2009 החדש . בסיום ההתקנה קיבלתי את ההודעה הזאת : the procedure entry point is IsThreadDesktopComposited could not be located in the dynamic link libary USER32.dll אני לא יודע מה לעשות עם זה מישהו יכול לעזור לי

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  5. כשאני מנסה להוריד את הסרגל כתוב לי שהוא פועל מגרסה 2.0 ומעלה ואחר כך מציע לי להוריד את הגרסה הכי חדשה. יש לי גרסה 3.0.6 והוא לא מזהה את זה. אשמח לקבל פתרון.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. ככה אני מחפש תוכנה חינמית חופשית ללא עלות, אשר מציגה סוג של אנימציה, איך שמתקבל דואר חדש, התוכנה צריכה לדעת לעבוד עם שרתי pop3 מכיון והמייל הוא של 012 אינטרנט זהב. מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי הורדתי כמה דברים שמצאתי אבל בגדול לא מצאתי משהו שנראה רציני, בגדול זה אמור לשמש את סבא שלי, אדם מבוגר אשר רוצה התראה בצורת אנימציה גדולה שתפתח על המסך, מכירים חייה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by N0mad,

הבעיה הזאת מטריפה אותי, אין לי מושג ממה היא נובעת, ניסיתי להיכנס עם פיירפוקס,פלוק, אופרה, בכולם יש את הבעיה הזאת, אני מתחיל לחשוד שזה מהווינדוס. בכל מקרה תציצו בתמונה, ותבינו. יש למישהו ניסיון ממה זה יכול להיגרם? לא יכול לשלוח דואר, ואנשים עם עם..טרוג'נים ורוגלות מצליחים להפעיל, ואצלי זה פשוט נאחס. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  8. שלום לכולם! חבר שלי בעל עסק של אלומיניום מחפש איזה תכונה, לרכישה כמובן ,שיש בה חישבוים של כמות חומר ,חישוב התעות מחיר ושאריות, בקיצור הוא ראה תוכנה כזאת בעסק אחד והוא לא יודע איך קוראים לה, אני אשמח אם תעזרו לי למצוא את השם בכדי שהוא יוכל לרכוש חוקית ,זה יחסוך לו המון הפסדים, השם של התוכנה שהוא הצליח להבין הוא "ארז ישראל" או משהו כזה, אני לא מאמין שזה השם כי לא מצאנו שום פרט ,אם מישהו יודע במה מדובר אני אשמח , תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. חבר'ה, עשיתי עבודה בוורד על המחשב של אחי, והייתה שם טבלה. אח"כ שמתי אותה על דיסק-און-קי, ובאתי למחשב שלי אך הטבלה לא מופיעה וברגע פתיחת הקובץ יש הודעת שגיאה: " הודעת שגיאה זו עשויה לנבוע מטבלה פגומה במסמך הנוכחי. באפשרותך לשחזר את תוכנם של המסמך והטבלה על-ידי סגירת המסמך ופתיחתו מחדש באמצעות האפשרות פתיחה ותיקון שבתיבת הדו-שיח פתיחה (תפריט קובץ). לאיתור האפשרות פתיחה ותיקון, בחר את החץ למטה הסמוך ללחצן פתח. האפשרות פתיחה ותיקון נמצאת בחלקו התחתון של התפריט. לאחר תיקון הקובץ, הפגם או העיצוב השגוי של כל הטבלאות במסמך אמור להיפתר. אם קיימות שגיאות בטבלה שבמסמך לאחר תיקון, מומלץ לבחון כל טבלה כדי לראות אם קיים טקסט ארוך מדי עבור תא או שורה נתונים, או אם נוצרה או יובאה לתוך המ…

10. Started by Ashand,

Hi, I'm looking for a driver for my very old web camera. It's a clip-on type with the words intelli on the clip. The camera itself is square and has a ring of white LED for lighting. It has a USB connection and another short connection to the mic thanks

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by dj_horse,

שלום! רציתי עזרה באיך אפשר להמיר ווידאו שהורד מיוטיוב,ולהעביר אותו למכשיר. תודה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by jingi01,

פרמטיתי אתמול והסי די רום לא עבד לי אז את הדרייברים ללוח אם +כרטיס קול הורדתי מאתר היצרן (gigabyte) חיברתי אוזניות ללוח האחורי ורמקולים ללוח הקדמי כמו שתמיד היה ועבד לי, לפתע רק האוזניות עבדו וזאת לאחר שכמובן בהגדרות העברתי את הזהוי גם ללוח הקדמי כמו שתמיד עשיתי. מעתה הלוח הקדמי לא פעל אז הוצאתי הכנסתי הוצאתי הכסנתי בדקתי בהגדרות במחשב אולי הבעיה בלוח הקדמי - הוא תקין הוא הצליח להגיב לרמקול בשלב מסוים אבל לאחרן מכן שוב פעם התוכנה חסמה אותו אין לי מושג כיצד לפתור הבעיה הלוח אם משולב סאונד אצלי ga-945p-s3 [glow=red,2,300]1.הייתי לוחץ על מנת להפעיל את הרמקולים 2. הייתי מחזיר לאותה נקודה ממנה הורדתי את הוי על מנת שגם האוזניות יפעלו אבל הייתי משאיר אותן כבויות.[/glow]

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  13. היי חברים יש לי EEE עם מסך מגע.. והמסך מגע עובד , בשעה טובה הבעיה הגדולה היא שכל נגיעה הוא עושה לי ''ביפ'' וזה פשוט מחרפן אותי ניסיתי לחפש את קובץ הביפ הזה ולמחוק אותו אבל לא מצאתי אותו בחיפוש ניסיתי לבטל את הביפ בהגדרות הדרייבר והוא ניראה כמבוטל אבל עדיין עובד מה עושים ? אני משתגע מזה :-\

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  14. יש לי מדפסת dtc 300 של חברת fargo, זה מדפסת שמפיקה כרטיסים מגנטיים כמו של קופת חולים רשיונות וכד'. הבעיה שאין לי תוכנה למחשב כדי להפעיל את המכשיר. מי שיכול לעזור בבקשה שיגיב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי חברים אני לא יודע אם הסקינים האלה הם חינמיים אני חושב שכן.(במידה ולא נא להגיד ואני ישנה את הכותרת ) בכל מקרה , אני מחפש סקין יפה ונוח בישביל המדיה פליר שיעבוד על מסך מגע 7 אינץ רצוי כפתורים גדולים וממשק פשוט ויפה. (שחור יהיה מעולה) ועוד שאלה , האם יש אקולייזר שניתו להוסיף למדיה פלייר? יש לי כרגע אקוליזר נחמד בצבע ירוק(כמו שבא עם המדיה פלייר) ותהיתי אם יש אחרים יותר יפים ומושקעים תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היפכו את התמונה שלכם לפוסטר של אובמה . http://obamiconme.pastemagazine.com/

17. לעיתים קרובות ה- Exploler ניתקע, ואיני יודע מדוע. דף מנסה להיטען, ללא הצלחה, ולאחר שניות ארוכות אני מקבל מסך שחור, ולבסוף חלונית קטנה המודיעה שהתוכנית אינה מגיבה, ומאפשר שלוש אפשרויות: המתנה עד שיגיב, הפעלתו מחדש או יציאה. מערכת ההפעלה היא ויסטה - ראו מפרט מחשב שלי. אשמח אם מישהו שהיתה לו בעיה כזו, ופתר אותה, יספר לי איך פתר, או באם למישהו יש רעיון לפתרון.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  18. התקנתי את ה-TUNEUP UTILITIES החדש, ונראה שהוא עובד סבבה, אבל כשמנסה לפתוח את TUNEUP UNINSTALL MANAGER , שזה אחד היישומים שבתוך התוכנה, אני רואה את החלון נפתח ומיד הוא נסגר. זהו היישום היחיד שאינו עובד בתוכנה. הסרתי את כל התוכנה (עם REVO) והתקנתי מחדש נקי - עדיין אותה בעיה. התקנתי התוכנה במחשב אחר, שפועל על אותה מערכת הפעלה - הכל עובד והחלון הסרה נפתח כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה חוסם לי את היישום? האם ייתכן וירוס כלשהו........ כי זה היה החשש המיידי שלי, ולכן סרקתי עם נורטון ועם ספייבוט. אין כלום. תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  19. שלום, כמעט בכל פעם שאני מפעיל את מדייה פלייר לשמוע שירים או לראות קליפים, אחת לכמה שניות המסך נהיה שחור ל2-3 שניות ושוב חוזר להיות כפי שהיה (במצב הנורמלי). צריך לציין שבזמן הזה הסרט/סירטון/שיר ממשיך לעבוד. מה יכולה להיות הסיבה ומה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  20. היי בכל פעם שאני פותח קובץ OFFICE נוצר קובץ זמני באותה תקייה עם אותו שם רק עם תחילית "$~" ואם אני פותח הרבה קבצים בו זמנית נוצרת רשימה די גדולה וזה מעצבן... האם יש אפשרות להגדיר שכל הקבצים הזמניים הללו יהיו בתקייה אחת קבועה ?(כמו TEMPכללי) תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by zohar678,

מישהו יכול לעזור לי למצא דרייבר לכרטיס קול מובנה realtek audio ac 97 נכנסתי לאתר שלהם דרך לינק בפורום פה אך אינני מבין שם איך בדיוק אני מוריד את הדרייבר הזה. אם מישהו יכול להוריד לי אותו ולהעלות לי אותו על שרת איכסון אני מאוד ישמח. או לחילופין אם יש איזה שהיא אפשרות למצא את הדרייבר הזה באתר אחר.[br]פורסם בתאריך: 14.02.2009 בשעה 10:47:29 הצלחתי להוריד נא לנעול.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מנסה להנפיש את ה- delete אופורייטור של הפרטיקל פלו שלי ולא מצליח. בניגוד ל- scale שניתן להנפשה, אני לא מצליח לגרום לכך שאורך חיי החלקיקים שימותו ישתנה. לדוגמא, אני צריך שבין פריים 50 לפריים 100 אורך חיי החלקיקים לפני תמותה ישתנה הדרגתית בין 6 ל-20. מישהו יודע איך עושים את זה? ניסיתי "אסיין קונטרולר" ב"קרב אדיטור" אבל האופציה פשוט לא קיימת... שתודה מראש, אני יודע שזאת שאלה בעייתית, ליאור.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by Achiron,

לא יודע מתי זה התחיל או מאיזה סיבה, אבל משום מה לאחרונה כל פעם העוגיות נדפקות. אני מתחבר לאתר, מסמן כן להתחברות אוטומטית, וכל פעם שאני חוזר אליו אני לא מחובר. פורומים (להתחבר), טראקרים (להתחבר), בלוגים (לרשום את פרטי המגיב). זה מטריף. קרה למישהו? יש פתרון ידוע? בדיקה מסויימת שיכולה למצוא את מקור הבעיה?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  24. ניסיתי את כל הגרסאות התקנתי ומחקתי כבר כמה פעמים אבל התוכנה הזאת דפוקה. יש לי מסך t220 ואני צריך תוכנה שיכולה להחליף מצבים לשנות בהירות וכדומה.. מישו מכיר תוכנה כזאת שמתאימה למסך שלי?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  25. התקנתי את ה-TUNEUP UTILITIES החדש, ונראה שהוא עובד סבבה, אבל כשמנסה לפתוח את TUNEUP UNINSTALL MANAGER , שזה אחד היישומים שבתוך התוכנה, אני רואה את החלון נפתח ומיד הוא נסגר. זהו היישום היחיד שאינו עובד בתוכנה. הסרתי את כל התוכנה (עם REVO) והתקנתי מחדש נקי - עדיין אותה בעיה. התקנתי התוכנה במחשב אחר, שפועל על אותה מערכת הפעלה - הכל עובד והחלון הסרה נפתח כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה חוסם לי את היישום? האם ייתכן וירוס כלשהו........ כי זה היה החשש המיידי שלי, ולכן סרקתי עם נורטון ועם ספייבוט. אין כלום. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.