תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לשנות את האפשרות פתיחה שלי של השירים לreal player (תמונה בפנים) http://img164.imageshack.us/img164/3489/58548189jc9.jpg
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע נגן mp3 חדש - Creative Zen V Plus 8GB. על המחשב שלי יש הרבה יותר מ-8 ג'יגה של מוסיקה, ואני רוצה בעצם להיות מסוגל לסנכרן רק חלק מהשירים עם הנגן בקלות. הייתי רוצה תוכנה שפשוט תציג לי את רשימת השירים שיש על המחשב שלי, וליד כל אחד יהיה מסומן אם הוא נמצא על הנגן או לא (וגם לתת לי את האפשרות לסמן איזה שירים אני רוצה להעביר מהמחשב לנגן ולהיפך, וכמובן לחשב את הגודל בהתאם). חוץ מזה, שתדע לעבוד עם playlists. יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מבקש להקרין לילדי סרט DVD שיש לי צורך לדלג במהלך ההקרנה על מספר קטעים מפחידים . שאלתי האם ישנה תוכנה שאני יכול לסמן בה את נקודות הזמן אותן אני מבקש לדלג והיא תדלג עליהן אוטומטית במהלך ההקרנה ? תודה לכולם ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
כל צירוף שאני מנסה לחפש באתר של איסיקיו או דרך האיסיקיו שלי שהוא בעברית הוא פשוט לא מוצא לו כלום מישהו יודע מה קרה? למה איסיקיו החליטו לא לתת לחפש אנשים עם שמות בעברית? :'(
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את הדמו של סילברפול דרך גיימספוט, ע"י תוכנת Internet Download Manager 5.0.5, ב- 99.97% החיבור של התוכנה לאתר נותק ומאז אני לא מצליח להמשיך להוריד (זה רושם לי שגיאה כתווצאה מ - Timeout) או, בכלל, להיכנס לאתר שום, ע"מ להוריד מחדש. האם יש אפשרות להחיות את ההורדה או להשתמש בחלקים שהורדו עד עכשיו (צריך לחבר אותם איכשהו)...
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאם נכנסים לסרטון ביוטיוב הוא בקושי נטען אבל אם עושים רפרש אז פתאום כל ה10 מגה מנוצל ואפילו סרט HD נטען בבום הבעיה זה שאני לא יכול לזרום מזרם לסרט במסך מלא וכל סרטון צריך לעשות רפרש, חוץ מהדבר הזה גם אם אני מעביר לקטע שעדיין לא נטען בזרימה אז הוא יכול להפסיק לטעון ואז בכלל צריך לעשות שוב רפרש לדף ולפעמים הפלאש עושה זום אוטומטי ואין לי גישה לפליי בקיצור בIE8 זה לא קורה וגם אני חייב להודות בניגוד לXP, בוינדוס 7 IE8 הוא די פאקינג מהיר, וזה מעצבן שעד שהתרגלתי ועברתי לצד של מוזילה, עולות לי בעיות שגורמות לי לחשוב לחזור חזרה לIE יש דרך טוויק או משהו שמסדר את זה? זה יתוקן בFF 3.6? מתי הוא בכלל יוצא? לא בא לי להשתמש בבטא עכשיו דרך אגב, FF 3.6 יהיה מחובר כזה לוינדוס 7? …
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז את התוכנות: תוכנה ראשונה שאני מחפש - נכון יש ברדיו כזה באינטרנט שעובד דרך הוינאפ ובוינדוס מדיה פלייר -איך אני מקליט דברים משם???? תוכנה שניה שאני מחפש - שיר לי שיר אבל אני רוצה להוריד לו את התתחלה כמה שניות מהתחלה עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ??? תודה רבה לכול העוזרים עם תוכלו להביא לי את השם של התוכנות זה היהיה מצויין עם תוכלו להביא לי לינק זה יהיה משהו ליגת על
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הנה תמונה כדי שתבינו יותר: הבעיה היא לא תקלה טכנית, היא פשוט בעיה קטנה אבל מאוד מאוד מעצבנת. אני פותח את ה-ICQ, אבל החלון של ה-ICQ עולה כחלון מאוד קטן. זה לא בעיה להגדיל אותו, אבל אחרי כמה פעמים של פתיחת החלון והגדלתו זה נהיה ממש ממש אבל ממש מעצבן. אז יש לכם מושג איך אני עושה שכשאני לוחץ על האיקון החלון של ה-ICQ יעלה כשהוא יותר גדול?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה אני לא מצליח להעביר את אנשי הקשר שלי מחשבון ה Gmail לחשבון ה outlook . אני מייצא ומייבא את אנשי הקשר ממש לפי הספר כמו שאומרים ובדיוק לפי ההוראות של Google ואתר התמיכה של Outlook אך בסוף תהליך הייבוא אני מקבל שדות ריקים ב Outlook. ניסיתי את אותה פעולה עם כמה חשבונות ג'ימייל שונים, על מחשבים שונים ואפילו עם גרסאות שונות של Outlook (2010/2007 . הבעיה התחילה כשניסיתי להעביר את אנשי הקשר של מישהו אחר על המחשב שלו ונתקלנו בתופעה וכך חשבתי לנסות בעצמי על המחשב שלי ולאתר את מקור הבעיה אצלו אך התופעה קורת גם אצלי. שוב, נציין כי ניסיתי על Windows 7 ו-XP על מחשבים שונים כך שאני יודע שלא מדובר בהגדרות התצוגה במערכת או בתוכנה עצמה. קראתי משהו על בעיות תאימות בין סו…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לא מזמן יצרתי במחשב החדש שלי קובץ GHOST במחשב שלי קיים WINDOWS XP, כשרציתי להעלות את קובץ הGHOST במחשב אחר שנמצא אצלי כל התוכן שיש בקובץ הועתק אלא שהWINDOWS לא עלה. אני יודע שהבעיה הזאת קיימת בXP. ממה שהבנתי בזמן יצירת קובץ הGHOST הקובץ קורא את בקר הIDE ויכול בחזרה להיפתח רק אליו ולא למחשב אחר, שוב פעם זה בXP במערכות ההפעלה הקודמות הם עולים עם הGHOST על מחשב אחר ומזהים את הדרייברים שלו. האם יש פתרון לדבר שאני עם קובץ GHOST אוכל להתקין בכמה מחשבים? מדובר על XP אופיס אנטי וירוס וכד' תודה מראש לכל מי שיכול לעזור!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני לא מצליח להוריד תוספים לדפדפן שאני לוחץ על להוסיף תוסף הוא ישר רושם שההורדה נכשלה מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה. התחיל שיגעון במחשב שלי שאינו מאפשר לי לגלוש בצורה נורמטיבית באינטרנט. לא משנה איזה דפדפן אני משתמש ניסיתי כרגע FIREFOX ו IE ובשניהם אותה בעיה. נגיד אם אני גולש על כל 3 דפים שאני צופה לפחות 1 מקבל הודעה שלו נמצא ומקבל את החלון של דף לא נמצא. יש לציין שזה קורה לי רק במחשב אחד מתוך השלושה שיש לי בבית. לא נראה לי שזאת בעיית חומרה ראוטר וכו אז פתחתי את האשכול פה. כי נראה זה כאילו רוגולה או וירוס שגורמים לזה. הדבר היחיד שאני חושב שאולי אני עשיתי וזה גרם לזה ששינתי את ההגבלה בוינדוס מ 10 חיבורים בו זמנית ל 50 הקטע שהחזרתי את זה בחזרה ל 10 ועדיין הבעיה קיימת. מה יכול להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מחפש תוכנה רצינית לוועידות במחשב (וידאו + סאונד) יענו כמו נטמיטינג - רק תוכנה יותר רצינית ובעלת אפשרות לניהול כל החברים בה שתראה מי מחובר + ליצור ועידות + ישלוט במי שמחובר וכו' .
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://img78.imageshack.us/img78/4853/89122048me8.jpg
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אוקיי הכותרת אומרת הכל ושתהיה חינמית אם אפשר אם אין אז גם לא חינמית תתאים תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת אני מתקין את הדיסק אבל שום דבר לא משתנה הוא עדיין לא מזהה את רוסית או עיברית אני רואה שטויות במקום אותיות יש לי xp pro sp2
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לקודד סרט MPEG ל Xvid עם תוכנה כמו VirtualDub ? ניסיתי וזה נתן שגיאה שאין תמיכה ב MPEG...יש איזה פלאג שאפשר להוריד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שאני מקודד סרט מסויים בסוף הוא יוצא בלי תרגום אבל הוספתי לו את התרגום כמו שצריך. גם במסך שהוא מראה את הקידוד התרגום לא נמצא שם. אבל במשימות של הקידוד שלו אתה רואה בעצם שהוא מוסיף את התרגום. יש לי את הגירסא האחרונה. מישהו יכול להסביר לי איך הוא מוסיף תרגום?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני צריך לזהות את הפונט ב"עופר ומירי מתחתנים" מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנת פיירוול שאני יוכל לשים בה חוק/אקסס ליסט שבה אני יוכל לאפשר גישה למחשב שלי בפורט מסויים רק לכתובות IP ספציפיות... מישהו מכיר ? ד"א אני צריך שהיא לא תיהיה כבדה מידי. את bit defender המחשב שלי לא סוחב... תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי מסנג'ר 8 , מישהו יודע איך אפשר להגדיר את המספר נייד?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת של HP , כל הדרייברים הכי עדכניים, WINDWOS XP מעודכן, ויש בעיה מציקה ביותר. כשאני מדפיס מסמך לדוגמא והוא נתקע באמצע, או סתם כשאני מבטל מסמך הוא לפעמים לא מתבטל ונתקע שם ברשימה של ההדפסות ונמצא במצב של מחיקת הדפסה, רק שהוא נשאר ככה כל הזמן, גם אחרי ריסטארט, אני מנסה לבטל וכלום לא עוזר, רק אחרי כמה ימים הוא נעלם משם, ובניתיים אי אפשר להדפיס כלום. איך אפשר להתמודד עם הבעיה? זה ממש מטרד.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מדובר בדיסק שהועתק מוידאו ונרכש מחברה ידועה בארה"ב. תמיד אני מוריד את הדיסק למחשב עורך אותו בלי בעיות. נתקלתי עכשיו בדיסק שאני לא יכול לראות במחשב, אבל אני יכול לראות בכל DVD אפילו בן 10 שנים. אני לא יכול להעתיק אותו ב-CLONE DVD לדוגמה, התוכנה אומרת שחסר קובץ. לעומת זאת אין בעיה להעתיק אותו ב DVD COPY בנרו. הדבר המוזר שהדיסק מכיל מעל ל-4GB ובתיקיה של הDVD יש רק 120MB מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן ואם אפשר לפתור את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי בביטקומט כמה קטגוריות של דברים שאני כבר הורדתי איך אני משנה/מוחק/מוסיף אותן?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-