תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש דרייברים עבור הלוח אם MSI MS-6318, לא הצלחתי למצוא שום דבר עליו באתר של MSI. בתודה מראש, מייק.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כשאני מוריד ב azureous לפעמים זה מוריד מהר אבל בדרך כלל פחות מ-10 קילובייט התקנתי את utorrent וגם שם מוריד לי מאוד לאט מה גם שאין מצב שלהורדה אין מקורות כי זה טורנט פרטי חשבתי אולי נורטון 07 חוסם או ווינדוס פיירוואל כיביתי את שניהם ולא ממש מראה על שינוי כולשהוא
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כשהתקנתי את חלונות 7 בהתחלה קול נשמע מקרטע לזמן קצר ואז הפסיק לקרטע, אך המקרפון לא עובד (ב-XP עובד טוב מאוד). התכוונתי להוריד את דרייבר עבור חלונות 7 וגיליתי שאתר אינטל טוענת שחלק מלוחות האם מפסיקה לייצר דרייברים עבור חלונות 7 ואני אחד ממוצרים. הורדתי דרייבר של ויסטה, קול לא עובד, אך המקרפון אכן עובד. מה אפשר לעשות על מנת שקול ומקרפון יעבדו? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי איזה דו"ח לעשות בעבודה. בעיקרון במסגרת העבודה שלי הסתובבתי בכמה אתרים ובדקתי בדיקות קליטה. לאחר שיש בידי את כל הנתונים אני רוצה לערות אותם בצורה מסודרת בעזרת מפה. מה שאני רוצה זה לסמן על המפה את כל אותם הנק' (הם יהיו ממוספרות) ומה שאני רוצה זה איך שאני שם את הסמן של העכבר על נק' מסויימת אני מקבל במין חלון כזה קטן שנפתח את כל אותם הנתונים שאספתי (למשל עוצמת קליטה) זה ממש כמו שיש בתוכנה שאני שם את הסמן על אייקון מסויים את אני מקבל את השם של אותה הפונקציה. איך אני יכול ליצור דבר שכזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
איפה אני מוצא? (קיצורי דרך על ידי המקשים של המקלדת)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להפעיל משחק והוא לא עובד.. כי אני צריך נראה לי להתקין משהו..סתכלו:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מורכבת עם אתר sport5.co.il לפני כחודש התחילו לי ניתוקים ואיטיות בחלק זעיר מאוד מהאתרים(שכבר לא קיימת כמעט), בעיקר מאתר ערוץ הספורט(עד אז האתר עבד לי מצוין!)..........דיברתי עם בזק התשתית שלי, אמרו לי שההתנתקיות יכולות להיות בגלל המודם הישן שלי, התברר שזה לא עזר, אחרי זה היו כמה בדיקות, עד שלפני יומיים התברר שבאינטרנט זהב רשום שיש לי 8 מגה, למרות שהתשתית שלי בבזק היא 4, דבר הגיוני מאוד שיכול לגרום לבעיות. הבעיה היא שהאתר עולה לסירוגין(לא קורה כל הזמן), פעם הוא מעלה ופעם הוא נתקע וחושב שעה, לרוב הוא נתקע וחושב, גם שנכנסים לכתבות..........בנתיים עד שזה יטופל הם הביאו לי יוזר זמני ואמרו לי לחכות 24 שעות עד שזה יעודכן, בנתיים ראיתי שיפור בגלישה, בצהריים שגלשתי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נניח שיש לי קובץ RAR בכונן C ואני רוצה שהוא יפתח לכונן D, פעולת ה- extract (ב winrar) תפתח אותו לכונן C (באיזה ספרית temp) ואז תעתיק את הקובץ ל D. האם יש דרך לדלג על השלב של הפתיחה ל C כך שיפתח ישירות ל D ?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי התקנה, אין לי מושג איפה אני ממקם כל קובץ ומה עושים אנשים שיכולים לעזור בנושא מוזמנים להשאיר כאן הודעה או ליצור איתי קשר במסרים\איסי וכו... עריכה: לא משנה הסתדרתי (:
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
אני בודק במסגרת עבודתי את ה-WIMAX ואני צריך לבדוק TRAFFIC בעזרת תוכנה מסויימת (יכול להיות שזה גם נקרא Bandwidth Measurement Tool). אם אתם מכירים משהו חינמי וטוב עדיף שיהיה בה אפשרות לשמור LOG או איזה ממשק שבו אוכל לראות את ה-TRAFFIC אם אני למשל משאיר את זה כל הלילה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
לא יכול לפתוח קבצי מדיה ב-Gmail אלר רק אחר הורדה ושמירה, אשמח לשמוע עצה - תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
באאוטלוק ידעתי איך לעשות את זה,הפעם חרשתי את האופציות ולא מצאתי שום איזכור לעניין... אשמח לתשובה. נ.ב. אני עם ה-TB באנגלית
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לפי חלון הבעיה, הבעיה היא בקובץ PNCRT.DLL שבסיסטם32 חשוב לציין שקבצי RAM פועלים במחשב רגיל אבל הבעיה קוראת (קורה בנקבה) שאני פותח קבצי RAM באינטרנט אקספלורר אין לי מושג למה זה קורה :'( יש לי XP ואני מתוסכל - ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ריל אלטרנטיב 1.28 לא עזר ניסיתי 1.27 גם לא עזר - אותה תקלה מה עושים :s05:
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היום נתקלתי בתוכנה "Set Affinity". התוכנה מאפשרת לקבוע על איזו ליבה ירוץ כל process בצורה אוטומטית (שנקבעה ע"י המשתמש כמובן) בנוסף היא מאפשרת לשנות כל קובץ EXE בעצמו ע"מ לקבל תוצאה דומה, אך ללא צורך בהפעלת התוכנה... ניתן אף להתקין service שיעשה את מה שעושה התוכנה, ללא צורך בהרצתה. אז יש לנו 3 אפשרויות בתוכנה אחת, למטרה אחת. מכובד, אבל הסיבה שאני פותח תראד זה היא - האם יש עוד תוכנות כאלו? מעדיף לבחון את כל האפשרויות לפני שאני מתקבע על תוכנת פרופילים מסויימת... אוף, יש לי כבר תוכנת פרופילים לכרטיס מסך \ כרטיס קול ועכשיו גם למעבד : קישור להורדה v1.82: (הוספתי בעצמי את האפשרות להתקין את ה-hook גם על חלונות 64bit, לפי הנאמר בפורומים וזה עובד) http://www.filehosting.cc/…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
התקנתי את eDonkey ואני מנסה להתחבר לשרתים אך ללא הצלחה.... אומנם מותקן אצלי Firewall(ISA Server)a אבל פתחתי את ה port המתאימים ואני עדיין לא מצליח להתחבר.... אולי לא עשיתי משהו שכן הייתי אמור לעשות? יש למישהו כיוון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מדריך לפוטושופ אבל שיהיה חדש לא מדריך לגרסא 7 אלה ל8 לפחות (רצוי 9C2)
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
פרמטתי והתקנתי את הכל מההתחלה... ומשהו בשילוב בין הוידנוס אקס פי לאי סי קיו נדפק ובמקום שמות בעברית האי סי קי מראה לי רק סימני שאלה!! מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
google.com ו firefox מחקתי cookies עדיין זה נשאר בצד השני תודה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. התוכנה הזו מתעדכנת כל כמה דקות, והדבר לוקח לי המון משאבים. היא שימושית מאוד, לכן אני עדיין משתמש בה ומשאירה ברקע. אין דרך לבטל את העדכונים או להפוך אותם ידניים, לכן אני רוצה לבטל אותם לגמרי. ניסיתי כבר עם הפיירוול של וינדוס, אבל זה לא עזר. מה לעשות או במה להשתמש? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הצלחתי להפעיל את העכבר והוא עובד מצוין , אבל כדי להפעיל את העכבר אני צריך לעשות מן "הוספת חומרה מחדש" כל פעם... אין אפשרות להגדיר שהעכבר יתחבר עם המחשב לבד בלי התערבות חיצונית כל שנייה? כל ריסט עם המחשב העכבר נמחק. תודה, אבי
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
הי יש לי מצלמה מסוג GSMART MINI של MUSTEK,זוהי גם מצלמת WEB, אני צריך תוכנה שיהיה בא אפשרות להכניס רקעים במקום מסך כחול (כמו קוקו) ולערוך את הסרט (להוסיף ממקום אחר קטע או לטשטש את הפנים). חיפשתי ולא מצאתי כזו תוכנה, אנא עיזרו לי. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי יש לי בעיה שאני במסמך מסוים כותב משפט בעברית ואז בסוף המשפט מילה באנגלית אז היא עוברת להתחלת המשפט דוגמא: to school אני היום הולך אני רוצה שיהיה אני הולך to school מסומן לי ב word כיוון טקסט משמאל לימין (במסמכים האחרים זה עובד מימין לשמאל) אם אני עושה כיוון טקסט מימין לשמאל כל המשפט עובר לסוף המסמך איך מסדרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה ההבדל בין פורמט מלא לבין פורמט מהיר הקויק ליפני התקנת הוינדוס מה כדי ומתי
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני מס' ימים מלאתי איזשהו טופס אלקטרוני באמצעות הדפדפן (אקספלורר 9) , לאחר מילוי הטופס קיבלתי איזשהו מספר אימות שאותו הייתי חייב לשמור , באופן אוטומטי שמרתי את כל הדף עם מספר האימות כקובץ mht וזהו. היום סתם במקרה בדקתי את הקובץ וגיליתי שזה בכלל שמר את הטופס הריק , זאת אומרת הטופס שמלאתי ולאחריו לחצתי על submit . זאת אומרת שהמספר אישור שהייתי חייב לשמור לא נשמר . אין כל דרך לשחזר את המספר אישור הזה ואם לא אצליח לשחזר אותו לבדי בעצמי במילים פשוטות "אכלתי אותה". השאלה שלי היא האם יש דרך לשחזר עמודים שצפיתי בהם בדפדפן (ניסיתי לפתוח את כל החלונות הרלוונטיים ב history אבל אף אחד לא עוזר) ? אולי איכשהו כן אצליח לשחזר את המידע החשוב הזה? מאד מאד מאד אשמח אם תוכלו …
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-