תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע גוגל כרום, במידה ואתקין גם פיירפוקס- יכול להיווצר התנגשות בין 2 הדפדפנים ולגרום לבעיות במערכת? והאם הפיירפוקס צורך פחות זיכרון משמעותית מהכרום? איזה דפדפן תעדיפו ולמה?
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
האם ואיך ניתן להגדיר שאוכל לפתוח ולשלוח דואר HOTMAIL באמצעות outlook-express?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי ידע ב html וידע בPHP וידע גדול ב photoshop . אני הכנתי עיצוב לאתר ניסיוני כדי לבדוק את קישוריי ואני רוצה לדעת כיצד ניתן שהעיצוב יהיה דינאמי ושיהיה אפשר לשנות חלקים, ולשלב בתוכם HTML . תודה למי שיעזור לי ואם אפשר אז בבקשה לתת ישור למדריך כזה בעברית. תטדה מראש :-*
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בצעתי עכשיו שילוב של SP1 עם ההתקנה של האופיס 2007 . רציתי לדעת כיצד ניתן לשלב גם את מס' הרישיון שלי יחד עם ההתקנה,כך כשארצה להתקין את האופיס אני לא יצטרך להכניס את הרישיון וההתקנה תחל מיידית.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
מסיבות כאלה ואחרות אני חייב את שתי הגרסאות על המחשב. הבעיה היא כזאת, ברירת המחדל של פתיחת הקבצים היא תמיד אופיס 2007! גם כשאני מנסה לשנות לאופיס2003 בשיטה הרגילה (כפתור ימני על הקובץ ואז opens with) זה לא עוזר \= אבל הבנתי שזה בכל זאת איכשהו אפשרי..אבל לא מצאתי פיתרון..אולי מישהו יודע? בנוסף למשל כשאני מפעיל את אופיס 2007 ואז את 2003 (או להפך) קופץ לי אוטומטית הwindows installer כדי להחליף קונפיגורציה בגלל שעברתי מגרסה אחת לאחרת..זה קורה בword ובaccess..בexcel זה מקפץ בין הגרסאות בלי בעיה ובלי שום שינוי קונפיגורציה..האם אפשר להעלים את הבעיה הזאת? תודה רבה(:
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג ל-XP. עד עכשיו נהגתי לעשות IMAGE של כל הדיסק ב-WIN98, ב-GHOST 2001. השאלה שלי היא אם ניתן ב-XP לעשות IMAGE מושלם של כל הדיסק, באמצעות GHOST 2003. הכוונה שלי להעתק מושלם של כל הדיסק, כולל מערכת ההפעלה, כך שניתן לפרמט את הדיסק ולשחזר את המערכת מה-IMAGE שהכנתי.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הרכיבים הקיימים: 1. מחשב מיני-נייד של ASUS (אינטל אטום) עם חיבור לאינטרנט. 2. טלויזיה LCD 32' ללא חיבור לכבלים מכל סוג כלשהו (YES, HOT וכד') רק עם ממיר דיגיטלי לצפייה ב-5 ערוצים (11,22, 10, 33 והכנסת). 3. חיבור RGB בין הלפטופ לבין הטלויזיה. המטרה: תוכנה שתאפשר לי לדעת בזמן אמת מה קורה בערוצים הנ"ל בזמן שאני עובד על המחשב כאשר צג המחשב הוא הטלויזיה. האם Windows Media Center מאפשרת לעשות זאת ללא חיבור לכבלים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא ממש בטוח איפה אני צריך לפחות נושא זה כך שאני מצטער אם כאן זה לא המקום... הבעיה: לפני כחודשיים קניתי הרדיסק חדש בעל 320GB, ועד אז הייתי בעל 80GB בלבד. את ה80GB חילקתי ל2 חלקים - C ו-D. בC היה רק הוינדוס ובD כל השאר. כשהרגשתי שאני כבר לא יכול עם רק 80GB קניתי חדש עם 320GB מקום. התחלתי להוריד ולהוריד... ופתאום ראיתי שהולך ונגמר לי המקום בC! הורדתי CCleaner ו"שרדתי" איתו כמה זמן אבל עכשיו באמת אין לי מקום! וכשנשאר לך גיגה וחצי בוינדוס אתה בבעיה... בגלל זה פניתי לפה. האם יש אפשרות לשלב בחזרה את C ו-D (שניהם מאותו ההרדיסק) לC אחד? כך יהיה לי הרבה יותר מקום. האם אפשר לעשות את זה? איך? תודה על העזרה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני כבר מלא זמן שובר ת'ראש ולא מצליח . אני רוצה לשמור כתבה\מדריך לדוגמא זה http://itbananas.com/vmware-vsphere-4-1-guide/#more-5182 יש לי אופיס 2010 2007 2003 אני רוצה לשמור את הסירטונים שמקושרים ליוטיוב . עם זה אין בעיה . הורדתי אותם FLV אבל אין דרך לקשר אותם למסמך WORD אני רוצה שיהיה לי את העמוד הזה לצפיה כאשר המחשב לא מחובר לאינטרנט . מה הדרך הכי טובה לשמור את המדריך הזה ?? גם כאשר ימחקו הסירטונים מיוטיוב . ביצעתי העתק\הדבק למסמך וורד עיצבתי אותו ובאמת קיבלתי חלון וידיאו בתוך המסמך שמקושר ליוטיוב . כבל כאשר העברתי את המסמך למחשב אחר לא ניתן היה לצפות בסירטון ( בשני המחשבים יש אופיס 2010 ) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך משלבים סרט ב PPT כך שיעבוד בכל מחשב שמתקינים לא רק כהפנייה לספריה במחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך תוכנה שתדע לשלב תמונה עם קובץ קול כדי ליצור מעין ברכה מנגנת... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אשמח אם יעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש בHTPC בבית והתוכנה היא XBMC, הבנתי שיש אפשרות לשלב בין התוכנה לבין מערך הערוצים של עידן + (אני פשוט לא רוצה לחבר ממיר בנפרד, אלה לחבר למחשב ומשם לשלוט על הכל). האם מישהו עשה את זה? יודע איך עושים? יכול להמליץ על מקלט טוב למחשב עבור שידורי עידן +? אני מקווה שאני במקום הנכון (התלבטתי בין הפורום הזה לפורום קולנוע ביתי, אבל XBMב זאת תוכנה...) תודה מראש, יונתן
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי לאחרונה עברתי להשתמש בתוכנת האימייל של מוזילה, Thunderbird. שמתי לב שבפיירפוקס יש כפתור של Read mail (0 new) ו-New message שעובד עם Thunderbird. השאלה שלי היא, בעיקרון, מה פירוש ה-"0 new" הזה... האם יש אפשרות להגיד לפיירפוקס לבדוק את חשבונות האימייל של thunderbird כל x זמן ? אני לא מצאתי אפשרות כזאת, ולכן זה נראה לי קצת מוזר שהוסיפו "0 new" ליד "read mail" (הרי כדי שיהיה משהו "חדש" אני חייב לפתוח את thunderbird, ואז הכפתור במילא מיותר). חיפשתי משהו שמקשר בינייהם גם בתור Extension, אבל לא מצאתי... מישהו יודע על זה משהו ?
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש אפשרות לשלב בין התוכנות?? כלומר כשאני משנה נתונים בטבלא באקסס, ישתנו לי הנתונים גם באקסל?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני מניח שרוב האנשים כאן עבדו או ראו את Trillian (תוכנה שמאחדת כמה תוכנות של מסרים מידים פופלארים) הבעיה שלא מצאתי דרך לבצע ישור לימין כך שמשפט שמשלב עברית ואנגלית ביחד יצא נורמאלי אם משהו מכיר דרך אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לשלב עם השעון של XP בסרגל הכלים, שעון נוסף שיציג שעה מקומית אחרת משל ישראל. אפשרי לביצוע בלי תוכנה חיצונית? אם לא, אז איזה תוכנה אתם מכירים שמציעה את זה, ולא גוזלת הרבה משאבי מערכת? לא מעוניין בכל תוכנה מגוגל, כי קרה לי שפעם הורדתי אחת עם ווירוס מהתוצאות הראשוניות :-X
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היום בצעתי את השדרוג האוטומטי מ-2.0.0.1 ל-2.0.0.2, ומאז Firefox מסרב להוסיף את הסיסמאות השמורות שלי בצורה אוטומטית (auto-fill), רק את שם המשתמש. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה מקומית אצלי, עד שראיתי את זה: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=524333 אני עכשיו בודק איך אפשר לפתור את זה, אבל בגדול - בגלל ש-myspace מפגרים, מישהו במוזילה החליט שכדאי לסגור את חור האבטחה הזה ברמת הדפדפן, ואנחנו צריכים לסבול.. לכן, אני מאוד לא ממליץ להתקין את העדכון מהימים האחרונים, אם אתם רוצים שהדפדפן שלכם ינהל לכם את הסיסמאות לאתרים.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי פה נושא של ייבוא מועדפים, מישהו נחמד עזר לו אבל לא הצלחתי להבין אני עומד לפני פירמוט במחשב, יש לי דיי הרבה מאד מועדפים, איך אני יכול לשמור את כולם בתיקייה אחת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. איך משתמשים עם התוכנה הזאת R-studio אני רוצה לשחזר קבצים שמחקתי בטעות! תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לכל המבינים בתוכנה, אני השתמשתי באופציה בתוכנה של ניקוי קבצים מהמחשב. הבנתי שמדובר בכל מיני קבצים שאינם רצויים וקבצי זבל שאין בהם שימוש. הרבה מהקבצים שנמחקו היו של אינטרנט אקספלורר (למרות שאיני משתמש בדפדפן זה), והיה קובץ מסוים שנמחק שראיתי שכתוב בעברית. בעיקרון החשש שלי שהתוכנה מוחקת לי קבצים של אופיס של לימודים (WORD,EXCEL ועוד), בנוסף לקבצים טכניים של המחשב עצמו. הייתי רוצה לדעת איך התכונה הזאת של ccleaner עובדת וכי הניקוי קבצים והעדכונים השוטפים התוכנה עושה על המחשב והמעקבים לא פוגעים לי בקבצים אישיים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע מועסק בחברה, בה במסגרת התפקיד, יוצא לי להשתמש בתיבת דואר אלקטרוני של Gmail, של החברה(הכוונה היא שהסיומות הן של החברה בסגנון הבא Silky@nameofthecompany.com). כשקיבלתי את המייל והססמה מיד שיניתי אותה למשהו שידוע רק לי, אך היום קיבלתי מייל שאומר שססמתי שונתה(מטעמים כאלו ואחרים), מה שנותן לי להסיק שלאיש ה IT בחברה יש יכולת לגשת לחשבון שלי בדרך עקיפה. השאלות שלי הן כדלקמן: 1: האם יש באפשרותי דרך לבטל את האפשרות של איש ה IT לגשת לחשבון שלי? 2: האם יש לי דרך לשלוח מיילים משרת אחר שיופיע "כאילו" שלחתי מהדואר חברה? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעבוד עם Outlook 2010 עם דואר וואלה. עבדתי לפי כל המדריכים, ומשום מה אני מקבל אותה הודעת שגיאה בסוף התהליך: ניסיתי להפעיל את הOutlook גם עם GMAIL לפי מדריכים באינטרנט, וקיבלתי שוב את אותה הודעה שגיאה. מה שמביא אותי לכך, שאולי יש בעיה בהגדרות המחשב/חומת האש שלי.. (עשיתי הכל לפי המדריכים, שיניתי את הפורטים ואת ההגדרות המתקדמות וכל שאר הדברים שרשומים במדריכים) אם למישהו יש מושג, אשמח לעזרה. מאור.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול, איפו אני שם את הכתובת של הפאב? תודה :xyxthumbs: דחוף!!
-
הורדתי את התוכנה ואם מישהו יכול לעזור לי איך לתפעל אותה ברמת הבסיס או קישור מסוים אני אשמח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני שוקל להשתמש בסקייפ לחיוג לטלפונים קוויים בארץ (עולה כ-5$ בחודש), איני רוצה לקנות טלפון המתחבר למחשב ב-USB, אלא להפעיל אותה במקביל על המחשבים בבית. 1. האם ניתן להריץ אותו יוזר ב-skype על יותר ממחשב אחד בו זמנית? (בהנחה ויש להם אותו IP חיצוני ובהנחה ולא). במידה וכן, אם יש שיחה נכסת איפה הסקייפ יצלצל? האם ניתן להוציא יותר משיחה אחת בו זמנית? האם בזמן שיחה במחשב אחד, ניתן לשמוע אותה גם ממחשב אחר? 2. האם ניתן להריץ יותר מיוזר סקייפ אחד על אותו מחשב? 3. (לא קשור) - במידה והסקייפ מאחורי ראוטר ויש שיחה נכנסת, איך הסקייפ יודע לזהות זאת, והראוטר לא "זורק" את המידע הנ"ל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-