תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ואני מקווה שזה הפורום... בתוכנת outlook כשאני מסמן שישאיר את ההודעות שנקראו מהשרת על השרת הוא משאיר אותן, אבל אני צריך לסמן מחדש את ההגדרה הזו אחרי כל פעם שאני מעלה את התוכנה- יש דרך לגרום לזה להיות ככה בצורה קבועה? ושאלה נוספת, יש הודעות ישנות שהוא כבר הוריד מהשרת וכרגע שמורות רק על המחשב עצמו, יש דרך "לשתול" אותן חזרה בשרת? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס פרו על הוינדוס הקודם ללא פירמוט,בהפעלת המחשב הראשונה התברר שכל המידע עליו נעלם,לא עשיתי שופ פעולה נוספת עלמנת לא לפגום במצב עוד יותר,האם יש סיכוי לשחזר את המידע שאבד? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב, והתקנתי מחדש את אזוראוס, ואני רוצה להמשיך את ההורדות הישנות שלי אך אני לא מצליח!! מה אני צריך לשנות בהגדרות על מנת שזה ימישך להוריד מאותו מקום ?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני פרמטתי את המחשב וההסטוריה של הICQ נמחקה...יש דרך עם תוכנה לשחזר?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים. הייתה לי תיקיה במחשב עם חומרים מאוד מאוד חשובים לי , שאין לי מושג איך אבל נעלמו. סביר להניח שהם נמחקו. ניסיתי לשחזר את התיקיה בעזרת תוכנה שהכרתי, אבל לצערי היא לא מצאה את רוב הקבצים. האם אתם מכירים תוכנות שאפשר לשחזר איתם קבצים והם טובות? אני מוכן לשלם אפילו עבור רישיון לתוכנה טובה, הקבצים ממש חשובים לי. תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של מצלמה דיגיטלית ופרמטו לי את הכרטיס בטעות, דרך איזה תוכנה אני יכול לשחזר את התמונת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים בשבוע שעבר החלפתי למזכירה בעבודה שלי מחשב, העברתי את כל החומר וגיביתי את קיבצי האאוטלוק עכשיו אני צריך איכשהו לשחזר מתוך קבצי PST או IAF או DAT שזה כל הקבצים שגיביתי את כתובות בהמייל שהיו בפנקס כתובות של אותה מזכירה בבקשה תעזרו לי... זה מקום עבודה חדש ואני רוצה לעשות רושם ראשוני טוב תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עושה משהו לא בסדר? לא מזמן גיביתי ידנית את תקיית הUser Data הייתי בטוח שזה הגיבוי הכי נכון ובטוח שאפשר לבצע . בגיבוי הנ"ל היו טאבים פתוחים ותוספים ופשוט עכשיו החלפתי את תקיית User Data הנוכחית בזאת שגיביתי ופשוט כלום0-0 חוץ מהיסטוריה לא שוחזר כלום. לא תוספים ולא טאבים . בנוסף היה לי גיבוי של כרום נוסף (אחר לגמרי)שאתו הצלחתי לשחזר את ההיסטוריה והטאבים הפתוחים - הופיעה לי בדפדפן "שחזר את כרום " או משהו כזה אבל אף תוסף לא שוחזר הגיבוי נעשה כשהיה לי חלונות 8 ועכשיו יש לי חלונות 10 אשמח לעזרה הצעות בבקשה. כל קישור למאמר בנושא יתקבל בברכה . תוך כדי המתנה לעזרה שלכם אני אמשיך לחפש תשובות ברשת.. תודה…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום רב, מערכת ההפעלה שלי קרסה, ואני מעוניין לגבות את המועדפים של הפיירפוקס, ולהעביר אותם למחשב אחרי שאתקין את מערכת ההפעלה מחדש. לא ביצעתי ייצוא של המועדפים זמן רב. היכן במחשב שמור קובץ המועדפים של הפיירפוקס?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה הדיסק הקשיח היה מחולק ל 2 מחיצות מחקתי אחת מהן שהייתה 100 gb ונשאר לי רק את המחיצה השניה אם יש אפשרות לשחזר לגמרי את המחיצה זה יהיה מעולה תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה הדיסק הקשיח היה מחולק ל 2 מחיצות מחקתי אחת מהן שהייתה 100 gb ונשאר לי רק את המחיצה השניה אם יש אפשרות לשחזר לגמרי את המחיצה זה יהיה מעולה תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של 320 ג'יגה. בטעות, מחקתי את המחיצה שלו וכל המידע נעלם. עכשיו אני רוצה לשחזר את הקבצים האבודים שהיו במחיצה. השתמשתי בכמה תוכנות והתוכנה המביאה הכי הרבה תוצאות היא: Active@ Partition Recovery 5.3 עשיתי סריקה מקיפה והצלחתי לראות את כל הקבצים שאני רוצה לשחזר. אבל משום מה אחרי שאני מבצע Recover הקבצים שלי לא חוזרים לקדמותם, אולי אני פשוט עושה משהו לא נכון.... למישהו אולי יצא לעבוד עם התוכנה ויודע מה אני צריך לעשות ?? תודה רבה, העניין הזה חשוב לי בטירוף, זה ממש קרייסס !!!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
האם לאחר שמוחקים בטעות מחיצה ב-Partition Magic או ב-Acronis ולא יוצרים מחיצה חדשה במקומה, ניתן לשחזר את המחיצה שנמחקה במלואה מבלי שיגרם נזק כלשהו לקבצים שהיו במחיצה, ולהחזיר את המצב לקדמותו כאילו ששום דבר לא קרה?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשתי 2 HD הראשון מחולק ל2 partionים. וHD נוסף. בטעות, (מתברר כעת) בצעתי העתקה של הHD ה-2 לpartion ה-2 וכך נמחקו להם ב4 דקות אוסף מכובד ביותר של סרטים,תוכנות וכו. המהלך בוצע ע"י ghost 2003 ניתן לחזור אחורה? לבצע restore לHD? מבקש סיוע דחוף, תודה מראש, עמיר
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לשחזר איזה כתובת אימייל של מישהו שדיברתי איתו במסנג'ר (אחרי שהאמייל שלי ניסגר על ידי MSN מחוסר שימוש.. מישהו אמר לי שאפשר לעשות משהו עם ה cache files, אתם יודעים משהו על זה? אולי דרך אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי קרוב משפחה שבעבודה נכנס בטעות דרך פרופיל לוקאלי מחק פרופיל בשם unknown שהתברר להיות הפרופיל רשת שלו ועכשיו הוא חייב לשחזר את המידע שהיה שם (הפרופיל נוצר מחדש (פרופיל ברירת מחדל) מתי שהוא עשה log on לרשת) חשבתי לתת לו recuva portable ולהגיד לו לבצע סריקה לכונן ולבצע שחזור יש דרך יותר טובה? או תוכנה יותר טובה?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני מנסה לשחזר כמה תמונות שמחקו לי מהמכשיר. התמונות נשמרו על המכשיר עצמו, ולא על הכ. זיכרון, אז כל תוכנות היחזור השונות התבררו כלא מועילות. בעיר בגל שאין לי אפשרות להציג את זיכרון הטלפון ככונן פיזי / נשלף, וכך התוכנה תוכל לגשת אליו. יש חיה כזאת ? או אולי מישהו שמע על אפליקציה כלשהי שרצה מתוך המכשיר ויכולה לשחזר מידע ? [br]פורסם בתאריך: 12.12.2009 בשעה 13:34:04
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתוצאה מטעות אנוש מביכה (לקח לחיים: לעולם לא לפרמט כוננים כששרויים במצבים של עייפות קיצונית) - פירמטתי את הפרטישן הלא נכון. (ב quick format). ניסיתי לשחזר עם Ontrack EasyRecovery 6 אבל זה לא מצא שום קבצים בכל אחת מאפשרויות השחזור שניסיתי (למעשה, זה מצא 11 קבצים כולם מ windows/temp), עם זאת כשניסיתי לשחזר במצב של שחזור ללא מידע על מערכת הקבצים, הוא מצא לי את כל הקבצים - הבעיה - שהם איבדו את השמות שלהם ואת המיקומים שלהם - בלאגן. 1) האם עשיתי משהו לא נכון? איך אני משחזר כמו שצריך בעזרת EasyRecovery 6? 2) האם יש תוכנות אחרות שיכולות לשחזר את זה? איך אני עובד איתן? כמו כן, אשמח לשמוע עוד טיפים ועצות אם יש. תודה מראש וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי restore בתוכנת גוסט אבל ברוב טימטומי שכחתי לגבות saves של משחק כלשהוא יש למישהוא צל של מושג איך ניתן לחזור לאחור או לפחות להציל את הקבצים?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
* אפשר למחוק, טעיתי בפורום... יש אפשרות לשחזר מידע מהארד דיסק שעבר Quick Format ל-NTFS (בהתקנה של XP)? קודם לכן הוא היה FAT32. לצערי פירמטתי את ההארד הלא נכון...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום היום, ברוב טפשותי, פירמטתי את כרטיס הזכרון של ה PSP שלי לפני שהוצאתי משם את השמירות של המשחקים, ומכיוון שממש לא בא לי להתחיל הכל מחדש, רציתי לדעת- האם יש תוכנה שמשחזרת מידע מכונני פלאש? אם יש, בבקשה ציינו את שמה, תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש אפשרות לשחזר מידע שנמחק לאחר אתחול דיסק און קי??? איזה תוכנות שחזור מידע הם הטובות והאמינות בשוק היום תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת באיזה תוכנה או דרך ניתן לשחזר אימלים שנמחקו לגמרי (גם מהסל מחזור של התוכנה icredimail) מצאתי תוכנה שנקראת nucleus kernel incredimail שמראה את כל האימלים שנמחקו אך כדי לשחזר ולשמור במקום אחר צריך לקנות אותה ולכן זה אומר שהאימלים עדיין שם איפה שהוא ורציתי לדעת האם מישהו יודע איך להגיע אליהם או מכיר תוכנה חינמית או זולה מאוד שיכולה לעשות את זה? בתודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שכתובה ב visual basic ושומרת את הנתונים באקסס התוכנה נותנת אפשרות גיבוי לקובץ משום מה הגיבוי לא עבד היום ובמקום לגבות הוא יבא את הנתונים מגיבוי (הגיבוי לא היה מעודכן בכלל) יש דרך לגבות קובץ כזה יכול להיות ששחזור קבצים ימצא את הקובץ או שבגלל שהקובץ קיים הוא לא יחפש אותו? אשמח לרעיון Sent from my SM-J5108 using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-