עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ............................

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by huber,

here u go: http://www.divx.com/divx/

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מאמין שקיימת כזאת אבל אין לי ניסיון עם אחת... אם יש לכם המצלמה אשמח לתוכנה שקוראת EXIF מתוך קבצים

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by snaidis,

אני צריך את הדרייבר למודם הבא: Terayon tj715x ניסיתי לחפש את הדרייבר בגוגל אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור לי במציאתו? תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  5. השאלה בכותרת בעבר כשהיה לי פוטושופ CS2 הגיע איתה גם תוכנה בשם Image Ready ועכשיו יש לי CS3 ואני לא מוצא שם תוכנה כזו :-\

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הבעיה חוזרת על עצמה, יש תוכנות שכשאני מפעיל אותן זה ישר רושם לי שהתוכנה הפסיקה לעבוד. למה? כי הן לא תומכות בוויסטה? יש אפשרות לעקוף את זה?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מנסה לנגן 720P ו1080P על הנייד (מפרט בצד) ומשום מה כאשר מחובר מסך שני הסרטים קורסים/נתקעים ולפעמים תוקעים את המחשב/מתמלאים ריבועים והצבע מתעוות ואז אחת התופעות הקודמות מופיעה, ניסיתי עד כה עם VLC ו MPC-HC, יש למישהו רעיונות?

8. Started by MACHO1234,

האם אפשר בתוכנת idm אפשר לעשות שירדו קבצים לא במקביל אלא אחד אחרי השני . שיסתים קובץ ירד השני אחריו ולא במקביל

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

יש לי אופיס בעיברית ויש לי פתאום משהו מוזר אני לא יכול לקבוע פגישות כאילו נעול מישהו מכיר

10. Started by slim_shady,

הסתדרתי... אפשר למחוק\לנעול

11. WINRAR WINAMP CDEX BSPALER איזה עוד דברים שימושים...אני רוצה לעשות לי דיסק כזה מוכן עם הדברים הכי שימושים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by slimshady21,

אני רוצה להדפיס איזה קובץ PDF מסויים אבל הוא בכתב קטן מדי. איך אפשר להגדיל אותו? הורדתי תוכנה שממירה קבצי DPF לRTF, אבל אז כשאני בא לפתוח את קובץ הRTF עם וורד הוא נתקע לי. ניסיתי כבר על שני מסמכים. יש איזו דרך אחרת להגדיל את הכתב? יש לי adobe acrobat 7 proffesional, ואמרו לי שאיתו אפשר גם לערוך קבצי PDF השאלה איך

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. היום אני נכנס ל-ICQ אחרי כשלוש ימים שלא הייתי מחובר ואני רואה שכל הרשימה שלי נמצאת תחת: NOT IN LIST אני מתנתק ואחרי שזה מתנתק זה עושה DELETING ALL HisTORY EVENTS אני מתחבר אחרי חמש דקות ואין כלוםםםם!! הרשימה ריקה אין ל אף אחד :'( בבקשה תעזרו יש איזו דרך להחזיר את הרשימה? אני משתמש ב-ICQ PRO B2003 תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. בס"ד שלום, גיסתי רוצה לקנות מחשב חדש, והיא עורכת סרטים בפרמיר אלמנטס. הפנו אותי לפה מהפורום מפרטים על מנת לדעת מה עדיף לפרמיר מעבד חזק עם GPU וכרטיס יותר חלש או דווקא מעבד חלש יותר ולהשקיע יותר בכרטיס. כמו כן, אם עדיף כרטיס של נוידיה שיש לו CUDA או של AMD? האם בגזרת המעבד עדיף אינטל או שמא AMD עדיף (גם מבחינת יחס מחיר/ביצועים)? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  15. אוקי אני גולש כבר המון זמן עם פיירפוקס ולאחרונה יש לי בעיות בפיירפוקס. לדוגמא שאני נכנס לאתר שיש בו סרטון נגיד youtube פשוט אין את הסרטון. או שנגיד שאני לוחץ סתם דוגמא בפורום לוחץ על פורום מקינשוט זה פשוט לא נכנס זו בעייה ממש מעצבנת ודרך אגב, יש לי IE Tab ושאני עובר ל-IE זה עובד.. בבקשה עזרה..

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by maverick,

אני עדיין מחפש תוכנה ליצירת קבצי PDF.

17. שלום... הגדרתי באווטלוק שלי שני משתמשים אחד של G-MAIL והשני HOTMAIL אין לי בעיה לקבל אי מיילים אך כאשר אני רוצה לשלוח אני מקבל הודעה שהשליחה נכשלה... כמובן כול הודעה על כישלון באה מהספק שלה...(G-MAIL, HOTMAIL)... ככה זאת בעיה אצלי בטוח. בבקשה אשמח לשמוע פתרונות אפשריים!!! תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by elad-k1,

שלום יש לי תוכנה שהורדתי וזה בקובץ iso ואני רוצה שזה יעלה בתור בוט בתחילת ההדלקה של המחשב.. איך עושים זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  19. אני מכיר כל מני תוכנות, כמו WindowBlinds או StyleXP (אני חושב) או יש גם כלים שמאפשרים להחליף בלי להתקין תוכנה. איזו דרך מנצלת הכי פחות משאבי מערכת? וגם קראתי איפשהו ש-WindowBlinds מנצל פחות משאבי מערכת אפילו ממה שבא עם חלונות XP (כחול/כסף/זית)... בטח באתר של התוכנה, לא זוכר. זה נכון בכלל? תודה מראש PK

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  20. אני מוריד טיובות לפיינטשופ פרו, ורובן ככולן באות בקבצי זיפ. האם יש איזו תוכנה שתוכל לעשות אקסטרקט לכל הקבצים האלה בבת אחת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by overload,

אם אני צריך עזרה קטנה. הכני מיקס פשוט (מאוד). אבל משום מה את השיר השני (זה שלמטה) לא שומעים. אני חושב שהתבלבלתי קצת בקטע של השתלבות של הביט של שניהם (הסמן הכתום הזה). הבעיה נעלמה (לא יוד איך) אבל עדיין אני ישמח אם מישהו שמבין בתוכנה יענה לי על כמה שאלות בפרטי.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by ModChiP,

מישהו הספיק לנסות אותו? איך הוא? נוח? דומה לפיירפוקס 5?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by daniel543,

פירמטתי את המחשב היום ואיכשהו כונן D נמחק לי, אני בטוח ב 100% שלחצתי למחיקה של כונן C וגם בחרתי בפירמוט מהיר ושהמחשב סיים לפרמט (משו כמו 5-10 דקות) נכנסתי למחשב שלי וכונן D לא היה שם והלכו לי איזה 450GB יש איזה דרך להחזיר את זה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה איך אני מקודד לKSVCD ומה זה??

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by Zaks Sharon,

http://www.toptenreviews.com/ אתר שמראה את עשרת הגדולים של מלא סוגי תוכנות. כנסו ותראו. יש כאלו שיאמרו שהוא שימושי, אבל כפי שאני רואה הוא "קצת" נוגד את ההמלצות של רוב אנשי הפורום כאן (תראו על איזה אנטי וירוס ותוכנת אנטי ספייוור הם ממליצים...).

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.