תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם התחלתי להתעניין בתלת מימד ואמרו לי שהתוכנה הזו טובה מאוד הייתי מאוד רוצה מדריכים עלייה כמו הכרת התפריטים יצרית כל מני דברים וכד' אם תוכלו לתת לי בבקשה מדריכים בעברית אם לא אז אסתפק באנגלית אבל שיהיו תמונות תודה לכם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
בעקבות קניית די וי, החלטתי להתעניין בנושא זה שתמיד לא עניין אותי, אין לי מושג כל כך והייי מעוניין בהסברים מלאים. אני רוצה להפוך את סרטיי הAVI לפורמט שהדי וי די יכול לקרוא (אין לי מושג לאיזה פורמט). בנוסף לקח אני רוצה להדביק תרגום לסרט כדי שיהיה אפשר לראות את זה בדי וי די, האם אני עושה את זה אחרי שאני משנה את הפורמט או אחרי? בעקרון אלו השאלות העיקריות, הייתי מעוניין לדעת מה אני אמור לעשות ובעזרת אילו תוכנות. תודה על העזרה 8)
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
האמיול שלי דלוק כבר בערך שבוע וחצי רצוף ורק אתמול בבוקר שמתי לב שהאמיול מוריד על 92 ואפילו מגיע לשיאים חדשים של 112 וכן זה נכון כי חישבתי את כול ההורדה של הקבצים וזה נכון! אבל איך זה הגיוני כי ההגבלה של האיטרנט שלי היא בעצם 65 גג 70! הגיוני? או שלא?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה אני מקבל את המסך בו אני צריך לבחור אם אני רוצה NEW PROJECT או OPEN PROJECT אני לוחץ על NEW PROJECT ושם אני נותן שם לפרוייקט ולוחץ OK והתוכנה פשוט נעלמת, אין שום הודעת שגיאה ואין לה זכר ב task manager פשוט נעלמת. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני יודע שפעם כשרציתי לראות את הסרטים שהורדתי יכולתי ולא הייתה שום בעיה... אבל עכשיו אחרי ששמתי הכל מחדש (היו בעיות בווינדוס לא הצלחתי לפתור אותן אז עשיתי פורמט והתקנתי הכל מחדש) עכשיו אני יכולתי לראות חלק מהסרטים אבל לא היה להם קול (MPEG- מדיה פלייר) אבל DIVXים לא ניסיתי... התקנתי קודקים שהייתי צריך XVID למיניהם MPEG למניהם ומדייה פלייר 9 אבל עכשיו אני לא יכול לראות או לשמוע כלום! בגלל זה באתי לכאן... אולי לכם המומחים יש פתרון לבעיה שלי ? :-[ אני לא יודע מה לעשות.. בהתחלה כשניסיתי לראות DIVXים אז ההסמל של DIVX הופיעה ונעלם בפינה הסרט המשיך לזרום כרגיל אבל בלי תמונה או קול..... עכשיו אחרי שהתקנתי קודקים מתאימים (כן יש לי GSPOT והתקנתי את הקודקים שהיא אמרה לי שאני צריך)…
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
נדפק לי איזה משהו ואני לא יודע מה זה הקישורים לתוכנה לא עובדים , אני לוחץ על קישור וזה לא נוסף לתוכנה .
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
פשוט אני מקבל בימים הקרובים את המחשב שלי. זו הפעם הראשונה שאני קונה מהחברה הזו (www.pch.co.il) והיות והזמנתי גם הרכבה של המחשב, אז המחשב יגיע אליי מוכן כשכל הכרטיסים בפנים. לכן, אני רוצה לדעת שלא עבדו עליי ולמשל נתנו לי כרטיס Radeon 9600 Lite במקום Pro שהזמנתי. האם קיימת תוכנה כזאת שמספקת את מידע הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים, ניר.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המחשב שלי מאוד מאוד חלש: P3 800 Mhz SD-RAM 128 MB ויש לי שתי תוכנות של Symantec: Norton System works 2002 Norton internet security 2003 קראתי על כך שהתוכנות של Symantec מאוד כבדות ואני פוחד שזה יכביד מאוד על המחשב שלי. איזו גירסא להתקין? האם יש אנטי וירוס חינמי?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אפשר לקבל קישור לתוכנה לחציאת כתובית תודה...........
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לאימיול 2.2LH (החיפוש לא עזר לי) 1) האם יש גרסא שעושה ID גבוה אוטומטית? 2)באיזה תיקייה אני שם את הקבצים שאני רוצה לשתף? 3) כמה חיבורים וכמה המגבלות חומרה צריך ליהיות לי? 4)איפה כתוב מה הID שלי? 6)מתי יבא המשיח? בבקשה תענו על מה שאתם יודעים, אם לא הבנתם אחת מהשאלות פשוט תשאלו אותי, יהיו לי עוד שאלות בהמשך.
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
http://akamaidownload.apple.com/530x3824/akform.html יש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזו תוכנה עדיף ללמוד ולהשתמש לבניית אתרים? יש בינהן הבדלים?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
בסנדרה נותן לי טמ"פ מעבד שונה , ובAIDA32 נותן לי טמ"פ מעבד שונה לחלוטין למה ? והקטע שבAIDA32 זה נותן לי את האמיתי כמו שרשום בביוס .
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי את הwindows Movie Maker 2 לווינדוס אקספי פרו, ויש אפשרות לשלב סרטונים בסרט. אבל אי אפשר לייבא סרטוני קוויקטיים! וזה פורמט הוידאו של המצלמה הדיגיטלית שלי! אז מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך צורבים IMAGE FILE בתוכנה הזאת ובאיזה סוגי קבצים היא תומכת
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש תוכנה שתוכל להמיר לי קבצי סאונד (MP3,WMV[את הסאונד שלו] וכ"ד...). לWMA. חשוב שהיא תתמוך בריבוי ערוצים, כלומר סראונד. מישהוא מכיר כזו תוכנה? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי תוכנה ישנה שאני מנסה להריץ על המחשב שלי. כנראה שהתוכנה לא מצליחה לזהות את כמות הזיכרון בגלל שיש לי יותר ממה שמוגדר לה. במחשב ישן (פנטיום 2) התוכנה רצה כמו שצריך. אני צריך תוכנה שמדמה מחשב ישן כדי שאני יוכל להריץ את התוכנה.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
למשל סרטון מהלינק הזה: http://mofa.msn.co.il/programs.asp?iGlobalId=6
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני כבר נואש, אני מחפש את התוכנה כבר חודש ולא מוצא. למישהו יש אותה?!. אני יודע שהיא מאוד שינה. אני מחפש Quattro Pro 4 . מבטיח תמלוג שמן עם שתיי אפסים בסוף - אז למי שיש יכול גם לפנות אלי בפרטי !!! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איזה יש שהיא ממש מומלצת? חוץ מ [system mechanic , ace utilities ,evidence eliminator]
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2500 בארטון וזיכרון 512 וכשאני צורב בVCD אז קידוד הסרט בנירו לוקח יותר משעה...!! מה לעשות כדי שיקח פחות זמן? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מה התוכנה הכי טובה לדיפרגמנט? ואיזה תוכנה יש [שעובדת] שמדברים אל המיקרופון וזה כותב את מה שאומרים.? [באופיס אקס פי יש כזו תכונה , ניסיתי אותה , וזה סתם חרא , יש לי גם את IBM VIAVOICE אבל היא לא עובדת לי ]
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
וואו אני ממש חייב עזרה... יש לי על המחשב סרט שלקח לי מלא זמן להשיג... הוא על קידוד ac3 שיש לי מותקן... אפילו אם אני מעלה אותו ב gspot הוא כותב לי שזה מותקן טוב... אבל כשאני מפעיל את הסרט יש רעשים במקום קול והתמונה קופצת לאללה, מה אני יכול לעשות? אני יודע שזאת לא בעיה בקובץ, ניסיתי אבל להפעיל אותו עם divx player וגם עם windows media player 9... :-\ help ???
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני משתמש ב-icq2003a ואני לא מצליח לקבל מאנשים קבצים......ניסיתי להתקין את ה-icq2002a וגם זה לא עבד מישהו יודע מה הבעיהה???
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-