עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 1900GT,

אני מחפש תוכנת אנטי וירוס טובה שלא מכבידה על המחשב ובנוסף תוכנת פיירוול . על מה אתם ממליצים??

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by eladh16,

שלום יש לי סרט, ויש לוגו של הערוץ בצידו הימני של הסרט. כיצב בעזרת sony vegas 9 או כל תוכנה אחרת, אני יכול להדביק על אותו הלוגו, לוגו שלי שיש לי, סתם תמונה שאני ישים והיא תופיע שם לאורך כל הסרט. איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by Hotmetal,

משום מה אם אני עושה אפדייט לכרטיס המסך שלי GEFORCE 6600GT אז המשחקים שאני מפעיל פועלים בצורה גרועה הרבה יותר ואחרי שאני מסיר את הדרייבר החדש וחוזר לישן המשחקים פועלים טוב יותר ברמה ניכרת למה?

4. שלום לחברי הפורום לאחר מעמצים רבים שהצחשב זורק אותי ממשחקים ניראה לי שהבעיה היא בדרייברים של כרטיס הכל המובנה פשוט הורדתי את הדריברים שהגיעו עם הדיסק והתקנתי אותם עוד פעם (ביגלל שגיע של מסך כחול שהיתיחס לתאימות דריברים של כרטיס קול) ולהפתעתי הרבה היתה לי הודעת שלדריברים אלה אין חותמת דיגיטלית של microsoft דבר שעסוי ליפגוע בביצועי המערכת . כמו ילד טוב הלכתי לעדכן דרייברים מהעטר של asus אך..... דריברים אלו(ויש רק קובץ אחד) עם אותה בעיה של תעימות המיפרט שלי מופיע בצד לכל המעוניין לדעת פרטים על לוח אם בבקשה תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  5. שלום. יש לי את וירטואל דאב וסבטייטלס וורקשופ, המרתי את התרגום לפורמט SSA התאמתי את קצב הפריימים. כשאני פתוח את הוירטואל דאב, טוען את הסרט, ואז את הפילטר לכתוביות קורה משהו מוזר. נפתח החלון בכדי להוסיף כתובית, אני מוסיף אותה, ואז עושה תצוגה מקדימה ואין לי תרגום :-\ וגם כשאני שומר אחרי כל הקונפיגורציות של הוידיאו והסאונד סודרו, עדיין אין לי כתוביות. יש למשהו מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by rollita,

יש לי בעיה באימיול. כאשר אני הולך לכלים ושם מגבלת העלאה אוטומטית יש לי מגבלת הורדה. אני מעונין להגביל את העלאה ללא הגבלת הורדה. איך אני יכול לעשות זאת?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Pika007,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? היו לי פעם כמה טובות וחינמיות, שכחתי את השם :\ תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Godmoney,

אני משתמש בתוכנת Power DVD Ripper כדי להפוך את ה DVD שהקלטנו של המשפחה לקבצים שאני אוכל לערוך על המחשב. אני מעתיק את כל תקיית TS_VIDEO למחשב ואז הופך אותם לקובץ AVI. הבעיה היא שברגע שהקובץ מגיע ל 4 ג'יגה ההמרה נתקעת ועוצרת ואני לא מצליח לסיים. 1. מישהו מכיר תוכנה חלופית שאני יכול להשתמש בו או יש רעיון למה התוכנה נתקעת לי ככה? 2. לאיזה פורמט כדאי להמיר כדי להגיע לאיכות הטובה ביותר? AVI או MPEG?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by 114508534,

שלום אני כרגע משתמש ב אווטלוק של חלונות והוא נחמד כזה אבל לא יותר יש אולי משהו יותר רציני עם לוח שנה וכ'ו מנהל משימות משהו בסגנון הזה תודה

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  10. שלום , יש לי כמה קבצי NRG , ISO שאני מעוניין לצרוב . יש כמה קבצים שהם בגודל של פחות מ 350M ( 230 ,260 , 289 וכו' כך שמבחינת נפח ניתן להכניס 2 ב CD . האם הדבר אפשרי , ואם כן , איך ? תודה , יניב

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי קובץ ראר אשר הורדתי(אל דאגה - חוקי לגמרי) אשר בא בצורה של הרבה רארים קטנים בעלי סיומות .01, .02 וכו'. הקובץ נמצא בתוך כונן NTFS אשר יש בתוכו 11 ג'יגה פנויים(כונן C השני הוא FAT32) אך כאשר אני מנסה לחלץ את הראר מתוך הרארים הקטנים יש לי שגיאה: אין מספיק מקום בדיסק הקשיח קבצים מעל 4 ג'יגה נפתחים רק בכונן NTFS אבל הבעיה היא שגם יש לי מקום בדיסק הקשיח(כאמור 11 לעומת 8 ) וגם הכונן בו אני מנסה לחלץ הוא כונן NTFS יש סיכוי שגם הכונן השני צריך להיות NTFS בשביל שזה יעבוד? יש למישהו פתרון לבעיה? תודה מראש, זז'י בזז'י.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  12. לא כל כך מבין מההסברים בתוכנה עצמה. בתכל'ס, כדאי לאפשר את שתי הפונקציות האלה? זה מציג שיפור בביצועים? הכוונה ל DK10. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by liorperets82,

אני מחפש תוכנה לשחזור המערכת. שמעתי פעם על "גוסט" האם היא תוכנה טובה או שיש כבר משהו אחר או משהו יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן ושבוע טוב לכולם, עברתי לאחרונה מ-WinAmp ל-WMP בגלל כמות הבאגים המופחתת משמעותית, רק שיש בעיה אחת: אני לא יכול לגרום לו לנגן FLAC. יותר מזה, אני לא מוצא איזה Plug-in רשמי ממיקרוסופט שיאפשר לו לנגן FLAC. מישהו מכיר איזה Plug-in לא-רשמי שיאפשר לי לנגן FLAC עם WMP? בתודה מראש, אורן.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני אסביר את עצמי: יש לי מחשב נייד עם יציאת טלוויזיה ויציאת VGA ואני מחבר את המחשב לטלוויזיה לשם צפייה בסרטים דרך יציאת הVGA. עכשיו, בכל פעם שאני מחבר את הנייד TVל אז זה מצריך הגדרה כדי שהאות ילך ליציאת הVGA של הנייד ולא לLCD של הנייד, מה שמצריך סדרה של לחיצות לשם כניסה לתפריטי הDRIVER ושינוי ההגדרות. תהיתי אם יש איזו תוכנה לעצלנים כמוני שתוכל לצמצם לי את התהליך ללחיצה בודדת במקלדת?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by makakit,

הבעיה היא בכל בנגנים שאני מנסה... תמיד האות האחרונה של השורה בכתוביות עוברת להתחלה של הכתובית הבאה אחריה. ,איך אני פותרת את זה?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by yossi126,

בעיה שלא קרתה לי בעבר ופתאום צצה.. המסך שלי הוא 22" 2243BW. אני משתמש בתוכנה BSplayer. מה יכולה להיות הבעיה?

• 28 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. עשיתי מה שכתוב במדריך ב SUBCENTER ואמור היה לצאת לי שני חלקים יצא רק חלק אחד אז אני רוצה לחלק את הסרט לשני חלקים??? חוץ מזה מה הפורמט של הסרט כדי שיעבוד כ VCD???

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  19. אני צריך המלצה לעכבר חוטי, נוח ומדויק לעבודה ממושכת ,לשימוש כללי ולתוכנות עיצוב גרפי .במחיר של עד 140 ש"ח . כף יד ~קטנה .... שיהיה כפתור נוח לשינוי רזולוצייה מהיר. איך אלו: ??? Saitek Cyborg V.3 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7212 Gigabyte Laser Gaming Mouse (GM-M6880) 1600DPI http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=11463 Gigabyte Gaming Dual Lens (M6800) 1600DPI http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=8070 תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Omerole,

זה מה שהתכנאי שלנו התקין והוא אמר שזה יסדר פה את העניינים....האם האנטי-וירוס הזה עושה את שלו?

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  21. מה יכולה להיות הבעיה והאם עוד מישהו חווה תופעה דומה?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  22. הי , ברשותי וינדוס 10 מלא בעברית . התקנתי את הגרסה האחרונה של bsplayer:2.69 - בחרתי התקנה בעברית. הגדרתי את שפת ברירת המחדל בעברית ובדקתי שהגופן הוא Arial ווידאתי שהוא מוגדר כ-Hebrew . התפריט מוצג בעברית תקינה אך כאשר נמצאים למשל על כפתור ה-play או stop הם מוצגים כג'יבריש . אותו הדבר גם לגבי הכתוביות , הורדתי כתוביות בעברית והם מוצגות כג'יבריש . כתוביות באנגלית מוצגות בצורה תקינה . חפשתי במדריכים באנטרנט פתרון לבעיה וקיםי מדריך שמסביר שצריך לשמור את השפה עברית בפורמט utf8 , עשיתי גם את זה אך זה לא עזר . למישהו יש פתרון לבעיה ?

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  23. Started by xZiPeR,

נתחיל מהקדמה קצרה: פעם הייתי מוריד את כל השירים שלי בעצמי, וכל שיר ושיר הייתי מחפש באינטרנט את כל הפרטים של האלבום שלו וכו' ומעדכן את הפרטים שלו ידנית .. אבל אז התחלתי להוריד שירים בבוחטות ולקבל שירים מחברים - והכל נהיה סבטוחה גדולה ... המדיה פלאייר יודע בעצמו לזהות ולעדכן חלק מהשירים, אבל הוא לא ממש טוב בזה .. חשבתי אולי אם יש תוכנה שמתחברת למאגר באינטרנט ומעדכנת את הפרטים של השירים עפ"י שם הקובץ / פרטים שכבר יש (/ השיר עצמו ?) זה יכול להיות מאוד נחמד .. מכירים תוכנה כזאת אולי ? אם יש אחת שתומכת גם בשירים בעברית זה בכלל מצויין.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Master-Chipsets,

יש דרך להיפטר ממנו??? הוא מעצבן יותר מידי

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by asafgolan,

כשאני מריץ את SPYBOT היא תמיד נתקעת כשהיא מגיעה לsmitfraud c או משהו כזה. השארתי את התוכנה במשך לילה שלם והיא עדיין היתה תקועה באותו מקום. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.