עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shimon956,

שלום לכולם הורדתי אתמול את המשחק נייד פור ספייד הדמו דרך אגב משחק פיצוץ אבל זה לא קשור לפה ולפני שהורדתי אותו נסתי להוריד אותו מכול מיני מקורות ואחד מהם הוריד לי איזה קובץ אבל בוא היה איטי והפסקתי אותו ופתאום הוא מופיע לי במחיצה של c והוא לא רוצה להמחק אין הקובת לא נמחק משום מה מה לעשות

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  2. אני יודע שאם כותבים משהו בוורד,ולמשל יש הפסקת חשמל הוא שומר אוטומטית את המסך חיפשתי את המסמך שאבד לי אבל אני לא מוצא אותו מישהו יודע איפה הוא שומר את הקבצים האלה או משהו אחר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by Fkl0ster,

היי, יש לי חשבון ב- hotmail.com שבו שתי ספריות בהן יש עשרות מיילים שברצוני לשמור, אבל אני לא מוצא אופציה כזו... :-\ האם יש פתרון יעיל יותר מאשר לעבור הודעה אחר הודעה ולעשות העתק&הדבק? אנא העירו את עיני...

4. Started by Booobb,

כאשר אני צורב עם Nero קבצי mp3 כ Audio disc הצריבה מתחילה בסדר גמור אך כאשר זה מגיע ל99 אחוז, פתאום מד האחוזים יורד מהר מאוד ומופיעה לי השגיאה שבתמונה: ניסיתי עם קבצים שונים, ככה שזה לא הקבצים המסוימים האלה. וגם אין שום בעיה לצרוב Data או Image. רק בקבצי אודיו הוא עושה את הבעיה הזאת. הצורב שלי הוא: HP 8200 ואין לו Buffer UnderRun. תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by nissim_y,

מחפש תוכנה שאני מספק את המילים והתוכנה תשבץ אותן בתוך מבנה של תשבץ יש חיה כזו ? :

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. לאחר פירמוט מלא של ההרדיסק והתקנה נקייה של ווינדוס אקספי הום אדישן, התקנתי גם נורטון אנטיוירוס 2003. הבעיה המוזרה היא שבכל פעם שאני מנסה להעלות את הממשק של הנורטון, הוא נעלם לאחר כמה שניות, כאילו מעולם לא פתחתי אותו. אציין שהנורטון עובד ברקע בסדר גמור, מעדכן את הוירוסים וכו' בדקתי את זה דרך מנהל המשימות. הבעיה הזאת נמצאת גם בגוסט של אותה חברה. נסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ואפילו הסרתי והתקנתי את 2002, ועדיין אותה בעיה מוזרה. אני אובד עיצות, אם יש למישהו פתרון או שנתקל בבעיה הזאת כבר, אני אשמח אם יענה לי פה. תודה מראש, אייל. נ.ב. ה-XP מקורי, וזה גרסן עדכון שחברות הכבלים מכרו עכשיו בהמוניהם.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by alexg1,

היי לכם, מחפש את הנורטון קומנדר או תוכנה דומה להעתקת קבצים בדוס. איפה אפשר להוריד? יש תוכנה כזו שתומכת בכבל מוצלב או בכבל פרללי (laplink)?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  8. CODEC טוב, קישור בבקשה. ועוד משהו: מאיפה הכי ממולץ להוריד LITE ++KAZAA?? מאיזה אתר ואיזו גרסה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by Stranger,

אני מריץ לייב אפדייט, עכשיו שם ישנן שתי אופציות אחת VIRUS DEFINITIONS ואחת NORTON ANTI VIRUS 2003. עכשיו את האפשרות של עדכון וירוסים אפשר להריץ ואת השנייה של ורטון 2003 אי אפשר, יש עלייה איקס אדום! עכשיו, אני מריץ את העידכון של טבלאות הוירוס זה מוריד מתקין אבל זה לא מעדכן! מה זה יכול להיות?!?! תודה רבה יום מעולה!

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by BrAvE_HeArT,

מזה הדבר הזה (זה שמסומן בחץ האדום) ??? ואיך אני מוריד את הדבר המעצבן הזה

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by ybe,

כשאני נכנס לאתרים מסוימים, כגון:גלובס הניצולת של המעבד(P3 700) מגיעה ל-100%,לעומת זאת ברוב האתרים ניצולת המעבד קרובה ל-0% , האם יש לי בעיה במערכת??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AB,

יש לי בעייה כל פעם שאני פותח את ה-Outlook Express אני מקבל איזה 1000 הודעות כן 1000.....ולא שתגידו שאני פותח אותו פעם בשנה.....אני פותח אותו כל יום תמיד! מישהו יודע מה הבעייה? אולי זה וירוס או משהו??

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by tialk,

יש לי מערכת חזקה אם פנטיום 2.4/512/800 בidle צריכת מהמעבדים הווירטואלים קרובה ל אפס אך ברגע שאני מאפשר את בבילון כלומר שרק ישב בפנל למטה ויחכה לשימוש, אחד מהמעבדים הוורטואלים מתחיל לעבוד ב 50% כש babylon.exe צורך ממנו 50% ואגב כך גם מתחילה לעלות הטמפרטורה . איך כיצד ולמה???

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by gshhar,

אני משתף מלא קבצים אז לא יכול להיות שזה זה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. Started by vizido1,

שלום חברים, יש לי בעיה שמשום מה כשאני כותב מייל חדש ולוחץ על חלונית ה TO הוא נותן לי הודעת שגיאה כמו שתוכלו לראות בתמונה המצורפת ולא מראה לי את רשימת הכתובות שלי שמופיעה במלואה כשאני לוחץ בתפריט הראשי על אנשי קשר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by Milk-Inc,

יש לי נורטון אנטי וירוס ומדי פעם קופצת לי הודעת שגיאה: "cannot read subscription data. you may need administrator privileges" אני לוחץ על אוקיי וזהו... הכוונה הנורטון פועל והכל, אין שום בעיה חוץ מזה שההודעה הזאת קופצת מדי פעם.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by gshhar,

אני מנסה להתקין את התוכנה JCREATOR,התוכנה על דיסק כי היא מהמורה שלי אבל נפתחת לי ההודעה הבאה. יש לי מלא מקום פנוי בכונן. מה יכולה להיות הבעיה?(יש לי XP ואני מנסה להתקין את הגירסה ל-XP)

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. Started by wow,

תומכת בעיברית? מישהו עבד איתה?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני משתמש ב Windos98SE ומותקן אצלי נורטון אנטי וירוס פרו. 2003. אני מקבל את ההודעה הזו (חשוב לציין שהוירוס קיים במחשבי כבר כמה זמן, והתוכנה לא הצליחה להפטר ממנו עד עכשיו): Unable to repair the file C:\WINDOWS\MSI32.DLL. it is still infected with the Keylogger.Trojan virus. What would you like to do? Stop | Continue | Delete | Exclude | Quarantine מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by amit22,

צריך תוכנה בבקשה בימיוחד לעבודה שאני רק ירשום בעברית והיא תתרגם לאנגלית

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  21. שלום... אני התקנתי OUTLOOK EXPRESS 6 על המחשב שלי... ועכשיו כל פעם שאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה מאד זמן עד שהוא עולה. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהוא בודק את תיבת הדואר ברגע שאני פותח את התוכנה אז ביטלתי את האפשרות הזו ועכשיו אני מפעיל את זה ידני, אבל זה לא עזר כי עדיין כשאני מעוניין להפעיל את התוכנה ואני מפעיל אותה לוקח לו יותר מידי זמן עד שהוא נפתח. אחרי זה חשבתי אולי שזה בגלל שיש עוד תוכנות פתוחות כמו ICQ MSN ועוד כמה קטנות כאלו, אז סגרתי הכל. וגם זה לא עזר. עם מישהו יכול לעזור לי אני מאד יודה לכם. תודה מראש Some THing,,,

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. כל פעם אני מוצא לעצמי איזה תמונה יפה לשים בפרטים של האיי סי קיו ואז בא איזה מישהו מציק וגונב לי אותה! איך אפשר למנוע את זה? לגרום לזה להיות חסום או משהו כזה?

23. Started by yaky,

היי אייך בבקשה אני פותח קובץ NRG. מה זה הקובץ הזה בכלל?פעם ראשנה שאני ניתקל בו. בתודה איציק

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by devek,

יש לי כמה תמונות בפורמט JPG ו BMP אני יכול להפוך אותם לקובץ PDF ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by devek,

איך אפשר לצלם תמונות מסרטים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים