תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אתמול אני בא לפתוח את ה-MSCONFIG, אבל הוא פשוט לא מוכן לעלות, כמובן START-RUN0MSCONFIG, לא עובד ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את הכל. סרקתי לטרואיינים, סרקתי לוירוסים עם NOD32, חיפשתי ומצאתי שהקובץ נמצא ואכן קיים בספרייה של ווינדוס, עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שיכול להיות שזה וירוס אבל בדקתי לוירוסים כמו שאמרתי כבר וגם בדקתי תוכניות דומות אחרות והן פועלות לדוגמא REGEDIT ו-TASK MANAGER, לא יודע מה עוד אפשר לעשות אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע... בתודה, דודי.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כאשר מופיעה הודעת שגיאה: the msdn collection does not exist. please reinstall msdn. לאחר חיפוש באינטרנט. ניתן להתקין visual basic services, אך הבעיה שהקבצים שוקלים הרבה מדי עבור ה56K שלי... הנה הלינק יש דרך אחרת לפתור את הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי כרגע במחשב MSE חינמי של מייקרוסופט חדש מעודכן ויש לי קספרסקי 2010 "חדש" בקופסא עם סיריאל מקורי לא פתחתי אותו ישן במגירה , השאלה אם ה MSE חזק יותר ? ( בגלל שזה 2010 ) , אני מפחד שאני לא אצליח להתקין את האנטי וירוס בגלל שיש שם עידכון לשנה ואנחנו ב 2013 , צריך עזרה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי והפכתי את האינטרנט בחיפושים אחר driver ל SATA מכיוון שאין שום אפשרות בביוס של הלוח הזה לעשות ENABLE (או כל דבר אחר בסגנון) לאפשרות ה SATA, ה HD לא מזוהה ואי אפשר להתקין מערכת הפעלה.. הבעיה די ידועה, צריך להטעין דרייברים של SATA כדי שהמחשב יזהה את ה HD ויהיה אפשר לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה.. מישהו מכיר דרך טובה יעילה ועובדת לעשות את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוכנה של MSI מזייפת ב WOT הפרמים 67 ובתוכנה רשום 91 גם תוכנות ניתור חומרה מזייפות ב HWIFO_64 רשום שהמעבד שלי על 80 מעלות אבל בביוס יש התרעה שאם המעבד יגיע ל 70 מעלות אמור להיות ציפצוף ואין זאת אומרת שהמעבד פחות מ 70 מעלות , יש לי רמקול שמחובר בלוח אם . ב AIDA64 המעבד מגיע עד 66 מעלות זה יותר הגיוני מה שלא הגיוני שרשום CPU - 66 ובליבות רשום מעל 69 לא מבין את החישוב בין 69- 75
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון 3 חודשים ה MSI AFTERBURNER גורם למחשב שלי לעשות פריזינג אני משחק והסאונד נתקע לכמה שניות ממשיך ושוב רנדומלי לא באופן קבוע זה מעצבן למה ? יש בעיה מעצבנת בסאונד , מישהו יודע אם יש לזה פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 339 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ה MSIE שלי מהבהב בכל אות שאני מקליד ובכל "נקודה" שאני מגלגל בגלגלת העכבר שלי (בהנחה שיש לאן לרדת). האם למישהו יש פתרון? הדרייברים של כ.המסך שלי מעודכנים. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לאחר שהורדתי MSIE 8, מדי פעם אני נתקל בקריעות תמונה מינוריות. האם עוד מישהו ניתקל בתופעה? האם מישהו יכול לעזור לי לתקן אתל הבעיה? עוד דבר (למנהלים): למה בפרופיל שלי כתוב שיש לי MSIE 7 ולא 8? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לגרום לאיש קשר אחד לא לראות מתי אתה מחובר או לא? BLOCKING נראה לי שעדיין מאפשר לו לראות מתי אתה אונליין ומתי לא. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
למרות שכל הפרטים נכונים זה מראה את זה.. :\ תודה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על איש קשר מסוים פתאום המסנג'ר קורס.... העניין הוא שזה רק עם איש הקשר אחד מסוים עם כל השאר זה לא קורה... לא מוצא על זה כלום בגוגל :'( מה לעזאזל נסגר עם המסנג'ר 8?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הצילוווווו, לפני כמה ימים ניסיתי להוריד תוכנת בשם msn emoticons plus אבל ביטלתי את ההתקנה, וכנראה שלא לגמרי, עכשיו כל הזמן קופצת לי הודעה מעצבנת שכתוב בה שהגרסא הניסיונית נגרמה ומבקשת להרשם או להכניס מספר סיריאל שאין לי, וכל פעם שאני סוגר זה קופץ מחדש ואני לא יכול להפטר מזה!! שמתי לב שיש לי שני קבצים ב task mannager שקשורים לזה : msnapps.exe msnappm.exe אי אפשר לסיים את התוכניות האלה כי הן ישר מופיעות מחדש ניסיתי לחפש אותן ב msconfig אבל הן לא שם ואין אפשרות Uninstall לתוכנה בשומקום ואני לא מוצא קבצים שלה בלל חוץ ממה שבטאסק מנג'ר. אם מישהו יכול לעזור לי, בבקשה זה מטריד מאוד, אם המסנג'ר שלי פתוח ואני סוגר הודעה שקפצה זה גם סוגר לי את המסנג'ר. וניסיתי למחוק את המסנג'ר …
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
משיהו יכול לעזור לי ! אני לא יודע מאיפה להוריד את הדפדפן msn explorer משיהו יכול למצוא לי ! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב- MESSANGER LIVE 8 ואני לא מצליח לשלוח הודעות.. שאני שולח הודעות הוא לא שולח אותם, אחרי כמה דקות הוא כותב הודעה שאי אפשר לשלוח את ההודעה. החיבור שלי תקין, כלומר אני גולש רגיל באינטרנט... יש לי מישהו פיתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את הגירסה האחרונה של MSN MESSANGER מהאתר הרשמי של התוכנה. אבל אחרי כמה דקות של שימוש בה היא מפסיקה להגיב ואני חייב לבטל אותה דרך ה-TASK MANAGER. יש לי XP PRO למישהו יש מושג ממה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים ברשת בראוטר, לאחרונה החלפנו את אחד המחשבים באחד חדש, התקנתי עליו מסנג'ר אבל הוא פשוט לא רוצה להתחבר בטענה שיש חומת אש שמפריעה לו, מיותר לציין כי ביטלתי את החומת אש של הווינדואס. במחשבים האחרים המסנג'ר עובד.... מישהו יודע מה הבעיה?(במחשב הישן שהיה לפניו המסנג'ר התחבר בלי בעיה) יש אולי איזה פורטים שצריך לפתוח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה או לפתוח אדם כדי לשלוח אליו, אני מקבל הודעה מצחיקה שלא ניתן לעשות זאת כרגע, התקנה מחדש לא עוזרת. מישהו נתקל בזה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה אם המחשב.... אבא שלי קנה לי מצלמה למחשב של LOGITECH התקנתי אותה ועל הדיסק אומרים לי כדי לעבוד איתה אני צריך MSN MESSENGER 6 טוב... לי על המחשב יש את גרסה #5 הורדתי את התוכנה ופתאום המחשב לא מתקין לי אותה... הוא מביא לי את ההודעה שמצורפת בתמונה. מה לעשות??? מישהו יכול לעזור לי????? ??? :'( תודה מראש Some Thing...
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב מאתמול בערב לי ולחבר שלי לא ניתן להיתחבר ל Messenger (אני יודע שיש וירוס בMessenger ) אבל לי לא נכנס הוירוס יותר ניראלי שמישהו עשה לי את זה אני מקבל הודעות כאלו יש מצב שמישהו פרץ לי לMAIL ועם כן מה לעשות בכדי לסדר את זה ??? :'( :'( :'(
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
זה לא מתחבר לי משום מה... לעוד מישהו שמשתמש זה קרה גם אתמול והיום?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חבר שלי (טוב נו, האח של החברה אם אתם מתעקשים) התקין במחשב MSN Messenger 6.1. תוך כדי ההתקנה הוא בלי כוונה עשה Next מיותר (מי לא?), כשבדיוק שאלו באיזו שפה הוא רוצה את האתר Hotmail כברירת מחדל (או משהו כזה...). כנראה שזה היה בזמן ההרשמה של החשבון למשתמש חדש (יש את זה בהתקנה הראשונית). אז זה סימן שהוא בחר בשפה הסינית (בדיעבד). התוכנה עצמה עולה באופן תקין בעברית וה-Log in מתחבר בהצלחה. אבל כשהוא לוחץ על "הודעות חדשות" (אימיילים חדשים ב-Hotmail) זה מיד לוקח אותו לאתר Hotmail בסינית!!! כמובן שניסינו לחפש בתפריט של התוכנה את ההגדרה הזאת (אין כלום), כמו גם באתר הוטמייל הסינית (אי אפשר להבין כלום - לא למחוק ובטח לא לקרוא). הסרה והתקנה מחדש של התוכנה - לא עזרו !! איך משנ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר שבוע אני שובר תראש למה msn suite לא עובד ניסית הכל התקנתי את זה אולי 10 פעמים והיום עליתי על זה האם-אס-אן סוט לא עובד עם וינדואו בלינד 4.4 אז רק שתדעו!!!!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
MSN לא מתחבר לכם? מקבלים הודעת שגיאה? ואולי שליחת הקבצים אצלכם איטית? "WLMServers, למי שלא מכיר, היא תוכנה קטנה שמאפשרת לכם לצפות בכל השרתים הזמינים שהמסנג'ר יכול להתחבר אליהם. במקרה בו אתם מנסים להתחבר בצורה רגילה ונתקלים בהודעת שגיאת התחברות לשרת, תוכלו להכנס לתוכנה, לצפות במבחר שרתים פעילים מהעולם ולבחור שרת התחברות חדש. באפשרותכם לראות גם את זמן התגובה של כל שרת התחברות ולבחור שרת מהיר יותר במידה וקצב שליחת ההודעות או העברת הקבצים מאד איטי. בעקרון תוכנת המסנג'ר שמותקנת אצלכם במחשב אמורה לבצע את פעולת בחירת השרת הטוב ביותר באופן אוטומטי, אך תמיד טוב שיש תוכנה נוספת לגיבוי." להורדה: http://www.tipo.co.il/getiposet.asp?file_id=153&path=tools/ לא צריך להיות חכם גדול …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני התקנתי את הגרסה החדשה (גרסה 6.2) והיה לי לפני כן את הגרסה 6.1 (יש לי ווינדוז XP) ואני לא מצליח להתחבר. מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה, ארז
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-