תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, הבעיה בכותרת. קבצים שהורדו דרך הכרום לא ניתנים לפתיחה (קבצי EXE). דרך האקספלורר, אין בעיה. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום חבריה, עדין אני נלחם באופיס 97,התקנתי אופיס 97 באנגלית אני רוצה להוסיף את השפה העיברית איך עושים זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד ואני אשמח לקבל המלצה על אנטי וירוס לניידים או בכלל מה הולך היום בשוק שלא מעמיס על המחשב ועדיין עושה את העבודה... תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. הדיון הוא לא על המחשב שלי אלא של חברים. הם דיווחו לי שהמחשב שלהם עובד "לאט מדי".... מדובר על מעבד Core 2 Duo E4600 2.4GHz עם שני ג'יגה זיכרון. מערכת ההפעלה שלהם היא vista sp2. הם מחוברים דרך HOT ו 012 במהירות של 2.5Mb ללא חייגן. כשפתחתי את המחשב מה שתפס את עיני זה צריכת זיכרון של 1.5GB (!), אחרי שהמחשב רק עלה ללא כל שימושים. (מדובר על הזיכרון שמופיע בלשונית performance ב task manager). התהליך שתפס הכי הרבה זיכרון הוא svchost של מייקרוסופט, אבל גם הוא הראה צריכה של בערך 150MB. ניגשתי למלאכה: התקנתי במחשב אנטי-וירוס AVIRA שסרק ולא מצא כלום.... התקנתי superantispyware ,סרקתי בסייף מוד, והוא מצא המון רוגלות וניקה את כולן. כמו-כן, הסרתי כמעט כל תוכנה שעולה דרך msconfig. …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק באתר ערוץ 5, אני לא מצליח לצפות בקטעי וידאו. FLIX, YOUTUBE, WALLA, YNET - כולם עובדים כראוי. באתר ערוץ 5, מופיע הלוגו שלהם והוידאו לא מתחיל. כמובן שניסיתי עדכוני קודקים, ניקוי רגיסטרי וכיו"ב. מישהו יודע לעזור?
-
- 12 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו - הורדתי שיר מסויים מהאינטרנט וכאשר אני מפעילה אותו יש בצד שמאל למעלה תמונה מסויימת. השאלה שלי היא מאיפה צצה אותה תמונה? איך היא הגיעה לשם? התמונה הזו לא נמצאת אצלי על המחשב אז איך הוא מציג אותה שם? והשאלה הכי חשובה - איך אני מסירה את התמונה הזו?
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת וידאו NV-GS25 (בהרחבה זה NV-GS25GC) ואני לא מצליח להוריד את הסרט למחשב דרך MINI USB. רציתי לשאול אם יש דרייבר או תוכנה שאפשר להוריד דרכם את הסרט למחשב. דרך אגב יש כניסת כבל DV ואין לי את זה ורציתי לשאול אם זה הכרחי..
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לחלץ תמונות מתוך סרטונים שיש לי, ורציתי לשאול איך כדאי לעשות את זה. האם פשוט להשתמש ב-print screen ? או שיש דרך עדיפה? (אני זוכר שבעבר היתה לי בעיה עם print screen, אבל עכשיו כשניסיתי זה נראה כאילו אני כן מצליח לתפוס את התמונה). למקרה שזה חשוב, פתחתי את הסרטון עם תוכנת gspot, ואלו הנתונים של הסרטונים: Codec: (_RGB) Name: BI_RGB Raw Bitmap Frames/s: 139 שאלה צדדית - הסרטון הוא ברזולוציה מאוד נמוכה (אחד ברזולוציה 297*98 והשני ברזולוציה 306*106) - האם כדאי לפתוח את נגן הסרטים ברזולוציה הזו ולנסות אח"כ "לנפח" את הרזולוציה בפוטושופ? או כבר בסרטון להגדיל את התצוגה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 37.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שאני מפעיל תוכנות לפעמים .. חשוב לומר שזה לא עם כל התוכנות, רק כמה ספציפיות אני מקבל את הארור הבא Uploaded with ImageShack.us עכשיו אם אני לוחץ CONTINUE התוכנה כאילו עולה, אבל היא לא עובדת חיפשתי פתרונות בגוגל, לא הצלחתי למצוא משהו שאשכרה עובד .. בוצע פרמוט לאחרונה למחשב .. יכול להיות שיש קשר ?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי,ניסיתי להפעיל שיר בפורמט wma,נתקלתי בשגיאה כזוהתמונה למטה). כשאני מקיש על עזרה ,נפתח לי דף (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=120764&mpver=12.0.7601.17514&id=C00D11D6&contextid=230&originalid=C00D278F) שמוביל מיד ל:http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/IDFallback חיפשתי בגוגל והיה מדריך שהורה למחוק את ה-K-Lite_Codec_Pack ולהתקינו מחדש. עשיתי,לא עזר. wmp מנגן flac wmv איך אני מסדר זאת? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
כאשר פותחים את ה-Word הברירת מחדל שלו זה כתיבה בגופן Arial בגודל 11 ומרווח של שורה כאשר יורדים לשורה הבאה. האם אפשר לשנות לו את ברירת המחדל הזו ולקבוע לו לדוגמא שכאשר אני פותחת את ה-Word הוא יכתוב בגופן מסויים שאקבע לו ובגודל מסויים שאקבע לו ושלא יעשה מרווח של שורה כאשר יורדים לשורה הבאה?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי על מחשב ישן וינ' 98 בו יש תוכנה שכתובה ב-access 97 את התוכנה ניתן לקרוא באופיס 97 ואוליי באופיס 2000 יש פתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן. כאשר אני מדליק את המחשב הנייד שיש בו XP, עולות לי השגיאות הבאות: וגם זאת: מה עליי לעשות?
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מה עוד: * המתאם הינו גנרי ולא רשום עליו כלום(הוא מתאם בין חיבור של פלייסטיישן2 לבין USB). * ב XP (שהיה לי עד לא מזמן) הוא כן זיהה אותו כראוי ועבד. * כשאני מחבר אותו אני מקבל שהוא מזהה שהתחבר אליו משהו לא מוכר. * חיפשתי דרייברים גנרים ברשת, לא מצאתי. חיפשתי אנשים עם בעיה דומה, ולא הצלחתי למצוא פתרון. * קיבלתי את המתאם מחבר שעבד עמו הקשר לפני שנים רבות ולכן לא ניתן להתחקות על מקורו. תודה לעוזרים(יהיה נחמד לשחק עם הלוגי'טק האלחוטי נגד חבר בוירטואה טניס 4 הנחמד).
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולםץ אני מחפש בנרות אופיס 95 בעברית או וורד 7.0A בעברית. האם למישהו יש מושג היכן ניתן למצוא את הממצא הארכיאולוגי הזה?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לקבוע את זה. אני נכנס למאפיינים של 'פיסקה', מגדיר מיושר לשני הצדדים, ולוחץ על 'ברירת מחדל' למטה, ומאשר. ועדיין, כל חלון חדש שנפתח, הטקסט מיושר לימין. מה עושים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אין לו תמיכה?אני צריך לעבוד עם האקספלורר :-[
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקלה מעצבת שאני לא מצליח לאתר איפה הבעיה. נכון כשנכנסים לתיקיה אז שומעים קליק כזה, הרבה פעמים אני שומע צרור של קליקים כאלה בלי שאני נכנס לתיקיה או משהו סתם ככה וכל פעם זה בא בתדירות שונה לפעמים זה נפסק . אם מישהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, שלחתי פקס באמצעות המדפסת\סורק\פקס המחובר למחשב. כיצד אני מקבל אישור שהפקס נשלח ? הכוונה היא לאישור מודפס ולא כזה המופיע על לוח הבקרה. אם אני סורק את ההודעה, מציב ב "וורד" ומדפיס לפקס, יש אישור מודפס ? היכן ? תודה
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ מהאתר של אדובי ואני מקבל הודעה על encountered errors מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כאשר אני מרנדר סרט אני שם לב שהמעבד לא ב 100% עבודה, הוא רק ב50% והמחשב לא נכנס לטורבו בוסט... האם השימוש במעבד קשור לסוג התוכנה ? התוכנה היא סוני ווגאס 10 ... האם יש תוכנות שיודעות לנצל את כל הטכנולוגיה של המעבד?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אשמח למדריך, לא הצלחתי דרך האתר של נטויז'ן בתודה מראש, רועי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להשתלט על המחשב הנוכחי (נייח) שלי כאן בישראל שהיא כבויה. אני רוצה להשתלט או לקבל נתונים ממנה כאשר אני בחו"ל שהמחשב עצמו כבוי, שההשתלטות בעצם תעשה על ידי המחשב הנייד שלי שאני אקח לחו"ל. יש חיה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מזה זמן רב חיפשתי דרך לשתף את הרמקולים (המעולים) שמחוברים למחשב הראשי בחדר, ועל ידי כך לנגן שירים מהלפטופ. הפיתרון? תוכנה בשם share speaker. מתקינים אותה על כל מחשב ברשת (שאתם רוצים) ומה שהיא בעצם עושה זה פותחת נגן מוסיקה קטן אליו אתם זורקים את קבצי המוסיקה שלכם, בוחרים מחשב (ניתן לבחור IP מהרשימה, לבחור את המחשב עם הרמקולים) ומתחילים לנגן! תוכנה קטנה, פשוטה ויעילה. קישור: http://www.extendoffice.com/count.php?softname=ShareSpeakerSetup.exe
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל כמה שעות, אני צריך להזין מחדש את הסיסמא של - eBay. נמאס לי. אפשר לעשות שלא אצטרך להקיש את הסיסמא, אלא להיכנס אוטומטית תמיד?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-