תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי על המחשב XP מחדש שכולל בתוכו את ה- WMP11. אחר-כך התקנתי את הקודקים לניגון חלק של 1080P על-פי המדריך באתר hometheater.co.il, כמו שעשיתי תמיד. בעת נסיון לנגן קטע וידאו מתוך SPORT5 או NANA10 האקספלורר (7) קורס. קטעים מתוך YNET מתנגנים בסדר. התקנתי גם כרום וגם הוא קורס אלא שהוא מודיע שהבעיה היא ב- WMP PLUGIN. אני מניח שיש התנגשות כלשהי בין הקודקים שהתקנתי לפלגין של ה- 11. בהתקנות קודמות היה לי WMP9 בחבילה ולא היו בעיות כלשהן. בגלל שה- 11 כלול בהתקנה, אין אפשרות להסירו ואני תוהה איך יוצאים מהפלונטר.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
כשהקובץ וורד שלי גדול, ואני עושה חיפוש של מילה - התוכנה שלי נתקעת... כאשר במחשב אחר על אותו קובץ תוכנת הוורד כן מבצעת חיפוש. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי קובץ RAR בו מכווץ קובץ שגודלו 4GB בערך, כשאני מנסה לפרוס אותו ישנה בעיה - אני קובע שהקבצים יפרסו לכונן שיש בו הרבה מקום פנוי, אבל WinRAR קודם פורס את הקובץ לכונן של מערכת ההפעלה ובה יש לי בערך 2GB פנויים. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשנות את תיקיית ה-TEMP של WinRAR, אבל עדיין הקבצים נפרסים לכונן של מערכת ההפעלה. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כיצד ניתן לראות את ניצולת המעבד באוורסט תוך כדי העבודה אם קיימת היכולת הזו לא ראיתיה באוורסט תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה היא, האם יש תוכנה שאומרת בכל פעם שנכנסים אליה, האם נמחקה תוכנה מהמחשב שלך ומה שמה, בסיגנון של - Your Uninstaller שמסירה וגם מודיעה על תוכנה חדשה שהותקנה, רק ההיפך. בתודה גדולה מראש!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מפעיל את התוכנה, דרכה מפעיל את האייסיקיו אבל עדיין אני לא רואה אף אחד שמסתכל- וכן מסתכלים.. בדקתי את זה עם חבר שלי הוא התסכל ולא היה רשום כלום.. מה עושים אולי בהגדרות משהו (דרך אגב משתמש באייסי 5.1) תודה מראש למי שעוזר..
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לדעת אם מישהוא מכיר תוכנה לGPS למחשב PC אם כבישים עירוניים בישראל . אני מכיר הרבה תוכנות אבל הם לפאלם ולא מצאתי למחשב PC. תודה רבה מארש לכולם ....
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מנסה לראות קובץ wmv שהורדתי אבל הוא כל הזמן מבקש ממני רישיון בכדי להפעיל אותו. יש אפשרות לראות את סוג הקבצים הזה מבלי להפעיל את הרישיון ? ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי קופא במהלך עבודה ודורש איתחול אגרסיבי. הרצתי test של hiren boot וקיבלתי את התוצאות הבאות. מישהו יכול לומר לי מה בדיוק הבעיה וכיצד ניתן לפתור זאת? מצ"ב תמונה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
היי אני משתמש ב3 דפדפנים ff, אקפלורר וmaxton ובכולם יש את אותה הבעיה, הדפדפנים קורסים ומופיע הודעה שהדפדפן ביצע פעולה לא חוקית הנה תמונה לדוגמה http://img350.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492sf5.png בבקשה תעזרו לי *עריכה: יש לי גם בעיה שהדפדפן פתאום לא מגיב, אז תוכלו לעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
באתי כזה לפתוח קובץ וורד דרך האנטרנט (זהמהאלה שנפתיחם לכם בחלון אנטרנט כזה ולא ממש בחלון ורוד אתם יודעים..) וכשלוחצים על ליקנ שמוביל לקובץ כזה אז עוהל חלון ששואל אם אניר וצה לפתוח או לשמור או לבטל אז בטעות לחצתי על הוי שהיה אמור לסמן אתז ה שאני רוצה שתיפתח ההודעה הזאת כל פעם, אז הורדתי בטעות את הוי ואחרי זה לחצתי על אוקיי איך אני עשוה שזה יהיה כמו קודם שתעלה ההודעה הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
http://speeddial.uworks.net/ אני בדרך לפרמט את המחשב... כיצד אני שומר על כל המידע שאגרתי שם?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
הלוח וכ.מסך מופיעים בחתימה הדריברים שלי ללוח הם מ guru3d אני לא כל כך זוכר איזה האמת.. ולכרטיס מסך הם: Xtreme G 76.41 (ForceWare) אני רוצה המלצה לדריברים הכי טובים שאתם מכירים של nvidia תודה מראש..:]
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה שניתנת חינם לחודש, אבל עבר החודש כל כך מהר... ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין אותה שוב, אבל קיבלתי הודעה שאני לא יכול להשתמש בה שוב, אלא אם אני אקנה אותה. כניראה ששתלו לי משהו על המחשב, ניתן אולי לדעת איפה הקובץ ששתלו לי ולמחוק אותו? או אולי לשחזר את המצב לקמותו? (לא שחס וחלילה אני רוצה להתקין אותה שוב ולהתחמק מתשלום... אני סתם רוצה לדעת איך להסיר את מה ששתלו לי במחשב שלי...) המון תודה לכל העוזרים!!!!1
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אני העלתי טריילר של משחק דרך התוכנה Peer2Mail עכשיו אני רוצה שחברים שלי יוכלו להוריד אותו אז השאלה אך הם מורידים משהו יכול להסיבר לי
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה אופציה יש לבחור בהגדרות ה Tabs עלמנת שהטאבים שאני פותח לא יעלו על הטאב שנוכחי שאני עובד עליו אלא יפתחו ברקע?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות, איך אני עושה שהברירת מחדל בדפדפן יהיה FIREFOX ולא EXPLORER? ו2 י שלי בעיות ב ENCODING בTHUNDEBIRD והמיילים בעברית כל הזמן משתבשים והופכים לסימני שאלה, איזה ENCODING צריך בשבילם?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני לוחץ על הלחצן שפותח את הדפדפן ואין שום תגובה האקספלורר לא נפתח... אין לי מושג ממה נובעת הבעיה. לעומת זאת הפיירפוקס פועל בצורה טובה ללא שום בעיה. למישהו יש רעיון איך אני מחזיר לעצמי את האקספלורר? :-[
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי את הגירסה 7 של המסינג'ר ורציתי לדעת איך מקטינים את חלון ההתכתבות כך שלא תתפוס לי מקום רב בשולחן העבודה ( כמו בגירסה הישנה יותר נפתחה חלונית קטנה לצורך התכתבות).
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איפה אני נכנס לאפשרויות כדי לבטל עידכונים?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לאחרונה ואיני יודע מדוע יש לי בעיה עם שמיעה או הצגת וידאו ב מדיה פלייר, כאשר הדבר מתבצע באופן מקוון,כחה הכול בסדר. הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Windows Media Player cannot play this file. Connect to the Internet or insert the removable media on which the file is located, and then try to play the file again. בפעם האחרונה שזה קרא לי רק פורמט הציל אותי,האם יש דרך בלי זה? תודה יורה...
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הי התקנתי AVAST הוא עושה לי את זה (ראו תמונה) עכשיו..הוא עושה לי את הסריקה הזאת אבל לחבר שלי הוא לא עשה לו את הסריקה הזאת( אם זה משנה לשנינו יש WIN 7ׂ) פעם היה לי AVAST באותה גירסא והוא לא עשה לי את זה איך זה אפשרי שלי הוא עושה את זה ולו (החבר שלי) הוא לא עושה את זה? זה חיוני הסריקה הזאת? מה יקרה אם אני יבטל את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני נכנס ליוטיוב, פותח חלון.... ואין כלום. כאילו החלון הזה עם הפליי ועצור וכל החלון פשוט אין כלום חור לבן כזה. אני חושב שיש בעיה עם ה-java\adobe שהקספרסקי חוסם אותם..... מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם ואני מקווה שזה הפורום... בתוכנת outlook כשאני מסמן שישאיר את ההודעות שנקראו מהשרת על השרת הוא משאיר אותן, אבל אני צריך לסמן מחדש את ההגדרה הזו אחרי כל פעם שאני מעלה את התוכנה- יש דרך לגרום לזה להיות ככה בצורה קבועה? ושאלה נוספת, יש הודעות ישנות שהוא כבר הוריד מהשרת וכרגע שמורות רק על המחשב עצמו, יש דרך "לשתול" אותן חזרה בשרת? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז ככה... אני שם בפלייליסט שלי כמה שירים (50) ונכון שכל פעם שהשיר מסתיים הווינאמפ מעביר לשיר שאחריו אוטומטית אז מה שאני רוצה זה להגדיר לווינאמפ זמן בין כל שיר שהוא מעביר....לדוגמא:מסתיים שיר מסויים הווינאמפ מחכה נגיד 6 שניות שזה כאילו הזמן שהגדרתי לו... יש אפשרות כזו? תודה רבה לעזורים זה דחוף לי מאוד...
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-