עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שאלה לי אליכם. צרבתי קבצים של תוכנית, בנירו לחצתי DVD-ROM ISO ולחצתי " Start Multisession Disc" שמתי 3 פרקים מהתוכנית ואז שמתי ב-DVD שלי בבית וראיתי את הפרקים... הורדתי עוד שני פרקים של התוכנית ואז נכנסתי לנירו ובחרתי DVD-ROM ISO ולחצתי "Continue Multisessin Disc" ואז בחלון קבצים הוספתי לשלושת הקבצים את שני הפרקים הנוספים וזה צרב. במחשב אכן מופיע בדיסק 5 קבצים... שהכנסתי ל-DVD בבית יש רק את השלושה הראשונים שצרבתי. מה עושים ? איך עושים צריבה בהמשכים ושכל הפרקים יופיעו ? תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by 888,

הורדתי את גירסת הנסיון של הINTERNET SECURTY 2005 ואני לא מצליח למחוק אותה ניסיתי בהוספה\הסרה של תוכנות וזה לא עובד איך אני מוחק תתוכנה הזאתי???

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. Started by boss,

אני מנסה להתקין תוכנה נירו חדש ..היה לי נירו 7.0.1.2...לא עובד לעדכן ישן לחדש..אז מחקתי תוכנה ישן..אח"כ אני התקן תוכנה חדש..לא עובד כל זמן הודעה מעצבן אותי תמונה הנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  4. אני צריך דרייבר לכרטיס קול ניכנסתי לבדוק איזה כרטיס קול יש לי ולא היה רשום לי שם כלום יש למישהוא יכול לעזור לי תגידו לי אם יש עוד דרכים לבדוק מה הוא הכרטיס קול שלי (אה וניכנסתי לDXDIAG) ניכנסתי גם ל EVERST וגם שם לא הופיע לי כלם

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by borg,

אני צריך תוכנה שמאפשרת להוסיף לוגו מקובץ GIF או JPG לקבצי וידאו בפורמט MPG (הלוגו אמור להופיע באחת מפענות המסך, לפי בחירת המשתמש). רצוי שהתוכנה תתמוך בפורמטים נוספים, ועדיף שהיא תוסיף את הלוגו ללא קידוד מחדש.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by R9800P2,

Microsoft Plus! Digital Media Edition בתוכנה אזות יש ערכות חדשות? זה כמו התוכנה אזות רק יותר חדשה? http://www.microsoft.com/windows/plus/images/XP_box.gif

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  7. טוב אני מחפש שני תוכנות: * אחת שמזיכרה לי כל מיני דברים שאני צריך לעשות ומודיע X זמן מראש. * שניה שאני יכול להגדיר מה עולה ראשון עם תחילת הווינדוס מה עולה אחריו וכולי... תודה מראש לעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  8. תודה והאם היא מוחקת קבצים?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by Shay17,

איך אפשר לשמור סרטון פלאש מאתר ?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  10. יש לי את האנטי וירוס ואת תוכנת האנטי ספייוור של חברת AVG האם המחשב שלי מוגן מפני מזיקים או שאני צריך להוסיף עוד משהו? האם התוכנות האלה מגלות טרויינים ותולעים? תודה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by No_Man,

שמעתי שיש דבר כזה Magic Card שהוא תוכנתי, כלומר, במקום הכרטיס יש תוכנה שעושה את אותו הדבר. יש דבר כזה ? איך קוראים לו ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by slimshady21,

שלום, פתחתי על זה נושא כבר אבל אף אחד לא שם לב אליו והוא ירד מהר מדי. אני מקווה שיש פה מישהו שמבין בזה- דוד שלי שאל אותי איך אפשר לחסום דפים עם תוכן לא ראוי באינטרנט. ואני יודע שיש את הכלי הזה "יועץ התוכן" באקספלורר, אבל הוא לא הכי יעיל בעולם בוא נגיד... אז קראתי שיש גם שרתי פרוקסי שמטרתם לחסום תוכן כזה. השאלה היא אם הם באמת יעילים? ואיפה אני יכול למצוא שרתים כאלה? וגם איך אני יכול לעשות שהם יהיו בברירת מחדל, זתומרת שתמיד שייכנסו לאינטרנט זה יהיה דרך הפרוקסי? או שיש דרך אחרת חוץ מפרוקסי...

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לפני חודשים הצלחתי באמצעות תוכנה כלשהי להעיף את האייקון הטורדני הזה מה- Taskbar, אבל עכשיו אני צריך אותו בחזרה. למישהו יש מושג איך עושים את זה? אני מתאר לעצמי שמדובר בערכי Registry כאלה ואחרים... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  14. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, כשאני מנסה להוריד קבצי mpg למחשב אז הוא לא מוריד לי אלא הוא מנסה לפתוח אותם בדף אינטרנט. איך אני עושה שהוא יוריד לי אותם למחשב?

15. Started by מאיר16,

קודם כל שלום,אני חדש פה. בזמן האחרון יש לי בעיה בתוכנת הicq אני מנסה לשנות את התמונת תצוגה שלי ואני לא מצליח,כאשר אני נכנס לחלון בו אני רוצה לשנות את התמונה מופיע לי החלון הבא:http://www.siz.co.il/my.php?file=nzk2j1zvqzyd.jpg כאשר אני לוחץ על כן,הדף נהפך ללבן ולא עושה כלום,ככה גם אם אני לוחץ על התשובה לא. בבקשה תעזרו לי כי אני הרבה זמן מחפש פתרון לבעיה הזאת ולא מוצא.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. אהלן. סובל מקפיאות חוזרות של סרטי וידאו בכל האתרים כאשר מורצים בפיירפוקס (3.0.14). הבעיה לא קיימת ב-IE. מצאתי כמה פתרונות בגוגל (בעיקר שקשורים בהתקנות ג'אווה) אבל כלום לא עוזר. מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by gimdy,

כיצד אפשר לחלץ שיר מתוך משחק מחשב ? ישנו קובץ מסוים או שצריך תוכנת הקלטה ? או משו אחר ...

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. [אני מקווה שזה חוקי קודם כל... אין לי מושג בקשר לזה] יש לי דיסק בפורמט DTS, ומשום שאין לי בבית שום מערכת שמנגנת את זה, אני רוצה לשמוע את זה במחשב. כאשר אני מנגן את הדיסק דרך WMP הוא משמיע רעש סטטי, אבל כאשר אני שומע בVLC הוא משמיע בסדר. ניסיתי להתקין קודקים של DTS אבל זה לא עזר. בכל אופן, אני רוצה לעשות ריפינג לדיסק, אבל אם אני עושה עם הWMP השיר יוצא דפוק בכל נגן, יש אפשרות לעשות ריפינג עם VLC? או יש תוכנה אחרת שעושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. אני שוקל להתקין windows 7 במקביל ל-xp שיש לי, וכמובן אני ארצה להתקין עליו כל מיני תוכנות. התהייה שלי היא האם אני אצטרך להתקין את כולן מחדש בנפרד (ככה שכל תוכנה בעצם תהיה מותקנת פעמיים על המחשב) או שאני אוכל להתקין כל תוכנה באותו מקום שבו היא כבר מותקנת (והיא תעבוד בשתי מערכות ההפעלה)? אני מניח כמובן שזה תלוי בתוכנה, אבל הכוונה היא בכלליות, אם למישהו יש נסיון עם זה. עריכה: עכשיו כשאני חושב על זה, התוכנה שזה הכי משנה עבורה היא steam, כי יש בתיקיית ההתקנה שלה 30 ג'יגה של משחקים (שאר ההתקנות לא ממש תופסות הרבה כל כך).

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  20. אינני מוצא אותן במחשב אך אני רואה שהם קימות כשאני מקיש אות ראשונה כל שהיא באקפלורר איך ניתן לאתר ולמחוק אותם ?

21. Started by yuuu,

היי . יש לי בעיה כזו - אני מעוניין לבצע פירמוט מלא למחשב , ועם זאת , לא להתחיל להתקין מחדש הכל , משום שיש לי גיבוי GHOST מוכן . הבעיה היא , שברגע שמבצעים RESTOR בGHOST , הוא מעתיק את הקבצים החדשים על הישנים , ונוצר "סלט" , ולא מבוצע פורמט מלא . רציתי לבצע פורמט ואז להריץ את GHOST , אבל נתקלתי בבעיות - לא הצלחתי להשיג דיסקט פלופי 1.44 פועל כדי להשתמש בו בבוט , אז ירדתי מהאופציה הזו . דיסק אתחול שיתאים לי - ויתן לי את שורת הכתובת וגרסאת GHOST לדוס לא מצאתי . אני נואש - בבקשה עזרה ! תודה .

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. Started by zolder,

שמתי לד שכשאני עושה עריכה ל-VCD מס' 3 אז כשהתרגום הוא SUB FILE ואני פותח את התוכנה הראשונה(SSA להמיר את התרגום לפורמט הזה) אז כשאני בוחר את התרגום נפתח לי עוד חלון קטן שאני אמור לבחור את הסרט אבל שהתרגום הוא SRT FILE אז החלון השני לא נפתח לי. איך אני מתגבר על זה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by DXM,

חבר שלי נדבק בוירוס מאתרפייסבוק (ככל הנראה). לפי מה שהבנתי ממנו הוא מקפיץ לו מלא התראות אלרט והוא נדבק אחרי שפתח חלון של איזה מישהו שביקש להיות חבר שלו (או ביקש לשלוח לו תמונות או משהו בסגנון)ץ הוא ביקש ממני שאבוא לראות מה אוכל לעשות, עכשיו אם משיהו מכיר את הוירוס יכול לתת לי עצות מה לעשות או מה לא לעשות אז תודה רבה. *עוד לא הייתי אצלו אני מחכה שהוא יתקשר אלי ואז אבוא אליו.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  24. תודה מראש לכל העוזרים לא לצרכים פיראטיים

25. Started by nik55,

אני מקבל הודעה ש THE PRINT SPOOLER SERVIS IS NOT RUNING מה זה אומר??? אני אעריך עזרה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים