עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by a-gold,

כל פעם שאני מנסה להפעיל סרטון בטינטרנט ולא משנה באיזה אתר אני רואה את הוידאו במטושטש בצבעים של ירוק וסגול וכחול אם את ם יודעים למה אני מתכוון. איך אני מסתר את זה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  2. שמתי לב שאחרי התקנה מחדש הוא טססססססססססססססססססס חבל"ז אחד ההשערות שלי שכל ה ADBLOCKER שמתעדכנים פשוט התנפחו יותר מדיי הוא ממש ממש מהיר עכשיו

3. Started by fog87,

יש לי 2 בעיות: 1. האקספלורר לא עובד משום מה (לא מציג כלום כשאני פותח אותו ואחרי זמן ארוך מציג הודעת שגיאה) 2. ב-firefox אני לא יכול לראות בצורה טובה חלונות שמותאמים לאקספלורר. אשמח אם תוכלו לפתור לי לפחות אחת מהבעיות.

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  4. כשאני שומע מוזיקה בmedia player 11 אז לדוגמא אני שם איזה שיר ושומע, אם אני מריץ אותו קדימה או אחורה פתאום הווליום עולה לרמה אחרת מישהו יכול להסביר לי מה הפאקינג הבעיה הזו?! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by emailaya,

היי במשך הסופ"ש תשוחרר גירסה אלפא ראשונה של גירסה 3.0.0 לתוכנה אימייליה חשוב לי לציין שמדובר בגירסה אלפא, בגלל 2 סיבות: 1) מדובר בשינוי בבסיס התוכנה ובצורה בה היא מנהלת את המיילים 2) אני רוצה שמי שיחליט לנסות, יצא מנקודת הנחה שמדובר בגירסה ראשונה בקלות יכלתי לקרא לה בטא מכיוון שהיא עברה בדיקות ועובדת כמו שצריך מה שכמובן לא מבטיח שהיא נטולת באגים (מה שכן מובטח זה שהיא יותר מהירה מקודם) אז אני פונה למי שמעוניין לנסות את הגירסה הראשונה ולדווח לי על בעיות או שיפורים לתוכנה מכיוון שמדובר בגירסה ראשונית, לא ניתן להורידה מהאתר ולכן אבקש לפנות אלי דרך האתר/תגובה פה/הודעה פרטית/אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל על מנת להתווסף לרשימה, ובמשך הסופ"ש (שישי או שבת) אני אשלח את הגירסה לכ…

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by orenmj23,

שלום רב, בשבוע שעבר כתבתי בפורום חלונות על בעיה קשה שהייתה לי במחשב שככל הנראה נבעה ממבול וירוסים שעברו דרך DISC ON KEY נגוע. בכל מקרה כעת סידרתי את המחשב לאחר ימים רבים של עבודה, ניקיתי את רוב הוירוס (פרטים בהמשך), והתקנתי את החלונות מחדש (מבלי לפרמט), למעשה חבילת העדכון SP3 שהייתה על המחשב בשעת התקלה הוסרה על ידי ההתקנה החדשה של הוינדוס. כאשר אני מנסה להתקין מחדש את ה-SP 2 ואת ה-SP3 אני מקבל שגיאה בשלב ההתקנה שבה הוא מנסה לגשת לקבצי הרגיסטרי, הטענה שאני מקבל היא ACCESS IS DENIED. לפי הוראות באתר של מיקרוסופט, דאגתי לעשות ריסט להרשאות של הרג'יסטרי אבל מאז לא ניסיתי להתקין מחדש את ה-SP. בכל מקרה כעת אני כותב לכם ממצב בטוח שבו המחשב מתפקד באופן סביר, לעיתים קופצים אתרי סק…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  7. שלום. מישהו אולי מכיר תוכנה חינמית שאפשר לתרגם מאנגלית לגרמנית וההפך.. כמו MORFIX מעברית לאנגלית רק גרמני-אנגלית אני צריך את בשביל מכיר מגרמניה מילון עברי לא יהיה יעיל בשבילו.. אגב אם מישהו מכיר מילון מעברית לספרדית או אנגלית-ספרדית אני אשמח לאחד גם בשבילי.. (לא להמליץ בבקשה על בבילון אני שונא את התוכנה הזאת...) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  8. קודם את אלו של הלוח אם ואחר כך את אלו של הכרטיס מסך נכון???

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  9. אני צריך תוכנה שיכולה להדגיש את הצלילים של כלים מוזיקליים מעל לקול של הזמר. אם יש כזאת אני אשמח ללינק. אם זה לא הפורום המתאים נא להעביר.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. Started by shlomibandit,

חבר שלי השאיר את המחשב דלוק.. שהוא חזר מיציאה הוא ראה שהאי סי קיו התנתק.. הוא ניסה להתחבר לאי סי קיו והאי סי קיו פשוט לא מתחבר , כאילו משהו פשוט שינה לו את הסיסמא , האי סי קיו חשוב לו מאוד והוא רוצה לחזור לאי סי קיו שלו.. משהו יודע איך הוא יכול להחזיר את האי סי קיו אם הסיסמא השתנת לו ואין לו את האימייל?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by zombie,

יש לי לוח אם של גיגה-בייט ds3l תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  12. Started by oded6188,

מאז שהתקנתי Internet Explorer 7 הבעיה הזאת התחילה: כל פעם שאני צופה בוידאו דרך Internet Explorer, אז הקובץ הזה (dxva_sig) מופיע לי על שולחן העבודה... חשוב לציין שלפני השידרוג ל Internet Explorer 7 הכל היה בסדר...

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by Bingo,

הורדתי את התוכנה וכשלחצתי על לחצן הצריבה הוא היה פשוט בצבע אפור וכותב שאין זיהוי של צורב...המוזר הוא שבמחשב שלי ובכלל שכל פעם שאני משתמש בצורב הוא פועל מצוין ומזוהה במחשב...[lite on dvd] HELP ME PLZZZ

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  14. Started by arkadur,

לאחרונה החל משהו מוזר לקרות אני רגיל לקום כל בוקר, להדליק את המסך ולבדוק מיילים אך משום מה, בימים האחרונים, אני מגדיל את חלון הFF, מתחיל לגלוש, ולאחר כמה שניות כל העסק נתקע, ואני צריך לסגור אותו דרך הTM ולהפעיל מחדש.. עדכנתי לגרסא 3.03, הבעיה לא נפתרה הצעות?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  15. שלום, צריך את עזרתכם הבהולה בשל תקלה שהיתה לי במייל,כפי שציינתי אני משתמש בoutlook express (בעייה של חסימת פורטים כך שלא עברו המיילים מהשרת למחשב אבל לא ממש משנה) הונחיתי ע"י תמיכה טכנית של הספקית שלי לכתוב פקודה ב cmd : netsh w r . נאמר לי כי פקודה זו מאתחלת את הגדרות התקשורת שלי. הבעיה אכן נפתרה אך צצה לה בעיה קשה אחרת במקומה: פנקס הכתובות נעלם, קרי כל מכותבי נמחקו. אשמח לכל פתרון שיעזור לי לאחזר את הרשימות (היו לי המון מכותבים בפנקס הכתובות) וגם קשה לי להאמין שאתחול הגדרות רשת ימחוק את רשימת הכתובות מהמחשב (שהוא למעשה קובץ לכל דבר-לא?). תודה.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  16. עדיף חינמית

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by Lupin,

מה אפשר לעשות בקשר לבעיה נזו בפייפוקס שבחלק מהאתרים השורות נכנסות אחת בשניה? אתם מבינים על מה אני מדבר?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by idani1983,

אני מחפש תוכנה בסגנון של GETRIGHT להורד מ RAPIDSHARE . אני רוצה תוכנה שאני יכול לסמן לה את הקבצים שאני רוצה עם CTRL C(או כל דבר אחר) והיא כבר תוריד את כל הקבצים. תודה

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by oriberko,

התקנתי על המחשב XP מחדש שכולל בתוכו את ה- WMP11. אחר-כך התקנתי את הקודקים לניגון חלק של 1080P על-פי המדריך באתר hometheater.co.il, כמו שעשיתי תמיד. בעת נסיון לנגן קטע וידאו מתוך SPORT5 או NANA10 האקספלורר (7) קורס. קטעים מתוך YNET מתנגנים בסדר. התקנתי גם כרום וגם הוא קורס אלא שהוא מודיע שהבעיה היא ב- WMP PLUGIN. אני מניח שיש התנגשות כלשהי בין הקודקים שהתקנתי לפלגין של ה- 11. בהתקנות קודמות היה לי WMP9 בחבילה ולא היו בעיות כלשהן. בגלל שה- 11 כלול בהתקנה, אין אפשרות להסירו ואני תוהה איך יוצאים מהפלונטר.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  20. Started by R.L,

אני מנסה להפעיל את הקבוץ,הקובץ נפתח אך אומר שיש בעיה. אין לי מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה. אני מאוד אשמח לדעת מה הבעיה ולקבל פתרון. תודה.

21. Started by galCool,

1. איזו גרסה לדעתכם הכי טובה? 2. הFF לא טוען לי סירטונים למשל: http://vod.walla.co.il/?w=//928195 מה לעשות? 3. גם אצלכם הFF איטי? למשל פה בHWZONE לוקח לו הרבה זמן עד שהוא טוען את האייקונים.. תודה!!@@@

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  22. אני מנסה לצרוב דיסק VCD\SVCD והוא נותן לי ארור,מה זה אומר לכול הרוחות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  23. היי... התקנתי היום ווינדוס 7 ואיתה גם Avira שאני מרוצה מאוד ממנה! בקיצור, אני מעוניין בתוכנת אנטי רוגלה שתאפשר את החסימה המרבית... וחשוב שתתמוך בווינדוס 7 וחינמית! שאלה נוספת היא האם Ccleaner תומכת ווינדוס 7, והאם שווה להישאר עם הפיירול של הווינדוס, ואם לא אז איזה? תודה מראש על כל עזרה שתינתן.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  24. אני רוצה תוכנה שתאפשר את השימוש במחשב רק בשעות מסוימות... זאת על מנת להגדיר לאחי הקטן בדיוק את השעות בהם הוא יוכל לשבת על המחשב.. שלא יוכל לתחמן נגיד שזה יהיה רק ליוזר אחד בXP, או שזה פשוט ידרוש ססמא כשזה בין השעות..... משהו כזה.. תודה..

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  25. עשיתי המרה לפורמט vcd והכל הצליח, אבל כבצעתי המרה לפורמט svcd נוצרה בעיה מוזרה. לא הייתה הודעת שגיעה, אבל winamp לא הצליח להראות את הסרט וגם לא נגנים אחרים מלבד PowerDVD. גם מערכת ההפעלה התרסקה בזמן נסיון לצפות בסרטון. יש למשהו מושג מה הבעיה, האם זה קשור לתכנה DVDx או לפורמט?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.