עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי כמה שירים שהתתחלה או הסוף שלהם ריקים עד השיר מתחיל איך אני יכול להוריד את החלקים האלה? תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. שלום, אני משתמש באזורוז, שכמו שאתם יודעים(או שלא) מסוגל לפתוח גם MAGNET LINKS, איפה שמסופק. עכשיו, פתאום הוא כבר לא פותח אותם, כשאני לוחץ על לינק כזה פייקפוקס אומר ששום יישום לא משוייך לפרוטוקול,למרות שזה עבד עד לפני כמה ימים. אני משאיר מקום לאפשרות שזו בעיה בווינודס, ולא באזורוס, אבל בכל זאת, יש פתרון חוץ מלנסות להתקין מחדש?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by madnaor,

אתמול שיטטתי לי באינטרנט עד ששמתי לב שהסמן של זון אלארם שלי כבר לא מופיע אני בא להפעילו והוא נותן לי שגיאה שזה קובץ שלא מתאים לWIN32 (אחרי שהתוכנה עובדת אצלי במחשב למעלה משנה) אני מנסה להפעיל תוכנות אחרות והם נותנות לי אותה שגיאה. ניסיתי להפעיל מצב בטוח והוא רושם שקובץ 323BUS משהו כזה.... חסר. מה עושים?!, זה נורא מפחיד תודה רבה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by slrr,

היה לי IE7 עכשיו יש לי IE8 והוא פשוט יותר איטי איך זה יכול להיות??

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by madnaor,

שנים היתה לי את חבילת הקודאקים של KLITE לאחרונה מצאתי שייש עדכון לחבילה הזו אז התקנתי אותו העדכון ביקש ממני למחוק את החבילה הקודמת וכך עשיתי הוא סיים את ההתקנה החדשה בהצלחה מאותו יום נעלם לי האפשרות לקדד לDIVX בתוכנה VIRTUALDUB לא משנה מה עשיתי התקנתי שוב את החבילה הישנה וגם את VIRTUALDUB מחדש יש לכם רעיון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. היי, אני מחפש בדחיפות ועל סף ייאוש.. תוכנה ( לקנייה או חינמית ) שמבצעת הקצאת זכרון לתוכנה מסויימת, או virtualization ל process יחיד ( ופה הבעייה, לא סביב סביבה וירטואלית.. בדומה ל - VMWARE או VPC ) חשוב לציין, מערכת ההפעלה היא VISTA ULTIMATE בגרסאת 64BIT. לעוזרים, המון תודה (:

7. Started by sbarbz,

בס"ד כשאני מנסה לעדכן את התוכנה היא אומרת שאין עדכונים זמינים, יצאו שלוש גרסאות ואין מצב שאין עדכונים . זה התקנה מלפני כמה שנים !!! תודה לכל מי שינסה לעזור ..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. זה קורה כשאני לוחץ על RUN 3D MARK... יש למישהו מושג למה זה קורה???

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by et_gershon,

שלום אני רוצה לצרוב משהו ויש לי בעייה קטנה. יש לי דיסקים של 700 מגה ואני צריך לצרוב שתי קבצים,אחד 659 מגה שאין בעייה והשני 730 ואני לא רוצה לעשות אובר בורן. אני יודע שאני יכול לפצל את הקובץ ואני חושב שיש אפשרות דרך ווינראר מישהו יכול להגיד לי איפה זה? דרך אגב זה שתי קבצי ראר שצריך לאחד אותם מחכה לתשובה בתודה,איתי

10. את מה בדיוק הוא מנרמל? כרטיס הקול שברשותי - !Creative SB 5.1 Live בתודה, יניב.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by Domovoi,

היי,היום הדלקתי את האנטי וירוס והוא כותב לי שהוא מצא trojan fsevices. מה אני עושה כדי למחוק את זה? עריכה:nod32 ניצח בקרב

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום יש לי איסקיו 5 והיה לי גם 4 אם אני רוצה לשים תתמונה שלי בצד של האיסקיו אז זה לא נותן לי מה עושים זה נותן לי בעיה בscript ` [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם, יש לי שאלה שמאוד מתרידה אותי. איך אני ממיר פורמט של סרט (700MB AVI ) שהנגן שלי לא תומך או בסאונד או בווידיאו של הסרט. יש לי ZVM עכשיו כולם יגידו יש תוכנות.....נכון ,יפה. אבל איך אני גורם לקובץ של 700 MB להשאר אותו גודל ואותה איכות?(למרות הנגן אני רואה בטלוויזיה ורוצה שהאיכות תהיה מקסימלית) כל פעם עם תוכנות זה שינה לי או את האיכות. אז איך ממירים קובץ שיתמוך ב ZVM ללא שינוי הקובץ????

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  14. היי, הבעיה היא שכשאני עושה export מ ff ואז import ל IE7 ה bookmarks בעברית יוצא ג'יבריש. הפוך זה לא קורה. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. אני מחפש תוכנה שמריצה באנרים באזור שאני בוחר במסך, והבנתי גם שיש תוכנה שניתנת לשליטה מרחוק ז"א ממחשב אחר דרך הנט... תודה לכל מי שיעזור..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by לירן.ר,

שלום לכולם. אים אפשר לקבל כמה טיפים לעבודה אים virtualpc

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by ashkenazone,

אני משתמש בפיירוול הנ"ל פחות או יותר שבוע. ואני מרוצה ממנו בטירוף... לא מטריד, לא גוזל משאבי מערכת, נוח לשימוש... למי שיש בעיות בסייגייט אני ממליץ מאוד לעבור לפיירוול הזה... אחלה פיירוול.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by kampana123,

יש לי תוכנה שמבצעת תהליך ארוך מאוד שלוקח מספר ימים ותופס את רוב כח המעבד, כך שאם אני צריך את המחשב לצרכים אחרים, אני חייב לבטל את כל התהליך (אין בתהליך אפשרות ול "Pause/Resume" לצערי). האם ניתן (אולי בעזרת תוכנה) להקפיא חלון/תוכנה כלשהי כפי ש"מצב שינה" של XP עושה, אבל רק לחלון ספציפי?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. הלוח וכ.מסך מופיעים בחתימה הדריברים שלי ללוח הם מ guru3d אני לא כל כך זוכר איזה האמת.. ולכרטיס מסך הם: Xtreme G 76.41 (ForceWare) אני רוצה המלצה לדריברים הכי טובים שאתם מכירים של nvidia תודה מראש..:]

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by vini,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ , התוכנה מבקשת סיסמא , וזה קורה בכל קובץ

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. Started by YinnoN,

שלום. אני מחפש אפשרות או תוכנה כלשהי שברגע שיוזר מסוים נכנס למצב און ליין או אוואי תשלח אליי הודעה או שאשמע צליל כלשהו. תודה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by eladbu,

מישהו יכול להנחות אותי כיצד להוסיף פורט מסוים לזון אלרם כלומר פורט מאושר

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. אני מנסה להתקין את "MP3 Player Utilities 4.00" ומופיעה לי הודעה שמותקנת אצלי גרסה קודמת ועליי להסיר את התוכנה "מהוספה והסרה של תוכנות" הבעייה שהתוכנה לא מופיעה שם מחקתי את התוכנה מProgram Files ומחקתי בregedit כל איזכור לתוכנה ועדיין אני לא יכול להתקין מה יכולה להיות הבעייה אני צריך את התוכנה הזאת להמיר קובצי וידאו לפורמט AMV לנגן MP4 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. יש לי וירוס שמידי פעם (כל יום) הוא עולה ומוחק לי את כל קבצי ה EXE בכונן D (מה שמותקן על כונן C נשאר שלם... C זה כונן המערכת) והנוד 32 לא מזהה אותו אפילו... בכל פעם שהוירוס תוקף הנוד מעלה הודעה ומראה לי את הקובץ EXE שנפגע ולא נותן לי לעשות כלום.... הרצתי סריקה מלאה המצב הטוח וחשבתי שזה הסתדר... באמת היה לי שבוע של שקט, אבל הנה שוב הוירוס פעיל... אני אפילו לא יודע את השם שלו בשביל לחפש באתרים.. אני ממש צריך עזרה ודחוף!! אם מישהו יודע מה כדי לעשות אז שיענה מהר (נמאס לי להתקין הכל מחדש שוב פעם)... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by מאור247,

יש directx 10 ל xp.????....אם כן מאיפה אפשר להוריד???

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים