עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wooper,

שלום יש לי סרטים שאני שומע במחשב ויש לי codecs עדכניים ושומעים חזק את קולות הרקע אבל לא חזק את הקול של השחקנים ניסיתי ב bs layer ו mvplayer ובשניהם זה היה רק media player שומעים את קולות השחקנים חזק

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  2. אהלן אנשים! נתקלתי בבעיה מעצבנת בהתקנת הדרייבר לכרטיס קול 7.1 מובנה, הכרטיס קול של חברת RealTeK אם איני טועה, לקראת סוף ההתקנה עולה הודעה שאומרת שהדרייבר בעצם לא הותקן! מישהו בבקשה יכול לעזור לי למצוא דרייבר שיעבוד על הכרטיס קול והלוח אם הזה? המשחב נקנה אצל אייבורי מחשבים אם זה משנה. בתודה.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  3. האם יש אפשרות לגרום לאיש קשר אחד לא לראות מתי אתה מחובר או לא? BLOCKING נראה לי שעדיין מאפשר לו לראות מתי אתה אונליין ומתי לא. מישהו יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by huber,

שלום. לצערי הביטורנט נסגר לי לא מסודר וכשפתחתי אותו שוב כל ההורדות נעלמו. הקבצים עצמם עדיין נמצאים על הדיסק הקשיח אך הביטורנט לא רואה אותם. יש דרך לגרום לו להמשיך את ההורדה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. ^ הוא מוריד תבנית ריקה ושומר אותה בשם התמונה. זה קורה לעיתים קרובות. משהו כמו 1 ל 5 תמונות לפעמים זה מתגבר. מה עושים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  6. שלום מותקן לי על ה XP גרסה 7 של Internet Explorer. משום מה הוא קורס לגמרי בספונטניות מספר פעמים ביום (3 ואפילו 5 פעמים) כבר מספר חודשים. אין קשר לאתרים שהוא מציג באותו רגע. וקורה גם שמשאירים אותו פועל וכשחוזרים למחשב לאחר זמן מה מגלים שהוא קרס. הרצתי Spybot S&D ולא מצאתי שום תוכנה "רעה". כמו כן מותקן אנטי וירוס מעודכן.. מה ניתן לעשות? התופעה ממש מציקה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by talisman,

שלום יש לי כרטיס טלוויזיה ואני צריך תכנה שאיתה אני אוכל לראות טלוויזיה. תודה למי שייעזור

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by GaTor120,

לא הצלחתי לזהות איזה כרטיס זה,אבל על המדבקה רשום ati rage 2c אשמח מאוד לעזרה תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  9. * חשוב לי שבלחיצה על מה שמוצג זה ישהה את הניגון (זה קיים במדיה פלייר קלאסיק אבל לא ב-VLC) * שיהיה אפשר להריץ במהירות גבוהה את מה שמתנגן כולל קבצי WMV, * שיהיה אפשר גם לשמוע את הקול כשזה מהיר. הכי טוב שתהיה תוכנה שמאפשרת להגדיר כמה אני רוצה שיתנגן מהיר (125%, 150% 200% וכו') * שיהיה אפשר ללכוד תמונות מוידאו שמתנגן יש כזה נגן?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  10. עריכה: לא חשוב, מצאתי את התארד שרציתי משנה שעברה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=129257.0 תודה (:

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. שבת שלום, יש לי תיקיה עם תמונות, כאשר הקבצים הם 1 , 2 , 3 וכו'... עד 89 רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שיכולה להוסיף ל-9 הקבצים הראשונים 0 נוסף כך שפורמט השמות יהיה שווה. בנוסף, אם יש תיקיה שיש בה 4230 קבצים, שתוסיף 3 אפסים ל-9 הקבצים הראשונים, 2 אפסים לכל הקבצים עד 100 ועוד 0 אחד ממאה ועד אלף. כך שהפורמט, כאמור, יהיה שווה. אם אני לא מובן אנא אימרו ואוסיף תמונה. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by ofir667,

כשאני משאיר את הICQ שלי פתוח אז הוא מתנתק, כאילו אני לא יודע שהוא התנתק אבל חברים שלי אומרים לי שהתנתקתי כשאני בטוח שאני מחובר ורואה את עצמי מחובר. עזרה אם אפשר?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by ronzilca,

היום בבוקר, הדלקתי את המחשב ונתקלתי בבעיה חדשה (אני כבר לא מתרגש, אחת לחודש וחצי המחשב הזה תמיד מוצא לעצמו בעיה חדשה). בהתחלה הפעלתי את האינטרנט הכל הלך חלק, הפעלתי את הWINAMP, מנסה להפעיל שיר - לא עובד, זה פותח חלון ואומר שהוא לא מוצא שגיאה ניסיתי להפעיל דברים אחרים עם סאונד, באינטרנט לא עבד שום דבר עם סאונד, משחקים לא עובדים עם סאונד, מדייה פלייר מריץ שירים עם סאונד. יש צלילים של ווינדוס הכל חוץ מתכנות. אין לי מושג מה הבעיה פה. יש לציין כי: לאחר התקנה חוזרת של הWINAMP בניסיון להפעלת שיר הWINAMP נתקע. כאשר אני מנסה להפעיל סרטונים במחשב, הפרסומת שקודמת את הסרטון עובדת ללא סאונד והסרטון עצמו אינו עובד.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by 888,

כשאני מעלה את הווינדווס ונפתחים כל החלונות, האנטי וירוס לא נפתח כמו תמיד אלא נפתח חלון עם הודעה שאני חייב לעשות אימות שבאנגלית זה verify אם אני לא עושה את האימות הזה, אני לא יכול להפעיל את האנטי וירוס כשאני לוחץ על הכפתור של האימות, הוא מפנה אותי לאתר של חברת mcafee ושם אני רשום באתר אבל לא יודע איך לעשות את האימות או עידכונים שונים

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  15. מה שאני מחפש זה תוכנה שפשוט אני יכניס לתוכה כמות מסויימת של תמונות בגודל מסויים, והיא פשוט תקטין את משקל התמונות וגודלן למה שאני אקבע. קיים דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  16. שלום אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7. ברצוני לשאול האם ישנה אפשרות למקם את המועדפים בספריות שונות. כלומר, אם יש נושא מסויים (אלקטרוניקה, למשל) שיצרתי עבורו ספריה ואני מאחסן שם קבצים שונים. אם אני נתקל באתר מסויים הקשור לנושא ואני רוצה לנתב אותו שיהיה באותה ספריה ולא במקום הרגיל של המועדפים. האם ניתן לעשות את זה ואם כן, איך. ממתין לתשובותיכם.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by ORBIT,

דווקא בשני אתרי החדשות NRG + YNET הפיירפוקס לא חוסם אותם. יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. סיימתי עבודה שעשיתי בEXCEL והדפסתי אותה הבעיה שזה הדפיס לי הכל טוב חוץ מהמשבצות, אני צריך גם את המשבצות איך מדפיסים את המשבצות ביחד עם הטבלה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. יש לי קריסות ואני לא בטוח לגמרי ממה ומה לעשות. נראה לי שזה הדרייברים המעצבנים של ATI. תעזרו בבקשה. מצורף הקובץ DUMP [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. Started by Swimmer,

מדובר בתוכנה כמו וורד, רק מאוד ישנה.... אבא שלי צריך להוציא קבצים של אנשטיין והדרך היחידה היא דרך אינשטיין... החיפוש לא מצא משהו... אם ומישהו מכיר דרך להמיר את הקבצים אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by ranyr,

...

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by dani,

כשאני נכנס ל Windows Media Player ולוחץ על Help/Check for player Updates... אז הוא כותב לי שיש לי יש לי את הגירסאה האחרונה ואין עדכונים זמינים כעת (כמובן באנגלית) מישהו יודע למה? עריכה: מה קרה? אתם בברוגז איתי שאתם לא עונים?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  23. בכל עת שאני מפעיל את תוכנת המסנגר - Live8.1 - נוצר לי קובץ TXT בשם MsnMsgr.txt על שולחן העבודה. איך אני מבטל לצמיתות את הלוג? תודה מראש רון

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  24. אהלן. יש לי spybot- S&D ויש לו את ה TeaTimer.exe שהוא קבוע תופס לי 88,696k זיכרון, שזה המון. זה אמור להיות ככה? תודה..

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  25. לחצתי בלי כוונה על רווח ונוצר פס שחור למטה http://img521.imageshack.us/img521/4609/windowsmediaplayeroe6.jpg איך מסדרים את זה ?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים