עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום יש לי שגיאה כזאת כל פעם שאני מנסה להפעיל קבצים מסויימים כמו טקסט או MSI(חבילת windows installer)לקבצי הטקסט אני פשוט צריך לעשות פתח באמצעות פנקס רשומות אבל לקובץ הMSI אני לא יכול לעשות את זה כי זה קובץ התקנה של תוכנה מסויימת. הינה השגיאה שקופצת מתי שאני מנסה לפתוח את סוגי הקבצים האלו: אין לי וירוסים ספיוורים טרויינים וכדומה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  2. אני מנסה להפעיל תוכנה שנקראת Alliance, ומקבל את השגיאה בקובץ המצורף. התוכנה כבר עבדה אצלי בסדר תקופה ארוכה ולא עשיתי שינויים כלשהם במחשב כמו שאני זוכר. ניסיתי להוריד ולהתקין אותה מחדש, וניסיתי להוריד מחדש JAVA ולהתקינו, אבל זה לא משנה את הנושא. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by אביחי,

יש לי Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת חדשה, ובשפה האנגלית) הורדתי את גרסת נסיון של התוכנה Adobe InDesign CS בשפה עברית, מהאתר http://www.karatsoft.co.il (הם הנציגים של חברת Adobe בישראל). הורדתי גם במחשב הנייד השני שלי,שיש בו Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת בגרסה עברית). וכאשר אני מפעיל את התוכנה בשתי המחשבים, מופיעה השגיאה הבאה:

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. הי , ברשותי לפטופ של דל , מעבד i7 עם ווינדוס 10 עליו מותקן קודי גרסה 15.2 . התקנתי הרחבת וידאו של ג'נסיס וברב המקרים היא עובדת בצורה טובה . לעתים כאשר אני בוחר לטעון סרט או סדרה אז העגול של הטעינה מסתובב אך הוידאו לא נטען . בנוסף התקנתי הרחבות של kodi popcorn,kmedia,pulsar ובכולם כאשר אני נכנס לתוך ההרחבה זה מצליח אך כאשר אני מנסה לבחוא most popular או כל בחירה אחרת מתקבלת שגיאה :unable to connect ולאחריה שגיאה : למידע נוסף יש לעיין ביומן הרישום . מה עליי לעשות על מנת לפתור את התקלה ? מצורפת תמונה .

• 0 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. Started by reuven5,

הנה תמונה: ומותקן לי directx 9c למה זה קורה לי?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. Started by kisin,

שלום לכולם, אני מנסה להריץ את התכנה Torrentspy שלא דורשת התקנה ומקבל הודעת שגיאה (צירפתי כקובץ JPG). יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? במחשב אחר שלי זה רץ בלי שום בעיה... תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  7. Started by dudy26,

שלום לכם יש לי בעיה בהתקנה של Adobe premiere elements 9 אני מקבל שגיאה 1334, משהו עם קובץ Data1.cab ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים, במחשב אצלי בבית זה עובד ללא בעיות (אני בחו"ל) עברתי בלא מעט פורומים חיפשתי פתרונות, מצאתי כמה ושום דבר לא עוזר גם כשאני מנתק את החיבור לרשת, מוחק את ה-TEMP, מבטל פיירוול ואנטי-וירוס כפי שהומלץ בכמה מקומות אחרים ניסיתי גם ליצור משתמש חדש במחשב אך גם זה לא הועיל, למרות שניסיתי להתקין גם עותק אחר של התוכנה בכל המקרים אני מקבל את השגיאה הזו. אודה לכם מאד אם למישהו יש פתרון לזה אגב - Win7 ultimate תודה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  8. שלום, לאחר התקנה של כ 70% מופיעה שגיאה "c\office64ww.msi not found " הקובץ נמצא בדיסק ההתקנה אך משום מה בתהליך ההתקנה הוא נעלם. ולאחר מכן תהליך ההתקנה נפסק. ניסיתי להעתיק את כל תוכן דיסק ההתקנה למחשב ואז להתקין אבל אותה שגיאה בנוסף וידאתי שאין תוכנות שרצות ברקע . אודה לתשובתכם ,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by טאז,

שלום, כאשר אני מנסה להתקין אוטוקד 2009 על windows 7 מופיעה לי שגיאה שאי אפשר להתקין את המוצר על מערכת ההפעלה הנוכחית.(תרגום מאנגלית) אשמח לקבל עזרה בנושא בתודה טאז

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by eranam,

שלום רב, קניתי מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה windows 7 וכאשר אני מתקין את האימיול אני מקבל את ההודעה Access to C:\Program Files (x86)\eMule\config\cancelled.met was denied. אשמח לקבל עזרה, תודה רבה ערן

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  11. רציתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך, ומופיעה לי שגיאה באמצע ההתקנה. ניסיתי כמה פעמים, ניסיתי להסיר את כול מה שקשור לAMD ולהתקין ועדיין עושה לי שגיאה.מישהו נתקל בזה? מה אני עושה איך אני מסדר את זה שמתי תמונה עם הודעת השגיאה.מדובר בלפטופ עם כרטיס מסך ATI HD 5650.תודה מראש איתי.

12. Started by shaithebest,

שלום לכולם עo ווינדוס אקספי sp3 אני מנסה להתקין את התוכנה של המודם של סלקום alcatel usb ממשק ההתקנה לפני סיום שולח את השגיאה הזו: microsoft visual c++ runtime library runtime error program: hspa usb modem the application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. contact the support bla bla מה פשר השגיאה הזו? מישהו יודע איך מתקני את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by LIRON1,

שלום יש לי תוכנה שקיבלתי עם המצלמה (zoombrowser מי שמכיר) אני מתקין אותה ואני מקבל שגיאה כמו למטה בתמונה. ראיתי שרשום שם משהו שקשור ל TEMP ולא מזמן רכשתי SSD והעברתי את כל הקבצי TEMP לHDD מה הבעיה ? עריכה: לפני זה התקנתי את התוכנה בלי להשים לב פעמים כאילו גם על HDD וגם על SSD ואח"כ מחקתי אותם ידנית כלומר רק את התיקיות שלהם תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  14. אהלן חברים, כשאני עושה בפייר פוקס בדיקה לעידכונים (עזרה->בדוק אם ישנם עידכונים) אני מקבל את השגיאה הבאה: AUS: קובץ עדכון XML פגום (200) כנ"ל גם לגבי בדיקת עידכונים להרחבות למישהו יש מושג מה הבעיה? התקנתי מחדש וזה לא עזר תודה

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by sherlock1212,

בתחילת התקנת visual basic6 מופיע לי השגיאה הבאה: מישהו יודע מה הבעיה?ואיך אפשר לתקן את זה? ניסית כבר לשנות תאימות.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  16. שלום עבדתי על פרויקט בMOVIE MAKER בWIN XP וייבאתי את כולו כולל סרטים שירים הכל! למחשב עם WIN 7 כשאני נכנס לפרויקט כתוב לי שגיאה שהקובץ פגום או לא ניתן לפתיחה ובאתר של מיקרוסופט אני מקבל את השגיאה הבאה ERROR c9450025 איך פותרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה באינטרנט כבר הרבה זמן ואני לא ממש יודע איך לפתור ישנם אתרים שכשאני נכנס אליהם אני מקבל שגיאה שאומרת שגיאה ביצירת קשר עם השרת not found קצת מידע אני מחובר ברשת אלחוטית ראוטר של dlink אני משתמש בוינדוס XP תודה מראש אליאור

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by thePony,

שלום לכולם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הארור הזה אומר? זה קרה לי תוך כדי שימוש בכרום של גוגל אבל ראיתי אותו כבר כמה פעמים עוד הרבה לפני... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by TaZeR,

שלום לכולם, אתמול בלילה ארעה תקלה בשרתים של 013, שכתוצאה ממנה הנחתי שיש לי תקלה מקומית במסנג'ר (כיוון שאתרים מסויימים עבדו ולא ידעתי אז על התקלה). בכל אופן, ניסיתי לפתור את התקלה מקומית ולכן עשיתי Repair למסנג'ר (Windows Live Messenger). מאז המסנג'ר לא עובד גם אחרי ש-013 פתרו את התקלה בשרתים שלהם (במחשבים אחרים בבית המסנג'ר עובד). קוד התקלה שמופיע כשמנסים להתחבר למסנג'ר וגם כשמנסים להתקין אותו מחדש (לא ניתן להפעיל את האשף של הסרה/תיקון דרך הוספה/הסרה, כי שום דבר לא נטען כשלוחצים על הסרה של המסנג'ר) הוא 0x800b0004 (זהה גם בהתקנה וגם בניסיון ההתחברות). השגיאה בהתקנה מופיעה בחלון הראשון שעולה כשטוענים את ההתקנה. מצאתי כמה פתרונות אפשריים לתקלה, אחד מהם היה לכוון את השעון (מכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ofir123,

התקנתי נורטון 2003 ל30 יום והוא מראה לי את השגיאה הבאה ונורטון לא פועל. השגיאה היא: http://img.tapuz.co.il/forums/8271416.bmp

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by em28,

לאחר התקנת ההרחבה Quick Locale Switcher והסרתה, החל להופיע לי המסך הבא בעת איתחול פיירפוקס. במצב בטוח השועל עולה- הסרתי את ההרחבה לחלוטין , ללא הועיל. התקנתי מחדש את השועל , לא עזר. נטרלתי הרחבות נוספות שיכול להיות שהיו בהם שינויים , לא עזר. מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by IlanF,

אני מקבל שגיאה כל פעם שאני מנסה לראות סרטון QUICKTIME בFF (תמונה למטה) התקנתי מחדש את QUICKTIME האחרון (7.2) ועדיין זה קורה... הכתובת לסרטון: http://www.tutvid.com/tutorials_pages_subs/AI/onsiterials/ipodgelbar.html אני מקבל שגיאה דומה בIE (תמונה שנייה) מה אני אמור לעשות :s05: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי אנטי וירוס AVG גירסת פריי שעובד אצלי במחשב בלי בעיה קרוב ל4 חודשים היום ניסיתי לעדכן אותו כמו כל שבועיים בערך אבל לא הוא מתעדכן לי הוא נותן תהודעה הזאת invalid update control CTF file מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  24. שלום, קרתה לי בעיה שלא ראיתי מעולם. אשמח לעזרה... בלפטופ שלי מותקנים פיירפוקס וIE8 ופתאום, החל מאתמול, רק ה-IE8 לא מאפשר לי לבצע חיפוש בגוגל כאשר מנסים לחפש בגוגל ולוחצים ENTER זה לא מחפש, אלא פיתח חלון המבקש ממני להוריד קובץ (האפשרויות הן: find search cancel) כשאני לוחצת על FIND זה פותח איזה דף (מצרפת תמונה של התוכן שלו) אגב, כשזה פותח את דף הבית של גוגל למטה רשום DONE BUT WITH ERRORS ON PAGE ואם אני לוחצת לפרטים אז רשום: Message: Invalid argument. Line: 40 Char: 92 Code: 0 URI: http://www.google.co.il/extern_ _js/f/CgJpdxICaWwrMAo4QUAdLCswD DjgJLCswEzgFLCswFjgQLCswFzgELCs swGDgELCswJTjJiAEsKzAmOAUsKzAnO OAIs/yI5tBQIlF6c.js מה יכול לגרום לבעיה הזו? תודה מר…

25. Started by elior021,

אהלן אני מקווה שאני בפורום הנכון אם לא מצטער לבן דוד שלי יש בעיה כשהוא נכנס לאינטרנט אקספלורר מופיע לו ההודעה הזאת ואם הוא ממשיך לגלוש תוך כמה שניות הוא חוזר אוטומטית לאתר הבית מדובר בוינדוס XP חוקי כמובן והדפדפן הוא של IE פעולות שעשיתי 1 איפסתי את הדפדפן 2 ניקיתי temp וקוקיז 3 הרצתי אנטי וירוס במצב בטוח 4 עשיתי שחזור מערכת 5 הורדתי את סרגלים בadd ons אני חושד שזה איזשהי תוכנה שהוא התקין במחשב אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים