תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לניקוי מחשב מכל מיני זבל למינהם(לא אנטי וירוס יש לי נוד 32 מעולה)
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי בעיה של סאונד עם שתי התוכנות. כאשר ה-BSplayer מנגן ווידאו הסאונד ב-Winamp משתתק (הקובץ ממשיך להתנגן אבל לא שומעים כלום). כאשר אני עושה Stop לווידאו, הסאונד בווינאמפ עדיין לא חוזר, אלא רק אחרי הפעלה מחדש של התוכנה. אני מאמין שזו בעיה של המקודדים אבל אני לא מצאתי שום דבר שיסדר את הבעיה. מישהו חווה את משהו דומה ויכול לעזור לי לקנפג את המקודדים? הבעיה במקודדים שם הנגן ווידאו או בהגדרות של הווינאפ? BSplayer משתמש כרגע ב-FFD input = AVC1 (libavcodec h264) output = YUY2 אם צריכים עוד מידע בכדי להבין את הבעיה, בבקשה - בקשו ממני להוסיף אותו. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 2000 וזה קרה אחרי שהתקנתי את הווינדוס UPDATE האחרון. פשוט דפק לי את המחשב. אני לא בטוח אבל שזה בגלל האפדייט, יש לי איזה משהו שרץ במחשב ברקע שנקרא 2~ והוא נמצא ב-STARTUP ואני כל הזמן מוחק אותו והוא חוזר. גם כל הזמן שאני מנתק את האינטרנט המחשב אומר לי ש-WWW.SYMANTEC.COM צריך את החיבור ואני בכלל לא גולש או משתמש באיזשהי תוכנה שצריכה אינטרנט כשאני מכבה אותו. עכשיו כותב לי עוד כל מני אתרים חוץ מסימנטק. אגב אין לי אנטיוירוס מותקן :-\ הבעיה העיקרית שלי זה שהמחשב פועל פי 10 יותר לאט מבד"כ ורואים את זה במשחקים שתמיד פעלו אצלי חלק ועכשיו הם מקרטעים רצח (לא שיניתי שום הגדרות).
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי דיסקים שקניתי ונרו לא מוכן לצרוב אותם במהירות המקסימלית שלהם, אני יודע שבד"כ זה דבר טוב לצרוב לפי מה שנרו קובע אבל אני בכ"ז רוצה לנסות לצרוב במהירות גבוהה יותר אבל הוא לא נותן לי בחירה. האם אפשר להכריח אותו לצרוב במהירות מסוימת? כמובן בהגבלה עד לכמה שהצורב מסוגל
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך להתקין את : Microsoft .NET Framework Version 2.0 אלא מה, לפי מה שכתוב באתר של מייקרוסופט זה לא מתאים לויסטה: Supported Operating Systems: Windows 2000 Service Pack 3; Windows 98; Windows 98 Second Edition; Windows ME; Windows Server 2003; Windows XP Service Pack 2 לכן השאלה, האם משתמשי ויסטה יכולים להתקין בכל זאת את הגרסה הזו, או שיש צורך בגרסה אחרת? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום . ברשותי מכשיר blackberry 9700 כמידי יום אני מסכרן את המכשיר מול Outlook 2007 . היום החלה להופיע שגיאה זו -Intellisymc - ולא ניתן לסכרן בין ה Outlook 2007 לבין ה blackberry 9700 .מה עושים ?? נאמר לי דרך אורנג' שהבעיה היא בOutlook 2007 . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ?? תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם boot disk של ghost2003 יכול לשחזר גם קובץ שנוצר מגירסת ghost 9 ? ואם לא איך אני יוצר boost disk בגירסת ghost 9 ? תודה מראש, דודו.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום! אני שומע רדיו באינטרנט.. דרך כל מיני אתרים, ולאחרונה כשפתחתי את האתר של רשת ב' וניסיתי לשמוע הוא השמיע לי את זה אבל בקול ציוצי כזה.. לא בקול האמיתי.. קול מעוות ומוזר.. בכל המחשבים האחרים זה עובד בסדר.. איך אני מסדר את זה?? תודה!
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם.. קניתי השבוע מחשב נייד מדגם F1-2A5DE T5500 1.66GHz של LG המחשב באמת מעולה אני מרוצה ממנו מאוד אבל יש לי בו בעיה מאוד גדולה.. יש בו ויסטה..וכשלמשל אני הולך לעזריאלי כדי להתחבר שם עם הרשת האלחוטית של המקום הווירלס שלהם.. המחשב לא נותן לי גישה..הוא כותב לי שהגישה לא זמינה.. וזה לא רק בעזריאלי זה בכל מקום שבו אני צריך להשתמש בווירלס.. אחרי בדיקה מקיפה בנושא הסבירו לי שיש בעיה בוורליס של ויסטה.. השאלה איך אני מסדר את זה ?כי זה מאוד חשוב לי בשביל זה קניתי את המחשב.. דרך אגב האיטרנט פועל כאילו במקומות שאני מתחבר לאיטרנט עם כבל רגיל הוא פועל רק הווירלס לא פועל...
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שאני מפעיל את הכרום אני מקבל את ההודעה הבאה : http://imageshack.us/photo/my-images/641/21495738.png/ והכרום עובד ממש לאט, לא הגלישה עצמה אלא כל כפתור שאני לוחץ עליו לוקח לו זמן להפתח
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי טורדנית בוינמפ ברגע שאני פותח קובץ וינמפ ברשימה אחרת ואז מחזיר את הרישמה הקודמת יש מספר קטן מאוד של שירים שפשוט לא עולים לי.... ישר קופץ רנדומלי לשיר אחר חשוב לי לציין שזה באותם שירים...... ויסיתי לשנות את שם הקובץ וכלום.... אשמח עם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני צריך מדריכים לתוכנה blender (סרטונים ואנימציות 3d). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר אני מפעיל את המחשב, ולפתע באמצע העבודה קופץ חלון המודיע ש- RPC service was terminated unexpectedly ויחד עם זאת מראה לי שעון בן דקה עד לריסטרט של המחשב. יחד איתו קופץ חלון השגיאה הידוע של Windows xp עם ההודעה - Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to be close. We are sorry for the inconvenience. בינתיים דאגתי לשינוי ב Services כך שבמקרה שהשירות הזה יסגר הפעולה תהיה הפעלה מחדש שלו בלבד ולא ריסטרט של כל המחשב. אבל איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, אז התוכנה נקראת סינרג'י : http://synergy2.sourceforge.net/ SYNERGY חבר המליץ לי עליה בעבר, והיום יצא לי לנסות אותה למי שלא יודע מה זה KVM - ראשי התיבות הם keyboard video mouse יש מכשירי KVM שמאפשרים לשתף מקלדת מסך ועכבר בין כמה תחנות עבודה, אלו הם מכשירים פיזיים, שמתחברים בכבלים רגילים (של מקלדת מסך ועכבר) במקרה של סינרג'י, היא מאפשרת לשתף מקלדת ועכבר (אבל לא מסך) בין כמה מחשבים שמחוברים לאותה רשת תקשורת פנימית (LAN) למשל ברשת ביתית (באמצעות נתב) או מחשבים שמחוברים בינהם בכבל רשת מוצלב והייתרון הגדול הוא שזו תוכנה, אין צורך בשום מכשיר חיצוני בשביל לעשות את זה. אז מה היא עושה בעצם ? תמונה אחת שווה אלף מילים : כן, גם בין סביבות לינוקס ל WIN זה עובד …
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אותו מחשב נבדק באותה שעה. איזה מהאנטי וירוסים יותר אמין?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי הסבר לאופן פעולת התוכנה. אשמח להסברים תודה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי בעייה בIRC-ORK לא מוצא לי שרתים פתוחים בחלונות 2000 ו ב 98 זה מוצא והכל עובד טוב מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה למה זה עובד ב 98 ו ב2000 לא
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה דריבר של סורק דחוף
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הורדתי מהאינטרנט וידאו חינמי ב HD חיברתי את מסך ה LCD 37 שלי בסלון עם כבל RBG רגיל למסך.ניסיתי לנגן את הקובץ בנגנים הסטנדרטים מדיה פלייר פוואר דיוידי ביאס פלייר וכו שום נגן לא מסוגל לנגן את הקובץ בטענת קובץ לא נתמך. היחיד שמסוגל הוא הנגן של נרו שאומר שהרזולוציה לא מתאימה אבח הוא מנגן בכל זאת מה אתם ממליצים?אולי נגן מיוחד שמסוגל לנגן HD או אולי קודק תומך או להעלות רזולוציה? והאם כבל RGB בכלל מסוגל לעמוד בדרישות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Vista 64bit לא מזהה את ה Bluetooth Dongle USB Adapter שאני מחבר למחשב, הרכיב לא הגיע עם דיסק דרייברים, וכתוב שהוא תומך ויסטה (64 ?). מצ"ב צילום האריזה והמוצר, אשמח לעזרה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
אהלן. חזרתי מהצבא , הדלקתי את המחשב , התחלתי לגלוש ופתאום במספר אתרים (פורומים בעיקר) הIE מתחיל להציג לי את הדפים בג'יבריש (בEncoding הסמן הוא על טורקית ), ככה שכל פעם שאני נכנס לדף חדש אני צריך להחליף את הEncoding לHebrew Windows. ניסיתי להכנס לאתרים גם עם פיירפוקס ומשום מה גם שם יש את אותה הבעיה. מישהו יודע מה בדיוק קרה ואיך פותרים את הבעיה הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
משום מה כל כמה דק' התוכנה פשוט מפסיקה לעבוד,היא מופעלת עם הסיריאל וכל מה שצריך,כך שזו לא הבעיה. חשבתי אולי זה בגלל השומר מסך,גם שניטרלתי אותו הבעיה חזרה על עצמה. ניסיתי למצוא הגדרה ספציפית לזה בתוכנה אבל לא מצאתי. עזרה בבקשה,תודה מראש. נ.ב הגירסא היא 7.3 ultra
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, אז קורה לי לפעמים שIE7 נסגר ואני מקבל הודעת שגיאה ואני רוצה לדעת למה זה קורה/איך לתקן. ההודעת שגיאה: The instruction at "0x7473c7d6" referenced memory at "0x00000062".The memory could not be "Read". Click on OK to terminate The program תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-