תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה של סורק תדרים שסורקת תדרים של ביפרים ובאמצעות תוכנה זו אפשר לפענח את ההודעות שמועברות בתדר, כלומר בתדר עובר מסר מסוים והתוכנה מפענחת את ההודעה. איך הפיענוח מתבצע: את הסורק מצמידים למיקרופון במחשב משמיעים את ההודעה לתוכנה בעזרת המיקרופון והתוכנה מפענחת את המסר וכותבת על מסך התוכנה. תוכנה זו הוצגה גם היום בערוץ 10. תודה לכל העוזרים.....
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי קובץ ape ואני לא מצליח לפתוח אותו. אם משהו יודע איזו תוכנה פותחת אותו ?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני לא ידעתי לאיזה קטגוריה זה משתייך, אבל אני משער שזה קשור לאחד מהחלקים שהפורום הזה עוסק לכן להחלטתי להשים את הדיון הזה פה. במחשב שלי התחיל לעבוד בצורה מאוד איטית, במיוחד במשחקים כבדים או הכי פשוטים, אותו דבר. פשוטים אני מתכוון כמו Soldat למי שמכיר. זה כמו להפעיל ווינאמפ, ועוד 10 תוכנות פועלות ביחד, ולהפעיל משחק כבד, ככה זה נראה שאני משחק במשחק כלשהו. פירמטתי את המחשב אתמול, ועדיין הבעיה לא נפתרה, בגלל זה אני משער שזאת הבעיה בחומרה של המחשב, אבל אין לי מושג מהי. (עשיתי בדיקת וירוסים, ואין לי וירוסים) יש לי פנטיום 4 1.7 gForce 4 440mx 62mb 256X2 אחד DDR ואחד SDRAM אבל אני יחליף את הSDRAM לDDR
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מפקסס עכשיו משהו למישהו בפעם הראשונה עם FLASHFXP ופרטי השליחה לא מופיעים בשום מקום. רואים רק מה הזמן שעבר. האם יש אפשרות לדעת את כל שאר הפרטים כמו מהירות ומה כבר עלה? יש תוכנית שעושה זאת? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם! ניסיתי להגדיל את התמונות שמופיעות במאמרים כמו למשל את התמונה של מכשיר הארקייד שהופיעה שם ועוד כמה תמונות של מכשירים בביקורת אבל לא הצלחתי. כאשר אני מקליק על התמונה היא נפתחת לחצי שניה ונסגרת מיד חזרה לגודל הרגיל! אני משתמש בדפדפן האוונט בגרסה האחרונה שלו ואני חושב שמשהו בדפדפן גורם את זה,,סגרתי אותו יצאתי מהאתר ונכנסתי שוב עם האקספלורר 6 והצלחתי להגדיל את התמונות בקלות,הקלקה פשוטה רגילה והן נפתחו,,זה גרם לי להבין שהבעיה כנראה בדפדפן האוונט אבל זה מאוד מוזר כי זה לא קרה לי עם שום תמונה אחרת בשום אתר,,מאוד מוזר כי אם היתה בעיה רצינית בחוסר תמיכה של הדפדפן אז הוא היה עושה לי צרות עם הרבה תמונות אחרות,,למה זה קורה רק כאן ואיך אני יכול לפתור את זה ולהשאר עם האוונט…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איך אני מגדיר שהתוכנה תפתח תרגום של סרט מסויים אוטומטי ב-MV2Player?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ופעם שלישית... באיזה נגן מדיה אתם משתמשים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקבל הודעה בהפעלה שאני צריך להתקין את המדיה פיילר 9 למרות שעשיתי את כל העדיכונים
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שמעתם על תוכנת N-Bench 3 שהוציאה חברת AMD ? לא ? לא שמעתם ?? איפה אתם חיים ? על מאדים ? אחלה פלוס. קבלו בבקשה לינק להורדה http://www.techconnect.ws/filez/amd/nbench3.lzh זה לא ווארז והתוכנה חוקית, הקובץ שוקל 70 מגה וניפתח ע"י WINZIP או WINRAR מתאים גם ל AMD וגם ל INTEL נהניתם ? ספרו לנו ... לא נהניתם ? אמן תאבדו את כפתור ה ESC
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי R9800SE קיבלתי איתו דיסק של ATI באמצע התקנת הדריברים מופיעה ההודעה: "error extracting support files: the file or directory is corrupted and unreadable"
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה AIDA 32 וכשהתוכנה עולה היא פשוט נתקעת ב-בדיקה של הפיסיאי שלי וזהו אני צריך להתחיל את המחשב מחדש... אני לא יודע מה לעשות סעמק... ניסיתי עם כל הגרסאות וזה אותו דבר... אה ד"א יש לי אקס פי
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
צריך פלאג-אין של שעון מעורר לווינאמפ היה לי כבר תוכנות אבל כולן היו מסריחות ולא עבדו טוב.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קיצור עברתי להרדיסק חדש יש לי 3 חשבונות מייל שאין לי כוח להגדיר ובנוסף יש לי משהו כמו 50 message rules ב-outlook express יש איזה דרך להעביר את הדברים? זה שמור באיזה קובץ או ספריה ספציפית?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום מדובר בתוכנת diskeeper workstation של חברת exectuive גירסה 7 ומשהו עבדה מצוין , עד שיום חדלה באתי להתקין אותה מחדש error 1920 service diskeeper failed to start verify that you have sufficient privileges to start system services מישהו יודע? מכיר? משער? ממש לא בא להניח שזה הרג'יסטרי ולהמר על restore point אני לא אוהב את ההתעסקות עם זה תודה דרך אגב הורדתי מהאינטרנט את הגרסה האחרונה ככה שזה לא בעיה בקובץ install ספציפי
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מצאתי תוכניות שמאפשרות לפצל קובץ MP3 ארוך לכמה רצועות לפי זמנים שאני קובע במהלך הנגינה אבל לא מצאתי תוכנית שעושה חלוקה אוטומטית לפי הפסקות השקט שבין שיר לשיר, דבר שהיה מאד מקל. יש אחת שעושה זאת לקובץ WAV אבל לא ל-MP3. מישהו מכיר משהו מתאים? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר טוב אופיס אקס פי או אופיס 2003? והאם אופיס 2003 עובד רק על וינדוז 2003 או שאני יכול להתקין אותו גם על אקס פי
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
משום מה אני לא רואה כלום בוידאו של התחנה דרך WOW בMSN.. מישהו יודע מה לעשות?..
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
איזה תוכנה יודעת לעשות העתק מושלם אבל אני מתכוון מושלם של דיסק מידע כלשהו...?(ואתם יודעים למה אני מתכוון ) ניסיתי עם CloneCD אבל זה לא כל כך הצליח :-\ 10x
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך פלאג אין לווינאמפ שיישמש בתור שעון מעורר אבל שיהיה טוב , כי היו לי תוכנות בעבר והן היו גרועות.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי נורטון פיירוול 2003 והבעיה היא שהוא חוסם את כל התמונות. אני יודע שזה הוא מכיוון שכשהוא מכובה הכל עובד. הבעיה היא שאני חייב אותו דלוק 24/7 מכיוון שיש לי כמה טרויאנים. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף: מחשבון גרפי + מדעי + פיתרת פונקיצות בהכנסת נתונים או פישוט אוטומטי מכירים?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שאחרי שאני מתחבר לשרת בMIRC מופיעה לי ההודעה הבאה בחלון: [DC]xdcc-E507 No such nick/channel זה לא מפריעה לי, אבל אני יודע שזה לא אמור ליהיות כך אז תעזרו לי בבקשה. אם לא הבנתם הנה תמונה:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת פקס שהיא כולה גרפית וקלה לשימוש כמו פקס רגיל 1) סריקה או חיפוש קובץ (כמו בפקס רגיל) 2) רישום מספר הטלפון (כמו בפקס רגיל) 3) ושליחה START (כמו בפקס רגיל) תודה.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לא מזמן (אתמול למעשה) קניתי אוזניות מושולבת מיקרופון , בעזרת האוזניות-מיקרופון אני מדבר בצורה נורא נוחה דרך האינטרנט , אך ברצוני גם לדבר דרכו בשיחות טלפון רגילות של בזק.. הבעיה היא : השגתי מודם , גרמתי לו לעבוד (להתקשר) , אבל כל התוכנות שמצאתי שמצאתי שהם בעצם חייגנים שאחרי ביצוע השיחה אומרים לי פשוט להרים את השפורפרת כאשר אני בכלל רוצה לדבר דרך האוזניות-מיקרופון , האם מישהו שמע על תוכנה שמאפשרת לדבר דרך אוזניות-מיקרופון שמחוברות לכרטיס קול .... אני כמעט בטוח שזה אפשרי ..
-
- 10 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
כפי שמצויין בתאור אני מעוניין לחסום אותם לפני שהם מגיעים למחשב אפילו, אני שמעתי על ZONE ALARM אבל זה לחסימת האקרים לא? ויש את NORTON INTERNET SECURITY שאני לא בטוח מה הוא עושה, אני לא רוצה לחסום אתרים או לחסום האקרים אני לא חושש מזה, אלה מ SPYWEAR, SPAM ודברים כדומה, כי זה פשוט יותר מידי! יש תוכנה כזאת?
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-