עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך אני מתקין קבצי BIN ב Alcohol 120% כמו שאני מתקין דרך Daemon Tools ? http://img524.imageshack.us/img524/7775/36861357.jpg

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  2. Started by LL@SS,

שלום לכולם! אני כבר משתגע עם זה, אני לא מצליח להפעיל את התוכנה הזאת, לא משנה באיזה גירסה (למעט וואנטג' שלא פועלת בXP). ברגע שאני מפעיל יש פריז במחשב, משהו מוזר לחלוטין, אני לא על אובר קלוק או משהו כזה, ד"א זה קורה בכל הגירסאות. החלפתי ווינדוס אתמול בלי כל קשר ועדיין זה לא פועל. חוץ מזה הכל רץ כמו חלום ,זה מוזר קצת, משחקים ,הכל עובד מצויין ,אפילו GTA IV .. מזה יכול להיות ? חייב עזרה, אני רוצה לבדוק את המחשב שלי.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. פירמטתי הרדיסק בטעות.. עשיתי לו אתחול מהיר, ואני חייב לשחזר נתונים חשובים שהיו לי שם! אם מישו מכיר איזה תוכנה שיכולה לשחזר אני מאוד אשמח! בבקשה זה דחוף...

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by Raanan30,

היי. יש לי בעיה בווינדואס XP שברגע שאני מתחיל הורדה אז בשם של ההורדה הווינדואס אוטומט מוסיף [1] או [2] אם זה הפעם השנייה שאני מוריד את הקובץ הזה. איך אני מבטל את המספור הזה?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  5. בפקודות אני מתכוון הרצה של תוכנות ופעולות . תודה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  6. Started by dorona,

מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by yotamavi,

בדקתי עם התוכנה "Debugging Tools for Windows" וזה מה שייצא: Probably caused by : nv4_disp.dll אני מבין שזה בכרטיס מסך אז ניסיתי להחליף דרייבר להכי חדש (93.81 )ועדיין יש את הבעיה..מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. Started by wizetkim,

קניתי לוח אם והתקנתי אותה לבד והיו לי כמה בעיות... הבעיה הראשונה שאני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט (יש לי 012) והבעיה השנייה שכשאני מדליק את המחשב בזמן ההדלקה כתוב לי משהו ש HDD NOT DETECTED תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש דרך מדוייקת לשלוט על מתח המוצא של הכרטיס קול. הבנתי שמתח במוצא כרטיס הקול הוא בסביבות הוולטים בודדים (כ2v RMS ?). האם יש דרך מסויימת להגביל את מתח המוצא מכרטיס הקול לערך נמוך הרבה יותר ? נניח 16mv P-P ? ראיתי שיש תוכנות שיכולות להפוך את כרטיס הקול למחולל אותות ומשקף תנודות, האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לגרום לכרטיס לנגן בווליום נמוך עד כדי כך ?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by nadav1379,

יש לי סרט שהורדתי היכולתי לראות ומחקתי את המחשב ואני לא יכול לראות אותו אני לא יודע איזה תוכנה צריך לפתוח אותו יש לי divx ועוד תוכנה ואני לא מצליח לראות את הסרט הסרט הוא בסיומת MPG איזה תוכנה אני צריך בשביל לראות אותו?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by creek,

ה-Firefox שלי הפסיק לכתוב בעברית פתאום, בלי שום סיבה. ב-IE זה כן כותב בעיברית, וגם בכל תוכנה אחרת. אני לא יכול להחליף בין השפות. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. שלום .. יש לי בעיה במחשב כבר משהו כמו חודש .. הבעיה היא שאני נגיד נכנס לסרט אני רואה אותו הפוך לגמרי ב 190 מעלות.. לא בכל הסרטים זה קורה אבל ברובם .. יש מישהו שיודע אולי איך מטפלים בבעיה ? אשמח לשמוע את דעתכם .. תודה מראש לכל העוזרים ..

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by miki891,

אני משתמש בתוכנה ICQ 6 , ויש לי חלונות XP home editon ועכשיו ICQ 6 עושה לנו בעיות שמתחברים אחרי כמה שניות זורק הודעה שגיאה מיקרוסופט וליבחור "אל תישלח" או תישלח" ...בחרתי "אל תישלח". ופתאום ניסגר מיד ICQ 6.תמיד זה קורה לי תופעה הזאת תקלה חוזרת. הורדתי מאינטרנט ICQ 6 החדש. אני נסיתי להסיר אותו והפעלתי מחשב מחדש. ואח"כ היתקנתי ICQ 6 שוב מחדש. ועדיין אותו דבר הודעה שגיאה של מיקרוסופט...אותו תקלה ב- ICQ 6. מה יכולה להיות בעיה ICQ 6?...אני אובד עצות וחוסר ייאוש. אין לי פיתרון לתקלה הזאת...מה עושים? מיכאל אגב: היה לנו ICQ 5.1 בהתחלה היה בסדר אחרי כמה ימים שוב תקלה ICQ וניסגר. אני לא רוצה להישתמש ב- ICQ 5.1 אני מעדיף גירסה גירסה 6 חדש.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by Avi952,

מופיעה השגיאה: ""כותרת: "Cfpconfg.exe - "שגיאת מערכת" {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר framework.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." לא רק שהוא לא נותן לי להריץ אותו הוא לא נותן לי להסיר אותו כל עצה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  15. שלום יש לי FF3 ואני רוצה לעשות לכול התוספות שלי(שהם די רבות) גיבוי כי אני עומד לפרמט את המחשב אז אני רוצה לגבות אותם ואת המועדפים וההגדרות שלי מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by HoLy4EvEr,

בתקנתי את הFIREFOX האחרון בויסטה אצלי עכשיו לפעמים שאני פותח אותו אז החלון של האתר כול שניה מקפץ כזה אחרי שאני עובר לדף אחר זה מפסיק לפעמיים...דיי מוזר לא יודע מה יכול להיות קשור לזה...לעוד מישהו יש כזאת בעיה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. יש לי מספר דיסקים עם תוכנות, ואני רוצה לעשות מאגר נתונים שכזה. אז במקום לכתוב ידנית כל ספריה שיש בדיסק, שאני אשתמש בתוכנה שתקרא את תוכן הדיסק ותייצא את זה לטבלת אקסל או לקובץ טקסט ( תייצא את רשימת הספריות ), האם יש תוכנה כזו ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  18. קיבלתי השבוע HD3850 והגדרתי ב-catalyst מסך קטן של 7" כמסך משני, הבעיה היא שקטעי וידאו רואים בצבע אבל את שולחן העבודה רואים בשחור-לבן. הבעיה קיימת גם כאשר המסך הקטן מוגדר כראשי. המסך הקטן מחובר ב-Composite. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by eli_a2006,

מחפש תוכנה שחותכת שירים תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by Nati_The_King,

איזה מוזר התקנתי הכל זה בא לעלות את התוכנה והיא לא עולה יש רק את הריבוע הקטן שרשום 3dmark ורשום לא מגיבבבבב מה אני עושה?

21. Started by klips,

שגיאה בטעינה SYSTEM32\RQRJBRIG.DLL המודול שצויין לא נמצא זה קורה לי לאחר שאני מריץ משחקים לא תמיד זה קורה וזה גם גורם לי לריסטים המחשב שלי חדש האם זה בעיה בחומרה או בווינדוס עצמו אשמח לעזרה .......??

22. Started by aviram20,

שלום לכולם.. קניתי לא מזמן כרטיס קול לא ממש מקצועי אבל עם יותר יציאות ואפשרויות ממה שהייה לי אונבורד כשהתקנתי אותו בהתחלה הוא האיט לי את המחשב בצורה דרמתית ראיתי באחת התוכנות שברשותי שהאחוזי CPU לא יורדים מ50 ואפילו עולים שאני עושה פעולות פשוטות שניתקתי אותו ראיתי שהאחוזים לא עוברים את רף ה4-5 ... ניסיתי כרגע להתקין אותו שוב ונכנסתי למנהל ההתקנים וביטלתי את כול שאר ההתקנים חוץ מהכרטיס עצמו יכול להיות שביגלל שיש כרטיס קול כבר בלוח אם אז שהתקנתי חדש הוא השתמש בשנייהם? יכול להיות גם שצריך לבטל את ההתקן שעל הלוח בישביל להפעיל את הכרטיס עצמו ? או שרק מעדכנים דרייבר ומחברים את הכרטיס והוא כבר לבד ישתמש רק בו ? האם צריך לבטל כרטיס קול שעל הלוח בישביל לחבר כרטיס קול חדש? לא ממש …

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  23. אני מחפש תוכנה למוצר הזה http://allgames.co.il/product.cfm?pid=2252&cat=9&sub_cat=58 ואני לא יודע איפה לחפש(לא קניתי מהחנות הזות וקיבלתי בלי התוכנה) בעיקרון אני צריך שהרטט יעבוד כי כל הכפתורים כבר עובדים בתודה STONE

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by kobibo,

התקנתי עכשיו את ה ICQ החדש ורציתי לדעת שני דברים: 1. איך מגבים את ה database של ה ICQ עלמנת שאוכל להגדירו בשני מחשבים שונים ללא בניית משתמשים מחדש ? ( משתמש רק לצורך שליחת SMS ). 2. אני יודע שה ICQ יוצר דיי הרבה קבצי זבל,כיצד אוכל למחוק אותם מידי פעם ? והיכן הם נמצאים (תחת איזו מחיצה ) ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by shaked81,

יש לי מחשב ובו מספר משתמשים. למשתמש מסויים ב- Internet Explorer 6.0 אני רוצה להוסיף אתרים מהימנים (Trusted Sites) לאזור האבטחה (Security Zone), ובהתחלה לא יכולתי. לאחר שביצעתי את כל הפעולות שאני מכיר בדפדפן ועדיין לא יכולתי להוסיף, הסרתי את המשתמש ויצרתי חדש עם הרשאות אדמינ'. לאחר מכן - כן יכולתי להוסיף אתרים מהימנים - אך, שימו לב - כאשר אני יוצא ונכנס לInternet Options האתרים נעלמים כלא היו! מה יכולה להיות הבעייה?! נא עזרו לי!!!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים