תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מעניינת עם ZoneAlarm Pro גרסה 6.1.737 ... אחרי ההתקנה נעלמו לי חלק מהאייקונים ב- Tray למשל האנטי וירוס של Kaspersky ו- Ad-Watch ולפעמים גם אחרים. בנוסף לפעמים גם האייקון של ZoneAlarm Pro בעצמו לא מופיע למרות שהוא וכל התוכנות האחרות רצות ב- startup (לפי Task Manager) כלומר יש תוכנות אבל אין אייקונים. גם אם אני לא מריץ את ZoneAlarm ב- startup זה קורה. זה הפסיק לקרות רק כשהסרתי את ZoneAlarm. אני משתמש ב- Windows XP SP2. למישהו יש רעיון? אשמח לתגובות מכל סוג (כולל להחליף firewall ) תודה רבה, אורי.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי קובץ RAR בו מכווץ קובץ שגודלו 4GB בערך, כשאני מנסה לפרוס אותו ישנה בעיה - אני קובע שהקבצים יפרסו לכונן שיש בו הרבה מקום פנוי, אבל WinRAR קודם פורס את הקובץ לכונן של מערכת ההפעלה ובה יש לי בערך 2GB פנויים. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשנות את תיקיית ה-TEMP של WinRAR, אבל עדיין הקבצים נפרסים לכונן של מערכת ההפעלה. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לא ידעתי איפו לפתוח את הנושא אז אם זה לא המקום אנא תעבירו.. השאלה שלי האם אני יוכל להתקין מערכת הפעלה מקינטוש על המחשב החדש שאני קונה? מפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤866 כרטיס מסך ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 RETAIL 644 שח דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤173 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 563שח מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤419 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5 .1 129 שח עכבר+מקלדת: GIGABYTE GK-9PB 81 שח האם זאת תיהיה…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הסרתי את נורטון,ומופיע לי הסמל הבא: http://img362.imageshack.us/img362/2739/150015001488151315018cg.jpg מה לעשות??? ככה זה אמור להיות???
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
יש לי תמונה במחשב די מטושטשת... איך אפשר לחדד אותה? יש תוכנה או משהו ?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשנה תכננתי מבנה ציבורי ולאחר מכן הוצאתי תמונות מהדמיה שעשיתי באוטוקאד, הקובץ נפגם ואין באפשרותי לפתוח אותו... התמונות שהוצאתי קטנות מאד ולא מתאימות לפרזנטציה שאני צריך להגיש בימים אלו. האם יש אפשרות לעשות משהו עם התמונות שאוכל להגדיל אותן (להדפסה) ובכל זאת הן יהיו ברורות? אודה מאד לכל עזרה שתינתן. ברק
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כיצד ניתן לראות את ניצולת המעבד באוורסט תוך כדי העבודה אם קיימת היכולת הזו לא ראיתיה באוורסט תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
זה קורה כשאני לוחץ על RUN 3D MARK... יש למישהו מושג למה זה קורה???
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום איגנרתי הרבה אנשים מהרשימה ונכנסתי לקליינט אחר ונגעתי שם באפשרויות ומחקתי אותם מהאיגנור וגם מהרשימה עכשיו יוצא שמחקתי אותם וגם הם לא חסומים.. חשוב לי שהם לא יראו אותי מחובר.. איפה אני יכול למצוא את הרשימה?? או איך אני יכול לעשות שכל מי שלא ברשימה שלי לא יראה אותי מחובר ?? (במירנדה ניסיתי יש שם אופציה שלא באמת עובדת.. כי ניסתי עם חבר) מה אני אעשה? :-\
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בזמן שאני מנסה לעלות את הדפדפן avant אני מקבל את השגיאה הבאה : The Exception unknown software exception (0x0eedfade) occured in the application at location 0x7c81eb33 Exeption EOlexception in module avant.exe at 00134275 יש לי מישהו מושג מה זאת השגיאה הזאת ואיך פותרים אותה ? כמו כן כל הדפדפנים האחרים עובדים לי , כגון : אינטרנט אקספלורר , אופרה וכדומה ... אני כבר שנה שלמה משתמש באוונט עם אותו מחשב ואותו מערכת הפעלה windows xp (כולל sp2 בחצי שנה האחרונה) והדפדפן עלה ופעל טוב מאוד. השגיאה הזאת מהיום . עשיתי uninstall וinstall כבר פעמיים מחקתי את האוונט מכל זכר ברג'יסטרי , הרצתי בדיקת וירוסים בקספרסקי ומהאינטרנט , הרצתי adware וmicrosoft anti spam לניקוי רוגלות . למרות הכל…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום יש לי איסקיו 5 והיה לי גם 4 אם אני רוצה לשים תתמונה שלי בצד של האיסקיו אז זה לא נותן לי מה עושים זה נותן לי בעיה בscript ` [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קודם כל שלום,אני חדש פה. בזמן האחרון יש לי בעיה בתוכנת הicq אני מנסה לשנות את התמונת תצוגה שלי ואני לא מצליח,כאשר אני נכנס לחלון בו אני רוצה לשנות את התמונה מופיע לי החלון הבא:http://www.siz.co.il/my.php?file=nzk2j1zvqzyd.jpg כאשר אני לוחץ על כן,הדף נהפך ללבן ולא עושה כלום,ככה גם אם אני לוחץ על התשובה לא. בבקשה תעזרו לי כי אני הרבה זמן מחפש פתרון לבעיה הזאת ולא מוצא.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפה... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:41:04, on 14/12/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe C:\Program Files\Norton Internet Security\ISSVC.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Sy…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שקוראת נתונים על החיבור לאינטרנט?? כמה רוחב פס מנוצל ברגע זה (העלאה והורדה); כמה GIGA עוברים דרך המחשב שלי בשבוע (העלאה והורדת); איזה תוכנות מנצלות את הרוחב פס (העלאה והורדה); מה הרוחב פס המקסימלי שלי הנוכחי וכד'
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אינני מוצא אותן במחשב אך אני רואה שהם קימות כשאני מקיש אות ראשונה כל שהיא באקפלורר איך ניתן לאתר ולמחוק אותם ?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעצב אתר שרוב הסיכויים שיהיה דף אחד (אינדקס) הבנתי שכדי שהאתר יעלה מהר עדיף לשים רקע בצבע ולא תמונה, ופשוט להוסיף לוגו, אבל לאיזה גודל לעצב? אם אני פותח חלון חדש בפוטושופ ואני רוצה לדמות אותו בתור הדף אינטרנט, באיזה גודל עלי לבחור? תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לגולשים יש לי כרטיס קול הוא פעיל אבל המערכת לא מקבלת אותו וברירת המחדל נשארת ריקה איך אני מסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
איך זה שלאנטי וירוסים יש 4-5 עידכונים כל יום?(לפחות לAVG) מה יש כל כך הרבה לעדכן
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ , התוכנה מבקשת סיסמא , וזה קורה בכל קובץ
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
כן .. כמו ההיא המובנת ב XP אבל יותר אמינה. המובנית ב XP לא תמיד מזהה את כונן הרשת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אפשרות או תוכנה כלשהי שברגע שיוזר מסוים נכנס למצב און ליין או אוואי תשלח אליי הודעה או שאשמע צליל כלשהו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות, איך אני עושה שהברירת מחדל בדפדפן יהיה FIREFOX ולא EXPLORER? ו2 י שלי בעיות ב ENCODING בTHUNDEBIRD והמיילים בעברית כל הזמן משתבשים והופכים לסימני שאלה, איזה ENCODING צריך בשבילם?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-