תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי קובץ mpeg4 שצרבתי על דיסק דיוידי והנגן בסלון מנגן מושלם והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני רוצה לצרוב מחדש את הקובץ עם קובץ כתוביות (שיש לי). איזה סיומת של קבצי כתוביות נגן דיוידי קורא כסטנדרט? (הנגן שלי קורא הכל ואין לי בעיה של המרת פורמטים) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כמה תוכנות כמו:bablon, battlefield vietnam, internet explorer ועוד כמה: הבעיה היא שאני פותח את התוכנה ולאחר כשניה הוא נסגר לבד. זה קורה לכמעט כל תוכנה שאני מתקין צריך עזרה בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בן שיושב עד לשעות האחרונות של הלילה מול המחשב ומשתמש בהתקשרויות ב - ICQ בלבד עם ?? לא יודע... האם מישהו יודע על תוכנה שגורמת לכמה שעות של הפסקת השימוש ב ICQ וזה יועיל להרבה הורים שילדיהם גולשים ללא הגבלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי אני לא יכול להפעיל את התוכנה עם מערכת XP , זה מראה לי את הסמל ,וזהו לא מגיב בכלל, במערכת ויסטה כן אני יכול להפעיל, שמתי לב שזה קורה לי אחריי שהחלפתי את כרטיס המסך לATI4850 ,לפני זה היה לי NVIDIA 7600GT ותוכנה פעלה גם בXP, היום אני לא יכול בXP, מבקש את עזרתכם. רוני
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי 2 מחשבים-רשת כבל מוצלב הzone חוסם לי את הכל פחות או יותר מישהו יודע איך ואיפה להגדיר בתוכנה לאפשר לרשת הביתית לעבור דרך החומה? (ב2 המחשבים יש zonealarm) תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מתכוון לתוסף של הפיירפוקס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני מנסה לראות קובץ wmv שהורדתי אבל הוא כל הזמן מבקש ממני רישיון בכדי להפעיל אותו. יש אפשרות לראות את סוג הקבצים הזה מבלי להפעיל את הרישיון ? ?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש דרייברים של כרטיס הקול של המחשב שלי, ואין לי מושג איפה למצוא. הכרטיס קול שלי הוא כרטיס קול מובנה על לוח האם, לוח האם שלי הוא Asus K8V Se Deluxe. זה פחות או יותר כל המידע שאני יכול להביא עליו. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי קופא במהלך עבודה ודורש איתחול אגרסיבי. הרצתי test של hiren boot וקיבלתי את התוצאות הבאות. מישהו יכול לומר לי מה בדיוק הבעיה וכיצד ניתן לפתור זאת? מצ"ב תמונה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן חברה יש למישהו איפה אפשר למצוא tutorials טובים לעבודה עם fl studio אין לי מושג קלוש בתוכנה הזאת ואני מת לדעת לעבוד איתה, המוזיקה שאני רוצה ליצור היא היפ הופ.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום וברכה, כשאני מנסה להוריד קבצי mpg למחשב אז הוא לא מוריד לי אלא הוא מנסה לפתוח אותם בדף אינטרנט. איך אני עושה שהוא יוריד לי אותם למחשב?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי אני רוצה להמיר כמה קבצי בו זמנית AVI לMPG ואח"כ לצרוב אותם,ניסיתי לעשות את זה עם נרו אבל הוא לא נותן לי בגלל שהגודל לאחר ההמרה הוא 2 ג'יגה ואז זה כבר דיסק רגיל. משהו מכיר תוכנה שעושה את זה או שאולי אפשר לעשות את זה עם נרו? תודה AIC
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ספיידרוור, כדי למצוא בעלי מקצוע בתחום מסוים- להבנתי יש תוכנות שמפעילים אותן והן מחפשות במנועי חיפוש כתובות דוא"ל שקשורות להגדרה שנותנים להן. א. האם יש בעיה חוקית עם תוכנות כאלו? ב. אילו תוכנות מומלצות לעבודה- מבחינת האמינות ואיכות המיילים שהיא מוציאה? אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפה... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:41:04, on 14/12/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe C:\Program Files\Norton Internet Security\ISSVC.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Sy…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ליויסטה אולטימט מותקן עם בעיה בניגון סרטונים בוואלה ווינט וכאלה אחרי בדיקות רבות כנראה שהבעיה היא התקנה לא מכוונת של המערכת במקום להתקין WMP11 32 ביט זה התקין בטעות 64 ביט נו מיקרוסופט............. רציתי לדעת האם ישנו איזה פלאג אין לאקפלורר שיכול לנגן במקום ה WMP את תכני הוידאו???
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
-
מה הכוונה: תוכנה שמסוגלת להראות לי מידע על ההרדיסקים שלי ב-SIDE BAR על ביצועים,גודל דיסק,מקום פנוי,חום וכו יש דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני חושש שמOC שעשיתי מזמן מזמן נפגמו ארבעת הסלוטים שעליהם יושבים הזכרונות בלוח-אם. יש תוכנה שתבדוק את זה?. ברכות!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
התקנתי אותו היום אז רצית לדעת אם צריך להגדיר אותו או משהוו ותעזרוו לי איך להשתמש בו אני לא כל כך מבין תסימני שאלה האלו צריך לא צריך אני לא בטוח וגם קופץ לי כל פעם כל מיני הודעות אז אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם מאוד!!!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי GHOST גרסה 10 השאלה שלי אם יש אפשרות לגבות את הכונן הקשיח לתמונה ב DVD? ואני רק צריך לגבות את המערכת הבסיסית בלי כל התוספת שהתקנתי ,רק WIN XP +דרביירים. ואם יש אפשרות ליצור דיסק אתחול עם הGHOST החדש? כמו שהיה אפשר בגרסאות יותר ישנות. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני קניתי אתמול עכבר +מקלדת של LOGITECH ב550 שקל ... אני רציתי לשחק בCRYSIS והגלגלת לא פועלת במשחק כאילו המשחק לא מזהה אותה ... בכללי הגלגלת פועלת אני משתמש בא באינטרנט וגם המשחק בסדר אני שיחקתי עם עכבר אחר וזה בסדר ... אני חיפשתי באפשרויות של העכבר ואני לא רואה שיש שם משהו שמסדר את זה ... מישהו יודע איך לסדר את זה ?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ראשית כל תודה למתעניינים. המשחק שיש לי מזהה שהכונן וירטואלי - אני צריך תוכנה שמעלימה את התוכנה תודה... :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
זה שולח לי קישור לכל הרשימה ואומרים לי שזה ווירוס עם קובץ בשם imgyhj http://*****.org/img/imgyhj.jpg זה הקישור צנזרתי שלא תגידו ששמתי לך וירוסים. איך אני נפתור מהבעיה הזאת ? בבקשה אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-