תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך תוכנה לניגון רבצי REAL סיומת- rm אני פשוט ממש לא אוהב את התוכנה הרגילה ורציתי לדעת אם יש משהו פשוט וקל שמנגן אולי אפילו איזה קודק שיכול לנגן את זה על WMP או משהו בסגנון תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב מסויים בבית שלי... תיבת דואר נכנס, שהכילה למעלה מ-1000 אימיילים, נמחקה כלא הייתה. אני לא משתמש במחשב הזה, ומי שכן משתמש בו טוען שהוא לא עשה שום פעולה... הוא אף חזר על הפעולות ולא נראה לי משהו שקשור. האמת כבר נראה לי שקרה לי שפתאום דברים נמחקים מהמחשב בלי סיבה. מישהו מכיר את התופעה, ויודע אם יש דרך לשחזר את האימיילים?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אהלן. יש לי spybot- S&D ויש לו את ה TeaTimer.exe שהוא קבוע תופס לי 88,696k זיכרון, שזה המון. זה אמור להיות ככה? תודה..
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
וכשחוזר המחשב אחרי איתחול, עקב מה זה קרוה? זה לא קרה בעבר.... לא מזמן התקנתי אי מיול חדש.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
צריך תוכנה שאתה יכול להתחבר ל כמה אי סי קיו בו זמנית זה ממש דחוף ותודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
http://www.img-il.com/image.php?file=1wtmyyqywtio.jpg אני לא מבין בתוכנה זאת.. איך היא אז?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=27667&archive=&ttitle=חבר_אותי_חינם_/_LogMeIn_Free
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי מזה הרבה זמן שאני סובל מהבעיה הזאת... ..... לדוגמא באתר של "נעה"...אני לא יכול לראות תמונות של המוצרים...(בלי הZA אני יכול...) ובהרבה אתרים שבנויים על Flash יש בעיה...אני פשוט לא יכול להישתמש באפשרויות באתר..(ללחוץ את אפשרויות שונות וכו') ובנוסף באתר של hotmail.msn.co.i אני לא יכול לבדוק את המיילים שלי...זה לא נותן לי אפשרות ללחוץ על בדיקת מיילים... האא..כימעט ושחכתי...באתר הזה ובעוד הרבה אתרים אחרים הסמיילים הזזים (בעלי יותר מפריים אחד) פשוט לא עובדים.. כלומר אני רואה רק את הפריים הראשון שלהם... אני מאמין שהבעיה היא בהגדרת הZA נכון... איך לפתור את הבעיה... תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעניינת עם ZoneAlarm Pro גרסה 6.1.737 ... אחרי ההתקנה נעלמו לי חלק מהאייקונים ב- Tray למשל האנטי וירוס של Kaspersky ו- Ad-Watch ולפעמים גם אחרים. בנוסף לפעמים גם האייקון של ZoneAlarm Pro בעצמו לא מופיע למרות שהוא וכל התוכנות האחרות רצות ב- startup (לפי Task Manager) כלומר יש תוכנות אבל אין אייקונים. גם אם אני לא מריץ את ZoneAlarm ב- startup זה קורה. זה הפסיק לקרות רק כשהסרתי את ZoneAlarm. אני משתמש ב- Windows XP SP2. למישהו יש רעיון? אשמח לתגובות מכל סוג (כולל להחליף firewall ) תודה רבה, אורי.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שיהיה טוב כמו zone alarm אבל לא מציק כמוהו. תודה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אם כן, אשמח לשמוע דעות וכמובן לראות תמונת מסך שלו. (אין לי זמן כרגע להתקין ואני סקרן לגבי המראה שלו) השתמשתי בnetscape עוד מימי 3 GOLD ואני מת עליו אבל גרסה 6 ממש הסריחה.. :'(
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הסרתי את נורטון,ומופיע לי הסמל הבא: http://img362.imageshack.us/img362/2739/150015001488151315018cg.jpg מה לעשות??? ככה זה אמור להיות???
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה boot xp שעובדת אם המחשב לא תקין ומגבה דרך שם קבצים אבל לאחרונה גילתי שהמערכת הפםעלה הזאת לא תומכת בhdd sata אם אפשר מערכת הפעלה שתתמוך תודה
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כמו באיזה קודקים היא משתמשת, איזה פורמט הסרט, ביט רייט, ריזלוציה וכו'... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות DVD ובדרך להעיף את התוספות והתפריט... איך אני יכול לעשות את זה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
סימנתי את האפשרות הזו: (Index and search my documents and viewed web pages from across all my computers.) עכשיו, איך בפועל מתבצעת הכניסה (לא ראיתי אפשרות ל-Login) ? ??? תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
שלום איגנרתי הרבה אנשים מהרשימה ונכנסתי לקליינט אחר ונגעתי שם באפשרויות ומחקתי אותם מהאיגנור וגם מהרשימה עכשיו יוצא שמחקתי אותם וגם הם לא חסומים.. חשוב לי שהם לא יראו אותי מחובר.. איפה אני יכול למצוא את הרשימה?? או איך אני יכול לעשות שכל מי שלא ברשימה שלי לא יראה אותי מחובר ?? (במירנדה ניסיתי יש שם אופציה שלא באמת עובדת.. כי ניסתי עם חבר) מה אני אעשה? :-\
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מנסה לראות קובץ wmv שהורדתי אבל הוא כל הזמן מבקש ממני רישיון בכדי להפעיל אותו. יש אפשרות לראות את סוג הקבצים הזה מבלי להפעיל את הרישיון ? ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://img245.imageshack.us/img245/1342/86924654hx8.jpg כל הזמן זה קופץ וזה לא מפסיק גם אחרי שעשיתי הפעלה מחדש למחשב מישהו יודע איך להפסיק את זה???? ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קודם כל שלום,אני חדש פה. בזמן האחרון יש לי בעיה בתוכנת הicq אני מנסה לשנות את התמונת תצוגה שלי ואני לא מצליח,כאשר אני נכנס לחלון בו אני רוצה לשנות את התמונה מופיע לי החלון הבא:http://www.siz.co.il/my.php?file=nzk2j1zvqzyd.jpg כאשר אני לוחץ על כן,הדף נהפך ללבן ולא עושה כלום,ככה גם אם אני לוחץ על התשובה לא. בבקשה תעזרו לי כי אני הרבה זמן מחפש פתרון לבעיה הזאת ולא מוצא.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לפה... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:41:04, on 14/12/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe C:\Program Files\Norton Internet Security\ISSVC.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Sy…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין קודקים של k-lite וזה רושם לי שאי אפשר להתקין עד שאני ימחק את הגירסה האחרונה, הבעיה היא שאני לא מצליח למחוק את הגירסה שמותקנת לי על המחשב, אני לא מוצא אותה בשום מקום, לא בפרוגרם פיילס, לא דרך כלי מחיקת יישומים ואפילו לא דרך תוכנה שהתקנתי שמסירה תוכנות עזרה ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אינני מוצא אותן במחשב אך אני רואה שהם קימות כשאני מקיש אות ראשונה כל שהיא באקפלורר איך ניתן לאתר ולמחוק אותם ?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-