תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הדרייבר ולאחר מכן המחשב אותחל. אח"כ ניסיתי להפעיל שיחת וידאו במסנגר וגם בעוד תוכנות אבל יש לי הודעת שגיאה, הוא לא מוצא את ההתקן או משהו כזה. יכול להיות שלא עשיתי את זה כמו שצריך? אשמח אם תעזרו לי בנושא..
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
מסנג'ר גרסא 8.5.1302 כל יוזר שאני מנסה ללחוץ על תקיית השיתוף זה לא עובד מה עושים ? WIN XP תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
איך ניתן להפוך את כל האתרים ששמורים בפבוריטס לכתובות אינטרנט? זאת אומרת, אני רוצה לראות את הכתובות שלהם ולא רק את שמות של אתרים. האם אפשר לבנות רשימה של כתובות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בס"ד כשאני מנסה לעדכן את התוכנה היא אומרת שאין עדכונים זמינים, יצאו שלוש גרסאות ואין מצב שאין עדכונים . זה התקנה מלפני כמה שנים !!! תודה לכל מי שינסה לעזור ..
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אם נתקין Vmware במחיצה נפרדת ולאחר מכן נפרמט את מערכת ההפעלה(הראשית)... תוכנת הוירטואליזציה עדין תתפקד עם מערכות ההפעלה שהותקנו עליה לפני הפירמוט? במידה והתוכנה פועלת על Registry, ישנה אופציה לגבות אותה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצרוב משהו ויש לי בעייה קטנה. יש לי דיסקים של 700 מגה ואני צריך לצרוב שתי קבצים,אחד 659 מגה שאין בעייה והשני 730 ואני לא רוצה לעשות אובר בורן. אני יודע שאני יכול לפצל את הקובץ ואני חושב שיש אפשרות דרך ווינראר מישהו יכול להגיד לי איפה זה? דרך אגב זה שתי קבצי ראר שצריך לאחד אותם מחכה לתשובה בתודה,איתי
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעדכן תאנטי וירוס למה ? יכול להיות שזה בגלל הסרביס פאק 2 ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שמאוד מתרידה אותי. איך אני ממיר פורמט של סרט (700MB AVI ) שהנגן שלי לא תומך או בסאונד או בווידיאו של הסרט. יש לי ZVM עכשיו כולם יגידו יש תוכנות.....נכון ,יפה. אבל איך אני גורם לקובץ של 700 MB להשאר אותו גודל ואותה איכות?(למרות הנגן אני רואה בטלוויזיה ורוצה שהאיכות תהיה מקסימלית) כל פעם עם תוכנות זה שינה לי או את האיכות. אז איך ממירים קובץ שיתמוך ב ZVM ללא שינוי הקובץ????
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמשנה קובץ nsv לקובץ אחר כמו xvid dvd וכו'
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
איך אני עובד עם סנטימטרים ולא עם אינצ'ים ??
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני כעיקרון השתמשתי עד עכשיו בתוכנה Trend Micro PC-cillin Internet Security 2007 שזה גם אנטי ווירוס + אנטי ספאם +סינון דואר זבל... הבעיה שהתוכנה הזאת מציקה מדיי וגם מאוד כבדה אבל מה שכן בסינון דואר זבל היא שפיצית ביותר אבל מבחינה של כל השאר היא בכלל לא בשיא בכל מקרה.... אני צריך המלצה של תוכנה של סינון דואר זבל... שלא תהיה מסובכת מדיי.... אז מי שמכיר... אני ישמח לשמוע... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
^^^ ניסיתי גוגל, וניסיתי את האתר של MSI... מישהו יודע איפו איפשר למצוא? דגם הלוח בצד.
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הכנתי טבלה לחישוב השכר החודשי שלי בעבודה החדשה, ואני רוצה שכל פעם שאכניס מספר שעות שעבדתי והשכר שאני אמור לקבל על אותו יום הסכום הכולל ישונה בעצמו ויסוכם בשורה שבה רשום "סה'כ"... איך עושים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את הדמו של סילברפול דרך גיימספוט, ע"י תוכנת Internet Download Manager 5.0.5, ב- 99.97% החיבור של התוכנה לאתר נותק ומאז אני לא מצליח להמשיך להוריד (זה רושם לי שגיאה כתווצאה מ - Timeout) או, בכלל, להיכנס לאתר שום, ע"מ להוריד מחדש. האם יש אפשרות להחיות את ההורדה או להשתמש בחלקים שהורדו עד עכשיו (צריך לחבר אותם איכשהו)...
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לא google ולא driverguide מישהו יכול להציל אותי ולמצוא לי דריבר שעובד ל XP?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק טמפרטורות של מעבד של לוח אם זיכרונות ועוד כמה חלקים איך אני עושה את זה בתוכנה הזאת תמונות יעזרו לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש directx 10 ל xp.????....אם כן מאיפה אפשר להוריד???
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
קורה לי ככה כשאני מנסה להכנס לאתרים! מה לעשות?! זה משגע, חשוב לציין שאחרי ריפרש האתר עולה... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כוננים של 80 גיגה ב2 מחשבים שונים, אחד אצלי, השני אצל אחותי. מה שאצלי הוא IDE ואצל אחותי הוא SATA, אני רוצה להחליף את הכוננים אבל אני לא רוצה שהיא תרגיש - ז"א אני רוצה לגבות את _כל_ המידע שלה ולהעביר אותו לכונן שלי (שאני אחבר למחשב שלה). רציתי לדעת איך כדאי לבצע את זה - * אימג מהכונן - זה נראה לי הכי מהיר אבל יש לי כמה בעיות - 1, עם איזו תוכנה? 2, הוינדוס יעלה אחרי זה? (כי למשל אם מחליפים לוח\מעבד אז צריך להתקין את הוינדוס שוב) 3, איך אני אוכל לשים את הגיבוי על הכונן? *בעזרת תוכנה כלשהיא, גיבוי קבצים ידנית ואז רק להתקין XP ולשים את הגיבוי בצורה כלשהיא *משהו אחר? תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי מודם פנימי GlobespanVirata ADSL שהביאו לי מזמן מבזק. עכשיו כשהתקנתי ויסטה 64 המודם לא רוצה לעבוד. בדיסק ההתקנה יש רק דרייברים לXP וגרסאות יותר ישנות. יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שלדוגמא אוכל להוסיף לשם חבר שכל פעם שאני אפתח אותה היא תרשום לי איזה שרת נמצא חבר שלי לא משנה באיזה משחק ברשת שאוכל להתחבר אליו אוטומטית ותוכנה שאוכל לדבר במיקרופון איתו יש כזה דבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
באינטרנט אקספלורר כשאני לוחץ על לינק לקובץ הפסיק להופיע לי החלון ששואל אם לפתוח או לשמור את הקובץ ובמקום נפתח ישר חלון ששואל איפה לשמור את הקובץ מה צריך לעשות בשביל שזה יחזור לשאול אותי אם לפתוח או לשמור?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני לא יודע מה זה ולא רוצה את זה במחשב שלי!!!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תמחשב, אחרי כמה ד' מופיע לי הודעת קריסה הזאת: ושאני לוחץ אל תשלח זה גורם להכל להתקע ושוב אני צריך לעשות ריסטרט... עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-