תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר ולאחר מכן המחשב אותחל. אח"כ ניסיתי להפעיל שיחת וידאו במסנגר וגם בעוד תוכנות אבל יש לי הודעת שגיאה, הוא לא מוצא את ההתקן או משהו כזה. יכול להיות שלא עשיתי את זה כמו שצריך? אשמח אם תעזרו לי בנושא..
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
התקנתי את norton internet security 2010 הגדרתי את הרשת במחשב שהנורטון מוגדר {"השרת"} אני יכול לעבוד ברשת, אבל במחשבים האחרים אני לא יכול להיכנס למחשב שהנורטון מותקן, איך אני מגדיר את הרשת הביתית בנורטון שיאפשר כניסה למחשב?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
לא יודע איך זה קרה, אבל פתאום הFIREFOX עובד מאוד מאוד מאוד לאט ולוקח לו שעה לטעון אתרים, וכשאני מחפש בגוגל הוא אומר לי להזין קוד בטיחות כי אני עלול להיות מחפש אוטומטי וכל מיני כאלה.... בIE עובד חלק ואני כותב ממנו עכשיו... לא יודע מה הולך פה.. התקנתי מחדש את הפיירפוקס וזה עדיין קורה.. הוא פשוט נדפק מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני בונה סרטון ב-movie maker ואני רוצה להעביר שקופיות של מצגת power point לסרטון כולל ההפקטים. מישהו יודע איך? אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם ישנה שיטה לשים טפט מאחורי החלון של החברים במסנגר 8? לא בחולן הצט אלה בחלון הראשי???
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם אפשר לדעת באיזושהי דרך איזה נתונים צרבתי עם התוכנה בפעמים האחרונות. תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי קופא במהלך עבודה ודורש איתחול אגרסיבי. הרצתי test של hiren boot וקיבלתי את התוצאות הבאות. מישהו יכול לומר לי מה בדיוק הבעיה וכיצד ניתן לפתור זאת? מצ"ב תמונה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בIE7 ומשום מה הוא לא מבין שיש לי פלאש התקנתי אותו כבר 100 פעם ואפילו התקנתי את האקספלורר מחדש וכלום... אני מתקין באתר של אדובי והוא אומר לי שיש ההתקנה הושלמה בהצלחה ומראה לי את האנימציה הזו אבל באתרים שעובדים על פלאש אומרים לי שוב ושוב ללכת להתקין פלאש ולא משנה מה אני עושה זה לא עובד בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
התקנתי נורטון סיסטם וורקס 2006 ואני לא מצליח לעשות activation לתוכנה. norton systemworks 2006 מישהו יכול לעזור לי בבקשה ? להדריך אותי אולי, או לכתוב את הדרך שבא צריך לעבוד. כי בנורטון 2005 הצלחתי לעשות לפי ההוראות של הפעלה באמצעות טלפון וכל השטויות האלה... עכשיו אין את זה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
לאחר פתיחת הודעת דואר חדשה ב - Outlook ניתן להשתמש בחלון לדקה +- ולאחר נכן הוא מבצע יציאה לא צפויה ללא הודעת שגיאה ( פשוט נסגר החלון ) והחלון Outlook נשאר פעיל.. המון תודה.. (:
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה ומדריך להוספת OFFICE לדיסק ההתקנה של XP שבעצם שאני מתקין את הXP הOFFICE כבר יותקן אוטומטית עם הXP תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! הנה תמונה מצורפת שמסבירה הכל: http://www.siz.co.il/up/w41ywetoiydm.png אני נכנס לאתר הזה וקופץ האנטי וירוס. איך אני יכול לדעת מה זה הקובץ הזה? וירוס? אני רק רוצה לציין אחריי שהחלון קפץ, נכנסתי לאתרים שאני רשום בהם והייתי צריך להקליד מחדש שם משתמש וסיסמא.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אחרי שאני עושה "אל תשלח" אין לי אינטרנט כיאלו הוא מחובר אבל כל מה שמתקשר עם האינטרנט מאבד קישוריות(יש לי תחושה שזה יהיה בחתימה של מישהו..) מופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" וכנ"ל בפיירפוקס והאייסיקיו והמסן מתנתק אבל אני עדיין רואה את המחשבים למטה מהבהבים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
הלוח וכ.מסך מופיעים בחתימה הדריברים שלי ללוח הם מ guru3d אני לא כל כך זוכר איזה האמת.. ולכרטיס מסך הם: Xtreme G 76.41 (ForceWare) אני רוצה המלצה לדריברים הכי טובים שאתם מכירים של nvidia תודה מראש..:]
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בדכ שאני כותב בעברית אז אני יכול באמצע המשפט לכתוב באנגלית עכשיו שאני כותב משפט word רושם בעברית ואז שאני רושם באנגלית הוא עובר להתחלה במקום להמשך המשפט למשל: exe למה שאני מנסה לפתוח קבצי ????
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני צריך דרייבר לכרטיס רשת האלחוטי שנמצא בלפטופ T41 מבית IBM. אודה לכם אם תבהירו כיצד להתקין. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ , התוכנה מבקשת סיסמא , וזה קורה בכל קובץ
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
רציתי להכין דיסק התקנה של windows עם Norton Ghost שהנרטון יתקין את windows לבד אך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
כן .. כמו ההיא המובנת ב XP אבל יותר אמינה. המובנית ב XP לא תמיד מזהה את כונן הרשת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איך יכול להיות שלאתר מסויים אני לא מצליח להיכנס עם אינטרנט אקספלורר אבל עם גוגל כרום אני נכנס חלק? כמובן שהבעיה היא לא וירוס במחשב (מה שחשבתי בהתחלה כשלא הצלחתי להיכנס עם אינטרנט אקספלורר). אז איפה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להורדה בכדי שאוכל לראות סרטים ב WMP
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-