תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, האם אקסל יכול לצייר פונקציה לדוגמא 1 -- X וY<AX+B וכו' וכו' והאם האקסל יודע לצייר צורות גיאומטריות על פני נתונים?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כחלק מפרוייקט על מלון באקסס שאני עושה יש טופס חדרים, שבו יש כפתור "השכר חדר" - כשאני לוחץ על הכפתור טופס השכרות נפתח - וקוד החדר עובר אוטמטית לטופס השכרות. בטופס חדרים של ערך שנקרא "ניתן להשכרה" (yes/no), כעת כל החדרים שלי עם הערך true, 1. איך אני עושה, שכשאני לוחץ על "השכר חדר" (הכפתור שציינתי מקודם) הערך עובר אוטומטית לfalse (כי החדר כבר לא ניתן להשכרה). 2. איך אני עושה, שאם החדר לא ניתן להשכרה (הערך בfalse) אז לא ניתן להמשיך לטופס הבא, או שקופצת לי הודעה שגיאה כלשהיא (החדר כבר תפוס). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש כמה שאלות בנוגע לתוכנה הזאת...\ אז ככה: קניתי מחשב חדש אבא שלי התקין לי תתוכנה וטס לחו"ל.. מה עושה התוכנה? יש בזה אנטי וירוס??? ז"א אני יכול להיות רגוע בקשר לוירוסים?? כי אני רוצה להוריד באימיול משחקים.. ועכשיו הורדתי אימיול... והרי יש בתוך התוכנה גם פיירול ... אז צריכים לחבות את הפיירול אז לחבות את כל התוכנה.? כי אז לא יהיה לי אנטי וירוס.. תודה לעונים...
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי לאחרונה לעזוב את winamp המוכר ולעבור ל- foobar ולהתבססות על טגים במקום ספריות שתי נק' שכרגע מפריעות לי- א) יש איזו חוסר אחידות בטאגים - חלקם מאפשרים לי למשל להשתמש ב- \ בשביל להכניס מספר ערכים בו זמנית, וחלק לא - יש אפשרות להעביר את כל הקבצים לצורה אחידה? ב) יכול להיות שזה מתקשר לנק' הקודמת, אבל כשאני מסדר את הרשימה לפי שמות אומנים לדוגמא, אני מקבל כפילויות - שני שדות בעלי אותו שם . זה אמנם די דליל והרוב מוצג בסדר, אבל הייתי מעדיף להמנע מזה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן התקנתי NOD32 ויש לי 2 שאלות שלא בדיוק הבנתי: 1. איך אני יכול להגדיר לו שלא יבדוק קובץ/תיקיה מסוימת ב-ON DEMAND SCANER. ראיתי אפשרות של EXCLUDE ב-AMON אבל אני לא הבנתי אם זה גם שייך ל-SCANER או שיש לו מקום אחר של EXCLUDE. 2. ראיתי שיש שם אפשרות של EMON, שלפי ההסבר שם בודק דברים ממיקרוסופט אאוטלוק,אבל אני מישתמש רק ב-THUNDERBIRD. האם אני צריך את השירות הזה מופעל? כי גם ראיתי בתוך IMON יש סריקה של POP3 אז אני מניח שזה כבר עושה את העבודה. אז אני צריך את EMON או לא? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
התקנתי סוף סוף FIREFOX אבל בעברית, והבנתי שזה לא נוח לי אחרי שהתקנתי כל מיני ADD ONS, יש אפשרות לשנות את התפריטים לאנגלית, או שצריך להתקין מחדש? ואם מתקינים מחדש, מה קורה לADD ONS?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
התחדשתי בצורב של ASUS דגם 1814BLT שקיימת בו אפשרות ה Lightscribe ואני משתמש כרגע בגרסא 6 של נרו שאין בה אפשרות של Lightscribe וראיתי שיש כל מיני גרסאות של נרו 7, אחד זה הרגיל עוד אחד שנקרא פרמיום ועוד אחד שנקרא אולטרה, איזה מהגרסאות הכי עדיף ולמה? ושאלה נוספת, אני משתמש ב Outlook Express 6 וכשאני מקבל מיילים אני לא רואה ש NOD32 סורק אותם משום מה למרות שהאופציה הזו מופעלת
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, אני פעיל בעיקר בפורום צילום וזאת ההודעה הראשונה שלי פה אז קודם כל נעים מאוד. כעיקרון התבקשתי לאחרונה ליצור מעין קטע וידאו שיוקרן על מסך שמורכב מתמונות שצילמתי בslide show ובינהן ירוץ קטע שכרגע נמצא בפלאש. בסופו של דבר את הסרט (שיהיה באיזור ה20 דקות ) אני אצטרך לצרוב על DVD. ראשית רציתי לשאול עם איזו תוכנה יהיה לי הכי קל לבצע את זה? אני צריך תוכנה שתתאים למשתמש המתחיל (זה קטע שחדש לי מאוד) מבחינת הממשק שלה וצורת העבודה שלה אך שתיתן לי מספיק כלים ואפקטים שאוכל להשתמש בהם. ושאלה נוספת היא שאלת הייתכנות, האם זה אפשרי לשלב את קטע הפלאש בתוך המצגת הזאת או שאני צריך את הקטע הזה בפורמט אחר? תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך להתקין ווינדוס 7 מקורי על המחשב וחשבתי שאם כבר מקורי, אני יקנה גם את האופיס מקורי. ראיתי שיצא עכשיו האופיס 2010 החדש, אבל משהו בשחרור שלו ניראה לי מוזר. ראיתי שבגריסה הביתית שלו, אין אאוטלוק והיא מופיעה רק בגירסה העיסקית שלו וזאת למרות שב2007 יש אאוטלוק עם האופיס. האם כדי לקנות את 2007 וזהו(אין הרבה הבדלים?) או שאאוטלוק בכלל לא שימושי ועדיף לקנות את הכי חדש בלעדיו? תודה, נדב.
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, 1. קניתי דרך חותם רשיונות ל3 מחשבים בגרסת update ואני ושמתי לב שבשני המחשבים של הילדים שלי הם הורידו win7 לא חוקי ודרסו את הרשיונות החוקיים שהיו לי ואני לא מוצא את הדיסקים של הרשיונות החוקיים שהיו להם. אייך אפשר להתקין את הגרסאות update החוקיות שקניתי? 2. קניתי גם באתר חותם רשיון אחד של Office professional plus 2010 Hebrew, בכמה מחשבים ניתן להתקין אותו באופן חוקי? 3. אחד הרשיונות הוא Windows 7 Ultimate English Upgrade 64BIT וכן ערכת שפה. האם זה יהיה אותו דבר קאילו קניתי Windows 7 Ultimate Hebrew Upgrade 64BIT? אודה לכם על תשובתכם
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מרכז כאן מספר שאלות (כי אני לא רוצה לתפוס הרבה מקום על דף הראשון של פורום תוכנה) 1. העפתי את ה NIS של נורטון (נגמר התקופת עדכונים) ורוצה לנסות משהו אחר (הייתי מרוצה מביצוע ואבל לא ממשאבים), בכל זאת נשארו לי רכיבים וקבצים ותקיות של החלקים השונים של קבוצת התכנות הזאת איך מעיפים אותם בדרך קלה (בלי חפש כל קוץ וקובץ)? 2. האם NOD32 שהתקנתי ל 30 יום ניסיון זהה לתוכנה שרוכשים (פרט למגבלה של הזמן?) אני לא רוצה לסכן את מחשב אם היא פחות טובה ממקורית. (בעוד חודש אני כבר יחליט אם לקחת את התכונה שאינה ניסיון!) 3. מה עושה ה IMON של ה NOD32? (הםא זה מחליף פיירוול? ואם לא אז האם כשיש פיירוול אפשר לכבות את השירות בשקט?) 4. כשעולה ה NOD32 כשמערכת הפעלה עולה ומופיע המסך שלו האם זה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. האס תוכנות אנטי-וירוס (אלו שבתשלום) כמו NOD32, KASPERSKY וכ"ד הן בעלות רשיון למשך שנה? צריך להזין לתוך התוכנה שם משתמש וקוד רשיון. את הפרטים האלה מקבלים כשקונים את התוכנה. בתום תקופת הרשיון התוכנות מפסיקות לקבל update מהשרתים של היצרנים. כלומר, מפסיקות לפעול? 2. קיימות כמובן תוכנות בחינם: AVG, AVAST . האם תוכנות אלו פחות טובות באופן משמעותי לשימוש ביתי?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום למומחים נעלמו לי כל השדות שיושבים על המסך כגון שכבות, צבע וכו-כיצד מחזירים אותם? תודה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1.אני יודע שאפשר באתר שלהם ללחוץ INSTALL NOW אבל יש אתרים שאין את זה ונותנים לך להוריד RAR של הסקין, איך אני מוסיף אותו בצורה הזו? 2. תנו המלצה לפלאג שימושי 3. איך עושים UNLOCK לכל העסק שאני יוכל לגרור את הגוגל באר הקטנצ'יק שבא איתו טיפה למעלה 4. עוד המלצות כלליות לשימוש בדפדפן הזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איך אפשר להגדיר איזה קבצים הוא יפתח ואיזה קבצים הוא יוריד ? לדוגמא, כל קובץ וורד שאני פותח זה מוריד אותו למחשב ורק לאחר מכן פותח אותו. יש אפשרות שאני לוחץ על קובץ וורד הוא רק יפתח את הקובץ ואם אני ירצה להוריד אני אשמור אותו וגם שאני לוחץ על קובץ MP3 זה משמיע לי אותו בתוך הדפדפן במקום להוריד ( ואח"כ צריך לעשות שמירה בשם) יש אפשרות שניתן להגדיר את הדברים האלה ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כשרשמתי בגוגל אלבום תמונות דיגיטלי צפיתי במספר דוגמאות והעיצוב שלהם זה תמונה עם מסגרת בצורה של מלבן כמו שניתן לעשות ב PAINT ב 10 שניות באיזה חנויות בארץ מוכרים מסגרות כאלו ,או משהוא דומה? כל מה שראיתי דרך חיפוש זה מלבן מסביב לתמונה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
ב- ICQ 6, איך אפשר לדעת כמה זמן מישהו היה בסטטוס "לא נמצא"? באייסי 5 ההיתי מעביר את העכבר על שם של מישהו והיה מופיע לי כמה זמן הוא היה "לא נמצא". מתי בערך יוצא ICQ 6 בעברית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לקנפג את הFIREWALL של הWIN שלא יחסום לי את הPORT של הEMULE (4662) כי ברגע שהFIREWALL פועל אני מקבל LOWID (שאגב לא כ"כ הבנתי מזה למרות שעברתי כמה פעמים על הFAQ שלהם - יהיה נחמד אם מישהו יוכל להסביר לי)
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהאמיול מאט לי את המחשב משמעותית? עכשיו בהורדה כ10 שירים. רציתי לדעת מה הקשר בין ההעלאה להורדה האם אני יכול להוריד בלי להעלות ? האם אני יכול ליראות מי מוריד ממני ומה ולבטל אותו אם ארצה ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איזה תוכנה מומלצת? יש לי את נורטון גוסט ואני לא ממש יודע איך להשתמש אני צריך ליצור גיבוי של כונן D, יש לי בו איזה 60 ג'יגא שאני צריך לגבות ואחרי זה לצרוב איך אני יוצר קובץ אימג' של הכל ביחד וצורב אותו אחרי זה? כמה הוא ישקול? (כמה זה מקבץ אותו?)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לאימיול 2.2LH (החיפוש לא עזר לי) 1) האם יש גרסא שעושה ID גבוה אוטומטית? 2)באיזה תיקייה אני שם את הקבצים שאני רוצה לשתף? 3) כמה חיבורים וכמה המגבלות חומרה צריך ליהיות לי? 4)איפה כתוב מה הID שלי? 6)מתי יבא המשיח? בבקשה תענו על מה שאתם יודעים, אם לא הבנתם אחת מהשאלות פשוט תשאלו אותי, יהיו לי עוד שאלות בהמשך.
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אז ככה.. לחבר שלי יש מכשיר MIO עם הGPS (נראה לי זה דגם 168), משהו כזה. איכשהו הכל נמחק לו, והוא צריך להתקין מחדש את כל התוכנות. שאלה מס' 1 - איזה מערכת הפעלה המכשיר מריץ. שאלה מס' 2 - מערכת הניווט שלו היא של חו"ל - צפון אמריקה וקנדה. בעקרון יש לו את הדיסקים של ההתקנה, הוא שואל איך מתרחשת ההתקנה בפועל. אם מישהו מתמצא, אשמח לקבל תגובה. אגב, המכשיר נקנה בחו"ל, ככה שאי אפשר לשלוח להם את המכשיר או משהו כזה. תודה, נדב.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם מותר מבחינה חוקית, להתקין אופיס גירסת סטודנטים על מחשב במשרד? האם מותר להתקין מערכת הפעלה Win 7 Home Premium על מחשב במשרד? או שצריך Pro? תודה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מוחק לי סיסמאות ושמות באתרים ccleaner מה לא בסדר בהגדרות? שאלה שניה האם יש דרך להגדיר שהתוכנה מפעילה את עצמה לבד ועושה נתח והפעל ניקוי ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זוהי התוכנה שמגיעה עם כרטיס הטלויזיה של AverMedia שקניתי ב K.S.P לפני כחצי שנה ב 420 ש"ח. 1. האיכות לא משהו אבל קצת שיחקתי עם אפשרויות הוידאו וטיפה שיפרתי את זה והייתי רוצה לדעת איך עוד אפשר לשפר את איכות הצפיה. 2. כשאני לוקח תמונת מסך ומדביק את זה בפוטושופ (הייתי עושה את זה כמובן בצייר אבל נעלם לי מהמחשב ואני לא מוצא את זה ל-XP) אז במקום של התוכנה רואים שחור במקום התמונה וגם כשזה במסך המלא אז רואים שחור בתמונת המסך אז איך אפשר לקחת תמונות מסך עם התוכנה הזאת ושיראו את התמונה בתוכנה). 3. חשבתי לקנות כרטיס טלויזיה אחר קצת יותר יקר ואיכותי אבל הטכנאי שלי אומר שלא כדאי אלא רק אחרי שיתחילו לשדר בארץ באיכות HDTV ורק אז לקנות כרטיס טלויזיה חדש ואני אראה את ההבדל. אני בטוח ששכחת…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-