תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אפשר למחוק את הת,רד הזה אחרי שיסדות את בעיית ה MYSQL
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
היי לכולם מסיבה כלשהי UTORRENT קבע בתחילה שהורדות הקבצים יהיו לתיקה בתוך: my docements הדבר מאוד לא נוח ולא מתאים לי לתכנון והמחשב ולכן ברגע שראיתי זאת ניסיתי מיד לשנות ראשית ניסיתי ב- preference> downloads> put new downloads in ____________ & move completed downloads to _____________ אבל לא חל כל שינוי, לא במיקום הקבצים שכבר הורשדו, לא במיקום הקבצים שהורדצי אח"כ ובוודאי שלא היה כל מעבר של הקבצים שהורדתם הסתיימה לתקיה שבחרתי. היום ראיתי ב- preference> other> storage for torrent files> ולמרות שגם שם קבעתי מקום, לא ממש חושבת שזה רלוונטי היות וזה לא ממש קשור להורדות (ובכלל קודם זה לא היה מסומן כך שולי זה הגיע ישר לתקיית הקבצים הזמניים) בינתיים כ…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג AverTV GO 007 FM plus. יש לי את כל הכבלים, אני פשוט צריך תוכנה שיהיה אפשר לשנות את הפורמט מ- SVIDEO ל VIDEO רגיל.. בתודה מראש, נדב!
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב. הורדתי את הנגן bsplayer,עבד בסדר יום אחד ולפתע הפסיק לעבוד. כרגע הוא לא מצליח לטעון ולנגן שום סרט,גם סרטים שהוא כן הצליח לנגן אתמול. לא מקבל שום הודעת שגיאה,פשוט כשאני בוחר בקובץ ורושם פתיחה באמצעות bsplayer,הבר הכחול של הנגן נפתח אבל קובץ הסרט לא עולה. בנגנים אחרים אין שום בעיה בשום קובץ של סרט. התקנתי בהתקנה הראשונית את כל הקודקים שהוצעו לי. ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין שוב אך זה לא עוזר. אודה לכל עזרה.
-
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
ב WORD , במקום לשנות כל פעם מחדש יש איזה שהיא דרך לשנות את ברירת המחדל ?
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
תוכנת הצ'יטוט החדשה מיועדת בעיקר לגולשים מתחילים היא מכילה את רוב התכנים החשובים של ICQ PRO אך היא קלה יותר ונוחה יותר לשמוש ותפעול. התוכנה החדשה מאפשרת חיפוש והוספת גולשים, קביעת רמת אבטחה, קבלה ושליחה של קבצים, חיפוש בגוגל וכו'. חשוב לציין כי התוכנה לא מונעת שימוש בICQ PRO ואף מתאפשר מעבר בין הגרסאות בלחיצת כפתור. למידע נוסף והורדה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים התקנתי WINDOWS על לוח אם חדש ואין אינדקציה על כרטיס קול בנסיון להתקין את הדרייבר שבא עם הלוח וכן דרייבר שהורדתי מASUS בעת ההתקנה מתקבלת הודעה שהחומרה שלי לא מתאימה לדרייבר יש למישהו רעיון? סביר שהלוח דפוק?
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום , לפי דעתי הנושא שייך לפורום תוכנה אבל אם זה שייך לרשתות ואינטרנט אנא העבירו ,תודה . ולעניין: אני עובד מאחורי נתב RTA1025W,התקנתי את התוכנה על מחשב יחיד שלי . אישרתי את המירנדה,והאייסיקיו והגלישה כמובן .במצב Normal. אך כשאני מאשר את המסנג'ר במצב Normal ומנסה להתחבר ,הוא לא מתחבר. כשאני מעביר את הSysgate לAllow on ,אז הוא מתחבר . מה פתרון לבעייה זו במצב Normal ?.. כמו כן האם אתם ממליצים על פירוול זה ?..
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני מודע היטב לחסרונותיו הרבים של הדפדפן מבית מיקרוסופט. אני מחפש אלטרנטיבה ראויה ,אולם חסרים לי בדפדפנים אחרים מספר אפשרויות שהתרגלתי אליהם ב-EXPLORER כגון : כפתור זום שניתן להקליק עליו עם העכבר בקלות (חיוני ביותר עבור כאלו שיושבים רחוק מהמסך) אפשרות סיור בין המועדפים(favorites (,כמו שמסיירים בין תיקיות בדיסק הקשיח אפשרות למשהו דמוי LINKS ,לגישה מהירה לאתרים שמבקרים בהם לעיתים קרובות. הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לפני איזה שבוע ה-nis התחיל לעשות בעיות אז החלפתי anti virus + Fire Wall בזה של AVG בנתיים ה-AVG לא עושה לי בעיות חוץ מזה שאני צריך לעשות אישור לכל דבר שאני פותח בפעם הראשונה אבל, זה בסדר, זה רק פעם אחת מה שכן ראיתי שהמון אנשים ממיליצם על התוכנה BitDefender כ-anti virus איך התוכנה הזאת? עם כדי לי להחליף את זה ב-.AVG? דעות כנות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפתוח חלון ב explorer ולא ניתן. למשל חלון של google לא ניתן לפתוח. בחלון מופיע ף כרטיסיה זו שוחזרה. בעיה בדף האינטרנט זה שגרמה ל internet explorer לסגור ולפתוח מחדש את הכרטיסיה. ואחרי זה מופיע חלון עם איקס אדום ובו כתובף לא היתה לנו אפשרות להחזיר אותך אל הדף שהצגת. מה זה יכול להיות? אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני משתגע מקצב ההורדה הכל-כך איטי ב-eMule! אני גולש באינטרנט 1.5 מגה (איי.די.אס.אל) ובכל הורדה שלי בתוכנה הזו נעה בין 2-15 קילובייט לשניה שזה גרוע ביותר. זה מייאש אותי, זה מדכא אותי ואני חייב לשים לזה סוף! אז בבקשה עזרו לי, כתבו לי בבקשה בפירוט איך לשפר את המהירות המייגעת הזו. נ.ב: בכל הורדה שלי אני דואג לכבות את תוכנת הפיירוול/אנטיוירוס (כולל הפיירוול של ווינדוס) וכל שאר תוכנות האינטרנט.
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את תקיית התמונות לפי תצוגה של סרט צילום מופיעות לי התמונות בצורה מוזרה. ברגע שאני לוחץ על תמונה כדי לראות תצוגה מקדימה, מופיעה לי תמונה אחרת מהתיקייה, כך שכל התקייה מבולגנת ולא תואמת את שם הקובץ לתמונה...
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
Where can i get encoder for changing windows movie maker file for divx support file in order to play in an external dvd player ? Thnx a lot !
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
פעם היה לי אותה מחקתי ועכשיו אני לא זוכר איך קוראים לה במדוייקת אבל מה שבטוח זה עם refresh זו תוכנה להחזרת הסמלים לקדמותם.. למה הסמלים בכל המחשב שלי התבלגנו
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
היי כולם... המחשב עושה לי בעיות ולפי המלצה של חבר פורום החלטתי לעשות בדיקה לזכרונות עכשיו השתמשתי בבדיקה של RST ומצאתי כמה בחינות שנכשלו אני רוצה לוודא שהתוכנה אמינה ולהריץ גם בדיקה עם Memtest הבעיה שאני לא מצליח לעשות דיסק BOOT לתוכנה הזאת =\ אין לי פלופי במחשב הורדתי את הקובץ מהאתר חילצתי אותו לשולחן העבודה (memtest.iso) מנסה לצרוב אותו עם nero9. הוא נותן לי את המסך שצירפתי בתמונה אני נותן לו סייב הוא עושה את הצריבה אבל כשאני עושה ריסט למחשב ומחכה שהוא יעלה את ה-BOOT דרך הדיסק הוא לא עושה את זה כמובן שקינפגתי את הביוס שיבחר את הדיסק כ-BOOT הראשון אני משתמש בוויסטה 64 ביט כמו שכבר אמרתי Q9550 על לוח Rampage Extreme... אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. המחשב שלי עושה בעיות לאחרונה. נתקע. היום התחי לעשות ריסטיםלבד. הייתי אצל טכנאי אחרי שכמה שנים טובות לא הייתי. והוא אמר לי שזה או הזכרונות או הכ.מסך הוא שלל אפשרות שפירמוט יעזור. בכל מקרה אני לא שולל שפירמוט יעזור. אבל בכל זאת אקח את עצתו בנוגע לכרטיס מסך וזכרונות. הוא המליץ לי להתקין את התוכנה 3DMARK וMEMTEST בכדי לבדוק מה גורם לתקיעת המחשב. ברשותי מחשב: אינטל סלרון 2.4 זכרון 256*2 כ.מסך FX5200 128M ספק כח HIPRO 200W ארצה לשמוע לחוות דעת על הבעיה ולהמלצה על תוכנת 3DMARK שמתאימה לי . כי הוא אמר ש3DMARK 2007,2006,2005 ואפילו 2004 יהיו כבדות מדיי ל מחשב. וגם המלצה לגירסה MEMTEST
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. הבעייה של הBS זה שלוקח לו הרבה יותר מידי זמן לעלות ולהתחיל לנגן את הסרט- יש מצב שזה בעייה עם קודקים, אבל לא הייתה לי את הבעייה עם הגירסה החינמית הקודמת של הBS (גירסה 1. משהו...), ולא החלפתי קודקים. הצעות יעול? הבעייה של הוינאמפ היא שמשום מה, בלי סיבה, הוא החליט שהוא נשאר מעל כל החלונות, גם אם אני מפעיל חלון אחר (יענו מצב של allweys on top...) ניסיתי לחפש את האוצפצייה של allweys on top ולא מצאתי איך אני גורם לו לעבור לרקע??? תודה לעוזרים
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי, אני רק מקווה שאני בפורום הנכון יש לי תמונה שצילמתי, שאני מעוניין לחתוך חלק ממנה. חבר המליץ לי להשתמש בתוכנת "פיקאסה", הורדתי ו... לא מצאתי כפתור לחיתוך תמונות. האם ישנה תוכנה שיכולה לעזור לי ולחתוך תמונות היכן שארצה? אולי "פיקאסה" דווקא יכולה להתאים ואני לא יודע לתפעל אותה? אגב, אני מחפש תוכנה חינמית, שכן איל לי צורך בעבודה על מס' מצומצם מאוד של תמונות. תודה רבה לכל מי שיענה ויסייע !!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך לגרום לתוכנה לעבוד עם ראוטר? כאשר המודם של בזק הוא הראוטר... תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
איך אני יכול לגלות איזה קובץ זה? יש תוכנה שתמחק לי את הקובץ הזה ? (הווינדוס אומר שיש לי קובץ לא מוכר וזה עושה בעיות ...)
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
דרושות מורות לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 לקורות חיים: brasor@bezeqint.net ולציין "design"
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי וינאמפ 2 (2.81) ואני לא רואה עברית על הסקין. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
נגיד אני רוכש מחשב נייד שמגיע עם ווינדוס ויסטה זה יהיה בעיה להוריד אותה ולהתקין XP במקומה או שזה בעיה ? לא שיש לי בעיה עם ויסטה פשוט הוציאו לה שם ממש רע לא יצא לי לראות אותה בפעולה או משהו אבל עשו לה תדמית ממש גרועה בתור תוכנה שהרבה דברים לא נתמכים בה ושואבת משאבים בהגזמה ובלי סיבה .. אם מישהו חושב אחרת השמח לשמוע תגובות אה ואיך שמים XP ?
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-