עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by serialmaster,

שלום וערב טוב, ראיתי שיש הרבה אתרים שמפרסמים תוכנות להאצת המחשב ורציתי לדעת אם הן גורמות נזק לחומרה או שבאמת יש תוכנת פלא כזאת ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Y-T-M,

איך אני יכול להתקין הרבה מברשות בבת אחת בפוטשופ? יש לי את גירסאת CS2 אם זה משנה..

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. Started by shmolik2k,

יש לי כרטיס טלוויזיה שפועל ב32BIT...המעבד שלי הוא Q6600 (64BIT). אני מפעיל וויסטה ואני לא מוצא שם את מה שהיה בXP, "אשף תאימות תוכניות". האם אשף זה קיים בויסטה?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by xlSnaK,

מישהו יודע האם אפשר לבטל את התמונות של האתרים האחרונים שנכנסת אליהם כשאתה נכנס לתוכנה ? ועוד משהו האם אפשר לעשות כך שזה לא יזכור בשורת הכתובות את מה שכבר כתבתי תודה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  5. היי... ניסיתי להשים פלאגינים (סיומת 8BF) כאן: c:\program files\adobe\photosop\plugins\Filters הוא כותב לי שגיאה: מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  6. אם מישהו יוכל לתת לי תשובה אני ישמח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by doronpas,

אני לא מצליח לפתוח אותו, יש תוכנה שממירה את זה לקובץ וורד אולי?

• 2 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. Started by eran131,

שלום לכם, כשאני מפעיל את המחשב מחדש הוא רושם לי verifying DMI pool תמונה להמחשה בלבד- ולמטה הוא רושם לי MBR ERROR 3 זה לא מפריע לוונידוס לעלות, אבל אני רוצה להבין ולבדוק מה זאת הבעיה הזאת... ד"א יש מצב שזה קשור לכונן קשיח?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by haim6130,

מישהו מכיר אתר לסחר בעיצובים? אתר שאפשר לקנות / למכור / להציע למכירה עיצובי אתרים, לוגואים וכו'? תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by asagoren,

איך אני מוצא את הסימניות ומגבה אותן? אני רוצה לפרמט את המחשב ולשמור אותן על דיסק כדי שאוכל להחזיר אותן אחרי הפירמוט.. בתודה מאוד מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני מגיע להיסטוריה באקספלורר כי לא מצאתי דרך להגיע להיסטוריה של הדפדפן תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  12. Started by malior,

סליחה פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים.. אז ככה.. אני רוצה ליצור דף\תוכנה\משהו שיחפש בכמה אתרים את הערך שאני מכניס לו.. כאילו מנוע חיפוש ספציפי לכמה אתרים.. כמו של גוגל רק לכמה.. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  13. Started by tal_p,

אם יש אתרים , כמו למשל WALLA, שאני רוצה שאי אפשר יהיה לגשת אליהם, יש אפשרות לחסום אותם דרך ה IE?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by slrr,

יש כזה דבר אופיס 2007 X64??

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  15. הי!. יש לי htc דימונד, הוא בעל אנטנט gps , אבל אין לו יציאה של כרטיס זיכרון. אני רוצה להתקין עלוי igo8 אבל אני צריך להכניס כל מני הגדרות שיפעל דרך הזיכרון הפנימי. איך אני עושה זאת?. תודה.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by MATOK,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיל את הפונט של התרגום בתוכנה מדיה פלייר 11 ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  17. יש לי את חבילת ESET Smart Security - הבעיה שכשאני רוצה לראות סרטים ב-PS3 דרך הרשת הביתית מWMP11 - כל פעם אני צריך לכבות את הפיירוול של התוכנה ורק אז זה עובד, מה אני צריך לעשות כדאי שיתן לי גישה רק לזה בלי לכבות לגמרי את הפיירוול? זה קשור לפורטים?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  18. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  19. Started by (Matan77(Dlixez,

שלום אני רוצה להתחיל ללמוד לערוך סרטוני פארגים של המשחק BFBC2 אז באיזה תכונה כדאי לי להתחיל? מאיפה אני יכול ללמוד? תודה לעוזרים.

20. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת לשליטה מרחוק,וגם תגידו אם אני נכנס למישהו למחשב ואני מחבר דיסק און קיי למחשב שלי איך יכול לעשות שאני יוכל להעביר קבצים מהמחשב שאני נמצא בתוכו למחשב שלי או לדיסק און קיי? תודה לעוזרים

21. ניסיתי לטעון את התוכנה בסרט מסוג avi וקיבלתי הודעה שאי אפשר לפתוח את הקובץ הזה. זו ההודעה: http://www.siz.co.il/down.php?i=momidjmyf2jy.jpg תודה מראש לעוזרים.

22. Started by talkfir,

שלום, 1.כשהתקנתי את ה win xp pro(דיסק צרוב) אז מתישו באמצע ההתקנה זה אומר שזה לא יכול להעתיק את gloW.chm ..האם קובץ זה חשוב ומשמעותי? למעשה השתמשתי די הרבה (שנה שנתיים לפחות) בוינדוס (מאותו דיסק התקנה) במחשב הראשי שנפל לאחרונה (כעת אני במחשב שני זמני..) ולא זכור לי שהיו בעיות מערכת למינהם.. 2.האם חובה להתקין את כל העידכונים של הווינדוס? אם כן, מדוע? (זה נראה לי סתם מיותר..יש פיירוול ואנטי וירוס מספיק לא?) 3.מה זה למעשה הservice pack2? מה הוא מכיל? ולמה הוא חשוב ומומלץ? 4.שמעתי יצא גרסה חדשה לווינדוס? 2005?? אשמח לשמוע עוד פרטים.. תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. Started by Antrikot,

הי לא ידעתי לגמרי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי את זה כאן. 1. לאחרונה רכשתי נגן MP3 ג'נרי עם יכולת ליריקס, אבל אין לי מושג איך להשתמש בליריקס. (יש לי קובץ DOC עם מילות השירים) 2. יש לי צורב 3440 NEC A ואני משתמש בתוכנת הצריבה NERO 7 ULTRA, אבל כאשר אני מנסה לצרוב סרטים (בפורמט AVI, שצולמו במצלמת וידאו) אני מקבל הודעה שהדיסק קטן מדי. הסרטים הם בגודל של 690-740 מגה והדיסקים בגודל 700 מגה, אבל אפילו את הסרטים הקטנים יותר אני לא מצליח לצרוב. (אני משתמש ב"MAKE VIDEO CD" של נרו, שלמיטב ידיעתי צורב בפורמט VCD) מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  24. המערכת היא חלונות 7 עם אופיס 2007. בעת מעבר לכתיבה של הודעה ב Outlook, מעל שטח הכתיבה מוצג סרגל. רוחב הדף הופך להיות 38 ס"מ וכמובן שהאותיות מאד מאד קטנות. בעבר זה היה נורמלי, כלומר דף ברוחב 21 ס"מ רגיל. מה השתנה? איך מחזירים עטרה ליושנה? היכן ואיך קובעים הגדרת דף כברירת מחדל הן לכתיבת הודעה חדשה והן למענה?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים