עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by crazyben,

שלום לכולם, הורדתי לא מזמן חבילה של מקודדים שגם התקינה לי את הmedia player classic ניסיתי להעלות כתוביות וזה נתן לי הודעת שגיאה. "to load subtitles you have to change the video renderer type and reopen the file" עשיתי חיפוש קצת על ההודעת שגיאה הזאת ומצאתי שזה פשוט הוראות מה צריך לשנות כדי להעלות כתוביות. אמרו שצריך להכנס לoptions >playback>outpath ומשם לשנות לvmr9 renderless עשיתי כך ואני ממשיך לקבל את אותה הודעה. אם מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת אני מאוד אשמח תודה רבה

2. Started by D-M-X,

אני צריך תוכנה שממירה MPC לMP3

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  3. שלום רב, התקנתי HTPC בסלון - הגדרתי הן בAC3FILTER והן בFFDSHOW AUDIO FILTER - להוציא את הAC3 ואת הDTS דרך הSPDIF OUT. כשאני שם סרט דרך הMP הרגיל - המגבר מזהה את האות הדיגיטלי ורואים שהוא מזהה את הDTS/DD , אבל כשאני שם את אותו סרט דרך הMPC HOME CINEMA - המגבר מזהה PCM סטריאו. מה צריך לעשות ?

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by tomchook,

היי קניתי נייד של סמסונג 300V5A, והשתמשתי במדריך הזה כדי להתקין MadVR. אני אציין שיש שיפור בוידאו לעומת VLC, אבל יש בעיה הרבה יותר חמורה שממש מפריעה לי לראות את הסרטים. בקטעי מעבר או סצנות מהירות, גם כשאני רואה AVI וגם MKV יש חלק מהתמונה נהיית סטטית ושחורה, מעורבת בפיקסלים שחורים (הייתי לוכד את המסך ומראה דוגמא, אבל ה-MadVR לא מאפשר), ולוקח כמה שניות עד שהוידאו חוזר לעצמו. בעצם בצורה כזו אי אפשרות לראות וידאו. לפי המדריך שיניתי את ה chroma upscaling, luma upscaling, and luma downscaling all to bilinear אבל ללא שינוי. האם למישהו יש פיתרון? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. עדכנתי ל-WIN10. כחלק מהתהליך של הפיכת המחשב לשמיש שוב, גיליתי שהתרגומים פתאום בג'יבריש. זה כי אני על הגרסה האחרונה של MPC-HC? לא מצאתי יוניקוד בשום מקום

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  6. שלום רב: יש לי בעייה עם נגן המדיה MPC-HC, שכאשר אני מריץ אותו במקביל למשחק DOS דרך דוסבוקס, או משחק קונסולה דרך אמולטור, כאשר אני מעביר את MPC-HC לחזית בזמן ניגון מוזיקה, הוא משתיק לי את הקול בדוסבוקס וכן באמולטורים שלי. איך אפשר להפתר מהבעייה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Splashy,

יש לי בעיה שאני מנסה לפתור אותה כבר זמן מה ללא הצלחה. לאחר פרמוט והתקנת מערכת הפעלה מחדש, כתוביות בתוכנת MPC-HC על Windows 7 Ultimate 64 bit מופיעות בג'יבריש. ה-System Locale שלי כבר על עברית כך שזו לא הבעיה. ה-Font וה-Charset ב-MPC-HC גם על עברית. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ללא הצלחה. לפעמים קורה שאחרי התקנת גרסה חדשה של MPC-HC והגדרה, רואים עברית תקינה אך אם אני יוצאת מהנגן ונכנסת שנית, שוב רואים ג'יבריש. בתוכנות אחרות רואים את הכתוביות בצורה תקינה (KMPlayer, VLC, WMP). בנטבוק שלי גם מותקן MPC-HC ושם הכתוביות מופיעות בצורה תקינה. אין לי מושג מה זה, ניסיתי כל מיני גרסאות וגם את הגרסה הכי עדכנית (nightly build) וניסיתי להגדיר את התוכנה אלף פעם וכלום לא עוזר. אודה לכל מי שיוכל…

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by url,

שלום, אני מחפש תכנה לתרגום של קבצי mpeg לקבצי avi מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה ומאיפה להוריד אותה?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  9. Started by Nurit2005,

טוב אז יש לי צורב DVD עכשו ואני רוצה להופך את הסרטים שלי שבקובץ AVI DVIX ל DVD אך התוכנה TMPCE כותבת ל שצריך את MPEG 2 ENCODER. איפה אפשר למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by izikd,

Hi, I've transcoded some DivX movies to MPEG 2 using TMPGEnc. When I try to play the MPEG movie using BSplayer or Media Player Classic, they short the movie time length by twice. All the movie appears, and it doesn't play it more faster or slower. When I try to use Cyberlink's PowerDVD to play the MPEG movie all works fine. As I understand BSplayer and MPC uses system's default MPEG 2 renderer, and PowerDVD uses it's own Cyberlink's renderer. Also I have the Premire renderer - MainConcept, and as I know it works fine too. What can I do to watch movie on "regular" programs like BSplayer and MPC? Windows shouldn't have it's own MPEG 2 renderer, or I'm worng? P.S. I…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. Started by נומאד,

יש ברשותי 4 סרטונים שכל אחד מהם שוקל 70 מגה, כל אחד מהם זה פצצה קלאסית של טום וג'רי,ואני מאוד רוצה לשמור אותם אבל זה תופס לי מקום מפלצתי בדיסק יש אפרות עם תוכנה מסוימת להקטין אותם אבל שהם עדיים ישארו באותה איכות? בתודה רבה.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  12. Started by borg,

מה ההבדל בין MPEG-1 ל-MPEG-2? אני מעוניין בנתונים טכניים יבשים, ובהסבר לגבי ההבדלים באיכות התמונה של שני הפורמטים הנ"ל. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Tomerico,

אני צריך תוכנה רצינית.. לא סתם.. שיכולה להפוך קובץ של 700 מגה mpg לavi... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  14. Started by KapiSH,

תמיד כשהייתי פותח סרטים ה-mplayer2 היה נפתח ומריץ את הסרט שפתחתי, לא יודע מה קרה אבל עכשיו כשאני מפעיל סרטים הם נפתחים ב-mplayer2 במצב stop ואני צריך ללחוץ play כדי לראות את הסרט המבוקש :-/ איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  15. הורדתי דיסק מוזיקה והוא בעצם טראק אחד ארוך של 70 דקות ומצורף אליו קובץ CUE השאלה שלי היא איך אני מפצל את זה לטראקים ולא משאיר את זה טראק אחד

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  16. שלום לכולם, הגדרתי בשני המחשבים שבביתי שולחן עבודה מרוחק המובנה ב XP. הבעיה היא שאני לא מצליח להשתלט על המחשב השני פשוט קופץ הMRVGINA.dll . מישהו פעם נתקל בזה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  17. Started by liav12,

אחים שלי יש לי את הבלאסט ואת הוולקיה מה לעזאזל אני עושה?? שלחו לי איזה מקום שאני יכול להוריד הגנה...

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by Lethal_Acid,

שלום. יש לי OFFICE 2003 עברי. אני רוצה להגיד שהממשק יהייה באנגלית (תפריטים). אפשרי או אני צריך גרסא אנגלית?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by eliezer,

השאלה מוצגת בפורום זה כי נראה לי שאאוטלוק הינו חלק אינטגרלי ממערכת חלונות. זה היה כ"כ קל בגירסת 2003, אולם בגירסת 2007 איני מצליח למצוא היכן ניתן לצפות בהדר של מייל נכנס כדי לראות את כתובת ה- IP של השולח. מי יודע איך עושים, פליז?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by הדוד משה,

הוצגה הגרסא החדשה של מייקרוסופט אופיס. תראו לבד: http://www.microsoft.com/office/preview/en http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4256420,00.html\ האופיס החדש תוכנן להתאים לעבודה נוחה ע"ג טאבלטים וסמארטפונים. אפשר להוריד מהאתר את גרסאת ההתנסות. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by zebra,

ms project 2007 האם התוכנה קשורה לערכת האופיס מהי התוכנה בדיוק והאם יש קישור למישהו להורדה ולקריאה לגביה תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום, אני תוהה איך אפשר לשלב טקסט בעברית ונוסחה באותה השורה בדרך אלגנטית, כך שהטקסט בעברית יהיה מיושר לימין והנוסחה (שנמצאת באותה השורה תהיה מיושרת לשמאל). דרך אחת שניסיתי הוא להכניס כמה לחיצות על Tab בין הנוסחה לטקסט בעברית עד שהנוסחה זזה מספיק שמאלה. אך שיטה זאת בעייתית כי במקרה ויש למטה עוד שורה דומה שכוללת טקסט בעברית ונוסחה שגם היא תוזז בעזרת Tabים, שתי הנוסחאות לא יהיו מיושרות בצורה שווה. פתרון אפשרי שחשבתי עליו הוא להכניס את שני השורות לטבלה בת 2 עמודות ושורה אחת, כך ניתן ליישר כל עמודה לכיוון הרצוי ולהפטר מהגבולות של הטבלה. פתרון זה קצת מסורבל. קשה לי להאמין שאין איזה פיצ'ר בנוי לצורך כך. מישהו מכיר את השיטה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389362,00.html הכרה במציאות סוף סוף?

24. Started by amit22,

הוירוס חזר אני מוריד אותו והוא חוזר מהאינטרנט כנראה מה לעשות אין לי אנטי וירוס האם מישהו מכיר אנטי וירוס בחינם שהוא טוב ? בתודה עמית

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Interl-Conore,

ראתי שיש לי ב עליה:ATI HOTKEY ו ATI SMART (אני יכול לבטל אותם?) ??@ 8)

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים