תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, במחשבי מותקן מעבד i-5 2300 וכן מערכת הפעלה Windows7. למחשב יש 2 דיסקים קשיחים: הראשי מחולק ל - 3 מחיצות: C עליה מותקנת מערכת ההפעלה, D עליה אני מתקין את כל התוכנות שלי ו - E עליה אני רושם את כל המידע שאני מייצר (דוחות, מכתבים וכו'). לדיסק המשני G אני מעתיק את כל הגיבויים. לאחרונה התקנתי ב - D תוכנת גיבוי אקרוניס 2010 גרסה 13, יצרתי ב - G שני אימגים אחד ל - C והשני ל - D. כשניסיתי לשחזרם באמצעות דיסק ה - boot של אקרוניס מיד הופיעה לי ההודעה הבאה: Error. Acronis True Image Home has not found any hard drive disk גםהניסיון ליצור את שני הגיבויים של סי ו - די בדיסק הראשון במחיצה אי הביאו לי את אותה הודעה. למה קוראת התופעה הזו ומה עלי לעשות כדי שאקרוניס יזהה את קבצי הגיבוי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בינתיים הצלחתי רק לנגן קובץ כולל כתוביות, השאלה אם אפשר לייצא קובץ כולל כתוביות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז עשיתי את הצעד ועברתי ל FireFox לאחר שנים רבות......... עכשיו אני לא מבין ומזהה כלום וצריך עזרה במספר דברים: 1. איפה תיקיית המועדפים וסרגל המועדפים כדי שאוכל להעביר את הקישורים מIE... 2. איך משנים שכשאני יוצא מהדפדפן כאשר מס' כרטיסיות פתוחות, הוא ישאל אותי האם אני בטוח? 3. איך מגדירים עבור כל דף אינטרנט בנפרד את קרבת תצוגת המסך להגדלה, ושהדבר ישמר גם לאחר יציאה. 4. האם הרשימה היחידה שבאה עם ADBLOCK PLUS מספיקה, או שצריך להוסיף עוד, ואיך? 5. איך משנים שבפתיחת לשונית חדשה, יפתח דף הבית הראשון? 6. מה זה סימניות? תודה רבה, והשאלות נשאלו רק לאחר חיפושים ובירורים!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי יש לי XP והייתי רוצה להוסיף ווינדו 7 על אותו מחשב ואותו דיסק קשיח ..יש לי כרגע 2 מחיצות סטנדרט C D מחפש לינק למדריך איך עושים את זה כי אין לי מ ושג איפה להתחיל.. אשמח להכוונה תודה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שהתקנתי את פיירפוקס 5 הוא כל הזמן מבצע לי עדכוני תוספים כשאני מפעיל את הדפדפן - מצורף קובץ. אולי זה בגלל איזוהיא תוכנה נוספת שהתקנתי,אני לא יודע...אולי בגלל שהתקנתי את SUPERAntiSpyware או COMODO? בנוסף,לאחר שהפיירפוקס עולה הוא פותח לי לשוניות של "ברוך הבא לפיירפוקס" ועוד לשוניות שכאילו רק התקנתי את התוספים של IE וכו'... אשמח אם מישהו יעזור לי בטיפול הבעיה. בתודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הורדתי כמה עונות של סדרה מאתר torrentleech. לכל עונה בערך 24 פרקים. כל פרק יורד בתיקייה נפרדת ובכל תיקייה יש הרבה קיבצי RAR שמרכיבים פרק יחיד. טוב נו אתם בטח יודעים, כמו כל הורדה רגילה מ- torrentleech או רוב אתרי הטורנט. השאלה שלי היא איך לחלץ כמות גדולה של פרקים בבת אחת כאשר כל פרק בתיקייה אחרת וכל פרק מורכב מהרבה חלקי RAR שונים שבתיקייה. מדובר על כמה עונות כפול 24+ פרקים וזה סתם מעפן עכשיו לעבור פרק פרק ולחץ אותו! יש דרך לחלץ כמה ביחד, לתת למחשב לעבוד ולחזור אחרי שעה או כמה שזה לא ייכך שייסים? מקווה שהסברתי ברור את המצב ואיך נראה פיזור הקבצים, אם לא תגידו לי.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה בהתקנה של Adobe premiere elements 9 אני מקבל שגיאה 1334, משהו עם קובץ Data1.cab ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים, במחשב אצלי בבית זה עובד ללא בעיות (אני בחו"ל) עברתי בלא מעט פורומים חיפשתי פתרונות, מצאתי כמה ושום דבר לא עוזר גם כשאני מנתק את החיבור לרשת, מוחק את ה-TEMP, מבטל פיירוול ואנטי-וירוס כפי שהומלץ בכמה מקומות אחרים ניסיתי גם ליצור משתמש חדש במחשב אך גם זה לא הועיל, למרות שניסיתי להתקין גם עותק אחר של התוכנה בכל המקרים אני מקבל את השגיאה הזו. אודה לכם מאד אם למישהו יש פתרון לזה אגב - Win7 ultimate תודה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אני מריץ 2 מכונות וירטואליות הכל עובד מאוד לאט מה יכול לשפר מאוד את הביצועים הנה המפרש שלי AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition POWERCOLOR ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI ANTEC Three Hundred 300 Gaming SeaSonic SS-500ET 500Watt
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמשת גם באקספלורר גם בכרום וגם בפיירפוקס. איך אני קובעת בכל אחד מהדפדפנים האלו שיהיו ברירת המחדל?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
ליכאורה דבר פשוט....אבל זה משגע אותי יש לי DVD איכותי שמחובר לטלויזיה = של פיוניר(3 שנים)...אף פעם לא היתה שום בעיה איתו DVIX כמובן והכל הורדתי מ YOUTUBE כמה סרטוני מוזיקה = ומנסה לצרוב כדי ליראות בDVD הסרטונים היו ב FLV >>> המרתי ל WMV צרבתי לדיסק 740 מגה רגיל ( כדטה) === הDVD לא מזהה (אפילו רואה את זה כ CD ולא סרטים) >>> כאילו לא צרוב כלום המרתי ל MP4 >>> כנ"ל לא מזהה ולא רואים כלום צרבתי את זה בפורמט וידאו ( עתיק) וזה מראה סרטונים = אבל כביכול צרב לי רק את 4 השניות הראשונות של כל סרט מה עושים ? או מה פיספסתי ? או תוכנה שעושה את זה כמו שצריך ??? :s05: :s05: עזרה!!!! ????? ???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקבצים הגיעו אלי על Floppy. קבצים מאוד ישנים שאני חייב לפתוח. הסיומות הן: CAP, CHP, CIF, FRM, VGR, WS. אלו אמורים להיות קבצי טקסט או משהו כזה. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה או אמולטור או כל דבר אחר ש: מורידה את מהירות המגה הרץ של המחשב שבו אוכל לשחק במשחק ישן מאוד, המשחק רץ לי מהר ואי אפשר לשחק בו. בבקשה, תנו לי לינק להורדה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסנכרון צריך להתבצע דרך האינטרנט (לא רק לוח שנה!). רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה-אז אם צריך להעביר... מישהו יודע אם אפשר להגדיר שהשורה הראשונה בעמוד תופיע תמיד (אני מתכוון שגם כשאני יגלול ויירד לשורות תחתונות יותר בעמוד השורה הראשונה עדיין תופיע כמו סוג של כותרת..) תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
תמיד הפעלתי קבצי MP4 עם הנגן של ווינדוס אבל משום מה עכשיו פתאום הקבצים נפתחים יש מסך שחור ורק סאונד.. לא התקנתי או הסרתי קודקים או משהו בסגנון
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי כמה כרטיסי טלוויזיה שקולטים שידורים של DVB-T דיגיטלים בעזרת אנטנה קטנה הכרטיסים מגיעים עם תוכנה שסורקת את התדרים והערוצים הקלטה וכל שאר הדברים אבל אף אחת מהתוכנות לא טובה, למעשה אחת מהן בכלל לא מוצאת את התדרים והערוצים הישראלים. השניה עובדת אך ורק אם אותו כרטיס ספציפי. מה שמשאיר אותי עם תוכנה אחת (Presto! PVR של כרטיס מחברת gigabyte) שעובדת עם כל כרטיס, אבל יש לה בעיה גדולה הבעיה היא שאחרי מספר שניות של צפייה בעזרת התוכנה יש דיליי ורואים את מה שקורה שניה באיחור וזה הורס את החווית הצפייה אז אני מחפש תוכנה טובה ורצוי גם חינמית שעובדת עם כל כרטיס שיש לה את כל האופציות כמו הקלטה סריקה של תדרים ותכנות וכו' בשביל הכרטיס שקניתי שעכשיו לא עושים שימוש בגלל מחסור …
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון בפיירפוקס, באינטרנט אקספלורר ובגוגל כרום והבעיה היא רק בפייסבוק. הבעיה היא שכאשר אני פותח את הצ'אט אני רואה רק חלק מהאנשים שמחוברים והחלק השני מופיעים בו כל מיני התראות מיידיות שמראות מה קורה בפייסבוק מי הגיב למי כל שניה. אני גם לא רואה למי יש ימי הולדת. אני לא יודע למה זה קורה אבל לא ניסיתי להתקין מחדש את הדפדפנים. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא הפורום המתאים, אם זה לא בבקשה מנהלים להעביר חח תודה :) מצאתי USB ברחוב וחשבתי שזה סתם DOK או משהו אז ניסיתי בבית וזה לא זה, זה נראה ככה: רציתי לשאול מה זה עושה חח מצאתי את זה באנגלית אבל לא כל כך הבנתי..
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
-
שלום לכם יש לי מלא תמונות שפיתאום הם לא נפתחות לי אני לא יודע למה. יש מערכת הפעלה WIN 7 PRO. יש לי אנטי וירוס חוקי NOD32 עשיתי סריקה והוא לא מצא כלום!!! צרפתי תמונת מסך! אני שם לב שכל הסיומות של הקבצים שונו ונוסף להם ENCODED. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום וברכה בעבר לפני שפירמטתי את המחשב היה לי תוסף של פיירפוקס ואם הייתי נכנס לאתר כמו מאקו, כוכב נולד, עובדה, או 24 - שהיה סרטונים בצד והייתי בוחר סרטון אז אוטומט כשהייתי מפעיל את הסרטון הוא היה מדלג על הפרסומת ומציג לי את זה בתור "מדיה פלייר" וכל הצפיה בסרטון נעשת ע"י המדיה פלייר, והמדיה פלייר היה מדלג על כל הפרסומות שהאתרים האלו שמים באמצע ובהתחלה, זה פשוט נהפך למדיה פלייר כמו שתוכנת IDM נותנת להוריד את הסרטון בתור MP4, אז הסרטון עצמו לא היה יורד אלא הייתי צופה באותו החלון באמצעות המדיה פלייר זה ממש עזר לי, יש תוסף כזה היום??.. או תוכנה כזאת אפילו חיצונית שלא קשורה לפיירפוקס? למשל הסרטונים האלו היו נפתחים לי במדיה פלייר http://www.mako.co.il/news-law/legal/Ar ... =565…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכם יש מערכת הפעלה WIN7 PRO ללא SP1 עדיין. היה לי מנהל הורדות IDE אחרי שהסרתי אותו והפעלתי את המחשב מחדש הוא עשה לי את כל הקיצורי דרך בשולחן העבודה וגם בתוך ההתחל לשם הקובץ רק עם סיומת ILK. אם לוחצים על הקיצור דרך זה פותח לי דף אינטרנט ואז שאלה כאילו אני מוריד משהו לשמור או לפתוח את הקובץ. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת זה לא נותן לי לעשות,גם עם ERD לחלונות לא עוזר. ניסיתי להתקין שוב את התוכנה והותקן בהצלחה אבל אין עדיין שום שינוי. אשמח לעזרה זה דיי דחוף כי אני מושבת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם. פירמטתי את המחשב לאחר שהוא הפסיק לתפקד, ולאחר התקנה מחודשת של ווינדוס XP אני לא מצליח להגדיר ולמצוא את ממשק שדרכו הייתי מתחבר לרשתות WI-FI בעבר (הכוונה, הוא פשוט לא קיים). לא התקנתי דרייברים (המחשב הוא מחשב נייד של DELL מסוג - Latitude D630), אבל אני לא יודע אם זה קשור. פתחתי בעבר נושא, אני מקווה שעכשיו ניסחתי את עצמי בצורה מעט יותר ברורה. במידה וחסרים פרטים אני אשמח אם תכתבו לי, ואני אשתדל לענות. בתודה רבה מראש! אורי.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-