עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני פשוט צריך להחליט די מהר איזה כרטיס מסך להשים על המחשב הזה. וזה רק בשביל משחקים ישנים. אני יכול להשים או Geforce 2 שיש לו ארטיפקטים, או Ati Rage 8MB או Voodoo 3 3000. תודה!

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  2. למי שלא מכיר את המושג, "dead man's switch", הוא לקוח מתחום ההנדסה וקיים במכונות ומכשירים מסוכנים, שעשויים לפעול גם ללא כל השגחה, בשביל להבטיח את עירנותו או מיקומו הפיזי של המפעיל. בהבדל ממנגנוני בטיחות אחרים, כאן הטריגר אינו מעשה אלא מחדל, כלומר העדר המעשה הנדרש מצד המפעיל. למשל, ברוב הקטרים מותקנת דוושה, אף שהמהירות והבלימה נשלטות באופן אחר, שחייבת להיות לחוצה כל משך הנסיעה ולא המנוע נכבה והבלמים מופעלים, וזאת כדי להבטיח נוכחות (ועירות) מצד הנהג. השאלה שלי היא, האם קיימת תוכנה שמתפקדת באופן דומה, שניתן להגדירה לדרוש ססמה או פעולה אחרת כלשהי בכל הפעלה או "התעוררות" של המחשב, ובאם הפעולה\ססמה לא התקבלו תוך הזמן שהוגדר, תיקיות מסויימות שהוגדרו יימחקו לצמיתות. אני שואל כי מד…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  3. יש לי שני 7800GT של LEADTEK מחוברים בחיבור SLI. נייסיתי להוריד מהאתר של NVIDIA דרייברים אבל לא מופיעה לי האופציה של הפעלת הSLI. אז ניסיתי להיכנס לאתר של LEADTEK אבל בשביל להוריד את הדרייבר הנכון אינ צריך לדעת אם הכרטיס שלי הוא AGP, PCI,PCI EXPRESS. איך אני בודק את זה ואיזה מהם הוא הנכון?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  4. העתקתי טבלה מאתר מסוים לוורד וכול האותיות של הטבלה שהעתקתי התהפכו.. איך אני הופך חזרה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. טוב אז תתכוננו להסתבך קצת אז ככה אני רוצה לרשום משהו לא משנה מה לצורך העיניין נגיד סתם את השם באנגלית (TAOTAO) עכשיו ואני רוצה שהטקסט יראה כמו בתמונה כאילו אדום והכסף הזה באמצע רק במקום STI שיהיה רשום את השם שלי או כול דבר שאני יבחר יש מצב לעשות דבר כזה? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. יש אפשרות כשאני מפעיל תוכנה הווינדוס יחשוב שהרזולציה גבוה יותר או הDPI גבוהה יותר והכל יראה כאילו קטן יותר ויהיה לי יותר מקום לעבוד במסך? שהכל יראה קטן יותר כאילו הרזולציה ממש גבוהה מעלה למפרט של המסך עצמו <?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. Started by Crash5,

אני אנסה לנסח את השאלה שלי בצורה הברורה ביותר: אני רוצה לצרוב קבצים שגודלם גדול מגודל שדיסק אחד יכול להכיל. השאלה היא, האם NERO יכול לעשות את הצריבה בחלוקה לכמה דיסקים? לדוגמא, שהוא יסיים לצרוב את ה700MB הראשונים והדיסק הראשון יהיה מלא, הוא יבקש ממני להכניס דיסק שני וכדומה. תודה מראש :saint:

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by wedew,

היי! בכל פעם שאני מעדכן את הדרייברים שלי בכרטיס מסך אז במהלך ההתקנה המסך שלי פתאום נהיה שחור,והוא לא חוזר לעצמו ומה שאני יכול רק לעשות זה להפעיל מחדש את המחשב דרך הכפתור במחשב.... זה אמור להיות ככה?, אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש המחשב מראה כאילו הדרייבר עודכן בהצלחה,אבל התוכנה שבאה עם הדרייבר לא פועלת משום מה.. (Catalyst Control Center) תודה לעוזרים.... ^__^

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  9. Started by SiZ,

שלום לכולם, ישנם הרבה תוכנות אשר מיועדות לעזור בתיקון קבצים פגומים, קבצי קול או קבצי וורד וכדו' אבל אני לא מוצא אפילו תוכנה אחת שעוזרת לי להפוך קובץ לפגום כך שהוא לא יעבוד, יש לי כמה קבצים שאני רוצה שיהיו פגומים. אני יודע שזה נשמע מוזר אבל יש לי את הסיבות שלי!!! אנא עזרו בלמצוא פתרון!!!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by bikram,

שלום, 1) הורדתי פיירפוקס בעברית ורציתי לדעת אם בהשוואה לאנגלית הוא מציג בצורה טובה יותר אתרים שכתובים בעיברית? 2) אני שם לב שישנם אתרים שבהם חלק מהכיתוב מופיע ממש קטן- ככה שאי אפשר לקרוא אותו, וגם בדר"כ לוקח יותר זמן לאתר לעלות בהשוואה ל-IE. יש איזה פתרון לכך? תודה רבה ניר

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  11. Started by megahertz88,

יש לי תמונה, שרטוט שחבר שלי צייר על נייר וסרק למחשב. הציור הוא בשחור והוא על רקע לבן. יש לרקע כמה הפרעות קלות מהסריקה (טיפה נקודות שחורות מלכלוכים). אני רוצה לצבוע את הרקע לצבע אחר, ולא הצלחתי לעשות את זה עם ה"דלי צבע". הצורה המצויירת היא חלולה ואני גם רוצה לצבוע בתוכה, איך אפשר לעשות זאת? (מצטערת אם התשובה טריוואלית אבל גם לא מצאתי לא בHelp ולא בחיפוש) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  12. התוכנה PCPBROBE של אסוס מראה לי מעבד 52 מעלות צלסיוס, לוח אם 35 עלות צלסיוס. התוכנה AIDA32 מראה לי מעבד 47 מעלות צלסיוס, לוח אם 33 מעלות צלסיוס, וAUX(מה זה?!?) 24 מעלות צלסיוס. התוכנה SANDRA2003 מראה לי מעבד 48 מעלות צלסיוס, לוח אם 34.4 מעלות צלסיוס, וAUX(שוב מזה?!) 25.4. בביוס אני אבדוק עכשיו ואגיד לכם :-)

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by blueman1,

אם אני קונה את הפלאש 8 פרו לכמה יוזרים אני יכול להתקין אותו? או שזה רק למחשב אחד?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  14. שלום. נתחיל מיזה, איך אני מוצא את התיקייה של ההיסטורי של אייסי פרו החדש, והאם ניתן להעביר אותו לדוגמא לDISKONKEY ולקרוא אתההיסטורי הזה במחשב אחר. כן אני חטטן במצב שאני נמצא בו כרגע תודה רבה

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  15. Started by הדוד משה,

טוב, אז ניסיתי את קלמווין פה ושם והא אחלה אנטי וירוס סך הכל. דבר אחד לא ברור לי- עצם העובדה שהוא בקוד פתוח לא עושה אותו לקל לעקיפה?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  16. שלום לכולם ,במסנג'ר שלי יש כמה אנשים שכל הזמן נשלחים מהם וירוסים בהודעות ואמרתי להם להתקין את הגירסה האחרונה של מסנג'ר והם התקינו. אחרי שהם התקינו זה לא הסתדר וזה עדיין שולח את הוירוס לפעמים . השאלה איך מתקנים את הוירוס הזה כי אנטי וירוס לא עוזר להם ?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by tomy669,

עדכנתי את המחשב שלי לאחרונה והמחשב התקין תוכנה שאני לא מעוניין בה. העדכון המדובר הוא עדכון לאופיס OFFICE 2007. שם העדכון הוא Office Genuine Advantage Notifications (KB949810) רציתי לדעת אם ניתן למחוק את העידכון הנ"ל מהמחשב? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by overload,

איך אני גוזר בצורת מרובע עם פינות מעוגלות? הבנתי מסמנים מרובע ועושים כפטור ימני> FEATER יום טוב.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by overload,

האם יש דרך לגרום לשכבה בפוטושופ (CS) להשפיע רק על שכבה מסוימת אחת (או יותר) ולא על כל מה שמתחתיה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שמעו בדרך כלל כשאני עושה חתימה ובכלל מתעסק בפוטושופ אני רואה אות זה יפה וכשאניע ושה חתימות וכ'ו אז הצבעים יוצאים יפים לעין והכל אבל כשאני מעלה את זה לפורום בפורמט JEPG עלה איכות הכי טובה...רואים אחרת ורואים יותר מגעיל ולא כמו שהצבעים צריכים להיות באמת..למה זה?ויש דרך לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  21. לי יש Plextor 40\12\40 וNero 5573 מה זה משנה מה תיהיה הגירסא יותר גבוהה או יותר נמוכה?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by xtract1,

כמו שאתם רואים בתמונה שצירפתי..הדבר הזה גוזל לי הרבה זיכרון...מזה הדבר הזה?! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by BloodFist,

איך עושים? אם איזה תוכנה? גרסא מומלצת? תהליך הביצוע? עברתי קצת על הפורום בחיפוש ולא מצאתי ממש תשובה לשאלה שלי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  24. שלום שלום יש לי מחשב חדש .. AMD 3000 64Bit ועוד כלמיני שטויות נחמדות ביותר בייניהם ה6600GT. עכשיו מלבד לזה שהוא משומה לא מתפקד כראוי וזה בטיפול .. שאלתי העיקרית היא זאת: איזו תוכנה טובה יש למדידת מעלות המחשב מלבד ה SpeedFan ? ו ... שאלה קטנה נוספת ליודעים .... המעבד הנ"ל שלי הוא הסוקט 939, על כמה וואט הוא עובד? תודה מראש לכל מי שיבזבז עלי מזמנו היקר ;D

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  25. שלום לכולם. כל מי שראה אווטאר יודע כמה מגניב זה תלת מימד. השאלה שלי היא איך אני רואה סרטים ומשחקים בתלת מימד? במה זה תלוי? יש לי ככה: משקפי תלת מימד מעיתון (רגילות אדום כחול) משקפי תלת מימד בדיוק כמו שיש בקולנוע באווטר גרסאות של סרטים מטורנטליץ: My Bloody Valentine 3D 1080p BluRay x264-RETREAT Caroline 3D 1080p BluRay x264 כרטיס מסך ATI 5850 1GB מעבד I7 עם לוח X58 6GB DDR3 מסך DELL 22' 29WA כל זה ולא עובד לי. מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? צריך לשנות הגדרות במסך, בכרטיס מסך? בבקשה תסבירו לי איך זה עובד... תודה, מוטי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים