עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LinkTree,

שלום שלום התקנתי PHOTOSHOP CS אבל בטעות התקנתי באטלקית (זו גרסה בינלאומית) עכשיו אני לא מצליח לשנות שפה - הסרתי והתקנתי שוב כשאני בוחר אנגלית והוא שוב התקין באיטלקית. הסרתי שוב ואפילו מחקתי את כל ה ADOBE שמצאתי ב REGISTRY ושוב אותו סיפור ... התקנתי במחשב אחר ושם זה התקין באנגלית - ניסיתי לחפש שם איך לשנות שפה - אבל לא מצאתי שום אופציה כזו... עכשיו נשאר לי רק לפרמט ... PLEASE עזרה

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by The UnKnown,

איזה מהם להתקין?

• 51 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by lllb,

הורדתי וישבתי על הנושא המון זמן אני מקבל הודעה לגבי ה ROXY מישהו הצליח לדבר?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  4. אני מחבר את המערכת למחשב ....ולא יודע אין לי אפשרות במערכת לשליטה על הבאס להוריד או לעלות....יש איזה תוכנה שאני יכול לשלוט דרכה על הבאס???

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Azmodan,

האאוטלוק שלי לא מוכן לשלוח לי אימייל החוצה. הוא נתן את מספר השגיאה 0x800CCC0D. חיפשתי ברשת וכל מה שהציעו ניסיתי: הורדתי את החומת אש בדקתי מול נטוויזן אם החשבון שלי פעיל (אני פעיל, אחרת לא הייתי יכול לכתוב בפורום) הסרתי את האאוטלוק כ"רכיב" מה-XP והתקנתי חזרה אודה על הצעותיכם בנושא. אזמודן

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  6. אני מחפש סדקה של תוכנות בחינם או לניסיון שיאפשרו לי לתת לאחותי (שלא יודעת הרב בתחום המחשבים) להוריד קבצי מוזיקה למחשב שלי ולצרוב אותם ללא כל אפשרות למשהו אחר. אז אני צריך תוכנות לשימוש מידי לדברים הבאים: חסימה של קבצים ותיקיות (הרבה מהם). אי מתן האפשרות לפתוח תוכנות רבות שאני מגדיר יחידנית. ניקוי כולל של כל הקבצים שיכולים להעיד על מעשי באינטרנט (אני לא חובב פורנו לכל אלא שחושבים שאני כן). ניטור כל הפעולוךת שהתבצעו במחשב. ואם אפשר גם חסימת האפשרות לשנות הגדרות במחשב שלי. זאת משימה מסובכת ויש לי רק שעתיים לעשותה,יש רעיונות כלשהם?. אני יודע שבישראל יותר מבמקומות אחרים התופעה של אחים קטנים וחטטנים נפוצה יותר. וענה עזרו לי במהירות האפשרית.

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by dbx22,

?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  8. איך אפשר לשחזר קובץ וורד שעוד לא שמרתי? (ז"א באמצע ההקלדה הוא נמחק) אין שמירה אוטומטית וניסיתי דרך הריקובר של הנורטון ושום דבר לא מצאתי בבקשה עזרה דחוף (צריך להגיש את העבודה עכשיו)!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. בבקשה אני חייב תוכנה דומה הmovie maker עושה בעיות בלי סוף האם יש תוכנה דומה בפשטות שלה ובפיצ'רים שלה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. זה חשובל י מאוד אני וחברים עושים סרט מכל מיני דברים בקיצר כמעט כל פעם שאנחנו מוסיפים מוזיקה לסרט אז יש את הsend no send המעצבן הזה ואני ממש מתשגע מזה!!!! גם לפעמים כשסתם רואים את הסרט בינתיים או כשמוסיפים מוזיקה! בסבקשה עזרה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול וזה לא עזר!

11. שלום! רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיות שאני נתקלתי בעת התקנת שתי התוכנות SystemWorks וInternet Security, שתיהן גרסאות 2004, ביחד - כלומר, אחת במקביל לשניה. כן אני יודע - האנטיוירוס משותף. אבל כמעט תמיד ההתקנות לא הלכו לי חלק, ומעבר לכך פעילות התוכנות אף פעם לא הייתה במיטבה לאחר ההתקנות. פעם האנטיוירוס נחסם, פעם סתם אחת מהתוכנות לא עולה (ועשיתי את כל הרישומים הנחוצים...). הסרות ו/או התקנות מחדש לא תמיד עזרו... מישהו נתקל בבעיות דומות? מה זה יכול לקרות? והאם יש פתרון...? אגב, כשהשיים היו בגרסאות 2003 הצירוף שלהן לא היווה בעיה כלל...

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by nivezrati,

שלום לכולם סליחה אם עברתי את החוקים של הפורום בעבר אני מצטער על זה וזהו! לעינינו! אני מנסה לפרמט את כונן C במחשב של חבר שלי שהוא במערכת קבצים של FAT32 . הבעיה שהדיסק של הXP לא נותן לי למחוק את C ולהתקין על C חדש שיווצר את מערכת ההפעלה וכשאני נכנס לדוס דך דיסקט האיתחול של 98 הפקודה FORMAT C (עם נקודותיים אחרי הC) לא מתקבלת! הדוס רושם BAD COMMAND ואני לא יודע להישתמש בFDISK כמו שהמליצו לי! הפירמוט הזה דיי חשוב לי אז תודה רבה רבה לכל מי שעוזר! בתודה ניב :D

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כמו שהיה במהדורת החדשות היום (24.12)... מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעורכת שיחות טלפון חינם דרך האינטרנט? תודה ;D

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. אני מתשמש בנורטון אנטי וירוס 2002 מעדכן אותו פעם בשבוע ככה הוא מצא לי וירוס במחשב והרבה לי הודעה על כך לוירוס קוראים backdoor .trojan עכשיו מה לעשות ?! הוא כותב לי שהוא לא יכל לתקן את הקובץ .. הוא רק כותב לי שהוא מצא וירוס על המחשב

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. Started by nice,

התוכנה עובדת בצורה מאוד פשוטה והיא מאפשרת לכם לראות מה לוקח מקום בכונן וכמה אחוזים,אותו הדבר ניתן לעשות לתיקיות ולפ סיומות קבצים. מאוד שימושית,היא מאפשרת לך לדעת מה למחוק כדי לפנות מקום בכנון. ועוד פלוס גדול - אין צורך להתקין אותה. http://www.webattack.com/get/disktective.html שימושית להפליא.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by amirn,

היי אני מחפש תוכנה שתעשה RIP של CD לקבצי MP3 התוכנה צריכה למלא את תגי השם של הקובץ מהאינטרנט (שאני לא אצטרך לתקתק את השמות...) לתמוך ב RIPPING ברזולוציה של 320KBPS המטרה לעשות גיבוי ל CDS שיש לי, אז אני לא צריך לצרוב אותם תודה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  17. שלום אנשים, אני מחפש תוכנה לחיבור בין מחשבים ניידים בעזרת האינפרא שלהם. בעקרון רק להעברת קבצים ולא יוצר מזה.. לא משהו לשליטה כמו Pcanywhere... תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  18. Started by nice,

לקחת עלבום מוזיקה שלם ולקבץ אותו לקובץ אחד כמו שבהמון אלבומים עושים. וכך אני אוכל לשמוע את כל המוזיקה מבלי לפתוח כל פעם קובץ אחר. למישהו יש רעיונות?. תודה.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by devek,

אני מקליט דרכה איזשהו סרט אבל אז כשאני בא לראות אותו אז הוא כל שנייה נתקע ואני לא יכול להמשיך יותר לראות את הסרט! מישהו יודע למה? מה עושים עם זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by LinkTree,

שלום שלום אני רוצה לשמור בדיסק קבצים שהורדתי מהאנטרנט - באזרת ה offline use הצלחתי לבצע synchronize ולשמור את המידע מקומים במחשב ועכשיו כשאני לא מחובר אני יכול לגלוש ולראות את הדפים (HTML) הבעיה היא שאני לא מוצא את הקבצים בשביל להעתיק ל CD האים יש אפשרות כזו ?? או אולי יש תוכנה אחרת שמורידה דפים מאתר שיהיה לי קל יותר איתה ?? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by danik,

שלום לכולם... יש לי WINDOWS 2000 ומותקן בו NORTON ATNI VIRUS 2003 PRO הכי מעודכן(עידכון אחרון) ועדיין הצליח לעבור אותו וירוס.... השם שלו: Trojan.Gaslide פרטים פה: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/trojan.gaslide.html הצלחתי להסיר את הוירוס (לפי התוכנה) אבל כל פעם קופצת לי הודעת שיש לי וירוס במחשב והקובץ הנגוע הוא: Notepad מה עושים!? תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by Dmoney,

מי שמכיר בבקשה שיספר לי בקצרה מה היא עושה ואיך מתמשים בה...אם אתם יודעים... 10x

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by yossi051,

שלום לכולם! שלשום קניתי מדפסת משולבת וגיליתי שיש תוכנה בשם ABBYY אשר יכולה לסרוק טקסט ולהפוך אותו לפורמט WORD ללא שגיאות... הבעיה היא שהתוכנה לא נתמכת בשפה העיברית-כלומר אי אפשר לסרוק בעיברית האם מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא שעושה את העבודה בעיברית? תודה יוסי

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Sma1,

שלום לכולם וחג שמח, אני משתמש ב-NORTON INTERNET SCURITY 2004. כאשר אני מנסה לשנות הגדרות או להסיר את התוכנה אני מקבל הודעה שבה נאמר שאין לי הרשאות אדמיניסטרטור ולכן אין באפשרותי לשנות הגדרות בתוכנה ו/או להסירה, למרות שבפועל החשבון שלי מוגדר כחשבון אדמיניסטרטור. מה עושים? ??? בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים