עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by FireStar,

שלום לכולם אני עובד עם מנהל הקבצים המצויין Total Commander, וביומיים האחרונים שמתי לב שהוא לא מציג לי אייקונים של קבצים אלא אייקון של דף ריק לבן. הכוונה היא שאם למשל יש קובץ של mp3 אז הוא צריך להראות את הסימן של הברק, ואם זה קובץ וידאו, אז את הסמל של מדיה פלייר וכו'. יש לציין שבמצב אקספלורר רגיל, כאשר אני פותח את התיקיות, הקבצים מופיעים עם הסמלים שלהם. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה, להתקין מחדש winamp ומדיה פלייר ושום דבר לא עזר ???

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  2. אני עכשיו עושה backup לתוכנות שלי ואני רוצה לגבות את emule אבל אני לא רוצה שהקבצים עכשיו בהורדה ימחקו לי אחרי שאני יתקין את התוכנה מחדש אז אלו קבצים אני צריך לשמור מהתוכנה? או את כולה?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  3. Started by 114508534,

כאשר אני מנסה להתקין היא מעלה לי שגיאה בשלב המקדים של התתקנה וזה יוצא מההתקנה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shiler,

שלום יש לי את הגרסה האחרונה של ה-winamp והתוכנה לא יכולה להראות את השמות של השירים בעברית איך אני מטפל בבעיה?

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by edi17,

שלום רב לכולם! הבעיה שלי היא כזו: כשאני מנסה לעשות live Update ל- אנטיוירוס... הוא מתחבר לשרת אך כותב שקובץ catalog לא נמצא!!! מה הבעיה? האם התקנתי משהו לא טוב? אשמח אם תציעו לי פתרונות!!! אדי

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by lipa,

אני משתמש בתוכנה MV2-PLAYERS התקנתי את ערכת המקודדים של קאזה לייט אני רואה את הסרט אבל לא את הכתוביות (לא משנה באיזה סרט) תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ybe,

1.בשבוע שעבר התקנתי את המחשב שלי מחדש. 2.אני משתמש ב: win xp pro, Virtual dub 1.5.10,TMPGEnc 2.521.58.169 3.ניסיתי להמיר סרט DIVX לסרט SVCD/VCD (סרט שכבר המרתי אותו בעבר ובכלל ביצעתי בעבר הרבה מאוד המרות),לשם כך ביצעתי install hander ב virtual duv אז start frame server . 4.כשניסיתי לפתוח את הקובץ VDR באמצעות TMPGEnc , קיבלתי הודעת שגיאה ותוכנת TMPGEnc נסגרה. 5.ניסיתי גירסאות אחרות של TMPGEnc ושל virtual dub אבל הבעיה לא נפתרה. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by eizik26,

שלום אנשים שמעתי שעם emule elements אפשר להגיע למהירויות גבוהות מישהו שמע עליו?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by DL,

טוב הכותרת דיי אומרת הכל אבל אני קצת אפרט, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לחיבור של כמה קבצי AVI ביחד? משהו לא מסובך מדי וקל להבנה... תודה.

10. Started by hellyeahmofo,

האם אפשר להמיר mp3 ל realaudio?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  11. Started by Wizard Of Oz,

איך אפשר להוסיף כתוביות ל-VCD??

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by tphss,

היי, יכול להיות שאני יצתרך לעשות FORMAT בקרוב (אולי אתם יכולים לעזור: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=59869). : יש כמה תוכנות שאני רוצה לשמור HISTORY או דברים מסויימים, אני לא יודע בדיוק איך, שאחרי ההתקנה מחדש עדיין ישארו אותם דברים, לדוגמא: -אני רוצה לשמור את הHISTORY של הICQ שאחרי זה שאני יתקין מחדש יהיה לי את כל הHISTORY. -כל הEMAILים הישנים שני מOUTLOOK EXPRESS, שישארו לי. -FAVORITES מIE, יש מה לעשות? או רק לרשום את כולם בTXT? :-\ אלה התוכנות שעולות לי לראש עכשיו. : תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  13. היי יש לי סרט DIVX שקודד בDD5.1 איזו תוכנה ואיזה CODEC אני צריך בשביל לשמוע בדולבי דיגיטל דרך יציאת SPDIF שמוברת למערכת סרואנד עם DECODER 5.1? (כלומר, המחשב רק צריך להוציא STREAM דיגיטלי לא מקודד לערוצים) אני מצליח לשמוע רק בסטריאו כרגע (דרך ה SPDIF) תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  14. Started by BlackTalon,

יש לי סרט שמחולק לשני קבצי AVI כל אחד 700MB. אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD. 1. אני חייב להמיר את הקבצים ל-MPEG? אם כן כיצד עושים את זה והאם זה יפגע באיכות\נפח? 2. הסרט לא עבד בהתחלה עם אף תוכנה עד שהורדתי Divx ועכשיו הוא פועל אבל בלי sound הוא רושם לי בהפעלה: this file contain unknown data file. the audio data is not recognized by divx the audio data in the file is 8192 and you may install new audio codec for listen to the audio (סיכמתי מה שהוא רשם) זהו...תודה.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תגידו יש איזשהו תוכנה שמתרגמת את כול העמוד בלחיצה? ראיתי אצל חבר שלי היא מתרגמת את כול העמוד עיברית-אנגלית-אנגלית-עיברית.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by piro,

אני צריך לכווץ קבצים של 750 מגה כך שיכנסו לדיסק של 700, ניסיתי את כל תוכנות הכיווץ הטובות (winzip,winra,winace) אבל אף אחת לא הצליחה לכווץ את זה לפחות מ 734 מגה. יש עצות? תודה piro

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  17. Started by Talie,

בשל טעות טיפשית ומצערת נמחקו לי התוכנות: word 2002, outlook2002 and power point המחשב שייך לאחי היקר לי מכל והוא נהרג 3 שבועות לפני שהוא קנה אותו. מאז לא מצאנו את הדיסקים לקנות זה כל כך יקר, יש איזושהי דרך שאני יכולה להוריד את התוכנות האלה? please זה יעזור לי מאוד !!! אני לא יכולה בלי. תודה רבה, טלי.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. אני רואה למטה שזה מוריד אבל זה נעלם לי מהמסך וכל מה שאני רואה זה את מה שמורידים ממני. מקודם המסך היה מחולק לשתיים. איך אני מחזיר את זה?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  19. שלום לכולם פה .. אני הייתי רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי קודם כל להבין את המבנה של קבצי הוידאו . הבעיה שלי בעצם כשאני מפעיל את קבצי הוידאו יש לי בצד שמאל של המסך מן פסים מעוותים אשר פוגעים באיכות הסרט. אבל מצד שני כאשר אני מפעיל את הקובץ דרך הDIVX PLAYER אז אין שום בעיה עם התצוגה של הסרט .. אבל אז אני לא יכול להכניס תרגום לסרט. בעקרון מה שאני מנסה להגיד פה זה שרק דרך הדיווקס הסרט עובד טוב ודרכו אני לא יכול לשים תרגום. הבנתי שיש מקודדים וכל מיני דברים כאלה שאמורים להגדיר את איכות הסרט .. מה אני עושה כדי שהסרט יעבוד לי טוב דרך המדיה פלייר ודרך התוכנה שמפעילה גם את התרגום . ובכלל קצת מידע על איכויות וידאו על המחשב יעזרו לי להבין יותר טוב ... תודה דורון .

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by holy_cows,

אני כרגע אחריי פורמט,עם norton internet security 2004 האינטרנט מוריד לי מאתרים שהורדתי על 80-90 פתאום מוריד לי על 10 יכול להיות שזה בגלל הנורטון? עשיתי סריקה מלאה ולא נמצאו וירוסים או ואני משתמש ב windows 2000 pro

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  21. Started by yosi-m,

למישהו יש את התוכנה ? או גירסה יותר מתקדמת 5.משהו ? אני חייב תמיכה דחוף! תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. שלום לכולם אתמול פירמטו לי את המחשב, והתקינו לי (מחדש) XP-PRO בעברית. ניסיתי להתקין נורטון2004, ולא הלך. (הוסיפו שם אקטיבישן, הבנתי...) הסרתי,ניסיתי נורטון2003 (עם קוד) וגם לא עובד: בהפעלת התוכנה, היא נפתחת ל-10 שניות ואחר כך נעלמת. בקיצור: כרגע אין לי הגנה מוירוסים!!!!!!! אגב, ניסיתי גם להתקין תוכנת חינם שנקראת AVG 6.0 והיא בכלל לא מאפשרת לי להתקין אותה! מה הבעייה? איך מתקינים נורטון או איזושהיא תוכנה שתגן על המחשב ועל הדוא"ל??

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  23. Started by Mishmish,

שלום רב! לאחרונה התקנתי את התוכנה systemworkes 2004 במחשב שלי (לא רכשתי את התוכנה) לאחר התקנה מלאה , הפעלה מחדש של המחשב ורשימת הסיריאל .... הפעלתי את התוכנה והיא פשוט לא פעלה . (לוחצים על האייקון ופשוט לא פועל) . למה זה קורה? אם משהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד !!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. TRACKER DOESNT REGISTRED WITH THIS TORRENT???? מה זה אומר? אני לא יכול להמשיך להוריד.... האם זה כמו שהתרקר אופליין וזה יחזור אחרי זמן מסוים או שזה הלך ולא יחזור??? מה עושים? תודה לעוזרים!!! כמובן שאני לא מוריד דברים לא חוקיים (רק תוכנות ניסיון)

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by kknd,

שלום לכולם, אני לא ממש מתמצא בתחום אז אני מצטער מראש אם השאלה שלי אידיוטית / לא הגיונית, אבל בכל זאת שווה לנסות: האם יש תוכנה (לא חייבת להיות תוכנת חינם, תוכנה טובה שעולה כסף בהחלט באה בחשבון) שניתן בעזרתה להפוך שירים מדיסק לקבצי MP3 תוך כדי הכנסה אוטומטית של שם השיר וה-ID TAG שלו למערכת? יש תוכנות כמו CDEX למשל שעושות את תהליך ההמרה, אבל לא נותנות לשירים את השמות שלהם, בעוד שתוכנות אחרות, כמו ה-Media Player של מייקרוסופט כן נונתן לשיר את השם שלו, אבל לא הופכת אותו ל-MP3... כל עזרה תתקבל בברכה ותודה מראש.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים