עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dor_ozz,

יש לי מחשב חדש מעבד E6600 שווה לי להתקין נורטון אינטרנט סקיוריטי 2006 או עם יצא 2007? בישביל הפיאר ואלל והאנטי וירוס אני יודע שהוא כבד אבל השאלה עם אני ירגיש את זה כאילו אני ירגיש ירידה במשחקים כמו FPS וכולי? ועם לא אז איזה אנטי וירוס ופיאר ואלל שווה לי? חשבתי על Sygate הוא טוב אבל הוא ישן כבר ואין לו עידכונים והחברה symanatec קנתה אותו זאת אומרת שאין יותר עידכונים. וגם איזה אנטיוירוס שווה לי עם לא?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  2. התוכנה עולה לי בדוס רושמת כל מיני דברים קיצר לא עושה כלום רק נותנת לי פקודות לרשום מה הם אומרות?? ואיך אני מבטל את זה שהתוכנה עולה לי עוד לפני שהמחשב מעלה את הוינדוס?? (כי זה עושה לי שוב ריסט ואני מתעצבן לחכות עד שיעלה שוב) תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  3. מחפש תוכנה שאני שם על הדיסק און קי וברגע שאני מחבר אותו למחשב אז כל מה שמוקלד על המחשב מועתק גם לדיסק און קי. כלומר זה מועבר אליו כל עוד הוא מחובר למחשב וברגע שאני מנתק אותו אז שום דבר לא נשמר/מותקן על המחשב. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by Lampa,

רכשתי מודם פקס USB של SMARTLINK והוא מחייג בפולסים במקום בצלילים. לא הצלחתי לשנות את החיוג לצלילים. אודה על עזרתכם dlampert@012.net.il

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  5. Started by tavor21,

אני רוצה לקחת סרט ושתוכנה תפצל לי את הסרט לתפקידים של קולנוע ביתי יעני כל הדיבור שיהיה קובץ אחד , כל האפקטים קוץ שני וכך האלה בתודה אני חושב שאין תוכנה כזאת אבל אני מבקש ממכם עזרה זה מאוד נחוץ לי

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by ExploiT,

אוקי היום הרצתי בדיקה מקיפה סריקה עם spybot מעודכן avg 7 מעודכן ad were se 1.6 מעודכן highjackthis בדיקת לוגים ב firewall של הכרטיס רשת וניקוי בדיקת לוגים של הראוטר וניקוי esay cleaner למחוק את כול הזבל קיצר עשיתי הכול אין שום דבר המחשב נקי הכול ניקתי אני מריץ תספי בוט נותן לו עידכון וסורק והוא מוצא לי dso exploit 5 ערכים ברגסטרי קיצר עשיתי לו fix selcted problames והוא תיקן את זה עשיית imunmzie גם ואז כיבתי תמחשב היום ליתר בטחון שוב סרקתי ושוב זה מצא לי לפי מה שקראתי פה http://www.greymagic.com/security/advisories/gm001-ie/ זה אקספלויט ל ie אבל אני בכלל משתמש ב firefox מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by fox gitlis,

היי לכולם משום מה למחשב שלי יש איזושהי בעיה עם תוכנות של הדמיית כונן. למשל deamon tools ובאלכוהול. המחשב נוטה באופן קבוע להפעיל עצמו מחדש בכל בעם שאני מנסה לפתוח תוכנה כזו. לא הייתה פעם אחת שהמחשב אפשר לי עבודה בתוכנה כזו. עזרה בבקשה!

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  8. Started by adir2112,

שלום.. כאשר אני מפעיל משחקים אני מקבל את ההודעה הבא: http://www.nfo.co.il/Upload/out.php?i=453_001.jpg ( זוהי הודעה מסך ) ניסיתי לשנות ריזולוציה וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך מחדש אוו משהו .. כלום לא עזר.. ( יש לי מסך LCD של DAEWOO מדגם EF1701 ) רק שתדעו שהמשחקים פלעלו לי לפני הפירמוט כך שהמסך אכן תומך בריזולוציה שלא תגידו לי משהו כזה.. אני חייב עזרה דחוף... תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  9. Started by ron_l,

יש לי בעיה עם ההארד דיסק נייד (500G חברת transcend ) לאחר העברת תיקיה להארד דיסק וחיבורו מחדש למחשב או למחשב אחר התיקיה הופכת ליישום exe. ואי אפשר לפתוח אותה. מישהו נתקל בבעיה כזאת? או יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by gjook,

אני לא יודע אם זה שייך לכאן ...או שזה לפורום windows...(כאן זה פיתרון בעיות פשוט..) יש ברשותי ווינדוס xp. התקנתי את kaspersky internet security 6 בכל מקרה , אפילו הגעתי לשלב שהוא מוריד עידכונים , הוא הוריד לו להנאתו, אחרי זה יש עוד כמה שלבים , כמו להגדיר לו כל כמה ימיים הוא יעשה עידכונים , סיריקות וכו... ובסוף הוא מבקש לעשות ריסטארט... עשיתי .... ותוך כדי זה שהוונידוס מריץ את הקוביות הכחולות האלה (שמעל יש את הסמל של xp..) ..(הוא מריץ פעמיים , אז בפעם הראשונה..)...פתאום הוא חוזר למצב ההתחלתי כמו ישר אחרי שמדליקים אותו.. (אגב כרגע אני בsafe mode..) עזרה עזרה עזרה!!...

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  11. הי. בMEDIAMONKEY ישנה אפשרות לתיוג אוטומטי של שירים מאתרים כמו אמאזון.האם מישהו מכיר איזשהו סקריפט שיאפשר לעשות משהו דומה מאתרים ישראלים למוזיקה ישראלית?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by ras81,

איך אני יכול לבטל או לעשות RESET להשלמה האוטו' שיש, אשר משלימה אוטו, מילים ו/או כתובות? תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  13. איזה קודאק צריך כדי לראות כתוביות ב-Quick Time??

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  14. פתאום הוא הודיע לי שהוא התקין ב"הצלחה" עידכון, ואז הוא חזר למצב חדש יש לי הרבה דברים שאני לא מצליח להחזיר למצב ששמתי קודם, אשמח מאוד לעזרה * דבר ראשון, הקובץ user.js נעלם לגמרי, גם הספריה שהוא היה בה (profile) * כך פעם הוא נפתח בחלון לא מלא ולא זוכר את המצב הזה אם אני משנה * ה mouse gestures לא עובד ולא נותן לי להכניס ג'סטורס, הרישמה שלו בכלל ריקה כל השאר איכשהו הסתדרתי, אבל זה מה זה מרגיז,

15. Started by mosheva,

שלום! אני מחפש תוכנה שבה אני יוכל לצרוב פלאפונים (של חברת פלאפון) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה!

16. כשאני נכנס לסימניות של בפיירפוקס ולוחץ על הקישור מופיעה יד אך כאשר אני לוחץ עליה הקישור איננו נפתח. הוא נפתח רק כאשר אני גורר את הסימניה אל תוך החלון עצמו או כאשר אני פותח את התפריט באמצעות הסמן הימני של העכבר ולוחץ על אחת האפשרויות - פתח בחלון חדש, או פתח בלשונית חדשה. האם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. תמונה להמחשה: http://img371.imageshack.us/img371/6460/fuckedupcf9.jpg אני לא יכול להיכנס למנהל המשימות או לתצוגה דרך שולחן העבודה--מקשימני--מאפיינים ההתחל שלי נדפק כל שניה קופצים פופאפים עכשיו ניסייתי להוריד תוכנות כמו spy sweeper וניסיתי למחוק ידנית את הוירוס דרך מצב בטוח ועדיין שאני מעלה רגיל את הווינדוס זה אותו שיט עזרה :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by a_lk,

שלום, יש לי בעיה די מוזרה, האתר www.diablofans.com מסרב לעלות בכל דרך שאני מנסה, כבר כשבועיים (שמעתי עליו רק לפני שבועיים ולא הצלחתי להכנס מהפעם הראשונה שניסיתי). מסרב לעלות זה אומר שאני מנסה להכנס אליו בFF או באקספלורר, הוא מתחיל לטעון (השם של הטאב משתנה לשם הנכון ויש גם את האייקון המתאים בטאב) אבל המסך נשאר לבן והוא ממשיך לטעון בלי סוף (נתתי לזה שעתיים באחת הפעמים). זה קורה בכל דפדפן שניסיתי עד עכשיו (FF,IE7,OPERA), ואני לא מקבל שום הודעה של משהו חשוד או משהו שעלול לגרום לכך שהאתר לא יעלה,חיפשתי ולא מצאתי שום דבר בהגדרות של הIE או של הFF שמעיד על חסימה כלשהי של האתר, ניסיתי גם למחוק temporary internet files ולאתחל את כל ההגדרות של ה IE וזה לא עזר. חיפשתי גם בהגדרות …

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by Os.Master,

אני מחפש כלי לערוך Windows Vista

20. Started by reviZor,

שלום חברים אני מאוד מכווה שאני רושם בפורום הנכון סליחה אם לא. לאחרונה נדרשתי לעשות טבלה באקסל שהיא די פשוטה אבל לא נגעתי באקסל כבר כל כך הרבה זמן שאני כבר לא זוכר איך הטבלה בנויה מ5 עמודות כאשר שם פריט | עלות לפריט בודד | כמות פריטים | אחוז תוספת | סה"כ מה שאני צריך לעשות זה להכפיל את עלות פריט בודד בכפות פריטים ולתוצאה להוסיף את האחוז תוספת וכמובן שהתוצאה הסופית אמורה להופיע בסה"כ. כנראה הזדקנתי ויש כבר סימפטומים של סיניליות תודה לכל העוזרים עריכה אפשר לנעול נזכרתי איך עושים לכל מי שרוצה זה B2*C2*D2 hmt,h spue :\

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by ex_,

היי אני צריך תוסף או תוכנה כדי לשלוח מייל מתוזמן לפי תאריכים, כמו לימי הולדת לחברים וכו' מי שמכיר איך לעשות את זה או תוסף אשמח לשמוע. תודה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by etzarfat1981,

שלום, אני מחפש תוכנה רצינית לניקוי ה-REGISTERY, ניסיתי את התוכנות שמומלצות ב-STICKY אך הם לא מנקות את ה-REGISTERY באופן יסודי. התקנתי MICROSOFT OFFICE 2007 והורדתי אותו, אך לאחר שהתקנתי בשנית הוא זכר עדיין חשבונות ישנים כמו GROOVE. אני רוצה תוכנה שמנקה באופן יסודי, אני לא שולל תוכנות שעולות כסף. תודה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  23. לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=406543&sid=127 בסןף החודש זה כנראה יצא סופי(כרגע זה "מועבר לייצור") מעניין כמה באגים עוד יהיו בזה...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  24. כבר מתחיל לעצבן אותי כשאני עוזב שניה את המשחק ופתאום איזה פרחה קופצת ומציעה לי דיאטה! ובכלל כמעט כל אתר שלוחצים בו על שורת חיפוש למשל ישר פותח עוד אתר בנוסף וזה נהפך לנורמה.. אני לא מדבר על אתרים גדולים כמו וואללה וYNET שבכלל דורסים את הפרט בקטעים האלה אבל השאלה שלי זה למה חוסם הודעות קופצות לא חוסם בכלל?! מה כדאי להתקין כדי שזה יפעל..?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת איך אני יכול להמיר סרט dem ל avi או משהו שאפשר לראות במדיה פלייר אני משחק קנטר אני מקליט סרט אני עושה record demo אבל זה ב dem איך אני מעביר למשהו שיעבוד במדייה פלייר?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.