עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי תוכנות להקלטת סאונד ממקור חיצוני (קלטת, לצורך העניין) יש בשפע. הבעיה שלי היא שאני מחפש תוכנה כזאת שתדע לזהות אוטומטית מעברי שירים (ע"י שקט של X שניות) ותחלק את ההקלטה לקבצים שונים, קובץ עבור כל שיר. האם קיימת תוכנה כזאת ? או לחלופין, האם קיימת תוכנה שיכולה לקחת קובץ WAV\MP3 מוכן אחד גדול, ולחלק אותו לקבצים קטנים, שוב, ע"י זיהוי שקט של X שניות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. צריך המלצה לאיזה תוכנה מצויינת נגד וירוסים...

3. הכותרת די ברורה אני חושב. במשך השנים הצטברו לי ב-Favorites מאות אתרים (מקוטלגים לפי נושאים ותתי-נושאים), כאשר חלק מהם כבר לא קיימים ברשת בכלל. אני מחפש תוכנה שיודעת אוטומטית לעבור על כל אחד מהלינקים ב-Favorites, ולמחוק אתרים שכבר לא קיימים (=לא מגיבים). מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by idofr,

אז ככה כול כמה דקות הוא נופל משאיר כמה ארורים מעצבנים ואז אני צריך להריץ אותו מחדש וזה ממש מעצבן אני לא רוצה לחשוב מה יקרה שאני גם ישחק (עוד לא הספקתי) נ.ב. תודה לאנשים שרשמו לי את האתר שלו\שלהם ותודה לכול האנשים שהגיבו ושלחו מלא תמונות (ממש סוף) לדיון הקודם שלי

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by maverick,

(walla) לכתבה

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by mishiago,

דוד שלי צילם את יום ההולדת של בתו במצלמת אינטרנט וכעבור שעתיים, עם תום המסיבה, הוא שם לב שהסרט תופס לו כ - 12 ג'יגה. האם יש תוכנה שאיתה יהיה ניתן לקבץ את הסרט למימדים ריאלים כמו 600 מגה עד ג'יגה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by nanu,

תוכנה להכנת כרטיסי ביקור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by HFDO5,

נגיד אני פותח סתם מסמך וורד חדש ואני רוצה לכתוב משהו זה לא מקליד אבל אם אני עושה עם העכבר כפתור ימני והדבק לטקסט שהעתקתי אז זה מדביק את הטקסט והכל בקיצור מה שנראה לי כאילו חלק מהמקלדת חסום שם וזה בכל התוכנות של האופיס אפשר להשתמש רק בפקודות עכבר מישהו יודע מה זה יכול להיות? ודרך לפתרון? מחכה לתשובות.. ???

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by guysh,

על מה אתם ממליצים? קאזה לייט? אימיול? ביטורנט? סולסיק? DC++???

10. שלום! הורדתי סרט מתוכנת bittorrent, וקבילתי שלושה סוגי קבצים: vob. ifo. bup. כאשר כל אחד מקבצי ה-vob שוקל כג'יגה, והשאר מאוד קטנים... למישהו יש מושג איך פותחים קבצים אלו על מנת שאפשר יהיה לראות את הסרט? אני בטוח שיש פה כמה שיודעים.... תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by Sub-sw32,

כרגע יש לי את שניהם!אבל במדיה פלייר שומעים פי 40 יותר טוב את הבאס,וב winamp הבאס לא מייודע מה או שהוא חזק מדיי או חלש מדיי. למרות שבאינמף יש הרבה אפשריות וחלקם שטויות. בקיצר אני צריך המלצה מ יותר טוב ומה עם יותר אפשריות.! *--תודה לכל העונה--*

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בווינדווס אקס פי והסיפור שלי הוא כזה... יש לי נורוטן 2003 מעודכן ומידי כמה שעות אני שם לב שמופיעות לי חלונות קטנים כאלה שאומרים שהנורטון סורק ושולח אימיילים כמו אלה למטה... אני לא משתמש באימייל של הא?ווטלוק אקספרס או בכל תוכנה כל שהיא של אימיילים שמגיעה עם הווינדווס או עם האופיס, ומידי פעם שאני לא נוגע במחשב למשך שעה או שעתיים על ה Taskbar שלי מתמלא מזה ותוקע לי את המחשב!!! מה זה לעזאזל??!!?!?!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by man,

בעצת חברי האנטי-מיקרוסופטי התקנתי את הדפדפן מוזילה בעברית (1.6)לא הגעתי לשלב של לינוקס אולי יותר מאוחר. בסה"כ נחמד - ממשק נוח ויעיל במיוחד שיטת הלשוניות. לעיקר- מתחילות לצוץ לי בעיות שונות: gamer- התמונות במסך הפתיחה לא עולות. warezfaw ו- pc-spot החלונות פשוט לא בפרופוציה נכונה לעומת אקספלורר (לעומת זאת llionetwork שיש לו עיצוב דומה ואחרים כן!) sumo volleyball אחי הקטן לא יכול לשחק בו עם מוזילה הוא דורש אקספלורר מהם הפתרונות לכול הבעיות האלה? דבר נוסף הייתי רוצה להגדיל את הגופן של הממשק כלומר קובץ(F) עריכה(E)- פשוט שיראה גדול יותר. בבקשה עזרו לי לשנות אותו עם פירוט של שלב שלב. תודה מראש לכול העוזרים (וגם למוזליה ישראל )!

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by d3vil,

שלום, כיודע הקובץ הזה אחראי על הסריקת איימלים ועל ההגנה האוטומטית של נורטון אנטיוירוס. השאלה שלי היא, כמה חשוב לאפשר לו גישה לאינטרנט, ועל מה זה יכול להשפיע?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  15. אוקיי, אז הנה כמה תוכנות שחבר המליץ לי, ואני ממליץ לכם אך מצפה לשמוע ביקורת ממכם: התוכנה הראשונה: Crystal Player - נגן מולטימדיה יעודי לסרטים, Crystal Player עובדת ישירות עם משאבי החומרה של DirectX, מה שמבטיח מהירות ניגון/פריימים גבוהה ביותר ולכן גם חלקה ואיכותית יותר. תומכת ב-4 מהירויות, מלווה בממשק קל ונוח ואפשרות לכיוון בהירות התמונה והחדות בנוסף הוא הנגן היחיד שמאפשר הגדלת כל הסרט על המסך והעלמת פסים שחורים ובנוסף תומך תמיכה מלאה בכתוביות בעברית (יש לבחור בפונט David). יש גם אפשרות להעלים את הפסים השחורים, וזאת ע"י כך שכאשר מפעילים את הסרט לאחר שהוא עלה לוחצים לחצן ימיני ובוחרים PROPERTIES ובמסך שנפתח לנו אתם לוחצים על החץ בשורה הלבנה הראשונה ובוחרים 4:3?TV (מומ…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by Access Denied,

איך ניתן להכין משיר mp3 רגיל שיר ללא מילים?? האם יש תוכנה כל שהיא שמסוגלת ליצור קבצים רק של מוסיקה ללא מילים מקבצי mp3?? אני צריך לצרוב את זה אח"כ וליצור פלייבק כמו קאריאוקי לצורך הופעה של חניכים שלי בתנועת נוער... אם למשהו יש דרך אחרת להציע לי אני אשמח לשמוע... ;D

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  17. כמתבקש מהכותרת, הבנתי שיש תוכנות שאחרי שהם נסגרות עדיין משאירות עקבות של DLL בזיכרון, איזה תוכנה מומלצת לניקוי DLL?

18. Started by Michael^_^,

תודה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by Dmentor,

שלום לכולם, האם יש אפשרות להוריד את ההודעה האוטומטית במסנג'ר: " לעולם אל תמסור את סיסמתך או את מספר כרטיס האשראי שלך בשיחה של הודעות מיידיות." והאם ישנה תוכנה שדרכה אפשר לשלוח הודעות SMS בחינם ולכל הרשתות. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  20. Started by ward,

יש לי בעיה בצריבת סרט AVI לפורמט VCD !! תמונה מצורפת

21. Started by עומרי המלך,

בבקשה אני חייב לדעת ולסדר את את הנרו שלי לעיברית..

22. Started by DJO,

יש לי בעיה שמלווה אותי כבר כמה שנים ואפילו המשיכה אחרי שקניתי מחשב חדש. אתר הבית שלי זה וואלה ואני קורא שם המון כתבות, לפעמים שאני פותח כתבה יש כמה מילים חסרות, שפשוט לא מופיעות, אני מגלה את זה לא כי יש רווח או משהו איפה שאמורים להיות המילים (אין רווח כזה) אלא כי אני פשוט שם לב שחסרה מילה ושזה לא נראה בסדר. אני עושה ריפרש לעמוד והכל מסתדר. קורא לי גם שאני מעיין בכתבות באתר הארץ. אני לא אופטימי, אבל אם יש למישהו מושג אז בבקשה.. ???

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by עומרי המלך,

בבקשה אני צריך לדעת ...... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by omrit,

שלום, ברשותי NORTON INTERNET SECURITY 2004, הכל עובד תקין חוץ מהעובדה שכאשר המחשב עולה (לאחר RESTART), התוכנה עולה במצב DISABLE וצריך לעשות ENABLE ידנית... הבעיה היותר מציקה היא העובדה שקופצים בערך 4-5 חלונות בדקה המודיעות ש REMOTE COMPUTER מנסה להכנס למחשב שלי.... הפכתי את כל התוכנה, אך לא מצאתי שום דרך להוריד את ההודעות המציקות... שמופיעות גם כאשר שום תוכנה אינה פועלת... מישהו יודע איך אפשר להפטר מהם? נ.ב אם אני עושה BLOCK ALL אז הוא חוסם רק את אותה כתובת, אך כל פעם אני מקבל את ההודעה מכתובת אחרת....

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים