עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, יש לי כמה שאלות בנושא פלטפורמת הגיבויים של Ahsay אם יש מישהו שמבין בתוכנות שלהם כמו OBM ABS וכאלה.. אשמח לקצת מידע. תודה מראש לעוזרים.. (במידה ואני לא בפורום הנכון, אם אפשר להעביר לשם את הדיון, אני אשמח).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by XCG120,

יש לי את תוכנת ההצפנה הזאת לכמה קבצים הבעיה היא ששכחתי את הסיסמה ...מה עלי לעשות?האים יש תוכנה שיכולה לומר לי למשל מה ההתחלה של הסיסמא כדי לזכור את ההמשך או משהוא כזה? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by bishbish,

שלום, האם ישנה תוכנת עריכת קול שיש בה אפשרות (ממוכנת עד כמה שניתן) לחילוץ דיבור מתוך קובץ אודיו המכיל הקלטה? ישנם מקרים בהם שומעים את הדיבור חלש ויש הרבה רעשי רקע, ורציתי לדעת אם יש כלי זמין לכך או שרואים את זה רק ב- CSI :-) תודה דרך אגב, אתר מעולה, לומד ממנו ומהמגיבים פה הרבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Adi Izhaki,

שלום, שיניתי כמה הגדרות במצלמת וידאו שלי בטעות, לאחר מיכן צילמתי וכשהורדתי את הסרטונים למחשב ושמים play אז הסרטונים רצים בהילוך מהיר. מישהו יודע עם איזו תוכנה אפשר לסדר את זה? ואיך? זה מטיול באירופה וזה ממש חשוב. בתודה מראש עדי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. קודם כל אני מצטער אם השאלה לא ממש מתאימה לפורום. לא מצאתי פורום מתאים יותר. לעניינינו: עבדתי עד לאחרונה עם מסך CRT על רזולוציה של 800*600(כן, כן :-)). המסך התקלקל וקניתי LCD 21.5 . הרזולוציה הנטיבית שלו היא כמובן 1920*1080. הכל טוב ויפה, אך יש בעיה אחת: כל סרטון, שהרזולוציה שלו פחותה מ1080P- נראה על הפנים. אם מדובר ב1024*768 אז מילא זה עוד סביר, אך סרטונים ברזולוציות ממש נמוכות הופכים לבדיחה. אם אני מפעיל בגודל המקורי, אני מקבל מלבן קטן באמצע המסך. אם אני "מותח" את הסרטון על פני המסך, מתקבלת תמונה מפוקסלת. השאלה היא, האם ישנה "מניפולציה" כלשהי, שתאפשר לי להריץ את הסרטונים האלו בצורה סבירה יותר, על מסך שכזה? אולי נגנים מסוימים יודעים לעשות איזושהי קומפנסציה, שתשפר את המראה…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by SPONER,

http://www.officedepot.co.il/Product/office-365-personal-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9-%D7%90%D7%97%D7%93 תודה עריכה חח לא קראתי טוב, עכשיו אני יודע שזה לשה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by iSolt,

בעבר לא היתה לי בעיה לנגן שירים עם יוניקוד בנגן, כרגע אף שיר לא מתנגן אם הוא כולל תווים שלא באנגלית/עברית Sexion D'assaut Feat. Dry - Cérémonie.flac לדוגמא לא מתנגן, מחיפוש בפורום שלהם הבנתי שמדובר בבעיה שקיימת 7 שנים, מישהו מכיר פתרון? הרי אי אפשר לשנות שמות למאות שירים ובטח שלא לשנות את שפת המערכת (לתוכנות שאינן יוניקוד) כל דקה לשפה אחרת אל תציעו נגן אחר.

8. Started by bati6,

אני מנסה לשלוח תמונות לחבר שלי שגר בחול, יש תמונות שהוא מצליח לשלוח ויש תמונות שלא, למה ככה? יש מגבלה לסקייפ בשליחת תמונות? הגודל של התמונות שהוא כן מצליח והגודל של התמונות שהוא לא מצליח, אותן גודל. אפילו אלה שהוא מצליח גדולות יותר. מה שכן שמתי לב, אלה שהוא לא מצליח לשלוח זה תמונה לאורך ומה שהוא כן שולח אלו תמונות לרוחב תודה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by huber,

שלום חברים. אני מעוניין להקליט שיחת ווידאו בסקייפ. הרשת מלאה בפתרונות, אבל אני מבקש המלצה אישית על תוכנה שמישהו ניסה כבר. תודה מראש.

10. שלום. נכנסתי לאתר השוואות הביצועים הזה: http://www.futuremark.com/hardware/cpu שהבנתי שאמור להיות אמין ברמה גבוהה. אני רואה מעבדי מובייל מסדרת U של אינטל עם יותר נקודות מאשר מעבדי HQ. יש הגיון או שאלו שטויות?

11. Started by מדיה גלקסי,

מישהו מכיר ויכול להמליץ על תוכנה ידידותית למשתמש לצורך הקמת קטלוג וביצוע הזמנות ע"י אנשי מכירות ו/או לקוח סופי.

12. הי , ברשותי לפטופ של דל , מעבד i7 עם ווינדוס 10 עליו מותקן קודי גרסה 15.2 . התקנתי הרחבת וידאו של ג'נסיס וברב המקרים היא עובדת בצורה טובה . לעתים כאשר אני בוחר לטעון סרט או סדרה אז העגול של הטעינה מסתובב אך הוידאו לא נטען . בנוסף התקנתי הרחבות של kodi popcorn,kmedia,pulsar ובכולם כאשר אני נכנס לתוך ההרחבה זה מצליח אך כאשר אני מנסה לבחוא most popular או כל בחירה אחרת מתקבלת שגיאה :unable to connect ולאחריה שגיאה : למידע נוסף יש לעיין ביומן הרישום . מה עליי לעשות על מנת לפתור את התקלה ? מצורפת תמונה .

• 0 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. Started by duduyamin,

שלום, נתקלתי בבעיה בוורד כאשר נפתח מופיע לי DOT4 אך מבטלים את זה?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  14. ביום חמישי האחרון, הרצתי Junkware Removal Tool במחשב של אימי, כדי לזהות שאריות אפשריות של נוזקות. לתדהמתי הרבה, בדוח של התוכנה, התברר לי כי התוכנה מחקה את התוכנה Free Youtube Downloader שאחי התקין שם. מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by Nim LAIK,

היי חייבת עזרה דחוף! יצרתי אנימצית עיגול מסויימת באפטר אפקט : ראשית לחצתי על SHIFT ועל צורת האליפסה ולא ניהיה לי עיגול שווה אלא נישאר לי אליפסה . שנית, שיניתי ידנית את הצורה לעיגול וביצוא הקובץ למדיה האוביקט נראה שוב אליפסה אשמח לעזרה?! תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. תוכנה המאפשרת שליטה קולית ע"י הקלטת פקודות או הכתבת פקודות, יש חיה כזאת? זאת אומרת שאפשר להכתיב לה פקודה של טקסט ולהכתיב לה גם תגובה לפקודה זו , מעין צ'אט עם המחשב... ? לדבר עם המחשב נקרא לזה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום אני מעוניין בתוכנה חופשית שתקליט תזוזות ופקודות מקלדת עם תמיכה בעברית (ע"מ לבצע פקודות מאקרו) דרושה תוכנה חופשית אשמח להמלצות ממי שהשתמש. תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  18. גוגל משחררת אלגוריתם חדש, Brotli, אותו תשלב בדפדפן הכרום שלה על מנת לשפר את הנצילות ואת מהירות התגובה שלו דפדפן הכרום של גוגל קיבל עם הזמן תדמית של צרכן משאבים מאסיבי, אך נדמה כעת שלגוגל יש פתרון עבור זה, אחד שצפוי לעזור לא מעט: אלגוריתם חדש המבוסס על כיווץ לו היא קוראת Brotli, והוא ישולב בדפדפן הכרום שלה בקרוב. אלגוריתם ה-Brotli עושה שימוש בשיטה בה הוא קורא את הנתונים מהשרתים למינהם ומגיש אותם לאחר קיבוץ מסוג Loseless, בדומה ל-Gzip. במקרה זה, מדווח שהאלגוריתם החדש שלה מגיע לאחוז שיפור של 25% בהשוואה לאלגוריתם ה-Gzip המקביל. האלגוריתם החדש שמיש עבור כל סוג של מידע, אך כיצד זה יבוא לידי ביטוי כאשר יוטמע בדפדפן הכרום? ראשית, צריכת המשאבים של כרום צופיה,…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by iSolt,

windows photo viewer הגלריה של 7 ו8 (לא זמינה ב10 בלי הפעלת קוד רג'יסטרי שמאפשר אותה ב10) כשמגדילים את החלון וסוגרים אותו, הוא נפתח בחזרה כחלון קטן במרכז המסך. איך מתקנים וגורמים לו להפתח בחלון 'מוגדל' ולא מוקטן? כשאני מגדיל, וסוגר זה לא שומר את ההגדלה ולא פותח בחלון מלא הבאג דווח לפני שנים הנה כאן http://www.neowin.net/forum/topic/817242-nice-bug-in-windows-photo-viewer-windows-7-rtm/

20. שלום לכולם, בעבודה הותקן לאחרונה גרסת cc של אינדיזיין, אנחנו בונים קבצי אינדיזיין ובסוף התהליך ממירים אותם לוורד עם עיצוב דומה. עד כה הכל הלך בסדר, היינו ממירים דרך export to rtf, אבל כשממירים בתוכנת cc קובץ הוורד שנוצר הופך את הטקסט לג'יבריש!!! איך אפשר להמיר לוורד ולקבל טקסט תקין באינדיזיין cc?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by zin6,

כאשר אני בונה טופס וממלא אותו בעברית העברית נעלמת מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  22. יש במחשב של אבא שלי בעייה עם סקייפ שאין במחשב שלי: סקייפ מבקשת ממני בכל הפעלה להקליד את שם המשתמש והסיסמה שלי, ולא מאפשרת לי לשמור אותם, כך שבהפעלה הבאה, לא אצטרך להקליד אותם. ניסיתי לבצע הסרה עם Revo Uninstaller והתקנה מחדש, וזה לא עזר. איך פותרים את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by רקיע,

איזה אתר פרוקסי מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by binyamins,

אני מקבל דרכו מיילים מחמישה כתובות שונות יש לי 30 מיילים ואני לא יודע ממי זה מגיע יש דרך שלכל כתובת יופיע inbox, outbox, וכו' ? לא אחד לכל המיילים ... תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by SaXtoR,

היי הדיסק און קי נדפק עם חומר עליו, ניסתי כבר את התוכנות EASEUS Data Recovery , Find and Mount, Ontrack EasyRecovery Enterprise, Recuva ועם אף אחת מהן לא הצלחתי לשחזר / להפעיל בחזרה את הDOK יש תוכנה אחרת שיכולה לעזור? זה הגיע כבר למצב שאפילו לא ניתן להיכנס לכונן, לדעת מה הגודל שלו וכו' - לא משנה באיזה חיבור USB במחשב מדובר בSP Jewel J10 64GB (סיליקון פאוור), הורדתי מאתר החברה תוכנת שיחזור שלהם(UFD Recover Tool) אבל היא נתקעת ובUPDATE זה לא עושה כלום תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.