תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שינוי מימדים של תמונה (ממרובעת לרחבה)ללא פגיע באיכות או איזה תוכנה יכולה לעזור
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייברים למדפסת/מכונת צילום/פקס מדגם Arficio fx10 של חברת RICOH לWIN98. לא מצאתי באתר הרשמי, ואני מקווה מאוד שבכלל קיימים דרייברים כאלה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי נגן MP3 מסוג Nike psa[128max Player. עד לא מזמן עבדי איתו סבבה והכל היה בסדר. לא מזמן פרמטטי את המחשב - ומאז אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הנגן (שמתחבר עם USB כמובן). אני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק המקורי - אותו אחד שהתקנתי איתו פעם קודמת - אבל עדיין המחשב לא מזהה את הנגן ובמחשב שלי - ברכיבי החומרה, הוא מפיע כרכיב USB לא מזוהה. ניסיתי להתקין עם הנגן מחובר ולא מחובר, ניסיתי להוריד גירסה אחרת של הדרייבר מאתר החברה - אך זה לא עזר. ניסיתי גם להסיר את הדרייבר, ולהתקין את הנגן דרך הוספת חומרה - אבל אז ששלחתי את המחשב לחפש את הדרייבר בדיסק התקנה של הנגן - קיבלתי הודעה שאין בדיסק את הדרייבר המתאים (!?). יש לציין שבהתקנה רגילה של הדרייבר הכל עובר חלק בלי חלנות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את המשחק Rising Eagle תמונה של הבעיה http://www.picup.biz/viewer.php?file=1icchzgukuxvplynfih.jpg אני מנסה את GTA ומקבל את התגובה הבאה: failed to initialise direcinput מה קורה למחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אין מה לעשות הבית ספר שלי דורש דיסקטים ולי אין ברירה... בגלל זה אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה של פירמוט ותיקון דיסקטים. האופציה בווינדוס לא עובדת כמו שצריך משום מה... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוכל להסתנכרן מהמחשב לסנדיסק סנסה E250 שלי ואני יוכל להעביר אל הנגן מוזיקה. WMP לא עובד אצלי אז תנו משהו אחר.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מכבה את המחשב כשהדפדפן פתוח עם Youtube ו-Netflix. כשאני מדליק את המחשב, עוד במסך Login הפרק הבא או נוכחי מתחיל להתנגן.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים לאימיול ולicq בקספרסקי? יש לי ראוטר של msi והפורטים פתוחים בו...
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח סקינים מהסוג הזה ואני לא יודע למה שאני פותח אחד הוא חוזר לי אוטומטית לסקין הרגיל של ווינאמפ זה קורה רק בסקינים מהסוג הזה כאלה שהמבנה שלהם הוא לא כמו המבנה הרגיל של ווינאמפ(כפתורים>אקולייזר>רשימת שירים). הנה דוגמא לאחד WAL http://www.winamp.com/skins/details.php?id=142664 עריכה: הורדתי את הגירסה האחרונה של הווינאמפ לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש תוכנה לניהול משרד / ניהול יומן ממוחשב בדומה לאאוטלוק קודם כל, איך ניתן להשתמש באאוטלוק לצורך יומן ללא שרת דואר? דבר שני, אילו תוכנות יש בשוק לנושא זה חינם ואילו בתשלום אשמח לקבל קישורים ותמונות ושמות תוכנות תודה מראש Retaliator
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
- מעתיקה כל קובץ או תיקיה שלא קיימים ביעד - מוחקת ביעד כל קובץ או תיקיה שלא קיימים במקור - מדלגת על כל קובץ או תיקיה שזהים בשני הצדדים המטרה: יצירת תיקיית גיבוי שזהה לחלוטין לתיקיית המקור - תוך ביצוע מינימום פעולות העתקה. המטרה היא *לא* סנכרון דו-כיווני. אני מעדיף תוכנה חינמית, אבל מוכן לשלם עד $20 לתוכנה שעומדת בכל הדרישות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התוכנה ICALL אני לא מצליח להיכנס עם שם וסיסמא
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני עושה גרף מערום של עמודים ואני רוצה לשים מעל לכל עמוד את הערך הסה"כ שלו וליד כל חלק את האחוז שלו מהסך הכל האם מישהו מכיר דרך לעשות את זה שהיא לא עבודה שחורה של לערוך כל תיבה ותיבה בגרף מצורפת דוגמה עם התוויות שהוא כן מוכן לעשות כמו שאמרתי אני מעוניין להחליך את המספרים שרשומים ליד כל חלק באחוזים מהכולל התמונה אומנם באקסל 2003 אבל אם קיימת אפשרות לעשות את זה ב2007 או בבטא של 2010 זה יעזור לי גם תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ליצירצ בלוק מי לדוגמה (מישהו יודע את השם של התוכנה בתמונה ??)
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה פשוטה מאוד וחינמית שיכולה לחתוך סרטים וגם להדביק. משהוא ממש פשוט תודה מראש דידו
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן חברה יש למישהו איפה אפשר למצוא tutorials טובים לעבודה עם fl studio אין לי מושג קלוש בתוכנה הזאת ואני מת לדעת לעבוד איתה, המוזיקה שאני רוצה ליצור היא היפ הופ.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני בכיתה י"א בגמגת תקשורת והתמקצעתי בעריכה.. עכשיו בסרט גמר שלנו יש קטע שאנו משתמשים בבלו סקרין ואני אשמח אם תתנו לי טיפים לעריכה עם בלו סקרין.. כדאי להשתמש דווקא בסקרין בצילום עצמו בכחול או כמו בקליפים לחפש אחד ירוק חזק? אשמח גם אם תתנו טיפים כללים בעריכה ותתנו שמות של אפקטים נחמדים שאתם משתמשים בהם..
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש איזה גאדג'ט לסיידבאר שמביא לשמור כל מיני קיצורים לתוכנות כמו OBJECTDOCK? ובכלל מישהו יכול להביא המלצות לגדג'טים נחמדים שאפשר לשים על הסיידבאר?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי dbpower שהיא מעולה אבל לא נראה לי שזה ניתן לביצוע איתה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איך סורקים פאבים של FTP? אני רוצה לחפש קבצים מאוד נדירים, ואני יודע שאפשר לסרוק דרך הדוס תווך מסויים של איי.פי של פאבים.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! במחשב שלי (XP) ישנה תופעה מוזרה ביותר שהתחילה בשלב כלשהו. כאשר אני פותח את סייר Windows (זה שמשמש לניהול הקבצים במחשב, שמופעל ע"י "המחשב שלי". לא Internet Explorer), אני מצליח לעבוד איתו בין 20 שניות לשלוש דקות, כי אחריהן הוא פשוט נתקע וקופא, לא מסיים את הפעולה שהתבצעה וגם לא מעדכן את הגרפיקה שלו במעבר בין חלונות... אי אפשר לסגור אותו. כדי להמשיך לעבוד אני צריך לפתוח חלון סייר חדש ולעבוד איתו עוד כמה דקות, וכך הלאה... )-: לאחר חקירה ראיתי שמה שפותר את הבעיה הוא פשוט: להתנתק מהרשת! ברגע שאני מנתק את כבל הרשת (או מכבה את הראוטר, או מתנתק תוכנתית. כל פעולה שגורמת למחשב להרגיש ש"כבל רשת מנותק") - הסייר חוזר לעצמו ואני יכול להמשיך לעבוד כמה זמן שאני רוצה. ברגע שאני…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ASUS A8N VM ועכשיו לא הורדתי לו דרייברים חדשים עד היום אז משהו יכול להגיד לי אם אלה הדרייברים החדשים בשבילו?? http://www.nvidia.co.uk/object/nforce_nf4_430_410_winxp32_8.26_uk.html ובקשר לדרייברים של הכרטיסי מסך שאני מוריד אותם עכשיו למה הדרייבירים שוקלים כפול פתאום??
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון? מישהו מכיר? האם הנורטון עדיפה או שזה פופולארי אז כולם הולכים על זה?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-