עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hellyeahmofo,

אני באמצע הורדה של כמה קבצים אם אני מסיר את התוכנה ומתקין את הגרסה האחרונה , זה דופק לי את ההורדות? ועוד שאלה , מה זה סימן קריאה אדום ליד קובץ

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  2. יש פקודה כזאת אני זוכר מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by gshhar,

יש לי Nero Express

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

האם קיימת כזו תוכנה שנותנת לשנות רזולוציה רק עם סיסמא?

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by tavor21,

אני רוצה לקחת סרט ושתוכנה תפצל לי את הסרט לתפקידים של קולנוע ביתי יעני כל הדיבור שיהיה קובץ אחד , כל האפקטים קוץ שני וכך האלה בתודה אני חושב שאין תוכנה כזאת אבל אני מבקש ממכם עזרה זה מאוד נחוץ לי

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by 1immortal,

אני לא מוצא בשום מקום תוכנה שתוכל לקודד לי AAC תקני . אם מישהו ראה , או מכיר תוכנה כזאת , אודה על יחוס לאתר או לשם של התוכנה . תודה יאבל

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

אצל אחותי מותקנת המדפסת dj3650 של HP, הדיסק שמלווה עם המדפסת, לאחר ההתקנה והכל, משום מה כל התפריטים והאפשרויות הקשורות למדפסת, כל הקונפיגורציות והחלונות, או בסימני שאלה..או רוסית. ההתקנה עצמה בעברית אפילו, ממש הכל..אבל כל השאר ברוסית...יש למישהו מושג למה ? ועוד שאלה קצת יותר קשורה לפורום אחר אבל עדיין בנוגע למדפסת. היא לרוב נגיד יש לי מסמך ב PDF כלשהו וכשאני בא להדפיס אותו אז לוקח שנה עד שהיא מחליטה להדפיס, היא מכינה את עצמה עם הדפסת דפים מוזרים ולאחר אולי חצי שעה שעה היא מדפיסה (לבסוף).. למה ?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  8. לאחר זמן רב מאוד שבו לא התעסקתי עם בניית אתרים ( :-X ) רציתי בימים האחרונים לבנות כמה עמודים חובבנים ופשוטים לתמונות וכו'. הוצאתי את הFront page express מהבוידם (כמה טוב ששמרתי אותו על דיסק כי אחרי האקספלור 4 או 5 העלימו אותו) ונתקלתי בתופעה שכאשר כותבים טקסט מסויים ואחר כך מנסים להחזיר את הסמן לאמצע שלו הכתיבה\מחיקה שתעשה תיהיה inverted ותעשה בדיוק בצד השני של השורה (נגיד כתבתי "אבגדהו", שמתי את הסמן על הב' וכתבתי ת' אז היא תכתב אז הה') . לא זכרתי את הבעיה הזאת מהתקופה שהרצתי את התוכנה על ה98SE אז תיארתי שהתוכנה קצת דפוקה בגלל שהיא מיושנת ולכן הורדתי את הדמו של הDreamwever האחרון וגם שם נתקלתי באותה בעיה למרות שכל ההגדרות encoding כביכול מוגדרות. האם אלו בעיות שתמיד ה…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by FARKASH7,

איך אני יכול לתקן את הוירוס הזה האנטי ווירוס שלי מזהה אותו אבל לא מצליח לתקן אותו קוראים לו win32.jeefo בבקשה אם למישהו יש איזה אנטי ווירוס אחר בחינם שיצליח או איזה משהו שמוחק אותו כמו הFIXBLAST שמחק את הרירוס של ה60 שניות. תודה רבה לעושרים הווירוס פשוט התפשט בכול החשב

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. חוץ מאייסיקיו,יש למישהו משהו?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. שלום רב! השאלה היא: האם אפשר לשנות את הצלילים המעצבנים של הICQ? כי הם ממש נמאסו עליי, אני כבר לא סובל את זה!!! יש מצב לשנות את זה? תודה מראש! ד"א אני משתמש ב ICQLITE

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Blue Omega,

הייתי רוצה לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם כדאי להתקין את BitDefender Professional Edition v7.2 ? אם כן/לא אז למה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

http://www.mirc.co.uk/get.html במקום גרסה 6.12 המלאה בבאגים , אגב , עם מישהו עדיין עם גרסאות 6.0 - 6.03 ו 6.11 להחליף מייד , כי יש backdoor בגרסאות האלה שדרכו אפשר להריץ סקריפט שסוגר לכם את המירק , ובכלל עדיף לא להשתמש במירק בגלל היוצר שהוא פיני פרו - ערבי אנטי ישראלי ואם אתה לא יכולים להשתשמש בתוכנות אחרות , כי באמת מירק זו סה"כ הממשק הכי נורמלי שהתנסתי בו אז כמובן פשוט אל תרכשו את התוכנה if you know what i mean

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by mosfos,

שלום! פעם ראשונה בפורום זה. רק אתמול התגברתי על בעיית low id ושמחתי כל כך- כי חשבתי שמעתה אוכל להוריד במהירות גבוהה ביותר (כפי שקראתי שקורה לאחרים) אך, איזו אכזבה. אומנם כתוב: high id אך המהירות לא השתנתה בכהוא זה!! האם יש אפשרות להגביר את מהירות ההורדה? מה עושים? אם יש כבר תשובה במקום כלשהו בפורום זה או אחרים, אנא הפנו אותי כי לא מצאתי. תודה על תשומת הלב

• 14 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

אהלן! יש לי אינטרנט 1.5 פיירוול של BLACK ICE פיירוול של נורטון אינטרנט סיקיוריטי ומודם של סמסונג....... עכשיו היה לי אמיול 3.2 של ליונטוורק וזה הוריד לי בממצוע של הכל 25 קילו לשניה.......... עכשיו קראתי מה שST!NG אמר אז החלפתי לגירסא של LSD שיניתי את ההגדרות כמו שהוא אמר רק באפלוד נתתי 24 ולא מוגבל.... עכשיו זה לא מוריד............. זה מתחבר לי לסרברים הכי דפוקים של 400 פינג........... וכתוב לי LOW ID.......... מה לעשות? אהה ואני משתף 17 גיגה ובטמפ של האימיול יש 7.21 גיגה אני מעלה בסביבות 10........ עזרה!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shuy,

איזה עוד תוכנה טובה קיימת בשוק? תודה!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by zodiac,

בעבר פניתי פה כדי לקבל המלצה לחוסם באנרים, והמליצו לי על toolbar של גוגל. היום פתחתי מייל ביאהו ועם המייל קיבלתי toolbar ידידותי ונוח מאוד עם חוסם באנרים מעולה, (יותר טוב משל גוגל) אני רוצה להודות למי שהמליץ על toolbar בכלל , כי רק דרככם נודע לי על האפשרות הזו

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by tom123,

האם יש תוכנה כזאת שאתה בוחר בה תוכנה שתישתמש בזיכרון הפנימי לא בהארד דיסק...?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  19. Started by netanel,

שלום ברצוני להתקין תוכנת פטו שופ במחשב. אפשר לתת לי את הקובץ שמתאים למערכת ההפעלה Windows Xp תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ward,

יש לי בעיה בתוכנת נירו גרסה 6 כשאני מנסה לצרוב דיסק של SVCD הוא מציג לי שיש מקודד חסר והוא MPEG 2 מאיפה אני יכול להוריד תמונה מצורפת ... סליחה אם הכותרת לא היתה מספיק טובה אבל פשוט הבעיה ב NERO לא מצאתי כותרת יותר טובה מקווה שעכשיו יותר טוב !! סליחה ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by Wiz01,

בבקשה אם מישהו יכול , אפשר לינק לתוכנה שתיצור לי התקנה בסיסית של קובץ אחד בלבד מכמה קבצים, ואם אפשר שתהיה פשוטה ואת אתר הבית שלה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  22. יש לי קובץ data base שעובד אך ורק כאשר מריצים אותו עם access 97 ועם windows 98 (ואל תשאלו אותי מה הוינדוס קשור... כי לא עובד עם אקס פי..) כאשר אני מנסה להריץ אותו באחת הגרסאות המתקדמות יותר של אופיס (2000, XP, 2003) הוא נותן לי אפשרות להמיר את הקובץ... אך לאחר מכן הוא מודיע לי שהקובץ פגום ולא מעלה כלום... מה ניתן לעשות??

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  23. חבר שלי אומר שהיא הרבה יותר איכותית בניגון MP3 והיא גם ממש נוחה מה דעתכם ואולי למישהו יש שם מלא או יכול להגיד מאיפה להוריד? בבקשה זה די דחוף הWINAMP אוכל זיכרון כמו פיל והוא ממשיותר מידי כבד בישבילי... אני צריך משהו פשוט וידידותי אומרים שהתוכנה הזאת יותר טובה באיכות הניגון ויותר קלה בהרבה תגובות בבקשה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by KRS1,

אני מעוניין שיהיה מעבר אוטומטי בין visual plugins בלי שאני יצטרך לגעת במחשב. אפשרי?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  25. חבר'ה מצאתי תוכנה יותר טובה אפילו מהקאזה הפרוץ ככה שכל מה שנשאר לכם לעשות הוא להיכנס לקרוא את חוקי הפורום ולהוריד את התוכנה ולהתפנן בהצלחה חברה ותגידו לי מה אתם חושבים עליה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים