עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by K0sTa,

שלום יש לי וירוס מעצבן שגורם להקפצת חלונות ומאמץ את המעבד עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי את זה ניסיתי לעשות את מה שכתוב שם אבל ברגע שאני מגיע למצב של SAFE MODE אז המחשב עושה לעצמו ריסט ועולה במצב נורמאלי ... אשמח לפיתרון

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אמא שלי רוצה לקנות לאחי הקטן ליומולדת שלו לוח כתיבה אלקטרוני (לציור, הוא אוהב לצייר). התחלתי לחפש קצת על העניין ונתקלתי בדילמה - מצד אחד יש את הטאבלטים הזולים בסביבות ה 300 שקל שאני לא יודע אם הם יעשו את העבודה - הם נוחים? עד כמה הם מדויקים? מצד שני יש את הטאבלטים היקרים יותר שמגיעים אף ל- 1000+, שבמחיר הזה אני כבר הייתי שוקל לעלות במדרגת מחיר ולקנות טאבלט אנדרואידי לבית - אך האם יש בכלל אפליקציות לשימושים כאלה? יש לטאבלטים כאלה (galaxy tab 10.1 לצורך העניין) רמת דיוק מספקת לזה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by miki891,

אני מנסה לעלות בדוס.ורואים טבלה רשימה הרבה ולא יודע איזה מיהם הוא הנכון. אני מחפש אופציה שניקרא ProduKey 1.50 בקטגוריה passwords tools. הרשימה לא מדוייקת.לא מצאתי תוכנה שניקרא ProduKey 1.50. איך אני מוצא אותו ברשימה? בתודה מראש מיכאל

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by Noririco,

האם קיימת תוכנה לצפייה ישירה בסדרות באיכות גבוהה??

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  5. יש לי windows xp professional 32 bit והתקנתי דרייבר אבל כנראה שהוא לא עובד כי אני לא שומע כלום יש לי את הדרייבר vinyl ac'97 coded combo driver (WDM) מותקן כבר במחשב.. אני צריך דרייבר לכ. קול הזה, תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

שלום מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להקטין גודל (MB) של קובץ PDF? מדובר בקובץ עם כמה עמודים שהוא בערך 4MB ואני רוצה להקטין אותו לפחות ממגה

• 4 תגובות
    • 26.2k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי הורדות בפיירפוקס שנתקעות על "few seconds remaining" ופשוט שום דבר לא קורה, חלק מהורדות נתקעות וחלק מסתיימות בהצלחה. הדבר מתרחש באקראי ללא תלות בסוג הקובץ. ביטלתי את סריקת הוירוסים של פיירפוקס אך זה עדיין קורה. פיירפוקס 3.6 - עודכן לגירסה 5 וינדוס 7 פרו 64. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום אני עברתי מ bsplayer ל vlc עכשיו אני רואה שיש jump forward כמה אופציות לקפיצה קדימה עכשיו שאני עושה שיפט וחץ ימני לזוז קדימה זה זז קדימה ולפתע וחוזר אחורה. משהו מוזר ב bsplayer פשוט הייתי לוחץ חץ ימני והסרט היה נע קדימה פה משהו לא מובן לי עריכה : בדקתי והקבצים האלה ספציפית לא מסתדרים עם vlc

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by Zeev86,

אם אני מתקין virtual machine, האם מערכת הפעלה וירטואלית תקבל IP משלה?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  10. אפשר לחיות עם זה אבל זה עדיין מציק... המסך נהיה שחור ל-2-3 שניות בכל פעם שפותחים או סוגרים סרט ניסיתי להחליף קודקים, דרייבר לכרטיס מסך ניסיתי גם במדיה פלייר וגם ב BS Player המפרט: E5500 nVidia 8400GS 1GB RAM מסך LCD19" מעפן של חברה לא ידועה (ProVision)

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  11. התוכנה של HP פשוט זועה, עובדת לאט. גם כן אפשרויות עריכת הטקס מוגבלות ועובדות לאט גם כן. יש תוכנה צד ג' שעושה את העבודה טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. עד היום השתמשתי ב BSPLAYER אבל הוא קצת נמאס עליי וחשבתי לגוון קצת. יש איזה נגן מומלץ לסרטים על המחשב שמחובר לטלוויזיה גם לפעמים? ראיתי פה לפני כמה זמן המלצה על איזה נגן HD למחשבים קצת חלשים יותר אבל אני לא זוכר איך קראו לו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בשמחה רבה התקנתי את גרסה 5 של Thunderbird ונחרדתי לגלות את הtheme החדש! ככה נראה החלק העליון של המסך וכן, התפריט (מלל) נראה מחורבן כי ככה הם עשו אותו.. מישהו מצא פיתרון לזוועה הזו? איך מחזירים את הtheme של גרסה 4?? דיון תלונות ארוך מאוד בנושא עם כמה פתרונות חלקיים http://getsatisfaction.com/mozilla_messaging/topics/thunderbird_5_default_theme_on_windows_7_looks_like_a_pile_of_emesis

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by evy,

אהלן. יש לי את תוכנת bsplayer להצגת סרטים ,והבעיה היא שהתוכנה מציגה לי את הכתוביות בסדר הפוך. למשל במקום להציג "יש לי בי אס פלייר" ,היא מציגה "פלייר אס בי לי יש". איך ניתן לתקן את זה? לא מצאתי משהו כמו להפוך סדר כתוביות או משהו בסגנון, באפשרויות התוכנה. יש לציין שזאת הגירסא האחרונה של התוכנה.

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  15. אני משתמשת בתוכנת אקרוניס בגירסת HOME 2009.בזמנו כאשר הורדתי את התוכנה היתה אופציה ליצור מהקובץ דיסק. התוכנה צרבה לי דיסק ומאז אני מבצעת IMAGE ו-RESTORE בעזרת הדיסק.אני מבינה שאני יכולה לעשות את זה גם עם הדיסק און קי במקום הדיסק שצרבתי. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  16. כבר הרבה פעמים שאחותי (שלא מתמצאת יותר מדי במחשבים) צריכה תמיכה טכנית בכל מיני נושאים שקשורים למחשב, החלטתי פשוט להתקין אצלי ואצלה תוכנת Remote וכך יהיה יותר קל לשנינו. עכשיו חשוב שהתוכנה תיתן לי גישה מלאה למחשב שלה (admin) ושהיא תהיה קלה לתפעול מצידה של אחותי. תודה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  17. עריכה: Change log ---------- Version 1.1 build 44 - 26.08.11 Added window for manual input of desired currency. Added another option for the result window, now you can select if you want it to appear in the taskbar or near the mouse pointer. Added settings file. Added offline icon indicator until the program successfuly retrieves all the data from Bank of Israel. Fixed taskbar icon, it now appears once and not after every mouse click. Version 1.1 build 42 - 17.08.11 Added currency selection window if the program does not recognize its symbol (must be numeric). Added title with currency name to the result window in taskbar. Settings.xml file ----…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by CRYSMAN,

שלום לכם, יש לי סירטון ישן שצילמתי והוא עבד בסדר עד שיום אחד כאשר ניסיתי להפעילו הוא החל להתקע אחרי 30 דקות (משך הסרטו כ 3 שעות). ניסיתי כל תוכנה אפשרית כדי להפעיל את הסרטון וגם כמה וכמה תוכנות לתיקון קבצים, כגון: "ASF-AVI-RM-WMV Repair" "Avi Divx Wmv Real Mp3 Media Fixer Pro" "SolveigMM Video Splitter" כל התוכנות נתקעות ונסגרות אחרי בערך 15 %. הסרטון הזה די חשוב לי ואני מוכן אפילו לקנות תוכנה אם היא תתקן את הסרטון בוודאות. תודה רבה לעוזרים ! יום טוב

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by steve_morse,

שלום רב אני מחפש מתקן שגיאות כתיב לדפדפן אקספלורר 9. יש תוסף דומה לפיירפוקס השאלה אם יש תוסף חיצוני שמתקן לי שגיאות כתיב בעת כתיבה? הן בעברית והן באנגלית? תודה רבה, תום.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  20. הבעיה היא כזאת, התוכנה tuneup utilities 10 הייתה מותקנת לי על המחשב עד שיום אחד משהו נדפק בה וכאשר אני פתחתי אותה האייקון שלה היה מופיעה בצד שמאל למטה אבל על החלון עצמו לא נפתח. כאשר ניסיתי לפתוח את החלון הוא נפתח לשנייה ונסגר שוב. שום דבר שקשור לתוכנה לא נפתח, גם ההסרה שלה. ניסיתי לגשת לתיקייה שלה ולמחוק אותה אבל ברגע שפתחתי את התיקייה שלה החלון נסגר לבד. הדרך היחידה שבה הצלחתי למחוק את התוכנה היא במצב בטוח כאשר מחקתי את התיקיה עצמה. הבעיה שנוצרה מכך היא שכאשר אני מקליד tuneup utilities בחיפוש במחשב החלון נסגר לבד. גם כאשר אני מחפש באינטרנט tuneup utilities החלון נסגר לבד. חשבתי שכנראה מדובר בוירוס וכאשר ניסיתי לפתוח את Microsoft Security Client הוא לא נפתח למרות שהאייק…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  21. רציתי לשאול איזה אנטי-וירוס הוא הכי כדאי לי להתקין על המחשב שהוא לא יאיט את המחשב במידה גבוהה (כמה שפחות יותר טוב) ומומלץ. תודה מראש על עזרתכם.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. או קי איך אני מתקין את התוכנה מוסלו לחצתי על yes ונתקלתי במסך הבא תודה לעוזרים אני מחכה............

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  23. Started by אסף55,

האם יש למישהו קישור לדרייבר של HP MS 7050 ?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  24. שלום, במחשבי מותקן מעבד i-5 2300 וכן מערכת הפעלה Windows7. למחשב יש 2 דיסקים קשיחים: הראשי מחולק ל - 3 מחיצות: C עליה מותקנת מערכת ההפעלה, D עליה אני מתקין את כל התוכנות שלי ו - E עליה אני רושם את כל המידע שאני מייצר (דוחות, מכתבים וכו'). לדיסק המשני G אני מעתיק את כל הגיבויים. לאחרונה התקנתי ב - D תוכנת גיבוי אקרוניס 2010 גרסה 13, יצרתי ב - G שני אימגים אחד ל - C והשני ל - D. כשניסיתי לשחזרם באמצעות דיסק ה - boot של אקרוניס מיד הופיעה לי ההודעה הבאה: Error. Acronis True Image Home has not found any hard drive disk גםהניסיון ליצור את שני הגיבויים של סי ו - די בדיסק הראשון במחיצה אי הביאו לי את אותה הודעה. למה קוראת התופעה הזו ומה עלי לעשות כדי שאקרוניס יזהה את קבצי הגיבוי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by rob_roy,

מחשב ישן שלי הפסיק לפעול, אז לקחתי את הכונן הקשיח שלו וחיברתי למחשב החדש, ככונן דטה. היכן לחפש את קבצי השיחות הישנות, ובאיזה שם? מצאתי משהו שנקרא MessageLog, מסוג XSL, אבל כל נסיון לפתוח אותם מוביל אותי לדפדפן. התקנתי את המסנג'ר מחדש, אגב.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים