תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
סדרת שאלות נוב ברשותכם: הלוח אם הוא: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 והאם מה שמופיע בתמונה מס'1 היא הבחירה הנכונה לדרייברים? והאם באמת צריך להסיר את כל ההתקנות הקודמות כדי להתקין את החדש כמו שכתוב באתר? הכרטיס מסך הוא: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme לעשות את העידכון דרך LEADTEK או דרך אותו האתר של NVIDIA? ואם דרך NVIDIA הבחירה של תמונה מס'2 נכונה? והאם באמת צריך להסיר גם את הדרייברים של הכרטיס כדי להתקין את החדש? אגב יש תוכנה שעושה עידכונים באופן אוטומטי לכל הדרייברים במקום כל הבלאגן הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני בטוח ב100% שהבעייה שלי זה בגלל התוכנה הזאת.... תמיד אחרי שאני מתקין את התוכנה הזאת האייקונים של הסדרות שלי הפוכות... בוווידוס 7 יש אפשרות להציג סרטים כתמונות ממוזערות ולאחר התקנת התוכנה הם הפוכות... איך אני פותר את זה? השתגעתי כבר..
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
-
בס"ד שלום חברים, אני מנסה להתקין שרת לוקאלי sql וזה לא מצליח אפילו להטעין לי אותו. אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום.....
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי שירים שאני רוצה לחתוך קטעים מדוייקים מהם, לחבר אותם ביחד, וכמובן להקליט את הפרוייקט ולשמור אותו עם יכולת לצרוב אותו על דיסק לאחר מכן. לא חייב שזו תהיה תוכנה חינמים אבל חייב שיהיה להורדה גרסת נסיון לפני שאני רוכש. אני מעוניין ליצור שיר אחד המכיל קטעים שאני אוהב מכמה שירים. אז התוכנה צריכה להיות מדוייקת בחיתוך של השיר ובחיבור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בזמן האחרון בתוכנה FormatFactory והיא עובדת נהדר. לפני ימים אחדים ניסיתי להמיר קבצים ממצלמה חדשה, והיא פשוט לא ממירה אותם. תוך רגע זה מראה על 100% עבודה, ונוצר קובץ קטן שיש בו רק את הפריים הראשון של הסצנה. בקיצור, אשמח לדעת למה התוכנה לא ממירה או הצעות לפתרון הבעייה. צירפתי כאן את המידע המפורט על הקובץ שהתוכנה לא מסכימה לקודד. General Complete name : C:\Users\aaa\Desktop\éåí ëééê áòéï ãåø\ëì äñøèåðéí\P1000450.MOV Format : MPEG-4 Format profile : QuickTime Codec ID : qt File size : 72.4 MiB Duration : 19s 0ms Overall bit rate : 32.0 Mbps Encoded date : UTC 2011-10-17 16:48…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אנשים אני בשאלה חשובה שלא מצאתי עליה הרבה דיבורים, מהי תוכנת ה POP UP KILLER הכי טובה שיש? אישית אני משתמש ב - POPUP AD FILTER ו ב FREE SURFER. שתי התוכנות לא כאלה שצריך להגדיר איזה אתרים לסגור ואיזה לא, הם לבד סוגרות כול אתר. יותר נכון כמעט כול אתר! וזה ממש מעצבן ששתיהם פועלות לי, למישהוא יש המלצה להכי טובה?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה ממש מוזרה עם Macromedia flash לא חשוב באיזה גירסה. כל גירסה שאני מתקין על המחשב לא משנה איזה אחרי שאני מפעיל אותה אני מקבל את השגיאה הבאה ניסיתי להתקין על 2 מחשבים שונים לגמרי כמה גירסאות של הפלאש ותמיד אני מקבל את השגיאה הזאתי איך שאני מפעיל את התוכנה למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי סרט בלו ריי 1080P שהפס קול מקדים באיזה 30 שניות אני מחפש תוכנה להפרדת הפס קול ולהדבקת פס קול בסרטי HD תודה :
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי מסך 24 אינץ',הבעיה רשומה בכותרת,זה מן ממרכז לי את הדף באמצע. אפשר לטפל בזה או שהבעיה כאן היא הwide screen?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
התוכנה הרגילה שיש לרובנו על המחשב דרשה התקנה.. בדרך כלל מתקינים ב-C:\Program Files אז אני מחפש גרסה שלא דורשת התקנה שפשוט אפשר לחלץ את הקבצים בכל מקום במחשב ולהפעיל את התוכנה. אני מקווה שזה קיים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם יש איזושהי אפשרות שאני יכול להגיד לתוכנות ביטורנט שברגע שיסיימו הורדה של קובץ אחד, שמיד יתחילו להוריד קובץ שני? אם נגיד הורדה אחת מסתיימת באמצע הלילה, איך להגיד לביטורנט מבעוד מועד, שברגע שיסיים הורדה אחת, שיתחיל את השנייה? לצורך העניין אני משתמש בביטורנדו ובביטלורד. מגוון כל הזמן.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לאחר התקנת הרידר אין אפשרות לפתוח אותו ואז גם האקספלןרר נסגר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
התקנתי לידידה שלי ת'מחשב מחדש.. הכל טוב ויפה.. בהתחלה לא מצאתי את הדרייברים שלה באינטרנט אז ניסיתי להתקין חלופיים.. וכשהתקנתי ת'כרטיס קול מובנה REALTEK HD הוא נתקע באמצע ומסמן לי אותו כבעייתי בניהול התקנים (סימן קריאה צהוב) אחרי זה מצאתי באינטרנט את הדרייבר המדוייק שלה.. הורדתי אבל הוא לא נותן לי להתקין.. כל הזמן אומר שיש איזו בעיה.. או שמראה שזה מתקין ואז זה נשאר אותו דבר.. כשעושים הסרה של הדרייבר הוא כל הזמן מתקין מחדש יש את הדריבר הקודם ולא נותן לי להתקין את הדרייבר הטוב... המקורי אני יודע שאני צריך להסיק קובץ INF מאיפהשהו.. אבל אני לא יודע מאיפה ואיזה קובץ בדיוק.. איך אפשר לדעת..??? או בדרך אחרת להסיר לגמרי את הדרייבר.. ולהתקין את החדש....
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. בלי להכביר במילים, כמו בכותרת - מחפש תוכנה להצפנה של קובץ יחיד (במקרה זה, קובץ טקסט פשוט). מהי התוכנה המומלצת ביותר? תודה ושנה טובה
-
- 18 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן... כשאני מסה להפעיל סרט בתוכנה אז מופיעה לי הודעה שגיאה...(מצורפת תמונה) מישהו יודע ממה זה נובע? מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה את אותה העבודה זאת אומרת שאני יוכל להפעיל סרט ולהוסיף לו את התרגום שלו שזה שני קבצים בודדים.. אגב הסרט שאני מנסה להפעיל פועל לי רגיל בתוכנה media player classic תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הסמל של העוצמת קול נעלם לי ושאני מנסה להחזיר אותו דרך לוח הבקרה כתוב לי לא פועל ואין אפשרות להחזיר אותו לפעיל
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי סרט ב45 קבצים שהסיומת שלהם adsm באיזו תוכנה מתעסקים איתם?
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלםו לכולם בטעות עשיתי פירמוט להרדיסק אבל ביטלתי אותו אחרי 2 אחוז ושחזרתי את הקבצים עם EasyRecovery Professional עכשיו הוא נתן לי מלא קבצים שכביכול הוא שיחזר אבל הם בכל מיני פורמים משונים...מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להחזיר אותם לקבצים המקוריים?? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מה עושים? ממה נובעת הבעיה? האם חסרה לי תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום הורדתי שירים מאתר מסוים אך הם נמצאים בפורמט WMA והרדיו דיסק שלי לא קורא את הפורמט הזה אנא עיזרו לי כיצד אוכל להפוך את השירים הללו אלו שירים עיראקים נדירים אנא עזרו לי תודה
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
צריך דרייבר לכרטיס מסך Ag neovo איפה אפשר למצוא אפשר קישור?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
ניסיתי לקרוא את מה שכתבו בעבר אבל לא הצלחתי להבין אם יש אחד מומלץ למתחילים... אחד פשוט שלא צריך להתעסק לו בהגדרות כול הזמן... כול המלצה תתקבל בברכה !!!
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.vimeo.com/928615 אני מאוד מאוד מעוניין להוריד את הסרטון הזה מהSTREAM הנ"ל על מנת להכניסו למצגת מסויימת.. יש דרך כלשהיא שזה יהיה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-