עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי כמה שירים שיש בהם קטע מעצבן שחוזר על עצמו.. ורציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה שיכולה לחתוך את הקובץ (mp3) ואם כן מה שמה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by miki03,

יש לי את התוכנה FRUITY LOOPS והורדתי את כול הגירסאות ובכל זאת אני לא מצליח להשתמש ב-MIXER FX אאם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  3. האנטי וירוס שיש לי לא מצליח להסיר אותו למישהו יש איזו תוכנה שיכולה להסיר אותו?? הנה מידע עליו http://www.viruslibrary.com/virusinfo/Win32.Hidrag.htm

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. כבר חודש אני סובל את ואני לא מצליח לפתור את הבעיה! כל פעם שאני כותב בICQ \ זה הופך את זה לסמיילי!!! וזה לא יפה!! הסמיילים האלה מה זה גיינסים! אני לא סובל אותם! שמישהו יעזור לי להפטר מהם

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  5. שתאפשר לי לראות מתי מישהו צופה ב AWAY שלי יש דבר כזה חבר שלי הוכיח לי אבל הוא לא רוצה לגלות איך קוראים לזה אני רק יודע שזה או תוספת או קליינט שונה תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by unknown,

מישהו אולי מכיר תוכנה טובה לעריכת סרטים?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  7. מקור הסרטונים - קבצי AVI ממצלמת פוג'י A203 מטרה: עריכת הסירטונים ושמירה בפורמט איכותי ודחוס. DIVX וכדומה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי פיירוול של סימנטק 2004, אחרי שהתקנתי אותו (סיימתי פירמוט) , כל פעם שאני נכנס אליו (לוחץ פעמיים על סימן כדור הארץ בפינה), הוא פותח לי חלון ל4 שניות ונסגר, גם אם אני מתחיל עדכון, אחרי 4 שניות הכל נסגר. מישהוא מכיר את התופעה? מישהוא יכול לעזור??? תודה רבה!!!.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by mega1234,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד פלאג אינים לפוטושופ שעושים RENDERING לאש ?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by MDK,

מאז שהתקנתי את הICQ, הפעלתי משתמש חדש, ואז חזרתי לישן כשגיליתי שהוא לא אבד לגמרי... בכל מקרה, לשניהם כל כמה זמן יש בעיה שזה מנתק אותי ורושם your icq is being used on another computer.... ואז אני צריך לעשות את התהליך הבא: להחליף סיסמה תוך הזנת הסיסמה החדשה שמחליפה את הישנה, מה שמפריע לי להיכנס בקיצר אני צריך כל פעם לבקש אותה באימייל ואני מתחרפן פה אנשים .... חבר שלי עקב עם תוכנה כלשהי אחרי הIP וטוען שגילה חלק מהIP - התחלה של האזור והספק...אבל מעבר לזה אין כלום אני חושד שאני יודע מי זה אבל מה אני יכול לעשות?! לעשות חשבון חדש כנראה לא יעזור, הוא כנראה השתיל משהו במחשב שעוקב אחרי זה... מה אתם מציעים לעשות? :-\ יש רעיון איך אני יכול להיות בטוח שזה פורץ בכלל??? יש מצב שזו בעי…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני יודע שדייבר של הכרטיס מסך עושה 2 דברים בלבד 1. מגדיר את שם המסך שידחף לכל מקום אפשרי 2. מגדיר מקסימום מהירות רענון לכל רזולוציה התקנתי את הפוטושופ הוא הביא לי הודעה מוזרה עשיתי אישור וכל מה שלבן, הפך לצהוב הכל ממש הכל ניהיה בגוון מחריד! לא ידעתי מה לעשות מחקתי את הדרייבר של המסך שיחזור להיות "פלאג אנד פליי" והפוטושופ הסתדר... שוב התקנתי את הדרייבר של המסך שוב אותה בעיה.. מה פה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  12. יש משהו?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  13. Started by dragonlance,

תופעה מוזה מאין כמוה .. מרגע התקנת מערכת ההפעלה וחיבור לאינטרנט לא ניתן לבצע עידכון לנורטון או ל windows למרות התקנת אנטיוירוס אחר (avg) עידכנו והרצתו על כל הכוננים לא נמצא אף וירוס..... האם למישהו יש דרך לפתור את הבעיה...

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by devil2052,

כשאני מקליד בוורד ואחרי זה רוצה לתקן מילה או אותו מסוימת אז כשאני סם את הסמן על האותו שאני רוצה לתקן או איפה שאני רוצה להוסיף זה פשוט מוחק את האות שבאה אחריה....... מי שמכיר את העיב ויכול לעזור תודה מראששששששש! ומקווה שבנתם את הבעיה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. ברצוני להימנע מכל מיני וירוסים וטרויאנים שנשלחים בדואר האלקטרוני לרוב משום מה האאוטלוק מיד מציג מכתבים ואז אם זה וירוס אז הוא כמובן מופעל !! (מזל שיש אנטיוירוס) אני יודע שיש אפשרות כזו פשוט שכחתי אותה בתודה מראש לכל פותר הבעיה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  16. שלום! אני מחפש תוכנת קידוד טובה ....היות ויש לי סרטונים רבים שהנני רוצה לקודד ....... אני מניח שהקידוד הטוב ביותר הוא DIVX 3 תקנו אותי אם אני טועה... לשים לב אני מחפש תוכנה לקידוד לא CODECS.... תודה רבה לכל העוזרים.....

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  17. Started by hagay21,

יש לי מסך hp a4331d 20 אינץ ניסיתי להוריד לו דרייבר אבל קיבלתי קבצי inf שאין לי מושג לאן מעתיקים אותם מישהוא יודע אולי?

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  18. אייסקיו פלוס עובד רק עם אייסקיו a העם יש משהו לאייסקיו b ?! ??? ???

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  19. אהלן.. אני רוצה לעצב מחדש את חדרי.... כבר יש לי בראש רעיון מסויים אבל אני רוצה לדעת איך זה בדיוק יצא... אז אם מישהו מכיר תוכנה אדריכלית כלשהי שלא דורשת קורס של כמה שבועות אני ישמח... בדרך-כלל התוכנות האלו הם מאוד מאוד מסובכות אבל אני מאמין שיש גם פשוטות! בתודה Anas-Nanas

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by gabig12,

שלום לכולם זהו דיוני הראשון בפורום יש לי מלא בעיות עם האימיול: 1). מסך כחול אחרי 10 דקות הוא כותב ללי שגיעת ווינדוס ואם אני לוחץ על איזשהו כפתור הוא מפסיק את כל ההורדות ולמוריד יותר עד שאני עושה RESTART למחשב איך אני יכול לעשות שלא תופיע יותר הודעת השגיעה של הווינדוס? 2). יש לי מהירות נמוכה באימיול אני שם אותו נגיד לכמה זמן בערך 4- 8 שעות ויש לו מהירות בערך 3.5 KB איך אני יכול לעשות מהירות גדולה יותר? דרך אגב הבעיה ה-1 לא תמיד נעשת. 3). מהי שיטת קדמיליה ואיך היא עוזרת או איך אפשר להשתמש בה כדי שהאימיול יפעל יותר מהר? מקווה שתעזרו לי : אם זה יעזור לכם אז יש לי: emule 0.42b 142 שרתים ידועים באימיול אני מפעיל את האימיל בנפרד עם הקאזה ההגדרות של ה download שלי זה 1…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by big_fishy,

יש לי dvd שיש עליו 7 ג'יגה.... ניסיתי לצרוב אותו עם dvd x copy אבל יש עליו css או משהו.... הצלחתי לעשות לו ריפ עם smart ripper ומה עכשיו? יש לי 7 ג'יגה על המחשב, איך אני הופך אותם ל-4.7 כדי לצרוב עם נרו?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by shaul1,

יש לי אייסיקיו פרו.שמעתי שאפשר להוריד מהאתר icq.com(או מאתר אחר) תוכנה שהופכת את האייסי לשפות אחרו,בינהם עברית.(ואני לא מדבר על lingoware) שמעתם משהו על זה? אני יודע שיש אייסי לייט בעברית אבל אני לא רוצה אותו בגלל שאין בו צ'אט

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by STONE_COLD,

מופיעה לי השגיאה הזאת... מה הבעיה? איך אני פותר את זה? ועשיתי כבר סריקה כמו שרשום אבל לא עוזר

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by hidday,

החלפתי מחשב ובהתקנת ה-נורטון אנטי וירוס דורשים את ה-product key ,שלי בן 29 ספרות ולא מתקבל- מפנים אותי לתמיכה שם אני מקבל קוד של 30 ספרות שלא מפעיל את התוכנה- ואז דורשים לבצע קנייה חוזרת-מה עושים??? ???

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  25. Started by wow,

מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים