תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איפה אני מגדיר שהתבלאות (לא הכתיבה) יהיו מימין לשמאל? (הכוונה שהתא הראשון A יהיה בצד ימין?)
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
שאני פותח את מנהל המשימות explorer.exe עובד כל הזמן אפילו שאני מדליק את המחשב ולא פותח כלום. זה אמור ליהיות ככה??
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן AVANT בגלל שיש לו אופציה לתכנת כתובות של אתרים לקיצורים למשל תיכנתתי את HWZONE.CO.IL לHW כך שכל פעם שאני אקליד HW זה יכנס אוטומאטית. האם יש דבר דומה בפירפוקס שיהיה נוח? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם התקנתי ויסטה 64 ביט והרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן FIRE FOX אז הוא נותן לי הודעה שהFIREFOX היה צריך להיסגר (הדוח שגיאות החדש של ויסטה) וזה קורא הרבה פעמים שאני סוגר את הFF ,עשיתי התקנה של הגירסא האחרונה 2.0.4 ועדין לא עוזר מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם... השאלות שלי הם כאלו: 1) שאני משתמש בקידוד של H.264... ביזו תבנית הכי רצוי לשמור את הקובץ? AVI? MOV? MP4?... 2) אני רוצה לקודד בפורמט זה בעזרת וירטואל דאב... אבל אין לי שם את המקודד H.264 אלא יש לי שם את H.263/ H.261 יש לי חבילת מקודדים עדכנית! כי בתוכנה SUPER כן מופיע לי המקודד... מה לעשות? אני ישמח להסבר... מדריך על קידוד ב H.264 או כל דבר דומה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון- מה זה golbal hotkeys? אני מנסה למצא תוכנה שדרכה אפשר לתכנת לפי בחירה כל לחצן במקלדת לקבוצה של פקודות וכו' בעיקר לשימוש במשחקים כמו gunz, שאלתי בפורום משחקים אבל אין תשובה בכל מקרה תוך כדי חיפוש נתקלתי במושג global hotkeys שאיך שהו קשור ל xp מה זה? ו האם מישהו מכיר תוכנה טובה לזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם שמו אותי באיגנור? יש איזה תוסף או תוכנה שיאפשרו לי לדעת? תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי PC פשוט וזול ללא מערכת הפעלה (נראה לי עם DOS) מחברת אייבורי. התקנתי עליו Win 7 ועוד את כל התוכנות הבסיסיות וכו'. עכשיו אני רוצה לקנות את אותו PC בדיוק עם אותה החומרה. האם ניתן לעשות IMAGE למחשב הראשון? האם הIMAGE יכול לרוץ על מחשב ללא מערכת הפעלה? אם כן, איזו תוכנה חינמית פשוטה לתפעול (בלי יותר מדי שאלות והגדרות) קיימת שאתם מכירים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקווה שזה שזה הפורום המתאים כי לא ידעתי כל כך איפה עוד לשים את זה, אז אם טעיתי, מצטער.. טוב יש לי "בעיה" שמתי לב שאין אצלי במחשב תיקייה של קבצים שנשמרו מהגלישה באינטרנט (ובמחשב הקודם כן הייתה לי כזאת וקראו לה internet temporary files אם אני לא טועה) הקיצר, איך אני דואג שיהיה לי גישה לקבצים האלה? אם זה משנה, אז הדפדפן הראשי שלי הוא האקספלורר וחוצמזה אני משתמש גם בפיירפוקס (אני מעוניין שתהיה לי גישה לטמפוררי פיילס של שני הדפדפנים, דווקא יש לי עדיפות לפיירפוקס כי שמה אני נכנס לדברים ש"רוצים לראות שוב" בנוסח עדין..) יש מצב שזה בגלל שאני משתמש בספייבוט ואני לוחץ על הimmunize וזה חוסם לי תגישה לקבצים האלה?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ראיתי אצל מישהו באייטונס כשהוא לוחץ על שם השיר זה מעדן לו אותו לפי המידע שבאייטונס סטור או משהו כזה.. איך אני מפעיל את האפשרות הזו?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה כמו ITUNES לIPOD רק לנגנים אחרים (שאפשר לעדכן את הקבצים מבלי להעביר ידנית)
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
למה כשאני עושה כיבוי למחשב או סתם עושה ניתוק מהמשתמש בוינדוס, אז האנטי וירוס קספרסקי לא נסגר לבד ותמיד אני נאלץ ללחוץ לבד על "סיים כעת"? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
היי כשאני מתחבר למחשב אחר אז במחשב ההוא מופיעה הודעה שמישהו עכשיו שולט במחשב. האם יש דרך לבטל את ההודעה הזו?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
יש לי מקאפי אורגינל בחינם מהאוניברסיטה הוא עובד בשקט ואף פעם לא מתריע על שום דבר הבעיה שסריקה ב Ad-Aware תמיד מוצאת כל מיני דברים לא טובים. האם כדי להחליף לאחד מהאנטי ווירוסים החינמיים המומלצים בסטיקי?
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לאחרונה אני צופה בסרטי HD במחשב -720p.HDTV.x264 ואני רואה את זה בתוכנה היחידה שמאפשרת לי לצפות בסרטים מהסוג הזה-MEDIA PLAYER 11 האם יש אפשרות להוסיף תרגום בתוכנה הזאת ?? (כמו שBS-PLAY נותן להוסיף TXT SUB SRT ) או האם קיימת תוכנה אחרת שמסוגלת להפעיל קידוד כזה של וידאו + הוספת תרגום חיצוני אשמח לעזרה!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מישהו יודע האם ישנה אפשרות לגרור קובץ לרשימת נגינה של הנגן ולמקם אותו באמצע הרשימה (כמו שהיה אפשרי ב 10)? כרגע כשאני גורר קובץ לרשימה אין לי אפשרות למקם אותו במיקום מסויים , אלא הוא אוטומטית מתווסף לסוף הרשימה. הנושא חשוב לי , תודה רבה על העזרה. רותם
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה שהיא אפשרות לשמור בו זמנית ב2 מקומות שונים?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לעשות BROWSE בתוך PST FILE pst file browser או משהו כזה יש לי איזה 8 גיגה של PST שאני רוצה למיין ולהעביר ל-INBOX שלי תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
האם אפשר להרשם למסנג'ר עם כתובת מייך שהיא לא של Hotmail? ואם כן איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ככה נכון יש לי את כל המשתמשים הרשומים שלי עכשיו איך אני יכול לשנות את האימייל שלי ושכל הרשימה של האנשים ישארו לי? נגיד יש לי חשבון X ויש לי בו אנשים במסנגר אני רוצה להעביר את זה לכתובת אחרת מסיבה קטנה ומציקה... ואני רוצה להעביר אותו לחשבון Y אבל עדיין שישארו לי אותם אנשים במסנגר יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לצרוב IAMGE בנרו 8 ? יענו איך עושים את זה ? ב7 ידעתי והכל הלך סבבה ב-8 אני לא מוצא תאופציה.. למה אני מתכוון IAMGE.. כדי לעשות דיסק של וינדוס שיעלה דרך הבוט צריך לעשות שהוא יעבוד אוטומטית ברגע שאני מבקש מהביוס לקרוא אותו ! אשמח לתשובה !
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום עדכנתי את הנרו שלי לגרסה 9 ואני לא מוצא את האפשרות לצרוב DVD, סרט בפורמט DVDR המגיע בתיקיית Video_TS . אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי איפה בתוכנה אני יכול למצוא את זה, חיפשתי בקבצי העזרה באתר שלהם והתוצאות היו לא ממוקדות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי אני משתמש בתוכנה מזה יום אחד.כל אתר שאני פותח או בעצם כל דף אינטרנט מופיע שהNOD מוריד קבצים מכל אתר/ דף שניפתח. האם ככה צריך להיות?האם זה לא ממלא את הדיסק הקשיח?האם יש צורך בכך או אפשר לבטל זאת?וכיצד? תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-