תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אז ככה תודה רבה קודם כל שנכנסתם לעזור. רציתי לשאול האם יש איזה שיטה כלשהי לרמות את הפלאש נגיד אם קיימת תחרות של תוצאה הכי טובה נגיד יש רשימה של 15 אנשים עם התוצאה ההכי טובה קיימת אפשרות לעקוף את זה ולרמות עם תוכנות כלשהם? הנה האתר שאני רוצה לרמות בו http://www.bissli.co.il/dak אשמח מאוד אם תוכל ללמד אותי כיצד אני מרמה באתר הזה כאילו להתחיל עם יותר נקודות וכו' כאילו במקום להתחיל עם 0 נקודות להתחיל עם 123456 נקודות למשל קיימת אפשרות למה ראיתי שיש שם כאלה שרימו בטוח אשמח מאוד אם אוכל ללמוד את השיטה בבקשה? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מתקן שגיאות כתיב לדפדפן אקספלורר 9. יש תוסף דומה לפיירפוקס השאלה אם יש תוסף חיצוני שמתקן לי שגיאות כתיב בעת כתיבה? הן בעברית והן באנגלית? תודה רבה, תום.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אם אני מתקין virtual machine, האם מערכת הפעלה וירטואלית תקבל IP משלה?
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי לכולם, התקנתי מחדש את דפדפן כרום . אני כעת מחובר לחשבונות שלי (גוגל+כרום). בנוגע לכרום : מסתבר שהגדרתי משפט-סיסמא לסנכרון . מאחר והגדרתי אותו לפני שנתיים יש לי בעיה בלהזכר מה המשפט-סיסמא . יש לי משהו כמו 200 סימניות וחבל לי לבצע להם איפוס (מחיקה של כל המידע!). את כל הסיסמאות שלי אני זוכר ולכן אין לי בעיה לאבד את כל מה שהסנכרון אחראי עליו (מלבד הסימניות !) יש דרך כלשהי לשחזר את הסימניות בלבד ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
צהריים טובים....חדש פה ))).... עכשיו לשאלה: עד עכשיו המסן פעל לי יופי, אבל כאשר התבקשתי מהתוכנה עצמה לעדכן לגירסה חדשה יותר, המסן לא עבד יותר, כאשר ניסיתי לעדכן המחשב העלה את הבעייה שחסר לי קובץ cabinet.dll ולכן אין לי אפשרות לעדכן, וניסיתי גם להוריד מהאתר הבית את המסנג'ר וגם אין לא נותן לי להתקין פשוט אותה שגיאה! תמונת השגיאה:
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
זה הוריד לי על 0.20 K והפסיק וזה לא מוירד כלוםם ואני חייב משם איזה תוכנה רק בשבילה התקנתי תאיימול של ווארזפו תוכנה של 3 מגה שלא מצאתי בשום מקום ???
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כל פעם כשאני נכנס לOutlook אני צריך להזין ססמא, שמתי לב שאי אפשר לסמן את remember password האפשרות הזו חסומה... יש לציין שפתחתי כרגע משתמש חדש בOutlook ומאז נוצרה הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
Everest קצת חרטא במציאת דרייברים - פפירמטתי את המחשב הישן שלי GEFORCE 2 חח וחיפשתי דרך EVEREST דרייברים של קול מצא לי DOWNLOAD DRIVER שלחצתי הגיע לאתר החברה והראה לי ERROR שאין דף כזה , ואז לא הצלחתי להוריד , אומנם התחלתי לחפש באתר והיה נראה לי שמצאת אבל ההורדה היתה על 0.2 שעוד עשרת שנים שהיה מוריד הם עושים צחוק ... מה עושים במצב כזה?
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חבר'ה תעזרו לי..אם יש בידיכם קובץ כלשהו או דרך כלשהי לפתור את כל בעיות ההתחברות למסנג'ר המעצבן..וזה גם בגרסאות קצת יותר ישנות עושה לי. האם ידוע על בעיה כשלהי בעבודה ברשתות, צריך להגדיר משהו מסוים?!
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למקודדי SVCD מ AVI ועוד כמה פרטים ( המלצות ל 1. BITE RATE ? 2. רזולוציה ?
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני הורדתי את ה-Partition Magic גיסאת דמו ולא הצלחתי לשנות פורמט כונן, אפשר לשנות את זה בוינדוס או משהו? +אני רוצה להגדיל את נפח הכונן כי יש לי 100GB שלא בשימוש...
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום , אני זוכר לפני כמה זמן אני לא בטוח שפה מירסמו איזה תוכנב לכיון המסך צבעים גודל וכו' , אני ממש לא מוצ אותה מישהו מוכן לרענן את זכרוני ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מנסה לשחזר כמה תמונות שמחקו לי מהמכשיר. התמונות נשמרו על המכשיר עצמו, ולא על הכ. זיכרון, אז כל תוכנות היחזור השונות התבררו כלא מועילות. בעיר בגל שאין לי אפשרות להציג את זיכרון הטלפון ככונן פיזי / נשלף, וכך התוכנה תוכל לגשת אליו. יש חיה כזאת ? או אולי מישהו שמע על אפליקציה כלשהי שרצה מתוך המכשיר ויכולה לשחזר מידע ? [br]פורסם בתאריך: 12.12.2009 בשעה 13:34:04
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי משחק שהורדתי שהוא בסיומת ISO. כשאני נכנס לקובץ דרך WINRAR, יש כל מיני קבצים ולאחד מהם קוראים data2.cab, והוא שוקל יותר משני ג'יגה. כשאני עושה EXTRACT לכל הקובץ ISO, הdata2.cab מופיע כקובץ ששוקל 0 KB, וכשאני מנסה להיכנס אליו זה אומר ככה: The archive is either in unkown format or damaged. זאת בעיה עם הWINRAR שלי או עם הקובץ? יש דרך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יעזור לי במציאת דרייבר למקשי מגע במקלדת של HP DV6950EJ לווינדוס 7 אתן קישור לדרייבר שתואם לווינדוס ויסטה: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-56605-1&lc=en&dlc=en&cc=jm&product=3773679&os=2093〈=en אני מקווה שאני בפורום הנכון אם לא אז סורי.. בתודה לירן
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 8.1 ואני רוצה להוריד Codecs לצפייה בסרטים באיכות הכי טובה. איזה codecs הכי מומלץ להוריד?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איך הופכים שירים(קבצי *.WMA, *.MP3...) לקריוקי(להוריד רק את הקול של הזמר)? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 10.4k צפיות
-
-
אני צריך לסרוק כמה מסמכים וכל מסמך נסרק לי בפורמט PDF. רציתי לדעת האם יש תוכנה חינמית שיכולה לאחד לי את כל המסמכים למסמך PDF אחד?? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום - נגיד שאני פותח סרט באורך שעתיים, הוא מזוהה כ-13 שעות, ואז יש לי בעיה בלעבור בין הסצינות בסרט. תודה רבה, יותם
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שתראה את טמפרטורת הרכיבים במחשב ושיהיה אפשר לשלוט במהירות המאוררים במארז.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לנגן dvd ב Windows Media Player 10,מופיע השגיאה הבאה: וכאשר אני לוחץ על מידע נוסף כתוב : הערה: בנגן אחר אני מצליח להפעיל.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
1. אחרי מחיקת תיקייה שנקראת :Dc54 עם התוכנה unlocker כל פעם שאני מנסה למחוק קבצים מסל המחזור אני מקבל את השגיאה בתמונה . Uploaded with ImageShack.us 2.אחרי שימוש ב-combofix יש לי צללית ירוקה מתחת לאייקונים .כבר ניסיתי ללכת לביצועים במאפייני המערכת ולהוריד את הוי וזה לא עזר . Uploaded with ImageShack.us
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פשוט שיהיה אפשר להדביק רשימה של לינקים במקום להשתמש בimport עברתי על לפחות 10 מנהלי הורדות ולא מצאתי משהו מתאים
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט ואני מתלבט אם להתקין תוכנת אנטיוירוס חינמית (MSE) או שבימינו אפשר לוותר על זה? אם יש תוכנות קלילות יותר אני אשמח להמלצה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-