עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי סרט XVID + תרגום, אשר שוקל 700 מגהבייט. ברצוני להמיר את הסרט + הטמעה של התרגום, לפורמט SVCD ולבסוף, לצרוב. הכיצד?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by edoson,

I remeber I saw in the Winxp fetures, an option to work on the comp from far away just as if your in your house. I wonder, is it really possible? what do I have to do in order for it to work?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by ETB,

אני לא מצליח להתחבר לסרבר על מנת שהתוכנה תתחיל לפעול. מופיעה לי הודעה: Error2250: server unavailable will try contacting server again in 60 minutes.

4. Started by amit501,

יש לי כמה שאלות על צריבת BOOTABLES ב-NERO EXPRESS: 1. העתקתי את תוכן NORTON ANTIVIRUS 2003 ותוכן NERO EXPRESS 5.5.9.9 ואני רוצה לצרוב דיסק שיכיל את שניהם, השאלה היא האם אפשר לצרוב את שניהם ב-BOOTABLE כך שיהיה תפריט עבור שניהם כשהדיסק עולה. 2.יש לי את NORTON GHOST 2003 במחשב ואני רוצה לעשות BOOTABLE דיסק שיאפשר לי להשתמש בקובץ GHO השאלה איזה קבצים אני צריך לצרוב בשביל דיסק כזה (האם את GHOST.EXE) . כמו כן קראתי ב-README של GHOST שאפשר לקבל את השגיאה "General failure writing drive A" . אם לא מנסים את דיסק ה-BOOT לפחות פעם אחת. משהו מכיר את זה והאם כדאי לעשות את זה לאחר הצריבה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Parallel,

שלום בווינאמפ זה לא מנגן את זה ....ניסיתי תוכנות שממירות את זה ל-MP3 וכולם מעאפנות במדיה פלייר זה גם לא מנגן אשמח לעזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by dag18,

יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 פרו. שאלתי היא כיצד ניתן להגדיר קבצים ספציפיים כוירוס - ע"מ שהתוכנה תמחוק אותם באופן אוטומטי. הבעיה היא בעיקר עם קבצי adware שכל הזמן חוזרים למחשב שלי דרך קאזה... (AD AWARE לא עוזר לזה)... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. ניסיתי את nimos ו k-lite codec pack ועדיין יש סרטים שלא עובדים כמו שצריך, ועוד עושים בעיות עם AC3.. אז מישהו פה אולי מכיר איזה codec pack טוב או אתר עם כל הקודאקים ?כדי שלא אצטרך כל פעם לבדוק באינטרנט ולקוות ליפול על אחד טוב...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by amir.o,

האם צריך לפתוח פורט מסויים אם אני משתמש באימיול ? או אם אני נותן לתוכנה את כל האישורים המתאימים זה מספיק ? אם אני צריך לפתוח פורט,איך אני עושה את זה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by x-dude,

האם יש אפשרות לחסום את דואר הספאם על השרת (במקרה שלי,נטויז'ן)? זה כבר בלתי אפשרי לעבוד ככה. האם אני יכול להתלונן איפשהו? אני משתמש בתוכנה QUICKDELETE שבודקת אימיילים על השרת מבלי להוריד אותם אלי,אבל עדיין זה מעצבן בטרוף.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by EvilForce,

שלום, יש לי דיסק שעליו יש שירים בפורמט mp3 אני רוצה להעביר את זה לפורמט שאפשר לשמוע במערכת רגילה, נראה לי wav אז כל מי שמכיר תוכנה ומוכן להסביר לי איך עושים את זה אני מאד ישמח .. :-\ תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. למישהו יש המלצה ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  12. לאחר כל סיום של סריקה עם הנורטון אני מקבל הודעת error שהנורטון לא סורק איזור בכתובת מסויימת. 1)למה הוא לא מצליח להכנס לשם, האם זה משהוא שאני יכול לשנות או שזה בא מבחוץ (וירוס וכדו') וסגר לי את האיזור בכתובת 2)מה נמצא בטווח הכתובת הזו אני מצרף את ההודעה שאני מקבל כדי להמחיש טוב יותר תודה לכם

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by arsenic,

שלום מישהו יודע עם איזה תוכנה אני יכול לצרוב סרט עם הכתוביות שלו *.sub תודה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by מישה,

בימים האחרונים, לאחר שהתקנתי את הפייר וואל והאנטי ספאם של סימנטק, אני רואה הודעות באוטולוק אקספרס שהתמונות לא הורדו מהשרת, על מנת לא לחשוף את הIP שלי. מצורפת תמונה השאלה שלי היא : האם האנטי ספאם אחראי לזה או הפייר וואל ? הערה נוספת : התקנתי גם את SP2, אבל מאוד לא נראה לי שזה קשור לפייר וואל הדי נחמד ( לפחות לפי המראה שלו ) שמיקרוסופט דחפו לנו.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  15. Started by FARKASH7,

אני רוצה לפתוח רדיו בWINAMP לפ]י מה שהבנתי אני צריך שרת רדיו ועוד כמה תוכנות אז יש לי כמה שאלות: 1. כמה עולה שרת רדיו, ומאיפה אני יכול לקנות? 2. איזה תוכנות אני צריך ואם אפשר לינק? ואם צרילך עוד משהו בבקשה תגידו?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by icy tower,

אני מנסה לצרוב קבצים במהירות של 2x או 4X אבל התוכנה נרו מאפשרת לי לצרוב במהירות מינימלית של 8X כיצד אני משנה את המהירות המינימלית של הצריבה בתוכנה? זה בכלל אפשרי? בתודה מראש icy tower.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. Started by zodiac,

לאחר סריקה עם הנורטון אני מקבל הודעה שהוא לא מצליח להכנס לכתובת מסויימת ולסרוק אותה, 1) למה שייכת הכתובת (איזה דברים שמורים בכתובת הזו) 2)האם הדבר הזה נגרם כתוצאה מוירוס או שאני יכול לשנות את הגישה לאיזור מהמחשב יש לי XP פרו באנגלית p4 אני מצרף קובץ כדי להמחיש

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  18. Started by Dr. n00b,

קיצר כנראה שהתמסטלתי מאדים של קיווי הפרי הטרופי והחביב למראה אך המסוכן לבריאות המחשב, כי פתחתי קובץ מצורף לאי מייל (כי היה כתוב עליו lab report! ואני סטודנט! זה נראה הגיוני!!!!), התיקיות שלי התחילו להתמלא קבצי חרא שהבטיחו פורנו של בריטני והבנתי שנדפקתי. מחיקה ידנית בעזרת פונקציית החיפוש של ווינדוס, ועלעול קצר באתר של סימנטק הביאו אותי להבנה שאין מדובר בספאם טורדני ביותר אלא בוירוס לא וונדליסטי אך מעצבן לא פחות. הורדתי את כלי ההסרה, הרצתי, נפטרתי, והרצתי שוב - ולא נמצא דבר. אין סימפטומים נוספים לבינתיים, אבל איך אני יכול לדעת שנפטרתי ממנו סופית? אשמח לךקבל טיפים ממי שכבר שרד את זה, תודה מראש - n00b.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  19. יש לי WINDOWS XP PRO, עובד תחת Norton Personal Firewalle. אני פירמטתי את המחשב אתמול, נכנסתי אתמול לאי סי קיו והכל עבד בלי שום בעיות. אבל כשניסיתי להיכנס היום קיבלתי את ההודעה הזאת: מה אני אמור לעשות? התקנתי מחדש את ה-ICQ אבל לא עזר. אני עובד עם ICQ LITE.

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  20. שלום מישהו יודע על תוכנה שאפשר לסרוק תוכנית של בית ולהעביר אותה לתוכנה שתהיה בעלת קנה מידה ? ניסיתי לעשות זאת עם 3D Home Architect אבל זה לא הצליח מישהו מקיר במקרה תוכנה אחרת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by gshhar,

שמעתי שהיא עובדת בשיטה של PEER TO PEER או משהו כזה. מה זו השיטה הזו והאם גם ה-Kazaa Lite הקודמת עבדה באותה השיטה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by Liran -,

שלום, הורדתי תוכנה מהאינטרט וזה הוריד לי אותה כקובץ rar, כשפתחתי את הכיווץ נפתחו לי שני קבצים . אחד sfv ואחד mdb . יש איזושהי תוכנה שמאפשרת לפתוח את הקבצים האלה ? תודה מראש, לירן .

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by HaimTS,

שלום, כשאני מנסה לראות סרט dvd יש סאונד אבל לא רואים כלום תמונה שחורה לחלוטין, מוזר לא? מה זה יכול להיות? תודה, HaimTS

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by Sake,

היי, יש לי קובץ שהוא corrupted והוא שוקל 2 גיגה בייט ואני לא יכול למחוק אותו...כאילו..כשאני מוחק...ואז מוחק אותו גם מהפח אשפה...הוא נמחק והכל טוב...אבל כשאני אני פותח את הפח אשפה אחרי זה...הוא עדיין שם...עדיין תופס מקום על הדיסק קשיח (((((((((((( מה עושים?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  25. Started by crazydiamond,

קיבלתי קבצי WMA מוגנים מפני המרה ואפילו שמיעה - אני מנסה לנגן אותם ואני מופנה לאתר של מיקרוסופט ושם אני מקבל הודעה: "תוכן זה היה בשימוש במשותף על-ידי מספר משתמשים במספר מחשבים ולא ניתן להמשיך בהעברתו" האם יש דרך להמיר את הקבצים לפורמט WAV או MP3 או האם יש איזשהיא דרך לנגן את הקבצים האלה?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים